OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Προς τιμή της Σάσας Μπάμπα, δεξιοτέχνη του κλαρίνου (και πτυχιούχου του Ωδείου), που έχει κάνει σχετική δήλωση!
AAAAAAAAA τώρα κατάλαβα πού κολλάει το Σολφέζ!
Προς τιμή της Σάσας Μπάμπα, δεξιοτέχνη του κλαρίνου (και πτυχιούχου του Ωδείου), που έχει κάνει σχετική δήλωση!
ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΠΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας
Ο σωστός πιπολάγνος αράζει, απολαμβάνει την "ταινία" και δεν βλέπει τα χύσια του γιατί κάποια τα έχει καταπιεί όλα...
Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από μια γκόμενα να σου λέει απο πριν οτι δεν τα καταπίνει...
Η γυναίκα δίνει κώλο και εμείς "κεφάλι". Δίκαια πράγματα...
Ο σωστός πιπολάγνος αράζει, απολαμβάνει την "ταινία" και δεν βλέπει τα χύσια του γιατί κάποια τα έχει καταπιεί όλα...
Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από μια γκόμενα να σου λέει απο πριν οτι δεν τα καταπίνει...
Η γυναίκα δίνει κώλο και εμείς "κεφάλι". Δίκαια πράγματα...
το θεμα στην πιπα ειναι εκεινη την ωρα που το κανεις να το γουσταρεις γιατι αλλιως ειναι αποτυχια και φαινεται και στον αλλον και τον ξενερωνει
το θεμα στην πιπα ειναι εκεινη την ωρα που το κανεις να το γουσταρεις γιατι αλλιως ειναι αποτυχια και φαινεται και στον αλλον και τον ξενερωνει
παιζει μεγαλο ρολο να αρεσει στην γυναικα ,συμφωνω απολυτα μαζι σου sexoula....αλλιως καλη πιπα δεν γινεται..
Pipomaxos σε πιο ποσοστο αρεσει στις γυναικες η πιπα?
Οι περισσότερες (80-90%) γουστάρουν πίπα... Πιστεύουν ότι εισαι όλος δικός τους εκέινη την ώρα. Άσχετα αν εσυ σκέφτεσαι άλλη όσο στον γλείφει.. χαχα!
Κι εμείς δεν γουστάρουμε λίγο γλειφομουνάκι? Έτσι ειναι αυτά... ;)
το θεμα στην πιπα ειναι η ποιοτητα του σαλιου .... να μην ειναι πολυ καυστικο να εχει γλυκογονα αρκετα κλπ
μετα απο 1800 πιπες που εχω δωσει ναι
ξερουμε ηδη ..δε χρειαζομαστε μαθηματα αλλα ευχαριστ ουμε!!!