Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατά 99,9999999999999999% το σκουλήκι είναι εδώ μέσα κ παρακολουθεί σαςν επισκέπτης;Κομμουνιστής κ ʼρης ε;Μήπως είναι ο Λεάνης του SPOR-FM;Μήπως;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οπότε...την συνταγή την ξέρετε.

Δυστυχως η συνταγή εκοψε. Προσωπικα πιστευω ότι μονο με σβησιμο οποιου post προκαλει με ευθεια αναφορα άλλον χρήστη μπορει να υπαρξει ηρεμία. Από την άλλη η βλακεία είναι ανίκητη και εφόσον δεν θελουμε να λύσουμε και το προβλημα των περίεργων με τα 10δες account, άκρη δεν βγαινει. 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΥΓ. Υ, όσο περνάνε οι ώρες, η πρόταση σου για τα πολιτικά θέματα, μου φαίνεται πιο ελκυστική...

Αγαπητέ Sxs, είναι ντροπή μας να μην μπορούμε να κάνουμε μία συζήτηση χωρίς να παίζουμε μπουνιές. Και προσωπικά ντρέπομαι που προτείνω κάτι τέτοιο. Αλλά η μικρή ιστορία του Site αυτό δείχνει, ότι πολιτική κουβέντα οδηγεί σε Vietnam.

Εγώ πρότεινα κάτι, κάποιοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν προφανώς. Το περίεργο όμως είναι ότι όσοι διαφωνούν δεν προτείνουν κάτι εναλλακτικά, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι ένα από τα δύο ακόλουθα μπορεί να ισχύει:

α) πρόβλημα δεν υπάρχει (οπότε αναρωτιέμαι για τα 10άδες σχετικά χθεσινά Posts)

β) ότι αυτή η γελοία κατάσταση με τους πολιτικούς καβγάδες είναι επιθυμητή (δεν είναι μπηχτή αυτό...ένα λογικό συμπέρασμα είναι)

Βέβαια, πολλάκις έχω αναφέρει ότι δεν διακρίνομαι για την ευφυΐα μου, οπότε ίσως κάνω λάθος.

Να θυμίσω όμως σε όσους προτείνουν απλά ότι χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και αδιαφορία σε προκλητικά posts, ότι ακριβώς το ίδιο είχε συζητηθεί και παλαιότερα και δεν τηρήθηκε τελικά με τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα.

Δείτε για παράδειγμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg47577#msg47577]εδώ[/url].

Και συγκεκριμένα το Post αριθμός 132 και μετά.

Anyway...νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν με το εάν υπάρχει πρόβλημα ή όχι, ασχολούνται ήδη και θα πράξουν ανάλογα.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δυστυχως η συνταγή εκοψε. Προσωπικα πιστευω ότι μονο με σβησιμο οποιου post προκαλει με ευθεια αναφορα άλλον χρήστη μπορει να υπαρξει ηρεμία. Από την άλλη η βλακεία είναι ανίκητη και εφόσον δεν θελουμε να λύσουμε και το προβλημα των περίεργων με τα 10δες account, άκρη δεν βγαινει. 

μεγαλυτερη βλακεια απο το να λεει καποιος δημοσιως οτι ειναι εθελοντης δωρητης σπερματος σε παντρεμενες παντως δεν υπαρχει...δεν του ριχνεις κι αυτου ενα μπαν, θα προσφερεις μεγαλη υπηρεσια στο site, πιστεψε με!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Είμαι προσωπικά κάθετα αντίθετος σε "αποχωρήσεις" κάθε είδους.
Απ'την άλλη δέχομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει μια έσχατη λύση για κάποιον.
Κρίμα που ο War επέλεξε αυτήν την λύση, όπως και κάποιοι άλλοι παλαιότερα.
Όλοι χωράμε εδώ
Anyway, Τύχη Αγαθή War!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Και σ'αυτη την περιπτωση θα παραθεσω οτι ειχα γραψει στο τοπικ "Δυστυχώς το site φθίνει":

Την πρωτη φορα στο bourdela.co m  που επεσε στην αντιληψη μου τοπικ θεματολογια ς "διαμαχη ακροαριστερ ων-δεξιων" το πρωτο μου ποστ στον συγγραφεα ηταν οτι αυτα τα θεματα δεν εχουν θεση σε αυτο το φορουμ και να μας αφησει στις γκ@υλες μας.

Το ειχα γραψει με την λογικη οτι οσοι μπαινουν εδω , μπαινουν υστερα απο το πρηξιμο της δουλειας , της γυναικας τους , των υποχρεωσεων κλπ για να χαλαρωσουν , να χαβαλεδιασουν , να καλαμπουρισ ουν και κυριως για να μαθουν infos για κανα μ@@νακι... Αλλα σιγουρα οχι για να τσακωνονται και να εκνευριζοντ αι περισσοτερο .

Αρκετοι τοτε βγηκαν και μου ορμηξαν οτι το φορουμ εχει γενικη θεματολογια και αν δεν μου αρεσει να μην μπαινω κλπ.
Τελικα την πατησα και εγω και μπηκα στο τριπακι αυτων των αντιπαραθεσ εων φαυλου κυκλου και αρκετες φορες παρασυρθηκα εκτος οριων.

Απο τοτε εχουν βγει πολλα τοπικ παρομοιας θεματολογια ς που παντα οδηγουν σε αγριες αντιπαραθεσ εις και τσακωμους.
Για την ιστορια ο συγγραφεας εκεινου του πρωτου τοπικ δεν ξαναεμφανισ τηκε και οπως ο ιδιος ειχε δηλωσει το ξεκινησε γιατι δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει εκεινη την περιοδο.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο την στιγμη που δεν μπορεις και δεν πρεπει να ελεγχεις τα μελη του φορουμ , μπορεις να ελεγχεις τη θεματολογια του αν θελεις να εχεις μια ομαλη και επιπεδου λειτουργια του.

Σε φορουμ αυτοκινητων , Η/Υ , κινητων κλπ δεν εχω δει να γινοται τοπικ για τον ξυλοδαρμο φοιτητη ή αστυνομικων κλπ.
Εχω καταλαβει βεβαια οτι ειναι πολλοι αυτοι που τα γουσταρουν αυτα τα τοπικ ειτε για να ξεδινουν ειτε για να νιωθουν καποια πλασματικη ανωτεροτητα στη ζωη τους μεσω αυτων των αντιπαραθεσ εων...
Υπαρχουν ομως απειρα φορουμ τετοιου ενδιαφεροντ ος για να ξεδινουν εκει , γιατι αυτο πρεπει να γινεται στο bourdela.co m???  :helpplea:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά σε ποιο topic διαδραματίστηκαν αυτά ????

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Fidolido πιστεύω πως αυτό που παρατηρείς συμβαίνει επειδή η θεματολογία του site έχει λίγο ως πολύ εξαντληθεί στις επιμέρους συζητήσεις. Πόσο ακόμα να μιλήσεις για θέματα πληρωμένου έρωτα; Και αν το κάνεις, θα μιλήσεις λίγο. Εκ των πραγμάτων η συζήτηση κατευθύνεται και σε άλλα θέματα καθώς οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία «καφενείου».
Χθες το βράδυ, ας πούμε, βγήκα με άλλα δύο εκλεκτα μέλη του site. Μιλήσαμε για πουτάνες, εμπειρίες και όλα τα σχετικά. Ξέρεις που καταλήξαμε; Στην πτώση του τείχους στο Βερολίνο και στη διαδικασία οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική. Και αυτό ήταν αναπόφευκτο.

Δεν είναι ενοχλητικό να υπάρχουν και άλλα θέματα. Οποιος θέλει, δεν τα διαβάζει. Ενοχλητικό είναι να υπάρχουν ανούσιοι καυγάδες/και εδώ όποιος θέλει δεν διαβάζει.

Προσωπικά και μένα με λυπεί το γεγονός που το ρυπαρό σκουλήκι ο warhol (οπαδικά μιλάμε έτσι;) αποχώρησε από το site, τουλάχιστον υπό αυτήν την ταυτότητα. Θεωρώ πως περισσότερο πλήττει το δικό του χαβαλέ, παρά τους υπολοίπους με τους οποίος μοιραζόταν πληροφορίες, εμπειρίες και πειράγματα.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Fidolido πιστεύω πως αυτό που παρατηρείς συμβαίνει επειδή η θεματολογία του site έχει λίγο ως πολύ εξαντληθεί στις επιμέρους συζητήσεις. Πόσο ακόμα να μιλήσεις για θέματα πληρωμένου έρωτα; Και αν το κάνεις, θα μιλήσεις λίγο. Εκ των πραγμάτων η συζήτηση κατευθύνεται και σε άλλα θέματα καθώς οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία «καφενείου».
Χθες το βράδυ, ας πούμε, βγήκα με άλλα δύο εκλεκτα μέλη του site. Μιλήσαμε για πουτάνες, εμπειρίες και όλα τα σχετικά. Ξέρεις που καταλήξαμε; Στην πτώση του τείχους στο Βερολίνο και στη διαδικασία οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική. Και αυτό ήταν αναπόφευκτο.

Δεν είναι ενοχλητικό να υπάρχουν και άλλα θέματα. Οποιος θέλει, δεν τα διαβάζει. Ενοχλητικό είναι να υπάρχουν ανούσιοι καυγάδες/και εδώ όποιος θέλει δεν διαβάζει.

Προσωπικά και μένα με λυπεί το γεγονός που το ρυπαρό σκουλήκι ο warhol (οπαδικά μιλάμε έτσι;) αποχώρησε από το site, τουλάχιστον υπό αυτήν την ταυτότητα. Θεωρώ πως περισσότερο πλήττει το δικό του χαβαλέ, παρά τους υπολοίπους με τους οποίος μοιραζόταν πληροφορίες, εμπειρίες και πειράγματα.

φιλε μου καλε σε αυτο το site λογω της φυσης του μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι ατομα με ηθος, αξιοπρεπεια, χιουμορ, χαβαλε, τεραστιες γνωσεις (αμεσα σχετιζομενες με τη θεματολογια του site και οχι μονο), με ατομα αμφιβολου ποιοτητας που βλεπουν το site σαν μια καλη ευκαιρια να εκτονωσουν ποικιλοτροπως στους πρωτους τα συμπλεγματα τους...οσοι συμφιλιωνονται με αυτην την ιδεα θεωρουν τους δευτερους μικρονοες και συνεχιζουν, οι αλλοι αποχωρουν αφου ειναι πρακτικα αδυνατο να προστατευθουν απο ορισμενα μελη (και οχι μονο)-οχετους...ειναι τοσο απλο! τοσον καιρο προσωπικα μονο ενας με μειωσε, παραδεχτηκε με πμ οτι ειναι ψυχικα και σωματικα αρρωστος και τελειωσε το θεμα....παμε παρακατω!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Flyeron οι πολιτικες συζητησεις στις παρεες δεν το ιδιο με αυτες στο νετ.

Στη παρεα συζητας με ατομα που τα σεβεσαι χωρις να παρεμβαλονται τριτοι , δυσκολα ξεφευγεις απο τα ορια προκειμενου να μην χαλαστεις με ατομα  που βγαινεις , περνας χρονο μαζι κλπ και οταν ξεφευγεις ευκολα βαζεις  νερο στο κρασι σου για χαρη των παλιων.

Στο νετ με την προστασια που σου προσφερει η οθονη του υπολογιστη σου και επειδη μιλας κυριως με ατομα που δεν σου ειναι τπτ δεν εχεις καμια συνεπεια με το να χοντρυνεις την συζητηση...
Μην ξεχναμε και την περιπτωση στη καλοπροαιρετη συζητηση σου με καποιον διαφωνουντα να παρεμβαλονται και τριτοι "περιεργοι" με σκοπο να οξυνουν τα πραγματα.

Για το γεγονος οτι η θεματολογια εξαντλειται σου απαντησα με τα παραδειγματα φορουμ αυτοκινητων , υπολογιστων κλπ

Αν εχει εξαντληθει γιατι εχω δει μονο μια φορα τοπικ για αυτοκινητα (καθαρο αντρικο και ενδιαφερον θεμα) και αυτο με 2 απαντησεις μονο , ενω τοπικ ακροαριστερων-δεξιων βλεπω ενα καινουριο καθε 2μερες τουλαχιστον.Και  παντα να προκαλουν/τσακωνονται τα ιδια ατομα???

Τουλαχιστον να βγει ενα τοπικ ακροαριστεροι vs δεξιοι και οτι θεμα απο τη καθημερηνοτητα προκυπτει (ξυλοδαρμος φοιτητη , λυκειο αμαρυνθου , σανταμ χουσειν κλπ) να συζητειται εκει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στουντιαν η υπομονη εχει και τα ορια της!!!!!!θεωρω απαραδεκτο να μην εχεις βγει ειδικα εσυ απο χθες το βραδυ και να πεις εστω και χωρις να το εννοεις....τυπικα ενα"κριμα.....εφυγε ενα μελος απο τα πιο δυνατα εδω μεσα και νιωθω περιεργα......." ή κατι τετοιο τελος παντων......Ριξε λιγο τον εγωισμο σου.....δεν θα παθεις τιποτα...Το ποιον σου ειναι γνωστο σε ολους οπως και η μορφωση σου.......λιγο ταπεινοτητα ομως δεν βλαπτει....

Επισκέπτης
Αντε war, τωρα που πρεπει να εχεις ηρεμησει κανε avtivate το λογ/σμο σου...Και συ study ριξε ενα sorry...δεν θα σου πεσει ο εγωισμος...

Μαγκες το εχω ξαναπει και το ξαναλεω και τωρα.."...Πολλες φορες χανουμε την μπαλα.." και ξεχναμε για πιο λογο ειμαστε εδω...

Να ακουτε τον θειο παπ....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κοντά σε κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί «κρίσιμο σημείο». Λάθος ενέργειες, η συνέχιση των μέχρι τώρα λάθος πρακτικών, είναι βέβαιο ότι θα τοποθετήσουν το site σε καμπύλη με πτωτική πορεία.

Θεωρώ απλοϊκές τις προσπάθειες ερμηνείας του φαινομένου οι οποίες αναφέρθηκαν πριν.

Αν ήμουν mod θα προβληματιζόμουν αρκετά ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.

Τα θέματα που οδήγησαν σε αναστάτωση, εξακολουθούν να υπάρχουν και πάνε αρκετά πίσω χρονικά

Και δεν αντιμετωπίζονται με ενέργειες που έχουν σα στόχο την καταστολή.

Το κλειδί είναι στην πρόληψη.

Στην τιμωρία του χρήστη που προκαλεί

Στην ίση αντιμετώπιση των χρηστών

Δυστυχώς τα μέχρι τώρα δείγματα είναι απογοητευτικά. Αν αυτό δεν αλλάξει μπορείτε να κλειδώσετε όσα threads θέλετε. Κάντε ban όσους χρήστες θέλετε.

Φοβάμαι ότι θα επιστρέψουν αυτοί που δεν θέλετε. Οι άλλοι, που απλά αντέδρασαν σε μια συνεχιζόμενη και ατιμώρητη προσβλητική συμπεριφορά, θα μείνουν εκτός. Και συνήθως αυτοί είναι και οι πιο ποιοτικοί.

Αυτή είναι η δική μου πρόχειρη ανάλυση

Επισκέπτης
Η άποψη μου είναι πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Οι mods κάνουν την δουλειά τους με τα δικά τους κριτήρια και καλά κάνουν. Στο κάτω κάτω της γραφής όποιος θεωρεί ότι μπορεί καλύτερα ας ζητήσει να γίνει αυτός mod ή να προτείνει σε κάποιο εξειδικευμένο thread ή με pm καλύτερους τρόπους διαχείρισης του forum ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα όλων χωρίς να θίγονται οι ελευθερίες κανενός.

Εμένα λοιπόν όσο και αν συμπαθούσα ή όχι τον war sorry αλλά δεν θα μου λείψει όπως δεν θα μου λείψει και κανένας μιας και η όποια επιλογή αποχώρησης σωστή ή λανθασμένη δεν με αφορά γιατί είναι προσωπική του. ʼρα όσο και αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει οφείλω να τη σεβαστώ και να προχωρήσω.

Όποιος έχει να συνεισφέρει ενεργά στο site είτε σαν άποψη για τον αγοραίο έρωτα, είτε σαν συμβουλή είτε ακόμα ακόμα και με χιουμοριστική παράθεση είναι ευπρόσδεκτος όπως αντιλαμβάνομαι μιας  και όπως αποδείχθηκε όλοι οι "banned" επέστρεψαν με άλλα nick για να μας πούνε πάνω κάτω τα ίδια.

Τέλος το site έχει τους κανόνες του και όπως σε όλα στη ζωή αποφασίζεις αν σου αρέσουν (και συμμετέχεις) ή δεν σου αρέσουν και αποχωρείς. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κοντά σε κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί «κρίσιμο σημείο». Λάθος ενέργειες, η συνέχιση των μέχρι τώρα λάθος πρακτικών, είναι βέβαιο ότι θα τοποθετήσουν το site σε καμπύλη με πτωτική πορεία.

Θεωρώ απλοϊκές τις προσπάθειες ερμηνείας του φαινομένου οι οποίες αναφέρθηκαν πριν.

Αν ήμουν mod θα προβληματιζόμουν αρκετά ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.

Τα θέματα που οδήγησαν σε αναστάτωση, εξακολουθούν να υπάρχουν και πάνε αρκετά πίσω χρονικά

Και δεν αντιμετωπίζονται με ενέργειες που έχουν σα στόχο την καταστολή.

Το κλειδί είναι στην πρόληψη.

Στην τιμωρία του χρήστη που προκαλεί

Στην ίση αντιμετώπιση των χρηστών

Δυστυχώς τα μέχρι τώρα δείγματα είναι απογοητευτικά. Αν αυτό δεν αλλάξει μπορείτε να κλειδώσετε όσα threads θέλετε. Κάντε ban όσους χρήστες θέλετε.

Φοβάμαι ότι θα επιστρέψουν αυτοί που δεν θέλετε. Οι άλλοι, που απλά αντέδρασαν σε μια συνεχιζόμενη και ατιμώρητη προσβλητική συμπεριφορά, θα μείνουν εκτός. Και συνήθως αυτοί είναι και οι πιο ποιοτικοί.

Αυτή είναι η δική μου πρόχειρη ανάλυση

sin απλως θα περιοριστω να υπερθεματισω τις παντα μεστες και με παρρησια αποψεις σου...εχουν γνωση οι φυλακες!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η άποψη μου είναι πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Οι mods κάνουν την δουλειά τους με τα δικά τους κριτήρια και καλά κάνουν. Στο κάτω κάτω της γραφής όποιος θεωρεί ότι μπορεί καλύτερα ας ζητήσει να γίνει αυτός mod ή να προτείνει σε κάποιο εξειδικευμένο thread ή με pm καλύτερους τρόπους διαχείρισης του forum ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα όλων χωρίς να θίγονται οι ελευθερίες κανενός.

τελεια ιδεα! προτεινω την αναθεση του moderation σε αγγλικη ιδιωτικη εταιρια! οπως στην διαιτησια ποδοσφαιρου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
επιτροπη ελεγχου σωστης λειτουργιας moderation:

sincity
alpha
savalas
desaparecido
studian
warhol (θα επιστρεψει)
dstp
todok
vasos
RavenM
petros-theofilos
vanzel
wobasor
tulip
fkmenace
λαγαρος
papazoglou
giorgospap
FidoDildo
Karaliakouras
JOHNNYDMAX
kinky

H επιτροπη θα συνερχεται μια φορα εβδομαδιαιως και θα παρακολουθει την σωστη λειτουργια του moderation,  θα αναστελει δε τις ποινες σε περιπτωση κακης εφαρμογης μπαναρισματος με τη συμφωνη γνωμη του Alexxx. Ο mod που θα παραβαινει το καθηκον του 3 φορες θα αντικαθισταται.

Τριμελης επιτροπη ελεγχου της ως ανω επιτροπης:

sxsitegr
logical
Yorgos

χορηγος: chrysargos

Επισκέπτης
Τριμελής επιτροπή που αποτελείται από 3 άτομα μόνο;;;;;

Α ρε Βαμβακούλα που πήγε η κληρονομιά σου...

:headbang:

Επισκέπτης
Επί του προκειμένου εγώ δεν είμαι παιδί κανενός (και φυσικά εννοείται πως δεν έχω παρεξηγηθεί από το σχόλιο). Απλά σέβομαι το δικαίωμα της ιδιοκτησίας (...του site) να καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom