Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επί του προκειμένου εγώ δεν είμαι παιδί κανενός (και φυσικά εννοείται πως δεν έχω παρεξηγηθεί από το σχόλιο). Απλά σέβομαι το δικαίωμα της ιδιοκτησίας (...του site) να καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού.

αυτο ακριβως. γι' αυτο θα ελεγχεις τους απο πανω ;)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αυτό που έγινε είναι πολύ απλά κρίμα. Όχι μόνο γιατί έφυγε ο warhol, αλλά γιατί το έκανε απλά γιατί δεν συγκράτησε τα νεύρα του..

Φίλε μου, το σάιτ αυτό μια μαλακία είναι, για να γεμίζουμε το χρόνο μας και να κάνουμε φίλους. Ωραία, είχες μία διαμάχη όπου αισθάνθηκες προσβεβλημένος, άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο, αυτό δεν το κρίνω.
ʼλλαξε αυτό κάτι στη ζωή σου?
Πειράχτηκαν οι φίλοι σου?
Λύθηκαν τα προβλήματά σου?
Απειλήθηκε το μέλλον σου?

Χαλάς τη ζαχαρένια σου για βλακείες, γιατί πως αλλιώς να περιγράψει κανείς μια διαμάχη για τον Ρίτσο και την αριστερά σε ένα μέρος που είναι 1) ανύπαρκτο, μια θεσούλα στον παγκόσμιο ιστό και 2) γεμάτο από ανώμαλους , αδελφές, αγριόπουστες, κομπλέξες, τρισυπόστατους, καμμένους, κολλημένους, πιωμένους, σινεφίλ, θεατρόφιλους, νορμάλ, γέρους, νέους, γέρους που θέλουν να γίνουν νέοι, και το χειρότερο, γαύρους ??????????

Ξεπέρασε το, μην κολλάς σε τέτοια πράγματα, δώσε πολύ τόπο στην οργή, και ξαναμπές, κανείς δεν θα αμφισβητήσει αν είσαι λιγότερο ή περισσότερο μάγκας. Αυτό κρίνεται καθημερινά και σε πολύ σοβαρότερες περιστάσεις, και όχι πίσω από την SONY TFT TRINITRON...

Επισκέπτης
Εμείς οι γαυροί δηλαδή ψυχή δεν έχουμε και μας αποπαίρνεις έτσι...

Έλα ρε ΘΡΥΛΕ

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι ο φίλος war όταν καλμάρει, θα καταλάβει ότι δεν ήταν η αποχώρηση η σωστή λύση....
Αν μπαίνει και μας βλέπει, θέλω κι εγώ να του πώ να αφήσει τους εγωϊσμούς, και να ξανακάνει activate το λογαριασμό του.
Όσο για το φίλο studian, νομίζω ότι δεν θα θιχτεί σε κάτι η προσωπικότητα του, αν δείξει κι αυτός ότι δεν ήθελε να φτάσουν εκέι που έφτασαν τα πράγματα...
Και τους δύο τους συμπαθώ πολύ,  (αν και δεν γνωρίζω κανέναν απο τους δύο,), και είναι ώρα να δώσουν τα χέρια, και να αφήσουν τους εγωϊσμούς, γιατί όλοι ξέρουμε καλά ότι αυτά που συνέβησαν εχτές ήταν απλά μια κακή στιγμή.
Τόσο καιρό μέσα στο σάιτ, ξεχωρίζουν και οι δύο με την παρουσία τους και το ήθος τους....κρίμα και πάλι κρίμα, δεν πρέπει να τελειώσει έτσι αυτό το θέμα.
Φωνάξτε και οι υπόλοιποι να το παρουν χαμπάρι !!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ !!!
ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΥΡΑ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ) ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΠΑΡΑΥΤΑ !
ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ !!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό που έγινε είναι πολύ απλά κρίμα. Όχι μόνο γιατί έφυγε ο warhol, αλλά γιατί το έκανε απλά γιατί δεν συγκράτησε τα νεύρα του..

Φίλε μου, το σάιτ αυτό μια μαλακία είναι, για να γεμίζουμε το χρόνο μας και να κάνουμε φίλους. Ωραία, είχες μία διαμάχη όπου αισθάνθηκες προσβεβλημένος, άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο, αυτό δεν το κρίνω.
ʼλλαξε αυτό κάτι στη ζωή σου?
Πειράχτηκαν οι φίλοι σου?
Λύθηκαν τα προβλήματά σου?
Απειλήθηκε το μέλλον σου?

Χαλάς τη ζαχαρένια σου για βλακείες, γιατί πως αλλιώς να περιγράψει κανείς μια διαμάχη για τον Ρίτσο και την αριστερά σε ένα μέρος που είναι 1) ανύπαρκτο, μια θεσούλα στον παγκόσμιο ιστό και 2) γεμάτο από ανώμαλους , αδελφές, αγριόπουστες, κομπλέξες, τρισυπόστατους, καμμένους, κολλημένους, πιωμένους, σινεφίλ, θεατρόφιλους, νορμάλ, γέρους, νέους, γέρους που θέλουν να γίνουν νέοι, και το χειρότερο, γαύρους ??????????

Ξεπέρασε το, μην κολλάς σε τέτοια πράγματα, δώσε πολύ τόπο στην οργή, και ξαναμπές, κανείς δεν θα αμφισβητήσει αν είσαι λιγότερο ή περισσότερο μάγκας. Αυτό κρίνεται καθημερινά και σε πολύ σοβαρότερες περιστάσεις, και όχι πίσω από την SONY TFT TRINITRON...

εμ αυτο ακριβως: εγραψε "ανώμαλους , αδελφές, αγριόπουστες, κομπλέξες, τρισυπόστατους, καμμένους, κολλημένους, πιωμένους, σινεφίλ, θεατρόφιλους, νορμάλ, γέρους, νέους, γέρους που θέλουν να γίνουν νέοι, και το χειρότερο, γαύρους", κρατησε τα φιλαρακια του και ηρεμησε ο ανθρωπος για λιγο...γιατι... he 'll be back!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
και για να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη τους διασταση ο war δεν εφυγε εξ αιτιας του studian παιδες...ειχε ηδη φορτωσει οταν τον κατηγορησαν οτι κανει μεσα απο το site γκριζα διαφημιση στο μαγαζι του...οποτε εγω θεωρω οτι αυτος ειναι και ο λογος που εκανε το ποτηρι να ξεχειλισει...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
εμ αυτο ακριβως: εγραψε "ανώμαλους , αδελφές, αγριόπουστες, κομπλέξες, τρισυπόστατους, καμμένους, κολλημένους, πιωμένους, σινεφίλ, θεατρόφιλους, νορμάλ, γέρους, νέους, γέρους που θέλουν να γίνουν νέοι, και το χειρότερο, γαύρους", κρατησε τα φιλαρακια του και ηρεμησε ο ανθρωπος για λιγο...γιατι... he 'll be back!

+1    ;)

To τελευταίο το ελπίζω!    :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
και για να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη τους διασταση ο war δεν εφυγε εξ αιτιας του studian παιδες...ειχε ηδη φορτωσει οταν τον κατηγορησαν οτι κανει μεσα απο το site γκριζα διαφημιση στο μαγαζι του...οποτε εγω θεωρω οτι αυτος ειναι και ο λογος που εκανε το ποτηρι να ξεχειλισει...

+1

Μια σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι.... Έτυχε να συμβεί με τον  Studian, τον οποίο θεωρώ σοβαρό άτομο και καθόλου προκλητικό. Θα μπορούσε να γίνει και με μένα ή άλλον αντί του  Studian.  Θεωρώ λογικό ότι ο φίλος Warhol θα το συνειδητοποιήσει σύντομα.

Και (με βαση την wikipedia        ;)      )  "The straw that broke the camel's back"

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

Πότε έγινε αυτό;;
γαμώτο ούτε αυτό είχα δει....
Δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο ο war, δεν ήταν τέτοιο παιδί...
Και γω ελπίζω ότι HE WILL BE BACK !!!!!

Επισκέπτης
Το περί γκρίζας διαφήμισης νομίζω ότι ήταν στο thread Εργασιακές σχέσεις αν θυμάμαι καλά.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπέρα, αν και δεν είμαι πολύ καιρό στο site μπαίνω αρκετά συχνά και έχω σχηματίσει κάποια άποψη για μερικά άτομα. Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς δεν παρακολούθησα την διαμάχη για την οποία συζητάμε οπότε και δεν μπορώ αλλά και ούτε θέλω να κρίνω τα λεγόμενα κανενός από τους δύο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Warhol (σημειωτέον δεν τον γνωρίζω προσωπικά) είναι μία από τις ψυχές του forum, άνθρωπος χαμηλών τόνων, με δομημένη σκέψη, επίπεδο και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

Είναι κρίμα μία αντιπαράθεση και ο εγωισμός να γίνουν σύμβουλοί του.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τα χουλιγκανια που πολυαναφερθηκαν παντως, ηρεμησαν μετα απο σχετικο προσωρινο ban και κλειδωμα τουλαχιστον 5 thread. Για να μην αυταπατώμαστε.

Ναι, αλλα μην ανοιξουμε παλι τη χτεσινη συζητηση και τις κατηγοριες που σου απηυθυναν καποιοι απο δω μεσα για αδικαιολογητη καταχρηση εξουσιας.
Η γυναίκα του Κάισαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια, αν δεν κάνω λάθος.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχως η συνταγή εκοψε. Προσωπικα πιστευω ότι μονο με σβησιμο οποιου post προκαλει με ευθεια αναφορα άλλον χρήστη μπορει να υπαρξει ηρεμία. Από την άλλη η βλακεία είναι ανίκητη και εφόσον δεν θελουμε να λύσουμε και το προβλημα των περίεργων με τα 10δες account, άκρη δεν βγαινει. 

Γιατί δεν μας λες ευθέως ποιον η ποιους εννοείς και γιατί -αναγκάστηκαν να- έχουν άλλα νικ;
Μήπως παραείσαι προκλητικός, ειδικά μετά τα λυπηρά χτεσινά, στα οποία καθόλου δεν βοήθησες ώστε να πέσουν οι τόνοι, σε αντίθεση με δεκάδες απλά μέλη;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
war εισαι για πολυ  :knuppel: :knuppel: :knuppel: / anyway εγω αρκουμαι στο οτι θα μας παρακολουθεις με ενα καποιο αγνωστο nickname και θα γελας με αυτα που θα γραφουμε / Παναη φιλικους χαιρετισμους απο ολους μας στο war .........

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Το περί γκρίζας διαφήμισης νομίζω ότι ήταν στο thread Εργασιακές σχέσεις αν θυμάμαι καλά.

Ναι , το βρήκα, και είδα και ποιός είχε κατηγορήσει τον war για διαφήμηση...τι να πω ρε πούστη μου.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βλέπω ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την φυγή του war για να προωθήσουν την δικιά τους ατζέντα. Έχουμε ήδη και πλάνο δράσης. Μην πάει χαμένη η ευκαιρία.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βλέπω ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την φυγή του war για να προωθήσουν την δικιά τους ατζέντα. Έχουμε ήδη και πλάνο δράσης. Μην πάει χαμένη η ευκαιρία.

θα μου λειψεις ρε φιλε...αποχωρεις κι εσυ;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοείς μίστερ και το κρύβεις πίσω απο την -και καλά- κουλτουριάρικη και θολή διατύπωση;
Ποιοι (συγκεκριμένα όμως, αυτός και εκείνος) είναι οι "κάποιοι" που λες, ποια είναι η ατζέντα που προωθούν και ποιο είναι το πλάνο δράσης;
Ελπίζω να απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές.
Επειδή όμως ουδέποτε το έκανες όσο συμπέσαμε σε συζητήσεις (ουδέποτε επίσης απάντησες με σαφήνεια ποια είναι η "υπηρεσία" που "εκτελώ" εγώ προσωπικά εδώ μέσα, αφήνοντας την κατηγορία να πλανάται), δεν αισιοδοξώ κιόλας.
Και θα ήθελα να ξέρω τι λέει το περίφημο άρθρο 5 για ανθρώπους που προκαλούν ασύστολα και εκτοξεύουν κατηγορίες που ουδέποτε αποδεικνύουν.
Εκτός αν, όπως στο 1984 του Όργουελ, "όλοι είναι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι απο τους άλλους" (και ελέω προστασίας μένουν εσαεί ασύδοτοι και άνευ συνεπειών).
Αν γίνεται, θα ήθελα να μου απαντήσουν όλοι οι Μοντς στην απορία μου, γιατί έχει παραγίνει το κακό νομίζω. Ευχαριστώ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom