Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγω προτεινω να το σταματησουμε εδω......την ιστορια με αυτο το thread και να συνεχισουμε παρακατω......οκ?ΟΧΙ ΠΑΛΙ JANINEEEEE....ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ με!!!!!!!!!βαλτε και καμμια αλλη....οπως π.χ. Οlivia del rio.....αυτες ειναι πορνοσταρ!!!!!!!!warhol??????? εμαθα οτι εκτος αποτην κατερινα μεγαλο ρολο στην επανενταξη σου επαιξαν και οι κατωθι:

1)janine lindemulder
2)ο περιπτερας της γειτονιας σου
3)ο γραμματεας του ΚΚΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking:

φυσικα, οπως και ο Μουνιοθ!!!!

Επισκέπτης
εγω προτεινω να το σταματησουμε εδω......την ιστορια με αυτο το thread και να συνεχισουμε παρακατω......οκ?ΟΧΙ ΠΑΛΙ JANINEEEEE....ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ με!!!!!!!!!βαλτε και καμμια αλλη....οπως π.χ. Οlivia del rio.....αυτες ειναι πορνοσταρ!!!!!!!!warhol??????? εμαθα οτι εκτος αποτην κατερινα μεγαλο ρολο στην επανενταξη σου επαιξαν και οι κατωθι:

1)janine lindemulder
2)ο περιπτερας της γειτονιας σου
3)ο γραμματεας του ΚΚΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking:
ο γραμματεας του ΚΚΕ με απειλησε οτι θα με διαγραψει!!του απαντησα οτι εδω απο τα μπουρδελα αυτοδιαγραφηκα ,στο Κομμα θα κολλησω? :2funny: :2funny: :2funny:!!!η κατερινα παντως εχει μαθει τις αδυναμιες μου και με επεισε!! :) :)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
A είπα και εγώ...τι είναι αυτό που σέρνεται...
Ηρθες βρωμιάρη; Το ήξερα! Αν και ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα και το δήλωσα. Αντε τέρμα οι μαλακίες χωρίς εσένα το site δεν θα ήταν ίδιο. (ίσως πιο καθαρό...)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
και σαν να μην εφτανε αυτο, επιστρεφει η Λολιτα!!! ποσο τυχαια μπορει να ειναι αυτα τα γεγονοτα;;;;
Αχα, Λολιτα διαβασα.... Για ποια Λολιτα ομως μιλαμε? (την: 18!!!  - το Lolita ( καυλλιτεχνικο στεκι....) αλλη Λολιτα??? πω της τουτανας γινεται απο Λολιτες!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αχα, Λολιτα διαβασα.... Για ποια Λολιτα ομως μιλαμε? (την: 18!!!  - το Lolita ( καυλλιτεχνικο στεκι....) αλλη Λολιτα??? πω της τουτανας γινεται απο Λολιτες!!!

Μια ειναι η Lolita, η ενδοξη βολειμπολιστρια που υποφερει απο μηνισκο για να ικανοποιησει τις ακορεστες ορμες μας!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια ειναι η Lolita, η ενδοξη βολειμπολιστρια που υποφερει απο μηνισκο για να ικανοποιησει τις ακορεστες ορμες μας!!!!

Τεμπελάκο σε κόβω...για να υποφέρει ο μηνίσκος της γυναίκας, νομίζω μόνο σε κάποιες στάσεις "ιππαστί" (αυτή επάνω, εσύ κάτω) γίνεται...

Βέβαια δεν έχω ακόμη ολοκληρώσει την σπουδή του Κάμα Σούτρα...οπότε κάτι ίσως μου διαφεύγει.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τεμπελάκο σε κόβω...για να υποφέρει ο μηνίσκος της γυναίκας, νομίζω μόνο σε κάποιες στάσεις "ιππαστί" (αυτή επάνω, εσύ κάτω) γίνεται...

Βέβαια δεν έχω ακόμη ολοκληρώσει την σπουδή του Κάμα Σούτρα...οπότε κάτι ίσως μου διαφεύγει.

μπα, τη βρηκα με μηνισκο...απο μενα εφυγε με κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου και ρηξη χιαστων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16

[/quote]
Σωστα

Βεβαια μπορει να ειναι και σε θεση σπαγγατι με δεμενο το ενα ποδι πανω απο τον ωμο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καμα Σουτρα (κατα Cosmopolitan) σελ. 2569 (τρεχα γυρευε) :booty: :booty: :booty:

Επισκέπτης
Αφού δεν έφυγε με μελανιασμένο μάτι, κάταγμα στα πλευρά και ρήξη νεφρού είσαι ΟΚ...

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
logical μη με πειραζεις γιατι θα αυτοδιαγραφω!!!

Επιστρατευουμε για σενα (λεω εγω τωρα) σε περιπτωση αυτοδιαγραφης τον ενα και μοναδικο chrysargo...και ξανα-ενεργοποιεις τον λογαρισμο σε dt.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
παιδια εχει ωραιο θεμα"ρουκετα στη πρεσβεια"για ανταλαγη αποψεων,γιαουρτιιων,πατσαβουρων,ροχαλων.....

μεχρι και ανασταση νεκρων επιχειρηται καθως και το μυστηριο της βαπτισης του σιμητη αναφερεται.

παω τρεχοντας.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε παιδιά η Nikki4u δεν είναι αυτή;

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"My favourite quote is: ?Dear ladies, don?t hate me cause with my tall body 5?10?? (1,78 m) and my large 36H breasts your man prefer to look at me. It is not my fault?. Alexandra

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom