Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας

Νομίζω...δηλαδή είμαι σίγουρος...ότι αν κεράσετε μια πάστα τον γκαμίκο σας πριν βοηθά χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε πολύ ώρα. Λουκούμι θα βγει η "παραγωγή".

Tip: η μισή πάστα δική του πριν και η άλλη μισή δική σας κατά (το πιάσατε το υπονοούμενο ε? έξυπνες σας κόβω)

Προσωπικά άλλες φορές θα γούσταρα ναι αδειάσω τα τοξικά μου στην άβυσσο, άλλες φορές στα ρηχά και άλλες στην ακρογιαλιά. Το μυστικό είναι να το κάνεις συχνά για να μην σου λείπει αλλά προσοχή στις πάστες...με τη ρέγουλα.

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο σωστός πιπολάγνος αράζει, απολαμβάνει την "ταινία" και δεν βλέπει τα χύσια του γιατί κάποια τα έχει καταπιεί όλα...
Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από μια γκόμενα να σου λέει απο πριν οτι δεν τα καταπίνει...  :jerking:
Η γυναίκα δίνει κώλο και εμείς "κεφάλι". Δίκαια πράγματα...  :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ο σωστός πιπολάγνος αράζει, απολαμβάνει την "ταινία" και δεν βλέπει τα χύσια του γιατί κάποια τα έχει καταπιεί όλα...
Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από μια γκόμενα να σου λέει απο πριν οτι δεν τα καταπίνει...   :jerking:

RESPECT pipomaxos!!
καλως ήλθες στο σάιτ και σου εύχομαι πολλές γλυκές πιπούλες!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από μια γκόμενα να σου λέει απο πριν οτι δεν τα καταπίνει...  :jerking:

Master of Pipas .......

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
το θεμα στην πιπα ειναι εκεινη την ωρα που το κανεις να το γουσταρεις γιατι αλλιως ειναι αποτυχια και φαινεται και στον αλλον και τον ξενερωνει

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
το θεμα στην πιπα ειναι εκεινη την ωρα που το κανεις να το γουσταρεις γιατι αλλιως ειναι αποτυχια και φαινεται και στον αλλον και τον ξενερωνει

παιζει μεγαλο ρολο να αρεσει στην γυναικα ,συμφωνω απολυτα μαζι σου sexoula....αλλιως καλη πιπα δεν γινεται..
Pipomaxos σε πιο ποσοστο αρεσει στις γυναικες η πιπα?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Οι πήπα δεν γνορήζι πρόσοπα, αμα τι δουλέβισ τι γλόσα ώλα τα άλα ινε γεια να λέμαι.

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιζει μεγαλο ρολο να αρεσει στην γυναικα ,συμφωνω απολυτα μαζι σου sexoula....αλλιως καλη πιπα δεν γινεται..
Pipomaxos σε πιο ποσοστο αρεσει στις γυναικες η πιπα?

Οι περισσότερες (80-90%) γουστάρουν πίπα... Πιστεύουν ότι εισαι όλος δικός τους εκέινη την ώρα. Άσχετα αν εσυ σκέφτεσαι άλλη όσο στον γλείφει.. χαχα!
Κι εμείς δεν γουστάρουμε λίγο γλειφομουνάκι? Έτσι ειναι αυτά...   ;)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Eμένα μ'αρέσει π μερικοί θέλουν να μην μπαίνουν οι γυναίκες
κ αντί αυτού άνοιξε κ threadaki π να απευθύνεται στις γυναίκες (κυρίως).
Αυτά είνα.. :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Συμφωνω απολυτα.....

Οι περισσότερες (80-90%) γουστάρουν πίπα... Πιστεύουν ότι εισαι όλος δικός τους εκέινη την ώρα. Άσχετα αν εσυ σκέφτεσαι άλλη όσο στον γλείφει.. χαχα!
Κι εμείς δεν γουστάρουμε λίγο γλειφομουνάκι? Έτσι ειναι αυτά...   ;)

επισης συμφωνω απολυτα....χαχαχαχα

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
το θεμα στην πιπα ειναι η ποιοτητα του σαλιου .... να μην ειναι πολυ καυστικο να εχει γλυκογονα αρκετα  κλπ

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
μετα απο 1800 πιπες  που εχω δωσει  ναι

Επισκέπτης

το γλυκογονο ειναι η μορφη αποθηκευσης των υδατανθρακων στους μυς κ στο ηπαρ.ΤΙ σχεση εχει με το σαλιο κ τις πιπες που γραφεις??

μετα απο 1800 πιπες  που εχω δωσει  ναι

στις 1801 προσοχη γιατι καιγεσαι

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
η πιπα με την κινηση απαιτει ενεργεια οι κοπελεσ οι πιο πολλες κανουν διαιατα οποτε καταναλωνουν γλυκογονο . σωστα;

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερουμε ηδη ..δε χρειαζομαστε μαθηματα αλλα ευχαριστ :Pουμε!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ξερουμε ηδη ..δε χρειαζομαστε μαθηματα αλλα ευχαριστ :Pουμε!!!

αν ξερατε καλη μου το σαιτ αυτο δεν θα υπηρχε σημερα

ουτε πουτανες θα ειχαμε

ουτε τιποτα

Θα εβγενες στο δρομο και θα εβλεπες κοσμο χαμογελαστο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338