You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
μακλειν ΝΑΙ ακουσα και την γνωμη των ατομων που σεβομαι!!!η γνωμη των υπολοιπων απλα δεν με ενδιαφερει!!και η δικια σου γνωμη ανηκει στους υπολοιπους!!
Επισκέπτης
τον σεβασμο των αλλων δεν τον αγοραζεις αλλα τον κερδιζεις!!!
Μερικοί νομίζω δεν έχουν αίσθηση του γελοίου δυστυχώς.
Έχουμε έναν τύπο που αφού καθύβρισε όσους αντιπαρατέθηκαν με τις απόψεις του αποφάσισε μια μελοδραματική αποχώρηση. Μετά επέστρεψε κρυφά με άλλο όνομα και απ' ότι κατάλαβε συνέχισε τα γαμωσταυρίδια μέχρι που τον μπανάρανε. Επέστρεψε όμως με τρίτο όνομα, πιό συγκρατημένος. Όταν κάποιος του είπε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο στην αρχή το αρνιόταν και έγινε κώλος με αυτόν που τον "απεκάλυψε". Τέλος παραδέχτηκε ο ίδιος ότι είναι ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα. Και τώρα ξανααποχωρεί με ένα τεράστιο ταρατατζούμ προσπαθώντας να κάνει θόρυβο και πάλι.
Αν όλα αυτά δεν είναι ο ορισμός του γελοίου δεν ξέρω τι άλλο είναι.
Για τα υπόλοιπα δείτε το πρωινό μου κείμενο σε αυτό το θρεντ.
Έχουμε έναν τύπο που αφού καθύβρισε όσους αντιπαρατέθηκαν με τις απόψεις του αποφάσισε μια μελοδραματική αποχώρηση. Μετά επέστρεψε κρυφά με άλλο όνομα και απ' ότι κατάλαβε συνέχισε τα γαμωσταυρίδια μέχρι που τον μπανάρανε. Επέστρεψε όμως με τρίτο όνομα, πιό συγκρατημένος. Όταν κάποιος του είπε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο στην αρχή το αρνιόταν και έγινε κώλος με αυτόν που τον "απεκάλυψε". Τέλος παραδέχτηκε ο ίδιος ότι είναι ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα. Και τώρα ξανααποχωρεί με ένα τεράστιο ταρατατζούμ προσπαθώντας να κάνει θόρυβο και πάλι.
Για τα υπόλοιπα δείτε το πρωινό μου κείμενο σε αυτό το θρεντ.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
+1Μερικοί νομίζω δεν έχουν αίσθηση του γελοίου δυστυχώς.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αααα?.δεν γινεται?
Πρεπει ν?αρχισω να παιρνω βιταμινες..
Θεοφιλεεεεεεε?..ερχομαι να σε πεισω
κι εσενα να μην φυγειειεις?.
Χαχαχα?χουχουχου?χιχιχι?
Δεν σας προλαβαινω πια?.
Χαχαχα?χουχουχου?χιχιχι?
Δεν σας προλαβαινω πια?.
Επισκέπτης
1.Μα η δικη σου γνωμη ηταν να αποχωρησεις...αρα ακουσες ΜΟΝΟ τη γνωμη των ατομων που σεβεσαι...ή μηπως να πω εγω των ομοιων σου ????μακλειν ΝΑΙ ακουσα και την γνωμη των ατομων που σεβομαι!!!η γνωμη των υπολοιπων απλα δεν με ενδιαφερει!!και η δικια σου γνωμη ανηκει στους υπολοιπους!!
2.δηλαδη μου λες οτι δν με σεβεσαι κ αρα δν σεβεσαι κ την αποψη μου (κ αντιστροφα) ???? (βεβαια δν το λες καθαρα...το υπονοεις....δν ξερω γιατι,υποψιαζομαι πως απλα φορας τη μασκα,δικτυου ή καλυτερα υποδικτυου...)...προσπαθεις να πουλησεις κατι που δν εχεις....
3.Να περνας καλα...οσο μπορεις,μεσα απ τους αλλους παντα,μη το ξεχνας!!!
Καλη τυχη....κ να θυμασαι πως παιρνουμε αυτα που μας αξιζουν στη ζωη....το site ειναι απλα μια μαλακια της στιγμης ή της ωρας....
Επισκέπτης
Αααα?.δεν γινεται?
Χαχαχα?χουχουχου?χιχιχι?
Δεν σας προλαβαινω πια?.
Επισκέπτης
μακλειν τον σεβασμο των αλλων δεν τον αγοραζεις αλλα τον κερδιζεις!!και εσυ εχεις μαθει μονο να αγοραζεις!και μαλιστα το εχεις πει εσυ ο ιδιος!και ναι στην ζωη παιρνουμε αυτο που μας αξιζει !!!!για μενα αυτο τα λεει ολα!!!στην τελικη οπως ειπες παιρνουμε οτι μας αξιζει!!!
Επισκέπτης
ο καθενας εχει την αποψη του για ποιο λογο επεστρεψα!!σεβομαι ολες τις γνωμες και δεν εχω καμια διαθεση να προσπαθησω να σας πεισω για κατι αλλο!!
Επισκέπτης
1.Δν μπορω να καταλαβω γιατι δν πρεπει να σεβεσαι εναν αγνωστο,οπως ειμαι εγω,εκτος κ αν σου εχω δωσει το δικαιωμα κ δν το θυμαμαι!!!...Μονο οι καλοι τροποι που εχει ενας ''νοημων''/''καλλιεργημενος=πολιτισμενος''/''κοινωνικα αποδεκτος''/''φυσιολογικος'' ανθρωπος τον προσταζουν να σεβαστει τον συνομιλητη του....εσυ φαινεται κ μαλιστα το αποδικνυεις περιτρανα πως δν εχεις/εισαι κατι απο αυτα...μακλειν τον σεβασμο των αλλων δεν τον αγοραζεις αλλα τον κερδιζεις!!και εσυ εχεις μαθει μονο να αγοραζεις!και μαλιστα το εχεις πει εσυ ο ιδιος!και ναι στην ζωη παιρνουμε αυτο που μας αξιζει !!!!για μενα αυτο τα λεει ολα!!!στην τελικη οπως ειπες παιρνουμε οτι μας αξιζει!!!
2.Ασε κατα μερος αυτα που μπορω εγω να αγορασω...να κανω κ να δειξω...αυτο ειναι δικο μου προβλημα κ δν επρεπε καν να το θιξεις αφου δν σε αφορα ακομη κ αν εγω ο ιδιος το εχω αναφερει...μην πας να βγεις απο πανω με τη μεθοδο του εφνιδιασμου που χρησιμοποιει το φιδι....το ξερεις οτι η μεθοδος αυτη πιανει στους κατωτερους αντιπαλους στη ζωη...(κατανοω απολυτα τα διαφορα κομπλεξ κ ειδικοτερα αυτο της κατωτεροτητας...απλα θα σε συμβουλευα ή να τα κρυβεις επιμελως ή απλα να προσπαθησεις να ανεβεις σκαλοπατι στη ζωη σου...)!!!!
3.Επισης....το χρημα μου...δν θα το σπαταλουσα ποτε για να αγορασω ''ιντερνετικο'' σεβασμο απο τυπους σαν εσενα....
4.αναλογισου τι παιρνεις στη ζωη....αναλογισου τη παιρνεις στο site...κ αν το κερδος βγει υπερ αυτων που κερδιζεις στο site τοτε μαλλον εισαι σε αλλο κοσμο....
Επισκέπτης
μακλειν με τιμαει το γεγονος οτι εχεις αυτη την γνωμη για μενα!!!αν με συμπαθουσες τοτε κατι δεν θα πηγαινε καλα!!επισης οπως εσυ κρινεις τι γραφω ,ετσι κρινω και εγω τι γραφεις εσυ!!δεν εχεις δουλεψει μικρε για τιποτα στην ζωη σου,ολα τα βρηκες ετοιμα και εχεις το θρασος να μιλας για ζωη?ενα παιδακι του μπαμπα εισαι που προσπαθεις να κανεις μοστρα τα λεφτα της οικογενειας σου!τεσπα δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι με παιδακια του μπαμπα!!γιατι αυτο εισαι!!
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εν τω μεταξύ, οι εξηγήσεις για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κύριος (λέμε τώρα) sxsitegr, εξακολουθούν να μη δίνονται. Δοθείσης της ευκαιρίας λοιπόν, εξακολουθώ κι εγώ να επιμένω στην άποψή μου για τα παντελόνια του, και το ανύπαρκτο περιεχόμενό τους.
Χρωστάω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον studian για την καταλυτική παρέμβασή του. Όπου το μόνο που βρήκε να μου πει είναι οτι είμαι γελοίος. Δεν πειράζει. Τον θυμάμαι απο την εποχή που συζητούσαμε περί πολιτικής και προσπαθούσε να με πείσει πόσο καλό κάνανε στην Ελλάδα οι ...δοσίλογοι της κατοχής, μιας και έσωσαν τη χώρα μας απο τον τρισκατάρατο κομμουνισμό! Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
Χρωστάω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον studian για την καταλυτική παρέμβασή του. Όπου το μόνο που βρήκε να μου πει είναι οτι είμαι γελοίος. Δεν πειράζει. Τον θυμάμαι απο την εποχή που συζητούσαμε περί πολιτικής και προσπαθούσε να με πείσει πόσο καλό κάνανε στην Ελλάδα οι ...δοσίλογοι της κατοχής, μιας και έσωσαν τη χώρα μας απο τον τρισκατάρατο κομμουνισμό! Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
Επισκέπτης
1.μου εισαι αδιαφορος...ουτε σε μισω...ουτε σε γουσταρω...μακλειν με τιμαει το γεγονος οτι εχεις αυτη την γνωμη για μενα!!!αν με συμπαθουσες τοτε κατι δεν θα πηγαινε καλα!!επισης οπως εσυ κρινεις τι γραφω ,ετσι κρινω και εγω τι γραφεις εσυ!!δεν εχεις δουλεψει μικρε για τιποτα στην ζωη σου,ολα τα βρηκες ετοιμα και εχεις το θρασος να μιλας για ζωη?ενα παιδακι του μπαμπα εισαι που προσπαθεις να κανεις μοστρα τα λεφτα της οικογενειας σου!τεσπα δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι με παιδακια του μπαμπα!!γιατι αυτο εισαι!!
2.κανενα προβλημα με τις κρισεις αυτων που γραφω....κρινεις χωρις να ξερεις....κ ο διαολος εχει πολλα ποδαρια...
3.πρεπει να εισαι τελειως απαιδευτος....οταν λεω τελειως μιλαω για ποσοστο 100%....κ επαναλαμβανω,κρινεις χωρις να ξερεις κ το κακο χωρις να σκεπτεσαι...απλα νομιζεις....Κ λεω εγω...που ξερεις αν δν ειμαι ο πατερας του παιδιου που εσυ απλα νομιζεις....που ξερεις οτι δν ειμαι ενας μαλακας που κανει χαβαλε λεγοντας-->ειμαι 20 χρονων κ τα εχω κονομησει απ τον πατερα μου...κ οτι αλλη ιστορια ξερεις....οπως κρυβεσαι πισω απ την οθονη σου...κρυβονται κ αλλοι....
4.Κ μιας κ μου επιτιθεσαι εστω κ για υστατη φορα κατα μετωπον...πρεπει να ζηλευεις πολυ...παρα πολυ...κατι τετοιους φοβαμαι στη ζωη μου...αυτοι που φθονουν κ ζηλευουν ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος....οι νεοελληνες με κοκκινη κουκουλα...τα παιδια του λαου...
5.αν εχω δουλεψει ή αν δουλευω...ειναι δικο μου προβλημα...δν σε αφορα
6.το τι δουλεια κανω...ειτε πουλαω χασις...ειτε πουλαω κουλουρια ειναι προβλημα μου επισης...κ παλι δν σε αφορα...
7.το αν βρηκα καποια πραγματα ετοιμα...παλι δν σε αφορα...
8.εσυ τι εισαι...μπασταρδο??? δν εισαι παιδι του μπαμπα??? (σου μιλαω κ μια φορα στη γλωσσα του λαουτζικου...της εργατιας...)...
9.ειμαι αυτος που παντα θα σε παταει κατω...κ αυτο ποναει...σε παταω γενικοτερα μεσα στη ζωη....σε παταω μεσα στο site...που δν μπορεις να κρατησεις ενα πολιτισμενο επιπεδο...κ να απαντησεις απλα κ σταρατα...εισαι παντα απο κατω κ δν δειχνω οικτο....
10.καληνυχτα κ μην αποχωρησεις....
Αααα?.δεν γινεται?
Χαχαχα?χουχουχου?χιχιχι?
Δεν σας προλαβαινω πια?.
κρατα δυναμεις για αλλες δραστηριοτητες κατερινακι!!!!
Εν τω μεταξύ, οι εξηγήσεις για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κύριος (λέμε τώρα) sxsitegr, εξακολουθούν να μη δίνονται. Δοθείσης της ευκαιρίας λοιπόν, εξακολουθώ κι εγώ να επιμένω στην άποψή μου για τα παντελόνια του, και το ανύπαρκτο περιεχόμενό τους.
Τρία πουλάκια κάθονται και πλέκουνε πουλόβερ!! Αν η συμεριφορά σου δεν είναι ο ορισμός του γελοίου δεν ξέρω τι είναι, ειλικρινά. Και δεν το λέω με ευχαρίστηση αυτό. Όταν έμαθα ότι επανήλθες προχθές είπα γηράσκω αεί διδασκόμενος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Πίστευα ότι ένας άνθρωπος που διαρυγνήει τα ιμάτια του γιατί θίχτηκε και αποχωρεί θα ρίξει και μια μούτζα και δεν θα επιστρέψει διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του. Ότι ακολούθησε δεν μπορώ να το περιγράψω πάρά με την λέξη γελοιότητα. άλλος την περιέγραψε με τηνλέξη αποστολή.
Αν έχεις καμμία άλλη λέξη που να περιγράφει όλη αυτή τη διαδρομή ευχαρίστως να την ακούσω.
Τρία πουλάκια κάθονται και πλέκουνε πουλόβερ!! Αν η συμεριφορά σου δεν είναι ο ορισμός του γελοίου δεν ξέρω τι είναι, ειλικρινά. Και δεν το λέω με ευχαρίστηση αυτό. Όταν έμαθα ότι επανήλθες προχθές είπα γηράσκω αεί διδασκόμενος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Πίστευα ότι ένας άνθρωπος που διαρυγνήει τα ιμάτια του γιατί θίχτηκε και αποχωρεί θα ρίξει και μια μούτζα και δεν θα επιστρέψει διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του. Ότι ακολούθησε δεν μπορώ να το περιγράψω πάρά με την λέξη γελοιότητα. άλλος την περιέγραψε με τηνλέξη αποστολή.
Αν έχεις καμμία άλλη λέξη που να περιγράφει όλη αυτή τη διαδρομή ευχαρίστως να την ακούσω.
studian σε ρωτω να μου απαντησεις αντρικια...ισχυριστηκες ποτε οτι οι δοσιλογοι καναν καλο στους Ελληνες;
Ειναι εθισμος το site βρε studian. Τι το ψαχνεις τωρα. Τι θες δηλαδη να ιδρυθει ομαδα "Ανωνυμων banαρισμενων bourdelocomικων???". Πίστευα ότι ένας άνθρωπος που διαρυγνήει τα ιμάτια του γιατί θίχτηκε και αποχωρεί θα ρίξει και μια μούτζα και δεν θα επιστρέψει διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις