Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Βλέπω ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την φυγή του war για να προωθήσουν την δικιά τους ατζέντα. Έχουμε ήδη και πλάνο δράσης. Μην πάει χαμένη η ευκαιρία.

Και εγώ, θα ήθελα να μάθω τι εννοείς....
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, επειδή έκανα αυτή την ερώτηση για τον war, και διάβασα αυτό που μου υπέδειξαν, τι να σου πω καημένε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια τώρα...
Εκτός πια αν για κάποιους εδώ μέσα, δεν ισχύει ούτε το δικαίωμα να ρωτάμε τι έγινε σε μια κατάσταση, και να μαθαίνουμε...
Είδες ότι στις (συνεχείς) διαμάχες σου μέ άλλους, έχω κρατήσει απόσταση, και γενικά προσπαθώ να μην μετέχω σε αυτές , αντιθέτως, προσπαθώ να κατευνάζω τα πνεύματα.(πράγμα που δεν κάνουν όλοι...).
Αν παρεξήγησα το σχόλιο σου, σόρρυ, έτσι κι αλλοιώς όμως ήταν γενικό και ασαφές, δε νομίζεις;;
Αν έχεις κάτι να πείς, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και εγώ, θα ήθελα να μάθω τι εννοείς....

Δεν εννοούσα εσένα.

Υπάρχει ένα δεδομένο. Ο war έφυγε.

Το λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να εκφράζει ο καθένας την λύπη του.
Μπορεί, ανάλογα με το πόσο συμπαθούσε ή όχι τον war, να ζητήσει την επιστροφή του, να την απαιτήσει ή να του είναι αδιάφορη.
Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να ρωτήσει και να μάθει τι συνέβη.
(Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε. Θα με ενδιέφερε ίσως να μάθω.)

Υπάρχουν όμως και άλλων ειδών αντιδράσεις.

Υπάρχουν κάποιοι, με πάγια ή λιγότερο πάγια αιτήματα, τα οποία προβάλλουν σε κάθε περίπτωση. Ακόμα και άσχετη περίπτωση, όπως αυτή του war. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, ενεργοποιείται το κοινό αίσθημα, και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουν ρεύμα και να τις περάσουν εκ πλαγίου.

Υπάρχουν άλλοι που θα δηλητηριάσουν το κλίμα. Με έμμεσες ή άμεσες απειλές. Με υπόνοιες ότι κάποιος επωφελήθηκε από την αποχώρηση του.

Υπάρχουν και αυτοί που θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αντιπαραθέσεων, λες και δεν συνέβη τίποτα.

Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι πρώτοι.

Έγραψα ότι θεωρώ την αντίδραση του war υπερβολική και αψυχολόγητη.
Δεν ήμουν παρών όταν συνέβησαν τα σχετικά, αλλά είδα πολλούς που του ζήτησαν να το σκεφτεί ήρεμα και να μην κάνει βλακείες. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν τους άκουσε.

Από ένα τέτοιο περιστατικό, ήδη κάποιοι εντόπισαν μια ζοφερή κατάσταση.
'Οπως σε κάθε σχετική περίπτωση, άρχισαν να περιγράφουν με μελανά χρώματα το τι συμβαίνει εδώ.
Αυτό είναι και το πρώτο στάδιο. "Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Πεθαίνουμε".

Φυσικά το δεύτερο θα είναι, να ρωτήσουμε "και ποιος φταίει μπάρμπα; "
Και φυσικά, θα μας απαντήσει με ονόματα. ʼτομα που έχει επιλέξει και τα οποία πρέπει να σωπάσουν. Μπορεί να μας απαντήσει και με πλάνο δράσης. Που θα ήθελε να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση. Γιατί θα ήθελε πάρα πολύ να υποκαταστήσει αυτούς που αποφασίζουν.

Φίλε Johnny. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι όντως βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Ίσως διαβάσεις και δεις πολλά. Ελπίζω να κρίνεις και να αποφασίσεις με βάση τις προσωπικές σου απόψεις, και όχι το τι σου λένε οι άλλοι. Και όχι εν θερμώ.

Προσοχή στους οργανωμένους.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Δεν εννοούσα εσένα.

Υπάρχει ένα δεδομένο. Ο war έφυγε.

Το λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να εκφράζει ο καθένας την λύπη του.
Μπορεί, ανάλογα με το πόσο συμπαθούσε ή όχι τον war, να ζητήσει την επιστροφή του, να την απαιτήσει ή να του είναι αδιάφορη.
Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να ρωτήσει και να μάθει τι συνέβη.
(Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε. Θα με ενδιέφερε ίσως να μάθω.)

Υπάρχουν όμως και άλλων ειδών αντιδράσεις.

Υπάρχουν κάποιοι, με πάγια ή λιγότερο πάγια αιτήματα, τα οποία προβάλλουν σε κάθε περίπτωση. Ακόμα και άσχετη περίπτωση, όπως αυτή του war. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, ενεργοποιείται το κοινό αίσθημα, και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουν ρεύμα και να τις περάσουν εκ πλαγίου.

Υπάρχουν άλλοι που θα δηλητηριάσουν το κλίμα. Με έμμεσες ή άμεσες απειλές. Με υπόνοιες ότι κάποιος επωφελήθηκε από την αποχώρηση του.

Υπάρχουν και αυτοί που θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αντιπαραθέσεων, λες και δεν συνέβη τίποτα.

Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι πρώτοι.

Έγραψα ότι θεωρώ την αντίδραση του war υπερβολική και αψυχολόγητη.
Δεν ήμουν παρών όταν συνέβησαν τα σχετικά, αλλά είδα πολλούς που του ζήτησαν να το σκεφτεί ήρεμα και να μην κάνει βλακείες. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν τους άκουσε.

Από ένα τέτοιο περιστατικό, ήδη κάποιοι εντόπισαν μια ζοφερή κατάσταση.
'Οπως σε κάθε σχετική περίπτωση, άρχισαν να περιγράφουν με μελανά χρώματα το τι συμβαίνει εδώ.
Αυτό είναι και το πρώτο στάδιο. "Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Πεθαίνουμε".

Φυσικά το δεύτερο θα είναι, να ρωτήσουμε "και ποιος φταίει μπάρμπα; "
Και φυσικά, θα μας απαντήσει με ονόματα. ʼτομα που έχει επιλέξει και τα οποία πρέπει να σωπάσουν. Μπορεί να μας απαντήσει και με πλάνο δράσης. Που θα ήθελε να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση. Γιατί θα ήθελε πάρα πολύ να υποκαταστήσει αυτούς που αποφασίζουν.

Φίλε Johnny. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι όντως βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Ίσως διαβάσεις και δεις πολλά. Ελπίζω να κρίνεις και να αποφασίσεις με βάση τις προσωπικές σου απόψεις, και όχι το τι σου λένε οι άλλοι. Και όχι εν θερμώ.

Μου αρκεί ότι δεν αναφερόσουν σε μένα.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν ή όχι οργανωμένοι, για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν.
Κι αν υπάρχουν , κακώς υπάρχουν, τι είναι εδώ μέσα club κάποιας ομάδας;;
Θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι δεν λειτουργώ έν θερμώ.
Και πιστεύω όλα θα ήταν καλύτερα εδώ μέσα, αν κάποιοι γενικώς απέφευγαν τις προσωπικές επιθέσεις και τα εμπρηστικά σχόλια....
Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, την πλάκα μας μπαινουμε να κάνουμε, εγώ προσπαθώ να το δώ σαν μια μεγάλη παρέα.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μου αρκεί ότι δεν αναφερόσουν σε μένα.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν ή όχι οργανωμένοι, για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν.
Κι αν υπάρχουν , κακώς υπάρχουν, τι είναι εδώ μέσα club κάποιας ομάδας;;
Θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι δεν λειτουργώ έν θερμώ.
Και πιστεύω όλα θα ήταν καλύτερα εδώ μέσα, αν κάποιοι γενικώς απέφευγαν τις προσωπικές επιθέσεις και τα εμπρηστικά σχόλια....
Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, την πλάκα μας μπαινουμε να κάνουμε, εγώ προσπαθώ να το δώ σαν μια μεγάλη παρέα.

ελα μωρε απλως ο sxsitegr ετοιμαζεται για μια μεγαλη και θεαματικη αποχωρηση....κριμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα όσον αφορά το προχθεσινό περιστατικό, στο οποίο βρέθηκα εμπλεκόμενος, από κάποια απόσταση πλέον.

1. Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τα πολιτικά σάιτ, όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά κυρίως γιατί σε μεγάλο βαθμό επαναλαμβάνονται οι ίδιες αντιθέσεις και τα ίδια επιχειρήματα, σχεδόν από τους ίδιους ανθρώπους. Με εξαίρεση 3 θρεντ στα οποία είχα ενεργό συμμετοχή τους τελευταίους 6 μήνες, στα υπόλοιπα η συμμετοχή μου ήταν 3-4 ποστς. Δυστυχώς η ενεργός μου συμμετοχή συνδέθηκε με τις αποχωρήσεις δύο μελών. Ο ένας επέστρεψε με άλλα ονόματα, μακάρι να επιστρέψει και ο δεύτερος.

Επειδή λοιπόν δεν διαβάζω τα αντίστοιχα θρεντ, ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει η διαμάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες (δεν εννοώ συντεταγμένες) που είχε προκύψει κυρίως γύρω από τα Χριστούγεννα. Έτσι ειδικότερα δεν είχα αντιληφθεί τι είχε γίνει στο θρεντ για τις εργασιακές σχέσεις. Το διάβασα χθες. Εκεί είδα ότι ο warhol είχε χρησιμοποιήσει την ίδια επιχειρηματολογία, σχεδόν με την ίδια ένταση που χρησιμοποίησε στην αντιπαράθεση με εμένα. Αυτό όμως το αγνοούσα. Έτσι δεν εκτίμησα όπως έπρεπε το γκάζι του από την αρχή του θρεντ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απολογούμαι για κάτι γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τα πάντα σε αυτό το σάιτ.

2. Η συμμετοχή σε ένα forum στο internet είναι κατά τη γνώμη μου ύψιστη έκφραση ελευθερίας. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει και όπως θέλει αρκεί να μην βρίζει. Έτσι ουσιαστικά έχουμε ένα πεδίο ελεύθερης έκφρασης, όπου η αντιπαράθεση είναι δομικό της στοιχείο. Αντιπαράθεση απόψεων, αφού λόγω της ανωνυμίας μόνο να συνάγουμε μπορούμε πράγματα για την ταυτότητα των συμμετεχόντων. ʼρα η συμμετοχή αυτή δεν είναι το ίδιο με την συμμετοχή σε ένα σωματείο ή μια λέσχη. Σε αυτή την περίπτωση τα μέλη γνωρίζονται μεταξύ τους κατά το μάλλον ή ήττον, και κυρίως μέσω της συμμετοχής τους στο σωματείο ή στη λέσχη επιδιώκουν κοινούς σκοπούς.

Η συμμετοχή στο bourdela.com αποτελεί μιαν προσωπική υπόθεση του καθενός. Ο καθένας επιδιώκει διαφορετικά πράγματα που τον αφορούν ατομικά και εξ' ορισμού δεν μπορεί με την συμμετοχή του στο σάιτ αυτό να προωθήσει κάποια κοινά/συλλογικά αιτήματα ή ιδέες. Κανείς από τους δημιουργούς του σάιτ, αλλά από όσο γνωρίζω και από τους συμμετέχοντες, δεν ισχυρίστηκαν ποτέ κάτι τέτοιο.

Έτσι δεν μπορώ να αντιληφθώ την δραματοποίηση αποχωρήσεων. Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει το κάνει ατομικά όπως ατομικά μπήκε. Θέλω να πω ότι δεν εγκρίναμε ποτέ συλλογικά την εγγραφή νέων μελών, ούτε καν ειδοποιηθήκαμε γι' αυτό. Αυτό άλλωστε είναι το φυσιολογικό. Υπάρχουν μέλη που δεν έχουν γράψει ποτέ στο φόρουμ, και άλλα που γράφουν μήνες αφ' ότου έγιναν μέλη του σάιτ. Υπάρχουν άλλα που αποχωρούν και κανένας δεν το παίρνει χαμπάρι.

Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όσους πιθανόν φλερτάρουν με την ιδέα, ή αντιλαμβάνονται έτσι την συμμετοχή τους οπουδήποτε, ότι ούτε σωματείο είμαστε, ούτε λέσχη.

3. Παρουσιάζεται εσχάτως μια κριτική ύπαρξης κλικών και συμμαχιών στο σάιτ. Η κριτική ασκείται από πολλές πλευρές, αλλά και εκατέρωθεν. Από όσο γνωρίζω δεν έχουμε ποτέ ψηφίσει διαχειριστές του σάιτ και ούτε πρέπει να ψηφίσουμε για τους λόγους που προανέφερα (δεν επιδιώκουμε κοινούς σκοπούς). τώρα αν έχουν αναπτυχθεί φιλίες αυτό είναι κατανοήτό και φυσιολογικό. Αν αυτές οι φιλίες επηρεάζουν την συμπεριφορά ορισμένων στο φόρουμ και αυτό είναι κατανοητό και φυσιολογικό. Δεν υπάρχει λόγος να παρθούν μέτρα ή οτιδήποτε άλλο γι' αυτό.

4. Όλα τα παραπάνω μπορούν κατά τη γνώμη μου να συζητούνται μέχρι εξαντλήσεως. Όποιος θέλει παρακολουθεί τις συζητήσεις, ή/και συμμετέχει σε αυτές, όποιος δεν θέλει τις γράφει εκεί που ξέρει. Το ίδιο ισχύει και για τις πολιτικές συζητήσεις, αλλά και κάθε άλλη συζήτηση.

Επαναλαμβάνω με τον κίνδυνο να γίνομαι κουραστικός. Η συμμετοχή μας σε αυτό το σάιτ είναι ατομική μας απόφαση και αυτόβουλη. Δεν είναι σωματείο το σάιτ. Με τον ίδιο τρόπο που μπαίνουμε με τον ίδιο τρόπο φεύγουμε, και αν θέλουμε ξαναμπαίνουμε. Αντιλαμβάνομαι την θεώρηση της ζωής κάποιων μέσα από τα γυαλιά της συσσωμάτωσης και της συλλογικότητας. Το ίντερνετ όμως είναι ατομική υπόθεση του καθενός από τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπους που καθημερινά συνδέονται.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Θα διαφωνήσω. Στο πλαγίως.

Τα σχόλια που έγιναν από πλήθος χρηστών ήταν ειλικρινή, έγιναν δημοσίως και ήταν απόλυτα άμεσα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι εμφανίζονται με σημαντική καθυστέρηση, αόριστα σχόλια που σα στόχο έχουν να μειώσουν και τόσο τις αντιδράσεις όσο (και κυρίως) τη σημασία τους.

Κανείς φυσικά δε λέει ότι πρόκειται για (ατυχή) προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος όσων τόλμησαν να πουν τη γνώμη τους. Ούτε λέω ότι η ενέργειά σου αυτή δεν ήταν αυθόρμητη.

Έγραψα ότι θεωρώ την αντίδραση του war υπερβολική και αψυχολόγητη. Δεν ήμουν παρών όταν συνέβησαν τα σχετικά

Μα ΗΣΟΥΝ παρών. Σε είδα εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κρύβεις. Κάποιο λόγο θα έχεις βέβαια, εσυ ξέρεις καλύτερα

ʼτομα που έχει επιλέξει και τα οποία πρέπει να σωπάσουν.

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο. Από κάθε άποψη. Επιδέχεται φυσικά πολλαπλών ερμηνειών. 

Μπορεί να μας απαντήσει και με πλάνο δράσης. Που θα ήθελε να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση. Γιατί θα ήθελε πάρα πολύ να υποκαταστήσει αυτούς που αποφασίζουν.

Βλέπω ότι χρησιμοποιείς ενικό. ʼρα αναφέρεσαι σε πρόσωπο. ʼρα ξέρεις ποιος είναι. Αυτό είναι θα έλεγα ευχάριστο

Εμείς οι απλοί χρήστες εκτιμούμε πολύ το θα θα αναφέρεις το όνομα του χρήστη αυτού. Ξέρω ότι είσαι αντίθετος σε αοριστολογίες.

Σε αναμονή της χρήσιμης αυτής πληροφορίας

Αναπάντεχο σχόλιο από μέρους σου.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε sin, αυτό οφείλω να στο αναγνωρίσω, δεν μασάς τα λόγια σου!
Στην Κρήτη εχουμε μια έκφραση γι αυτό: (Για τον άνθρωπο που χτυπά πάντα στο κέντρο, χωρίς υποχωρήσεις, γιατί πιστεύει ότι έχει δίκιο, και απο αυτό είναι ανυποχώρητος.)

ΣΠΑΘΙ ' ΚΟΝΙΣΜΕΝΟ !

Ι 've got to give you at least that much....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε sin, αυτό οφείλω να στο αναγνωρίσω, δεν μασάς τα λόγια σου!
Στην Κρήτη εχουμε μια έκφραση γι αυτό: (Για τον άνθρωπο που χτυπά πάντα στο κέντρο, χωρίς υποχωρήσεις, γιατί πιστεύει ότι έχει δίκιο, και απο αυτό είναι ανυποχώρητος.)

ΣΠΑΘΙ ' ΚΟΝΙΣΜΕΝΟ !

Ι 've got to give you at least that much....

και θα προσθεσω το αυτονοητο! και ΜΥΑΛΟ ' ΚΟΝΙΣΜΕΝΟ !!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ, ο γνωστος χρηστης της wikipedia, sxsitegr ονόματι, ανάμεσα στις διάφορες άλλες εμπρηστικές ρουκέτες που πέταξε, αμόλησε και καινούργιες, για "οργανωμένους", που τους ξέρει και δεν τους κατονομάζει.
Τον έχω προκαλέσει πολλάκις να μου πει τι και ΠΟΙΟΥΣ εννοεί. Και βγάζω συμπεράσματα για τα παντελόνια που φοράει, όσο δεν το κάνει.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τον έχω προκαλέσει πολλάκις να μου πει τι και ΠΟΙΟΥΣ εννοεί. Και βγάζω συμπεράσματα για τα παντελόνια που φοράει, όσο δεν το κάνει.
τωρα αυτο τι τοθελες???
αν εχεις διαφορα περιστατικα που σε πανε σ'αυτο το συμπερασμα κρατα το στο καρνε σου και φερσου (γραψε)αναλογα με αυτα που εχεις συμπερανει και πιστευεις.
γραφοντας το ομως ετσι δεν καταφερνεις παρα αποριες να βαζεις σε οσους το διαβαζουν(για το τι ΕΣΥ επιδιωξης)και αυτον να προκαλεις για νεο κυκλο μανουρας ασκοπης-κουραστικης.

δεν κρινω ,ο καθενας οτι γουσταρει γραφει .
φιλικα βανω το προβληματισμο για ειρηνηκη κουβεντα.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κοίτα φίλε, τις προάλλες με είχε κατηγορήσει οτι "εκτελώ αποστολή" εδώ μέσα, κάνοντας γαργάρα τι εννοούσε, μη απαντώντας, αλλά εξακολουθώντας να θίγει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου. Σήμερα μιλάει για οργανωμένους. Είναι προφανές οτι απολαμβάνει προστασίας (γεγονός που επισημάνθηκε απο αρκετούς κατά τη διάρκεια της προχτεσινής ημέρας), αλλιώς δεν θα το έλεγε. Αντί να ρωτάς λοιπόν εμένα, που δεν νομίζω οτι μάσησα ποτέ τα λόγια μου εδωμέσα, δεν ρωτάς καλύτερα τον ίδιο τι εννοεί; Η προτιμάς να μένεις σε ένα σάίτ που υπάρχουν "οργανωμένοι που εκτελούν εντολές"; Και τι εντολές; Αν το σάϊτ δεν ήταν με ανώνυμους χρήστες, θα σήκωνε μήνυση η υπόθεση. Αλλά εδώ, ο κάθε μάγκας του γλυκού νερού (όχι ο κάθε, σόρρυ, ο κάθε προστατευόμενος μάγκας, σαν την καρέτα καρέτα ας πούμε) θίγει υπολήψεις και δεν τρέχει τίποτα.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συγγνώμη αν θα γίνω ερειστικός αλλά διαβάζοντας τα τελευταία ποστ θυμάμαι αυτό που έλεγε η γιαγιά μου : "Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του"...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εσένα αν σου έχουν σπάσει τα @@ τις τελευταίες μέρες κατηγορώντας σε για διάφορα που θίγουν την αξιοπρεπειά σου, θα το άφηνες έτσι;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Κοίτα φίλε, τις προάλλες με είχε κατηγορήσει οτι "εκτελώ αποστολή" εδώ μέσα, κάνοντας γαργάρα τι εννοούσε, μη απαντώντας, αλλά εξακολουθώντας να θίγει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου. Σήμερα μιλάει για οργανωμένους. Είναι προφανές οτι απολαμβάνει προστασίας (γεγονός που επισημάνθηκε απο αρκετούς κατά τη διάρκεια της προχτεσινής ημέρας), αλλιώς δεν θα το έλεγε. Αντί να ρωτάς λοιπόν εμένα, που δεν νομίζω οτι μάσησα ποτέ τα λόγια μου εδωμέσα, δεν ρωτάς καλύτερα τον ίδιο τι εννοεί; Η προτιμάς να μένεις σε ένα σάίτ που υπάρχουν "οργανωμένοι που εκτελούν εντολές"; Και τι εντολές; Αν το σάϊτ δεν ήταν με ανώνυμους χρήστες, θα σήκωνε μήνυση η υπόθεση. Αλλά εδώ, ο κάθε μάγκας του γλυκού νερού (όχι ο κάθε, σόρρυ, ο κάθε προστατευόμενος μάγκας, σαν την καρέτα καρέτα ας πούμε) θίγει υπολήψεις και δεν τρέχει τίποτα.
  ΠΟΙΑ υποληψη σου εθιξε??? ΔΕΝ τον ξερουμε, ΔΕΝ σε ξερουμε. Αν εισαι τοσο ...ευαισθητος ωστε να θιγεσαι με κατι (σωστο-λαθος-εξυπνο-λαλακια) που γραφει καποιος πισω απο ενα pc, μαλλον δεν εισαι & τοσο δυνατος χαρακτηρας (ο οποιοσδηποτε). Εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι για διαφορους-δικους σου λογους, προφανως- δημιουργεις ενα ανουσιο κλιμα στο site!  Δεν σου κανω προσωπικη επιθεση, απλα αναρωτιεμαι ως προς το τι αυτη η (τεχνιτη??) ενταση. Θαυμαζω παντως την κραση των δαχτυλων σου απο το τοσο ποσταρισμα!!!

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εν τω μεταξύ, ο γνωστος χρηστης της wikipedia, sxsitegr ονόματι, ανάμεσα στις διάφορες άλλες εμπρηστικές ρουκέτες που πέταξε, αμόλησε και καινούργιες, για "οργανωμένους", που τους ξέρει και δεν τους κατονομάζει.

Mαλλον θα αναφερεσαι στο γνωστο υποκομη του σαιτ...Η αλλιως παπαγαλακι της wikipedia η αλλιως το ζαρωμενο αρχιδακι του γερου51

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Get a life reeeeeeeeeeee!!! Εδω μέσα είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ και να ανταλάσουμε απόψεις. Ακόμα και η κόντρα είναι βάσει επιχειρημάτων. Ήμαρτον αν είναι να τα παίρνουμε προσωπικά... Ρε γαμώ το διαδίκτυο μέσα... Ρε γαμώ την Ελλάδα μου,μέχρι και εδώ εμφύλιος ξέσπασε.... Ρε μπας και είναι τρελλοί αυτοί οι Έλληνες;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θαύμαζε οτι θες. Και στο ξαναλέω, μπας και το καταλάβεις: Ο sxsitegr με κατηγόρησε οτι "εκτελώ αποστολή" εδώ μέσα. Επειδή μόνο οι μαφιόζοι και δεν ξέρω ποιες άλλες τέτοιες κατηγορίες ανθρώπων είναι αυτοί που εκτελούν εντολές, του ζήτησα να εξηγήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι εννοεί. Έκανε την ερώτησή μου γαργάρα. Χτες μίλησε για κάποιους που έχουν "πλάνο δράσης" εδώ μέσα, που σήμερα προσδιόρισε σε "οργανωμένους". Και πάλι στον αέρα, επειδή προφανώς γουστάρει να πετάει ένα πυροτέχνημα, αλλά μετά να μην αναλαμβάνει τις συνέπειές του. Γι αυτό και μίλησα για τα παντελόνια του άλλωστε. Αν εσένα σου φαίνονται όλα φυσιολογικά και ρόδινα, λυπάμαι, αλλά κράτα για σένα την άποψή σου.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδια οταν οι ιδιοκτητες καταλαβουν:

οτι το παρον site ειναι ενα απλο και ταπεινο μπουρδελοsite με αρχικο σκοπο μια στοιχειωδη καταγραφη οικων ανοχης (ασχετα αν μετεξελιχθηκε και σε site για ακριβα γουστα, ct κτλ.)...

οτι ουσιαστικα η ψυχη του site ειναι τα μελη του, που πολλες φορες κακοποιουνται αναιτια λεκτικα απο αυτοκλητους προασπιστες της τιμης της παρουσας ιστοσελιδας...

οτι κανεις δεν εποφθαλμια τον...επιζηλο τιτλο του μοντ ποσο μαλλον δεν επιχειρει αντιπραξη με σκοπο την εξοντωση του bourdela.com (οπως εντελως αναιτια μας κατηγορισε συλλήβδην αοριστολογωντας ο φιλος Alexxx και ο παρατρεχαμενος sx)...

οτι αυτοι που κρατουν ζωντανο το site και το φορουμ επειδη μπορουν να αρθρωσουν λογο κατεχουν πτυχια και θεσεις που καποιοι δημοσιοι κατηγοροι (αυτοκλητοι και μη) μαλλον στα τρελα τους ονειρα θα αποκτουσαν και συνεπως δεν στοχευουν τον τιτλο του μπουρδελαρχη...

γι' αυτα κι γι΄αυτα οι κατηγοριες των ιδιοκτητων για ...ζηλοφθονα μελη ειναι αν μη τι αλλο γραφικες...το να κατηγορει καποιος τριτους για δικα του σοβαροτατα λαθη διαχειρισης δεν νομιζω οτι τον τιμα!

επαναλαμβανω ας κοιταξουν οι ιδιοκτητες να αναβαθμισουν το site κανοντας σωστες επιλογες, ας σεβαστουν με τη σειρα τους αυτους που τους τιμουν με την ενεργο παρουσια τους εδω και να περιοριστουν σ' αυτο...εκτος αν βαρεθηκαν, οποτε....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάνω που λέγαμε ότι ηρεμήσαν λίγο τα πνεύματα.

Προτείνω paint ball...με τα γνωστά στρατόπεδα.

Ο χαμένος κερνάει μπύρες.

:headbang:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Get a life reeeeeeeeeeee!!! Εδω μέσα είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ και να ανταλάσουμε απόψεις. Ακόμα και η κόντρα είναι βάσει επιχειρημάτων. Ήμαρτον αν είναι να τα παίρνουμε προσωπικά... Ρε γαμώ το διαδίκτυο μέσα... Ρε γαμώ την Ελλάδα μου,μέχρι και εδώ εμφύλιος ξέσπασε.... Ρε μπας και είναι τρελλοί αυτοί οι Έλληνες;

Δεν είναι τρελοί οι Έλληνες, απλώς ένας θρασύδειλος πίσω απο το πληκτρολόγιό του τυπάκος κάνει προκλήσεις. Και ζητώ απλώς εξηγήσεις. Πέστου να τις δώσει, οπότε σταματάει το ζήτημα. Αλλιώς, μην κατηγορείς εμένα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom