Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
επισης  πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!

Επισκέπτης
πουθενα δεν καταθεσα!!!!εγω δεν αλλαζω πλευση!!!και οποιος καταλαβε καταλαβε......χεχεχεχχε ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ύστερα απο λαϊκή απαίτηση (και φυσικά απειλές σε προσωπικό επίπεδο  :2funny: :2funny:) ήρθε ο μέγιστος WWWWW  AAAAAAAA RRRRRRRR HHHHHH OOOOOOOOO LLLLLLLLLL  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αν μας το ξανακάνεις αυτό θα γίνει της  :boobies: :boobies: :boobies:
ʼσε που είμαι και κομμάτια σήμερα γιατί χτές με τον Vaso γίναμε ντέρλι σε πολιτιστικά κέντρα ;)

ιδρυματα σε παρακαλω............οχι κεντρα.....κεντρα υπαρχουν στην παραλιακη πολλα........και αλλου ειναι τα ιδρυματα......και εμεις προτιμουμε τα ιδρυματα....

Επισκέπτης

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
επισης  πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η κατερινα στο να ξαναρθω!!!!!!!
Κοιτα  τωρα να σε κατηγορησουν οτι τα "παιρνεις" & απο την Κατερινα. Δε σε ξερω,ησουν ενας απο τους πρωτους που μιλησαμε με pm, απο το ολο υφος σου στο site σε βρηκα (με τα δικα μου πρωτυπα) μια χαρα. Ακομα ασπαζομαι την ευαισθησια σου & την ευθιξια σου που προσεβληθεις & αντεδρασες οταν σου κατηγορησανε την ηθικη & επαγγελματικη σου υποσταση. Δειχνει καποιο χαρακτηρα αυτο. Εις ανταλαγη νεων εμπειρειων, αποψεων & χαβαλε,φυσικα, συνεχιζουμε τη πορεια μας στο site. οι ανοητοι, οι χωρις προσωπικη ζωη, οι λαλακες, παντα θα συνεχισουν να υπαρχουν. Καλη συνεχει σε ολους μας & με πολλα  :2funny:  :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλά εσύ είσαι όντως για ίδρυμα  :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ξερω.....παντως αν βρεθουμε ποτε σε ιδρυμα ποια θα ηθελες να ειναι η αποκλειστικη σου?ή μαλλον απο ποια εθνικοτητα?εμενα παντως RUSSIA! οr UKRAINE!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Α στο καλό συγκινήθηκα...  :( Warhol αν δεν πεις εντος ημιώρου που είναι το μαγαζί σου αυτοδιαγράφομαι (και πολύ που χεστήκες θα μου πεις άλλα τέσπα...) Επίσης μάθετε να κοιτάτε ta pm... Μπουχουχουχου.....

Επισκέπτης
Α στο καλό συγκινήθηκα...  :( Warhol αν δεν πεις εντος ημιώρου που είναι το μαγαζί σου αυτοδιαγράφομαι (και πολύ που χεστήκες θα μου πεις άλλα τέσπα...) Επίσης μάθετε να κοιτάτε ta pm... Μπουχουχουχου.....
θα σε στεναχωρησω αλλα το μαγαζι το πουλησα!!κοιταζω τωρα να ανοιξω αλλο στο κεντρο!!αμα θες μπορω να στειλω σε αλλο μαγαζι συστημενο απο μενα!!

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια του σαιτ για τα καλα τους λογια!!!ο λογος που εκανα διαγραφη στον λογαριασμο μου δεν ηταν η προχτεσινη αντιπαραθεση !!!κατα καιρους εχω κατηγορηθει οτι τα παιρνω απο πουτανες,σε μια συζητηση με ομαδες αρχισαν τις απειλες,ειπαν οτι πουλαω αριστεριλικι και οτι κανω γκριζα διαφημιση για το μαγαζι μου!!!η αντιπαραθεσηαπλα η αφορμη για να τα βροντηξω!!και δεν εκνευριστηκα επειδη ο στουντιαν ειχε διαφορετικη αποψη αλλα για τον τροπο που χειριστηκε καποια πραγματα και δεν το περιμενα απο εκεινον!!οσοι με ξερουν απο εδω μεσα και εχουν δει τις συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους θα εχουν καταλαβει ,οτι δεν μασω τα λογια μου,ποτε δεν κρυβομαι και ποτε δεν πεταω σποντες αλλα τα λεω ολα φορα παρτιδα!!ο λογος που κανω ενεργοποιηση του λογαριασμου ειναι οτι ειδα πολλα μελη να εκφραζονται με καλα λογια για μενα αλλα και την πορεια που εχω κανει μεσω των αποψεων μου στο σαιτ ,οτι εκανα αρκετους φιλους απο εδω μεσα και θελαν να ειμαστε μαζι εδω,καθως επισης και οτι αν γινοταν το ιδιο πραγμα στον πανο πχ θα ηθελα να επεστρεφε!!σας ευχαριστω και παλι,!!!!!!!!
Καλως επανηλθες Warhol... :) Μπραβο στην Κατερινα  :dancing: Αιντε να δουμε και καμμια φωτο της Janine....και ριξτα ολα πισω σου..... :)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
πανος γουορχωλ κατερινα ρουκετα στην πρεσβεια επιστροφη στο σαιτ......μυστηρια κολπα...
ρε μπας και γινονται για το αρθρο 16 ολα αυτα??????
φανταροι πηγατε η να τηλεφωνησω στον Τριανταφυλλοπουλο???

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κοιτα  τωρα να σε κατηγορησουν οτι τα "παιρνεις" & απο την Κατερινα.
Χαχαχα?.αν είναι δυνατον?Τοτε αν ειπωθει και κατι τετοιο
θα είναι η ασχετοσυνη σε ολο της το μεγαλειο?
Αυτά ρε παιδια δεν γινονται?δεν υπαρχει και ο λογος αλλωστε.      

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
πανος γουορχωλ κατερινα ρουκετα στην πρεσβεια επιστροφη στο σαιτ......μυστηρια κολπα...

και σαν να μην εφτανε αυτο, επιστρεφει η Λολιτα!!! ποσο τυχαια μπορει να ειναι αυτα τα γεγονοτα;;;;

Επισκέπτης
αν πηγαμε μαζι φανταροι?με την κατερινα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω προτεινω να το σταματησουμε εδω......την ιστορια με αυτο το thread και να συνεχισουμε παρακατω......οκ?ΟΧΙ ΠΑΛΙ JANINEEEEE....ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ με!!!!!!!!!βαλτε και καμμια αλλη....οπως π.χ. Οlivia del rio.....αυτες ειναι πορνοσταρ!!!!!!!!warhol??????? εμαθα οτι εκτος αποτην κατερινα μεγαλο ρολο στην επανενταξη σου επαιξαν και οι κατωθι:

1)janine lindemulder
2)ο περιπτερας της γειτονιας σου
3)ο γραμματεας του ΚΚΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom