Φοβάμαι αδερφέ ότι είσαι ήδη ευηποληπτος τάρανδος,οι σοβαρές κυρίες πρέπει να φροντίζουνε την αντισύλληψη,ίσως να παίρνει αντισύλληψη αλλά κάποιοι άλλοι το φχαριστιουνται.Δηλαδή επειδή μου ζητάει να βάλω προφυλακτικό επειδή θέλω να χύσω μέσα πάει να πει ότι με κερατωνει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρησιμοποιείτε προφυλακτικό με τη γυναίκα σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_dick
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 355
- Πόντοι
- 280
Αν γαμάς την γυναίκα σου με καπότα καλύτερα να τραβάς μια μαλακία. Ισως να παίζει και κέρατο στη μέση
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.716
- Πόντοι
- 1.056
Δεν θέλει λέει να παίρνει αντισυλληπτικά αλλά μπορεί να το τσεκαρω αυτό...Φοβάμαι αδερφέ ότι είσαι ήδη ευηποληπτος τάρανδος,οι σοβαρές κυρίες πρέπει να φροντίζουνε την αντισύλληψη,ίσως να παίρνει αντισύλληψη αλλά κάποιοι άλλοι το φχαριστιουνται.
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.111
- Πόντοι
- 456
Σε έχει πάρει χαμπάρι μάλλον ότι ξενογαμας και φοβάται μην κολλήσει τίποταΌχι, αλλά επειδή δεν με αφήνει να χύνω μέσα η γυναίκα μου μου λέει να βάλω προφυλακτικό, αλλά δεν είναι το ίδιο
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.759
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ συχνά στα τελευταία χρόνια του γάμου μας, γιατί τη κερατώνα πολύ.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Χυσε μέσα......
Πες της είπε ο γιατρός για λίπανση.
Πες της είπε ο γιατρός για λίπανση.
Κάνεις λάθος και θα παρασύρεις κανα χριστιανό και θα βρεθεί με παιδί, όσο έχουν περίοδο πάντα προσοχή.Η γυναίκα μετά τα 30 τα ωαρια της μειωνονται κατά 80 τοις εκατο ειδικά μετα 35 περισσότερο για να μείνει έγκυος σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να λιώσει στα μανίκια κάθε μέρα ο άλλος. Στην Δύση ο άνδρας θέλει τη γυναίκα στην ακμή της (μέχρι τα 29) και στην ανατολή μέχρι τα 25 γιατί είναι εύφορες να κάνουν παιδιά, μετά από τις συγκεκριμένες ηλικίες είναι ξοφλημένες. Ενημέρωση κάνω γενική.
Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.156
- Πόντοι
- 441
Στην αρχαία Ελλάδα, δεν ίσχυαν αυτάΗ γυναίκα μετά τα 30 τα ωαρια της μειωνονται κατά 80 τοις εκατο ειδικά μετα 35 περισσότερο για να μείνει έγκυος σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να λιώσει στα μανίκια κάθε μέρα ο άλλος. Στην Δύση ο άνδρας θέλει τη γυναίκα στην ακμή της (μέχρι τα 29) και στην ανατολή μέχρι τα 25 γιατί είναι εύφορες να κάνουν παιδιά, μετά από τις συγκεκριμένες ηλικίες είναι ξοφλημένες. Ενημέρωση κάνω γενική.
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.349
- Πόντοι
- 446
Εχω γραψει αν διαβασες προσεχτηκα πρεπει να λιωσει στα μανικια την αλλη για να μεινει εγκυος μετα τα 35.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ένας γνωστός μου δεν χρησιμοποιουσε προφυλακτικό και άφησε έγκυο την 43χρόνη γυναίκα του!
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.349
- Πόντοι
- 446
Αν ειναι ετοιμος να εκσπερματωσει ο αλλος να μην καταθετει μεσα της..Κάνεις λάθος και θα παρασύρεις κανα χριστιανό και θα βρεθεί με παιδί, όσο έχουν περίοδο πάντα προσοχή.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 216
Τύπος xyse_mesa θα έρθει τώρα να σε κράξει και θα χει και δίκιοΌχι, αλλά επειδή δεν με αφήνει να χύνω μέσα η γυναίκα μου μου λέει να βάλω προφυλακτικό, αλλά δεν είναι το ίδιο
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.359
- Πόντοι
- 3.936
Δεν χρειαζεται να πηγαινει παντα μωαμεθ στο βουνο, τωρα γινεται και το αντιστροφο..Καλησπέρα,η ερώτηση αφορά κυρίως παντρεμένους....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ???
Γυναικειο προφυλακτικο.
Συνημμένα
Redmagic969
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
Όχι, ούτε που να το σκεφτείς..Καλησπέρα,η ερώτηση αφορά κυρίως παντρεμένους....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ???
Redmagic969
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
Γιατί δεν της χυνεις μέσα στο κωλοΤύπος xyse_mesa θα έρθει τώρα να σε κράξει και θα χει και δίκιο
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.716
- Πόντοι
- 1.056
Γιατί δεν μου τον δίνει πια... έχω χρόνια να της τον γαμησω...όταν μου τον έδινε όμως μέσα την έχυνα...Γιατί δεν της χυνεις μέσα στο κωλο
Redmagic969
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
Ε βρες κανένα άλλο πρέπει απαραίτητα να είναι ο δικος της?Γιατί δεν μου τον δίνει πια... έχω χρόνια να της τον γαμησω...όταν μου τον έδινε όμως μέσα την έχυνα...
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.477
Οταν δεν κατεβαζεις το καπακι της τουαλετας, σε χτυπαει με πλαστικη παντοφλα ή με το τσωκαρο;Γιατί δεν μου τον δίνει πια... έχω χρόνια να της τον γαμησω...όταν μου τον έδινε όμως μέσα την έχυνα...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.359
- Πόντοι
- 3.936
Κλασσικα εικονογραφημενα, της εχει δωσει εντολες ο γ@μιας της να ειναι το μ@υνι της 5καθαρο για να μη μυριζει ψαριλα απ τα χυσι@ του αντρα της. Οσο για τον κωλο θυμηθηκα κατι που ελεγαν οι παλιοι 《 το ξερουμε οτι εσενα αγαπαει- αλλα σε αλλον δινει κωλο.》Αν γαμάς την γυναίκα σου με καπότα καλύτερα να τραβάς μια μαλακία. Ισως να παίζει και κέρατο στη μέση
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.716
- Πόντοι
- 1.056
Χαχα, γιατί, επειδή δεν μου δίνει κωλο?Οταν δεν κατεβαζεις το καπακι της τουαλετας, σε χτυπαει με πλαστικη παντοφλα ή με το τσωκαρο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή εσύ λες ότι την γαμαει άλλος και από τον κωλο?Κλασσικα εικονογραφημενα, της εχει δωσει εντολες ο γ@μιας της να ειναι το μ@υνι της 5καθαρο για να μη μυριζει ψαριλα απ τα χυσι@ του αντρα της. Οσο για τον κωλο θυμηθηκα κατι που ελεγαν οι παλιοι 《 το ξερουμε οτι εσενα αγαπαει- αλλα σε αλλον δινει κωλο.》
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 38K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 114