JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια του σαιτ για τα καλα τους λογια!!!ο λογος που εκανα διαγραφη στον λογαριασμο μου δεν ηταν η προχτεσινη αντιπαραθεση !!!κατα καιρους εχω κατηγορηθει οτι τα παιρνω απο πουτανες,σε μια συζητηση με ομαδες αρχισαν τις απειλες,ειπαν οτι πουλαω αριστεριλικι και οτι κανω γκριζα διαφημιση για το μαγαζι μου!!!η αντιπαραθεσηαπλα η αφορμη για να τα βροντηξω!!και δεν εκνευριστηκα επειδη ο στουντιαν ειχε διαφορετικη αποψη αλλα για τον τροπο που χειριστηκε καποια πραγματα και δεν το περιμενα απο εκεινον!!οσοι με ξερουν απο εδω μεσα και εχουν δει τις συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους θα εχουν καταλαβει ,οτι δεν μασω τα λογια μου,ποτε δεν κρυβομαι και ποτε δεν πεταω σποντες αλλα τα λεω ολα φορα παρτιδα!!ο λογος που κανω ενεργοποιηση του λογαριασμου ειναι οτι ειδα πολλα μελη να εκφραζονται με καλα λογια για μενα αλλα και την πορεια που εχω κανει μεσω των αποψεων μου στο σαιτ ,οτι εκανα αρκετους φιλους απο εδω μεσα και θελαν να ειμαστε μαζι εδω,καθως επισης και οτι αν γινοταν το ιδιο πραγμα στον πανο πχ θα ηθελα να επεστρεφε!!σας ευχαριστω και παλι,!!!!!!!!
WAR, WELCOME BACK ΦΙΛΕ !
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ !
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ....
ΑΠΛΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....