Συμφωνω στο κινουμενο, απολυτα!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τι φώτο ανέβασε στο Facebook η Μαρία από το Ελλάδα έχεις ταλέντο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 328
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απλα, αφου ανοιχτηκε το θρεντ απο συναγωνιστη, κανουμε την πλακα μας!!!!!!!!!!
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εχει δικιο ο αλλος θα μας πειτε και ποιες θα πηδαμε τωρα? Και τη γειτονισσα αν ειναι μονη της και μου μαγειρεψει σπετζοφαι και βεβαια θα τη γαμησω οπως και αν ειναι, θα κατσω να το φιλοσοφησω δε καταλαβα
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω καναμε φιρμα αυτη την ξεπλυμενη την Τζουλια και πουλησε 300.000 DVD.Οποτε καθε μια μπορει να εχει δικαιωμα στο "ονειρο". Οπως και να το κανουμε αυτες εχουμε.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Συνέχεια ο ίδιος πανικός γίνεται ρε λουκ σε όλα τα θρεντ των όχι-και-τόσο-εντυπωσιακών-ελληνίδων.
Ντούβλη, Μπάστα, αυτή εδώ, Μπεζεντάκου και δεν ξέρω κι εγώ πόσες άλλες.
Αν κάποιος πιστέυει ότι έχει λύσει τα, από καταβολής κόσμου, φιλοσοφικά προβλήματα της αιθητικής ας το δηλώσει να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται. Να μας λέει τέλος πάντων ποιες επιτρέπεται να γαμάμε, ποιες όχι, ποιες με πολλά και πόσα ακριβώς λεφτά, και ποιες με λιγότερα
Μέχρι τότε πιστέυω ότι καθένας είναι με τις καύλες του. Άμα πιάσουμε τα άκρα μέσα θα πέσουμε. Το 99% θεωρεί την Charlize Theron όμορφη και το 1% θεωρεί όμορφη τη Γεωργία Βασιλειάδου και σκίζει καποτες για πάρτη της.
Από εκεί και πέρα στα πιο ενδιάμεσα είναι προσωπικά γούστα. Έχει παραγίνει όμως.... Μπάζο η μία μπάζο η άλλη καράμπαζο η πιο δίπλα. Τι στο διάολο γαμάει πια ο μέσος Έλληνας και γράφονται όλα αυτά περί μπάζων στα αντίστοιχα θρεντ???
Αν έχει τόσες πολλές επιτυχίες τότε πάσο. Αλλά προσωπικά άμα έχω αγαμίες και η Ντούβλη θα με καυλώσει, και το τσουτσέκι εδώ θα με καυλώσει και η Μπάστα και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη. Άμα ξέρω ότι θα γυρίσω σπίτι μου και θα βρω τη Μάρα Δαρμουσλή να με περιμένει ε τότε ούτε να τις φτύσω δε θα ήθελα αυτές.
Τώρα σχετικά με την αντικειμενική αξία τους ($$$$$) αυτό είναι υποκειμενικό όπως έχει πει κι ο μέγας Ζουγα!!!!!
Έφαγα τον κόσμο αλλά δε το βρίσκω το κωλοβιντεακι
Το βρήκα το βιντεο
nixermanie
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σωστο το βιντεακι! Πολυ καλο....παντως για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους...δε χρειαζεται μια γυναικα να ειναι κουκλα(σαν πλαστικη) για να αρεσει στους αντρες! Παρολο που ουτε εμενα μου αρεσει η Ντουβλη βρισκω λογικο σε καποιους να τους "αναβει" λογο των στρογγυλων(κατα το playboy-photoshop) βυζιων της, του πλατυ κωλου της κτλ. Εμενα προσωπικα με εξιταρουν περισσοτερο τα "σκυλια" πχ κατηγοριας πετρουλα που δεν ειναι ομορφη αλλα μου βγαζει απο μεσα μου οτι θελει ξεσκισμα κτλ. Μη κατηγορουμε τα βιτσια του καθενος ;)
Ωστοσο θα συμφωνησω οτι το σαιτ δινει πολυ αξια σε κατι τετοιες γκομενες με το να τις κανει θεμα συζητησεις. Διαφορετικα η συγκεκριμενη γκομενα θα ειχε μεινει σε αυτο το 5λεπτο βιντεο του ελλαδα εχεις ταλεντο το οποιο ειχε ηδη ξεχαστει απο τους περισσοτερους μας...
Ωστοσο θα συμφωνησω οτι το σαιτ δινει πολυ αξια σε κατι τετοιες γκομενες με το να τις κανει θεμα συζητησεις. Διαφορετικα η συγκεκριμενη γκομενα θα ειχε μεινει σε αυτο το 5λεπτο βιντεο του ελλαδα εχεις ταλεντο το οποιο ειχε ηδη ξεχαστει απο τους περισσοτερους μας...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
αυτό το επιχείρημα παίζει να είναι το πιο διαχρονικό everπλακα εχετε.... αν σας καθοτανε ποτε να την διωχνατε μια χαρα προστυχοφατσα και τουμπανο ειναι
είμεθα κύριοι, ποτέ δε διώχνουμε μια κοπέλα άμα μας κάθεται, αν είναι όμως σαν γαμώτο που κάνει κωλοτούμπες τότε μόνο από πίσω με ξηρασία για τιμωρία που μας τρομάζει με τη φάτσα της
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Υπάρχει και η λύση της χαρτοσακούλας...αυτό το επιχείρημα παίζει να είναι το πιο διαχρονικό ever
είμεθα κύριοι, ποτέ δε διώχνουμε μια κοπέλα άμα μας κάθεται, αν είναι όμως σαν γαμώτο που κάνει κωλοτούμπες τότε μόνο από πίσω με ξηρασία για τιμωρία που μας τρομάζει με τη φάτσα της
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
υπάρχει πιθανότητα όμως να υποψιαστεί κάτιΥπάρχει και η λύση της χαρτοσακούλας...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Λες να την ενοχλεί...???υπάρχει πιθανότητα όμως να υποψιαστεί κάτι
Νταξ' μωρέ πες της ότι θες να της κάνεις μια έκπληξη...
Επισκέπτης
Εσύ πάντως πρέπει να είσαι τόσο μπάζοοοο ή τρομερή θεά με αυτά που γράφεις!!!Αν ήμουν άντρας θα έπρεπε να πληρωθώ αδρά για να γαμήσω ένα τέτοιο μπάζο.
Υ.Γ.Πάντως αν λες ετούτη μπάζο δεν ξέρεις τον ορισμό σίγουρα!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γτ τι ειναι;;;;;;;;;Εσύ πάντως πρέπει να είσαι τόσο μπάζοοοο ή τρομερή θεά με αυτά που γράφεις!!!
Υ.Γ.Πάντως αν λες ετούτη μπάζο δεν ξέρεις τον ορισμό σίγουρα!!!
Επισκέπτης
Μέτρια καλέ!!!γτ τι ειναι;;;;;;;;;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κατω του μετριου.Μέτρια καλέ!!!
Επισκέπτης
Μπααα μάλλον εσύ είσαι θεά και σου φαίνεται έτσι!!!κατω του μετριου.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ανηλικο ειναι???????????????????????????????οταν μεγαλωσει τι θα κανει αραγε αν κανει τετοια τωρα;και για να μην ξεχνιομαστε..η εν λογο κορασηδα ειναι μονο 18 !!! παει ακομα σχολειο νομιζω..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μπααααα!!!!!!!επειδη ειμαι πατσαβουρακι ξεχωριζω τις ομοιους...Μπααα μάλλον εσύ είσαι θεά και σου φαίνεται έτσι!!!
ομοιος τον ομοιο αει πελαζει κ τα ρεστα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 240
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις