DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κατά 99,9999999999999999% το σκουλήκι είναι εδώ μέσα κ παρακολουθεί σαςν επισκέπτης;Κομμουνιστής κ ʼρης ε;Μήπως είναι ο Λεάνης του SPOR-FM;Μήπως;
Οπότε...την συνταγή την ξέρετε.
ΥΓ. Υ, όσο περνάνε οι ώρες, η πρόταση σου για τα πολιτικά θέματα, μου φαίνεται πιο ελκυστική...
Δυστυχως η συνταγή εκοψε. Προσωπικα πιστευω ότι μονο με σβησιμο οποιου post προκαλει με ευθεια αναφορα άλλον χρήστη μπορει να υπαρξει ηρεμία. Από την άλλη η βλακεία είναι ανίκητη και εφόσον δεν θελουμε να λύσουμε και το προβλημα των περίεργων με τα 10δες account, άκρη δεν βγαινει.
Fidolido πιστεύω πως αυτό που παρατηρείς συμβαίνει επειδή η θεματολογία του site έχει λίγο ως πολύ εξαντληθεί στις επιμέρους συζητήσεις. Πόσο ακόμα να μιλήσεις για θέματα πληρωμένου έρωτα; Και αν το κάνεις, θα μιλήσεις λίγο. Εκ των πραγμάτων η συζήτηση κατευθύνεται και σε άλλα θέματα καθώς οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία «καφενείου».
Χθες το βράδυ, ας πούμε, βγήκα με άλλα δύο εκλεκτα μέλη του site. Μιλήσαμε για πουτάνες, εμπειρίες και όλα τα σχετικά. Ξέρεις που καταλήξαμε; Στην πτώση του τείχους στο Βερολίνο και στη διαδικασία οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική. Και αυτό ήταν αναπόφευκτο.
Δεν είναι ενοχλητικό να υπάρχουν και άλλα θέματα. Οποιος θέλει, δεν τα διαβάζει. Ενοχλητικό είναι να υπάρχουν ανούσιοι καυγάδες/και εδώ όποιος θέλει δεν διαβάζει.
Προσωπικά και μένα με λυπεί το γεγονός που το ρυπαρό σκουλήκι ο warhol (οπαδικά μιλάμε έτσι;) αποχώρησε από το site, τουλάχιστον υπό αυτήν την ταυτότητα. Θεωρώ πως περισσότερο πλήττει το δικό του χαβαλέ, παρά τους υπολοίπους με τους οποίος μοιραζόταν πληροφορίες, εμπειρίες και πειράγματα.
Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κοντά σε κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί «κρίσιμο σημείο». Λάθος ενέργειες, η συνέχιση των μέχρι τώρα λάθος πρακτικών, είναι βέβαιο ότι θα τοποθετήσουν το site σε καμπύλη με πτωτική πορεία.
Θεωρώ απλοϊκές τις προσπάθειες ερμηνείας του φαινομένου οι οποίες αναφέρθηκαν πριν.
Αν ήμουν mod θα προβληματιζόμουν αρκετά ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.
Τα θέματα που οδήγησαν σε αναστάτωση, εξακολουθούν να υπάρχουν και πάνε αρκετά πίσω χρονικά
Και δεν αντιμετωπίζονται με ενέργειες που έχουν σα στόχο την καταστολή.
Το κλειδί είναι στην πρόληψη.
Στην τιμωρία του χρήστη που προκαλεί
Στην ίση αντιμετώπιση των χρηστών
Δυστυχώς τα μέχρι τώρα δείγματα είναι απογοητευτικά. Αν αυτό δεν αλλάξει μπορείτε να κλειδώσετε όσα threads θέλετε. Κάντε ban όσους χρήστες θέλετε.
Φοβάμαι ότι θα επιστρέψουν αυτοί που δεν θέλετε. Οι άλλοι, που απλά αντέδρασαν σε μια συνεχιζόμενη και ατιμώρητη προσβλητική συμπεριφορά, θα μείνουν εκτός. Και συνήθως αυτοί είναι και οι πιο ποιοτικοί.
Αυτή είναι η δική μου πρόχειρη ανάλυση
Η άποψη μου είναι πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Οι mods κάνουν την δουλειά τους με τα δικά τους κριτήρια και καλά κάνουν. Στο κάτω κάτω της γραφής όποιος θεωρεί ότι μπορεί καλύτερα ας ζητήσει να γίνει αυτός mod ή να προτείνει σε κάποιο εξειδικευμένο thread ή με pm καλύτερους τρόπους διαχείρισης του forum ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα όλων χωρίς να θίγονται οι ελευθερίες κανενός.
Τριμελής επιτροπή που αποτελείται από 3 άτομα μόνο;;;;;
Α ρε Βαμβακούλα που πήγε η κληρονομιά σου...