Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Get a life reeeeeeeeeeee!!! Εδω μέσα είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ και να ανταλάσουμε απόψεις. Ακόμα και η κόντρα είναι βάσει επιχειρημάτων. Ήμαρτον αν είναι να τα παίρνουμε προσωπικά... Ρε γαμώ το διαδίκτυο μέσα... Ρε γαμώ την Ελλάδα μου,μέχρι και εδώ εμφύλιος ξέσπασε.... Ρε μπας και είναι τρελλοί αυτοί οι Έλληνες;

αυτα ελεγα κι εγω καλε μου φιλε μεχρι που παρατηρησα εναν εναν τους φιλους μου να αποχωρουν απο εδω βαθυτατα θιγμενοι και αηδιασμενοι απο αηθεις επιθεσεις...και σε διαβεβαιω δεν ειναι καθολου μα καθολου τρελοι....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Γιώργο, εν πρώτοις ουδέποτε ενδιέφερε εμένα προσωπικά ο τίτλος του Μοντ εδώ μέσα. Και το λέω άπαξ και δια παντός.
Και δεύτερον, δεν πίνω μπύρες με ανθρωπάκια που δεν έχουν το σθένος να απαντήσουν τι ακριβώς εννοούν.
Με σένα, και με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, δεν έχω τίποτα. Αν πάντως θες ειλικρινά να βοηθήσεις, που το πιστεύω, πέστου να δώσει εξηγήσεις. Και όχι πάλι θολές και συγκεχυμένες, όπως εσαεί συνηθίζει.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Θαύμαζε οτι θες. Και στο ξαναλέω, μπας και το καταλάβεις: Ο sxsitegr με κατηγόρησε οτι "εκτελώ αποστολή" εδώ μέσα. Επειδή μόνο οι μαφιόζοι και δεν ξέρω ποιες άλλες τέτοιες κατηγορίες ανθρώπων είναι αυτοί που εκτελούν εντολές, του ζήτησα να εξηγήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι εννοεί. Έκανε την ερώτησή μου γαργάρα. Χτες μίλησε για κάποιους που έχουν "πλάνο δράσης" εδώ μέσα, που σήμερα προσδιόρισε σε "οργανωμένους". Και πάλι στον αέρα, επειδή προφανώς γουστάρει να πετάει ένα πυροτέχνημα, αλλά μετά να μην αναλαμβάνει τις συνέπειές του. Γι αυτό και μίλησα για τα παντελόνια του άλλωστε. Αν εσένα σου φαίνονται όλα φυσιολογικά και ρόδινα, λυπάμαι, αλλά κράτα για σένα την άποψή σου.
  Οχι, ρε αδελφακι. Οι αποψεις ειναι σαν τις πορδες αλλωστε: Ολοι εχουμε απο μια!!  Αν θιχτηκες απο κατι ανωνυμο-ξαναλεω-γραψε ενα post, που να καταγγελεις αυτο που σου εγραψε, αναφερε το στον συντονιστη(δεξια κατω στο post  με κοκκινα γραμματα. Στειλτου ενα pm, που να του εξηγεις τους λογους που θιχτηκες & βρειτε τα! Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι το Αντρικιο!! Τωρα ,βεβαια -επαναλαμβανω- θεμα χαρακτηρα ειναι ολα!!!

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πάνω που λέγαμε ότι ηρεμήσαν λίγο τα πνεύματα.

Προτείνω paint ball...με τα γνωστά στρατόπεδα.

Ο χαμένος κερνάει μπύρες.

:headbang:

Καβλα γουσταρω και γω paint ball θα σου κανω τον γερο51 σκατα σαν την γαμημενη την 18οχτουρα οπου την πετυχω θα τις σκισω τα βαρδουλα

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αντρίκιο είναι το ιδιωτικό και όχι το δημόσιο, μπροστά σε όλους;
Όχι φίλε, ο τύπος στο φόρουμ με κατηγόρησε, στο φορουμ θα δώσει εξηγήσεις τι εννοεί, αν έχει. Γιατί αν δεν έχει, τα σχόλια μου για τα παντελόνια του θα συνεχίζονται εις το διηνεκές.
Και όντως, θέμα χαρακτήρα είναι όλα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
ʼντε πάλι τα ίδια....
Μου φαίνεται μερικοί το 'χουν τάμα ....να μην αφήνουν να στεριώσει μια υγιής συζήτηση εδώ μέσα....
Ρε pelekanos, είπαμε, να είσαι εύθικτος, αλλά ξεκόλλα πια και συ, σε μπουρδελόσάιτ βρισκόμαστε...
Όσο για τον sxsite, νομίζω του απάντησα πιο πάνω, άσε που το φρόντισε τα δεόντα και ο φίλος sin...
Κάποιοι ζούν μόνο μέσα στα πυροτεχνήματα, και στις αόριστες ιαχές περί συνομωσιών, μου φαίνεται.
Δεν χρειάζεται μόλις κάποιος πετάξει μια στρακαστρούκα, να τρέχουμε όλοι να του δίνουμε σημασία....
Εμένα μου εξήγησε, (αν και αόριστα), και δεν ξαναασχολούμαι.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ʼντε πάλι τα ίδια....
Μου φαίνεται μερικοί το 'χουν τάμα ....να μην αφήνουν να στεριώσει μια υγιής συζήτηση εδώ μέσα....
Ρε pelekanos, είπαμε, να είσαι εύθικτος, αλλά ξεκόλλα πια και συ, σε μπουρδελόσάιτ βρισκόμαστε...
Όσο για τον sxsite, νομίζω του απάντησα πιο πάνω, άσε που το φρόντισε τα δεόντα και ο φίλος sin...
Κάποιοι ζούν μόνο μέσα στα πυροτεχνήματα, και στις αόριστες ιαχές περί συνομωσιών, μου φαίνεται.
Δεν χρειάζεται μόλις κάποιος πετάξει μια στρακαστρούκα, να τρέχουμε όλοι να του δίνουμε σημασία....
Εμένα μου εξήγησε, (αν και αόριστα), και δεν ξαναασχολούμαι.

δεν περιγραφω αλλο!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ηρεμία σύντροφοι συναγωνιστές.

Αφού μπαρούτι μυρίζει ακόμη...ξεχάστε το, τίποτα δεν λύνεται τώρα.

Και να εξηγήσει κάποιος τι εννοεί, μάλλον χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα.

Ηρεμία και συνεχίζουμε το thread κάποια άλλη φορά...

Τι να πω ρε παιδιά.

Στο τέλος θα φύγουν όλοι και οi μόνοi που θα μείνουν θα έιναι ο paragogos και ο trance και θα παίρνουν παρτούζα την b_banks.

Ήμαρτον!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Αντρίκιο είναι το ιδιωτικό και όχι το δημόσιο, μπροστά σε όλους;
Όχι φίλε, ο τύπος στο φόρουμ με κατηγόρησε, στο φορουμ θα δώσει εξηγήσεις τι εννοεί, αν έχει. Γιατί αν δεν έχει, τα σχόλια μου για τα παντελόνια του θα συνεχίζονται εις το διηνεκές.
Και όντως, θέμα χαρακτήρα είναι όλα.
ΟΚ, καλη υπομονη-αντοχη-ορεξη-κουραγιο,κλπ, τοτε. το thread δικο σας. Προτιμω τα αλλα με lolita,κλπ....  Μα μη ξεχνας & αυτο που σου ειπα πριν (για τις γνωμες & τις πορδες)!!!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε stunt είναι τρελλοί. Αντί να κοιτάνε να περάσει το 8ωρο χαβαλεδιάζοντας, άντε και κάνοντας καμιά καινούργια γνωριμία αυτοί κοιτάνε να βγάλουνε όόόλη τη μιζέρια και το κομπλεξισμό. Η αλήθεια πάντως είναι πως σε μεγάλο ποσοστό (και μου έχει κάνει μεγάλη έκπληξη) τα περισσότερα άτομα εδω μέσα είναι άτομα μεγάλης μορφώσεως κάτι που σπάνια το συναντάς σε φόρουμ. Το κακό είναι που υπάρχουν τα τσουτσεκάκια και τα γαμάνε όλα... Προτείνω να χαλαρώσουν τα πνεύματα...

LOVE PEACE AND UNITY...

ΥΓ: Όσον αφορά τους φίλους σου, αυτοί χάσαν...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Για σενα φιλε αποκλειστικα και μονο η 18!! δυνατο σερβις και απαιχτο καρφι!!!!
Ελπιζω να υπαρχει ανοχη της διαιτησιας στα μαρκαρισματα εντος μικρης περιοχης. Εκτος αν την παιξουμε μονοτερμα..... :2funny:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν εσένα Τζώνυ σου φτάνει η αόριστη εξήγηση για το ποιοι εκτελούν υπηρεσία εδώ μέσα και γιατί, ποιοι είναι οργανωμένοι και ποιοι εχουν πλανο δράσης, εμένα δεν μου αρκεί.
Και ακριβώς επειδή δεν πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσιών, γι αυτό και τον κάλεσα να δώσει ρητές και δημόσιες εξηγήσεις, που δεν έχει το σθένος να το κάνει.

Και λυπάμαι, αλλά έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις που με αναγκάζουν να βγω για μερικές ώρες. Ούτως η άλλως, δεν σκόπευα να ασχοληθώ πάρα πολύ με αυτό το θρασύδειλο ανθρωπάκι. Ελπίζω το βραδάκι που θα επιστρέψω, να βρω κάτι που να μοιάζει σε απάντηση σ' αυτά που ρώτησα. Αν και δεν το πολυπιστεύω, για να είμαι ειλικρινής. ¨Ολους τους υπόλοιπους, σας χαιρετώ προσωρινά, και εκτιμώ το ενδιαφέρον σας και την τάση πυρόσβεσης. Αλλά δεν ξεκίνησα εγώ τη φωτιά.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Yorgos μυρίζει τόσο έντονα το μπαρούτι που φοβάμαι μη μας κάνει πέσιμο η αντιτρομοκρατική για την πρεσβεία... ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Yorgos μυρίζει τόσο έντονα το μπαρούτι που φοβάμαι μη μας κάνει πέσιμο η αντιτρομοκρατική για την πρεσβεία... ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
Ειδες που ειναι το λαθος λοιπον??? Μυριζει μπαρουτι, ενω στο site επρεπε να υπηρχε η εντονη μυρωδια (καθαρης) ...νουνιλας!!!  :uglystupid:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παραγωγέ...μας κατέστρεψες.

Είμαστε και σε TGIF mode...οπότε αρχίζω τηλέφωνα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom