Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
και σε λιγο ερχονται και αλλα λινκ...

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μουνίλας ή πουτσίλας;;; Θυμήθηκα άλλη αντιπαράθεση τώρα για τον αν πρέπει να συμμετέχουν γυναίκες ή οχι.... Καιρός να βγάλω το tomahawk απο το ντουλάπι... ʼντε πολύ ηρεμήσαμε... :p

Επισκέπτης
Quark, ωραια αυτα που εδωσες, αλλα τι ειναι ?

Για κανε μας μια γρηγορη μεταφραση...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μουνίλας ή πουτσίλας;;; Θυμήθηκα άλλη αντιπαράθεση τώρα για τον αν πρέπει να συμμετέχουν γυναίκες ή οχι.... Καιρός να βγάλω το tomahawk απο το ντουλάπι... ʼντε πολύ ηρεμήσαμε... :p
Νουνιλας, φυσικα!! Πουτσιλας μυριζουν τα τσοντοCinema*(πισω απο το C κρυβεται μια θεωρια συνωμοσιας (βλεπε εδω: & φυσικα να συμετεχουν γυναικες- gayboys,heilakies-Colaraki (ισχυει & εδω η παραπανω παραπομπη).Αφου θα εχει χοντρο  :2funny:  :2funny:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μηπως ρε παιδιά τοn παραπήρατε σοβαρά το ρόλο σας στο site? Ok, είναι πολύ ενδιαφέρον το site αυτό αλλά όλες αυτές τις παρεξηγήσεις δεν τις καταλαβαίνω. Ο άλλος αυτοδιεγράφη επειδή διαφώνησε με κάποιον. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά πρέπει όλοι να ακούμε και τις αντίθετες απόψεις. Εκτός αν την είχε δει κάπως ο φίλος μας. Η σελίδα αυτή δεν μιλάει ούτε για το Κυπριακό, ούτε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ούτε για απόρρητα έγγραφα της CIA. Είναι σελίδα παράθεσης ευχάριστων θεμάτων! Για συνέλθετε λίγο!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μηπως ρε παιδιά τοn παραπήρατε σοβαρά το ρόλο σας στο site? Ok, είναι πολύ ενδιαφέρον το site αυτό αλλά όλες αυτές τις παρεξηγήσεις δεν τις καταλαβαίνω. Ο άλλος αυτοδιεγράφη επειδή διαφώνησε με κάποιον. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά πρέπει όλοι να ακούμε και τις αντίθετες απόψεις. Εκτός αν την είχε δει κάπως ο φίλος μας. Η σελίδα αυτή δεν μιλάει ούτε για το Κυπριακό, ούτε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ούτε για απόρρητα έγγραφα της CIA. Είναι σελίδα παράθεσης ευχάριστων θεμάτων! Για συνέλθετε λίγο!
Εμ, αυτο λεω & εγω απο χθες. Επαναφορα του gayboy & της παρεας του στο site για να επελθει η αυτοκαθαρση, επιτελους!!!  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Gracias ανταποδίδω το χαρακτηρισμό και πέφτω και πάλι σε κατάθλιψη μιας και με κάποιο μαγικό τρόπο βρέθηκα Παρασκευή βράδυ αντί να είμαι σε κανένα Central ή στη γνωστή γιάφκα της Φιλοθέης να πρέπει να πάω σε τραπέζι εγώ, η συμβία, οι γονείς της και οι γονείς μου...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ο συντροφος warhol ειναι online!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
καλως τον τατουζιαρη...καλως τον τατουζιαρη...καλως τον τατουζιαρη............

αντε ρε παιδι και μας στεναχωρεσες........

μπραβο σ'αυτους που τον μαζεψαν!!!!!!!!!!!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
και μετα λενε μερικοι οτι οι mod δεν κανουν δουλεια!!!!!!!!!

Επισκέπτης
θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια του σαιτ για τα καλα τους λογια!!!ο λογος που εκανα διαγραφη στον λογαριασμο μου δεν ηταν η προχτεσινη αντιπαραθεση !!!κατα καιρους εχω κατηγορηθει οτι τα παιρνω απο πουτανες,σε μια συζητηση με ομαδες αρχισαν τις απειλες,ειπαν οτι πουλαω αριστεριλικι και οτι κανω γκριζα διαφημιση για το μαγαζι μου!!!η αντιπαραθεσηαπλα η αφορμη για να τα βροντηξω!!και δεν εκνευριστηκα επειδη ο στουντιαν ειχε διαφορετικη αποψη αλλα για τον τροπο που χειριστηκε καποια πραγματα και δεν το περιμενα απο εκεινον!!οσοι με ξερουν απο εδω μεσα και εχουν δει τις συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους θα εχουν καταλαβει ,οτι δεν μασω τα λογια μου,ποτε δεν κρυβομαι και ποτε δεν πεταω σποντες αλλα τα λεω ολα φορα παρτιδα!!ο λογος που κανω ενεργοποιηση του λογαριασμου ειναι οτι ειδα πολλα μελη να εκφραζονται με καλα λογια για μενα αλλα και την πορεια που εχω κανει μεσω των αποψεων μου στο σαιτ ,οτι εκανα αρκετους φιλους απο εδω μεσα και θελαν να ειμαστε μαζι εδω,καθως επισης και οτι αν γινοταν το ιδιο πραγμα στον πανο πχ θα ηθελα να επεστρεφε!!σας ευχαριστω και παλι,!!!!!!!!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πριν ξαναεξαφανιστείς πες μου που έχεις το τατουαζάδικο, γιατι τη μηχανοκεφαλή θα την κάνω σε σένα. Και ας είσαι πανάκριβος... (αστειεύομαι μη τα πάρεις)

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γι' αυτό (λέω εγώ) ότι καλό θα ήταν όλοι μας να απολαμβάνουμε το site χωρίς να πορονώμαστε.  Χαλαρααααααααααααα!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καντε ένα διαλειμμα?.καντε ?ένα?ΚΙΤ-ΚΑΤ
          Χαχαχα?.χουχουχου?.χιχιχι?!!!
Καλως ηρθες και παλι γουορ..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια του σαιτ για τα καλα τους λογια!!!ο λογος που εκανα διαγραφη στον λογαριασμο μου δεν ηταν η προχτεσινη αντιπαραθεση !!!κατα καιρους εχω κατηγορηθει οτι τα παιρνω απο πουτανες,σε μια συζητηση με ομαδες αρχισαν τις απειλες,ειπαν οτι πουλαω αριστεριλικι και οτι κανω γκριζα διαφημιση για το μαγαζι μου!!!η αντιπαραθεσηαπλα η αφορμη για να τα βροντηξω!!και δεν εκνευριστηκα επειδη ο στουντιαν ειχε διαφορετικη αποψη αλλα για τον τροπο που χειριστηκε καποια πραγματα και δεν το περιμενα απο εκεινον!!οσοι με ξερουν απο εδω μεσα και εχουν δει τις συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους θα εχουν καταλαβει ,οτι δεν μασω τα λογια μου,ποτε δεν κρυβομαι και ποτε δεν πεταω σποντες αλλα τα λεω ολα φορα παρτιδα!!ο λογος που κανω ενεργοποιηση του λογαριασμου ειναι οτι ειδα πολλα μελη να εκφραζονται με καλα λογια για μενα αλλα και την πορεια που εχω κανει μεσω των αποψεων μου στο σαιτ ,οτι εκανα αρκετους φιλους απο εδω μεσα και θελαν να ειμαστε μαζι εδω,καθως επισης και οτι αν γινοταν το ιδιο πραγμα στον πανο πχ θα ηθελα να επεστρεφε!!σας ευχαριστω και παλι,!!!!!!!!

αφου επεστρεψες πες μας που κατεθεσες αυτες τις μερες για να ξεσκασεις...ετσι για να επιστρεφουμε και στην βασικη θεματολογια του σαιτ.αλεπουδιαρη

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

α ρε war σε επαιξα στοιχημα πως θα γυρισεις!!! θυσαυρισα!!!
παντως επεσα 100% μεσα για τους λογους διαγραφης σου...κανε 2 τα κερασματα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom