Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
για εξασκηση παρε ενα φλυτζανακι του καφε, βάλε μέσα ενα στραγάλι και προσπάθησε να το πιάσεις με την γλώσσα σου! :dancing:

καλα γαματο το κανα οταν το διαβασα :2funny:

εξασκουνται οι μυες της γλωσσας λεμε :new_shocked: :new_shocked:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Μάλλον για γλυφομ..ι είναι καλή η άσκηση.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η γλώσσα είναι ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος!  :P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ο στο ματικοσ ερωτασ πρεπει να γινετε απαλα και ασθισιακα και με τεχνη  :dancing:

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Εκτιμώ κι εγώ τις ανησυχίες των νέων κοριτσιών και τη .."δίψα" τους για μάθηση, πρέπει να το πω αυτό! Αλλά...μου κάνει εντύπωση που κανείς απ' τους προλαλήσαντες δεν σκέφτηκε μήπως το 18,5χρονο που ζητά οδηγίες για τσιμπουκάκι απ' τα μέλη του site, προκειμένου να το κάνει δώρο-έκπληξη στον καλό της(!...), δεν είναι κάνα μέλος ή επισκέπτης του site και άνοιξε το thread για να ...χτυπιέται καταγής από τα γέλια με τις παπαριές που διαβάζει απ' τους πρόθυμους ειδήμονες!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εκτιμώ κι εγώ τις ανησυχίες των νέων κοριτσιών και τη .."δίψα" τους για μάθηση, πρέπει να το πω αυτό! Αλλά...μου κάνει εντύπωση που κανείς απ' τους προλαλήσαντες δεν σκέφτηκε μήπως το 18,5χρονο που ζητά οδηγίες για τσιμπουκάκι απ' τα μέλη του site, προκειμένου να το κάνει δώρο-έκπληξη στον καλό της(!...), δεν είναι κάνα μέλος ή επισκέπτης του site και άνοιξε το thread για να ...χτυπιέται καταγής από τα γέλια με τις παπαριές που διαβάζει απ' τους πρόθυμους ειδήμονες!!!

καλα οι προθυμοι του σαιτ ειναι γνωστοι καιρο τωρα....δε χρειαζοτανε αυτο το θρεντ για να τους βρουμε.....κανε ενα γυναικειο νικ πουλα και λιγο ναζακι και θα εχεις αμεσα αποτελεσματα σε 1-2 βδομαδες :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλα οι προθυμοι του σαιτ ειναι γνωστοι καιρο τωρα....δε χρειαζοτανε αυτο το θρεντ για να τους βρουμε.....κανε ενα γυναικειο νικ πουλα και λιγο ναζακι και θα εχεις αμεσα αποτελεσματα σε 1-2 βδομαδες :2funny:

Εκτος απο αμεσα αποτελεσματα θα εχει και αμεσα.... πολλα πμ στο λογαριασμο του ο εκαστοτε "γυναικα" χρηστης!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Εμένα δηλ που μου στέλνει πμ η δεσποινίδα για να της δώσω και άλλες συμβουλες να θεωρήσω ότι μου κάνει πλάκα δηλ;...  :P

Ioanna1123

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τη μια με βγαζετε Ιωαννη αντι για Ιωαννα, την αλλη οτι δεν εχω τι να κανω και καθομαι και σας δουλευω, ωραια...

Επισκέπτης
Τη μια με βγαζετε Ιωαννη αντι για Ιωαννα, την αλλη οτι δεν εχω τι να κανω και καθομαι και σας δουλευω, ωραια...

Αυτά είναι συνιθισμένα φαινομενα για το σαιτ υπάρχει γενικά αμφισβήτιση για τα νέα μέλη επειδή αρκετοί φτιάχνουν κλώνους... εγώ σε πιστευω παντως

Ioanna1123

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά είναι συνιθισμένα φαινομενα για το σαιτ υπάρχει γενικά αμφισβήτιση για τα νέα μέλη επειδή αρκετοί φτιάχνουν κλώνους... εγώ σε πιστευω παντως
Το ξερω. κ σ ευχαριστω. Παντως εχω να πω πως εκτιμησε παααααρα πολυ την πρωτοβουλια, αν κ το εκανα χαλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom