Επισκέπτης
επισης πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!
Ύστερα απο λαϊκή απαίτηση (και φυσικά απειλές σε προσωπικό επίπεδο ) ήρθε ο μέγιστος WWWWW AAAAAAAA RRRRRRRR HHHHHH OOOOOOOOO LLLLLLLLLL
Αν μας το ξανακάνεις αυτό θα γίνει της
ʼσε που είμαι και κομμάτια σήμερα γιατί χτές με τον Vaso γίναμε ντέρλι σε πολιτιστικά κέντρα ;)
επισης πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!
Παιδια?.μου πηρε ολο το βραδυ να τον πεισωεπισης πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!
ακομα δεν εχεις ξεθεωθει!! ;) ;) ;)Παιδια?.μου πηρε ολο το βραδυ να τον πεισω
να ξανα?ρθει?ουουφ?.ξεθεωθηκα?
οχι βασο δεν ξεχνιουνται!!! ;)οι μεγαλες αγαπες δεν ξεχνιουνται...
Κοιτα τωρα να σε κατηγορησουν οτι τα "παιρνεις" & απο την Κατερινα. Δε σε ξερω,ησουν ενας απο τους πρωτους που μιλησαμε με pm, απο το ολο υφος σου στο site σε βρηκα (με τα δικα μου πρωτυπα) μια χαρα. Ακομα ασπαζομαι την ευαισθησια σου & την ευθιξια σου που προσεβληθεις & αντεδρασες οταν σου κατηγορησανε την ηθικη & επαγγελματικη σου υποσταση. Δειχνει καποιο χαρακτηρα αυτο. Εις ανταλαγη νεων εμπειρειων, αποψεων & χαβαλε,φυσικα, συνεχιζουμε τη πορεια μας στο site. οι ανοητοι, οι χωρις προσωπικη ζωη, οι λαλακες, παντα θα συνεχισουν να υπαρχουν. Καλη συνεχει σε ολους μας & με πολλαεπισης πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!
καλά εσύ είσαι όντως για ίδρυμα
θα σε στεναχωρησω αλλα το μαγαζι το πουλησα!!κοιταζω τωρα να ανοιξω αλλο στο κεντρο!!αμα θες μπορω να στειλω σε αλλο μαγαζι συστημενο απο μενα!!Α στο καλό συγκινήθηκα... Warhol αν δεν πεις εντος ημιώρου που είναι το μαγαζί σου αυτοδιαγράφομαι (και πολύ που χεστήκες θα μου πεις άλλα τέσπα...) Επίσης μάθετε να κοιτάτε ta pm... Μπουχουχουχου.....
Ωχ?!!!ακομα δεν εχεις ξεθεωθει!! ;) ;) ;)
Ωχ?!!!
[/quoteαφου μου αρεσει να ασχολουμαι μαζι σου !!!
Καλως επανηλθες Warhol... Μπραβο στην Κατερινα Αιντε να δουμε και καμμια φωτο της Janine....και ριξτα ολα πισω σου.....θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια του σαιτ για τα καλα τους λογια!!!ο λογος που εκανα διαγραφη στον λογαριασμο μου δεν ηταν η προχτεσινη αντιπαραθεση !!!κατα καιρους εχω κατηγορηθει οτι τα παιρνω απο πουτανες,σε μια συζητηση με ομαδες αρχισαν τις απειλες,ειπαν οτι πουλαω αριστεριλικι και οτι κανω γκριζα διαφημιση για το μαγαζι μου!!!η αντιπαραθεσηαπλα η αφορμη για να τα βροντηξω!!και δεν εκνευριστηκα επειδη ο στουντιαν ειχε διαφορετικη αποψη αλλα για τον τροπο που χειριστηκε καποια πραγματα και δεν το περιμενα απο εκεινον!!οσοι με ξερουν απο εδω μεσα και εχουν δει τις συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους θα εχουν καταλαβει ,οτι δεν μασω τα λογια μου,ποτε δεν κρυβομαι και ποτε δεν πεταω σποντες αλλα τα λεω ολα φορα παρτιδα!!ο λογος που κανω ενεργοποιηση του λογαριασμου ειναι οτι ειδα πολλα μελη να εκφραζονται με καλα λογια για μενα αλλα και την πορεια που εχω κανει μεσω των αποψεων μου στο σαιτ ,οτι εκανα αρκετους φιλους απο εδω μεσα και θελαν να ειμαστε μαζι εδω,καθως επισης και οτι αν γινοταν το ιδιο πραγμα στον πανο πχ θα ηθελα να επεστρεφε!!σας ευχαριστω και παλι,!!!!!!!!
Χαχαχα?.αν είναι δυνατον?Τοτε αν ειπωθει και κατι τετοιοΚοιτα τωρα να σε κατηγορησουν οτι τα "παιρνεις" & απο την Κατερινα.
πανος γουορχωλ κατερινα ρουκετα στην πρεσβεια επιστροφη στο σαιτ......μυστηρια κολπα...
ρε μπας και γινονται για το αρθρο 16 ολα αυτα??????
φανταροι πηγατε η να τηλεφωνησω στον Τριανταφυλλοπουλο???
αν πηγαμε μαζι φανταροι?με την κατερινα? !!!πανος γουορχωλ κατερινα ρουκετα στην πρεσβεια επιστροφη στο σαιτ......μυστηρια κολπα...
ρε μπας και γινονται για το αρθρο 16 ολα αυτα??????
φανταροι πηγατε η να τηλεφωνησω στον Τριανταφυλλοπουλο???