free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.953
- Πόντοι
- 6.925
Thanks,πολυ καλο βιντεο, αν και δεν ξερω γερμανικα, lol
Αλλα πολυ χερι δεν χρησιμοποιει αυτη?? Χρειαζεται τοσο?
Δεν σε βρίσκω και τόσο άσχετη ...
Thanks,πολυ καλο βιντεο, αν και δεν ξερω γερμανικα, lol
Αλλα πολυ χερι δεν χρησιμοποιει αυτη?? Χρειαζεται τοσο?
Κανει καλες πιπες ο Duracel?
για εξασκηση παρε ενα φλυτζανακι του καφε, βάλε μέσα ενα στραγάλι και προσπάθησε να το πιάσεις με την γλώσσα σου!
μάστα...Η γλώσσα είναι ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος!
μάστα...
εσύ ??Αμφιβάλλεις;
Μάλλον για γλυφομ..ι είναι καλή η άσκηση.
σωσταμαθε τεχνη κι αστηνε.....ποτε δεν ξερεις
Εκτιμώ κι εγώ τις ανησυχίες των νέων κοριτσιών και τη .."δίψα" τους για μάθηση, πρέπει να το πω αυτό! Αλλά...μου κάνει εντύπωση που κανείς απ' τους προλαλήσαντες δεν σκέφτηκε μήπως το 18,5χρονο που ζητά οδηγίες για τσιμπουκάκι απ' τα μέλη του site, προκειμένου να το κάνει δώρο-έκπληξη στον καλό της(!...), δεν είναι κάνα μέλος ή επισκέπτης του site και άνοιξε το thread για να ...χτυπιέται καταγής από τα γέλια με τις παπαριές που διαβάζει απ' τους πρόθυμους ειδήμονες!!!
οποιοδηποτε ιδιαιτερο tip ευπροσδεκτο...
καλα οι προθυμοι του σαιτ ειναι γνωστοι καιρο τωρα....δε χρειαζοτανε αυτο το θρεντ για να τους βρουμε.....κανε ενα γυναικειο νικ πουλα και λιγο ναζακι και θα εχεις αμεσα αποτελεσματα σε 1-2 βδομαδες
Εκτιμώ κι εγώ τις ανησυχίες των νέων κοριτσιών και τη .."δίψα" τους για μάθηση, πρέπει να το πω αυτό! Αλλά...μου κάνει εντύπωση που κανείς απ' τους προλαλήσαντες δεν σκέφτηκε μήπως το 18,5χρονο που ζητά οδηγίες για τσιμπουκάκι απ' τα μέλη του site, προκειμένου να το κάνει δώρο-έκπληξη στον καλό της(!...), δεν είναι κάνα μέλος ή επισκέπτης του site και άνοιξε το thread για να ...χτυπιέται καταγής από τα γέλια με τις παπαριές που διαβάζει απ' τους πρόθυμους ειδήμονες!!!
ναιΕμένα δηλ που μου στέλνει πμ η δεσποινίδα για να της δώσω και άλλες συμβουλες να θεωρήσω ότι μου κάνει πλάκα δηλ;...
Τη μια με βγαζετε Ιωαννη αντι για Ιωαννα, την αλλη οτι δεν εχω τι να κανω και καθομαι και σας δουλευω, ωραια...Εκτιμώ κι εγώ τις ανησυχίες των νέων κοριτσιών και τη .."δίψα" τους για μάθηση, πρέπει να το πω αυτό! Αλλά...μου κάνει εντύπωση που κανείς απ' τους προλαλήσαντες δεν σκέφτηκε μήπως το 18,5χρονο που ζητά οδηγίες για τσιμπουκάκι απ' τα μέλη του site, προκειμένου να το κάνει δώρο-έκπληξη στον καλό της(!...), δεν είναι κάνα μέλος ή επισκέπτης του site και άνοιξε το thread για να ...χτυπιέται καταγής από τα γέλια με τις παπαριές που διαβάζει απ' τους πρόθυμους ειδήμονες!!!
Τη μια με βγαζετε Ιωαννη αντι για Ιωαννα, την αλλη οτι δεν εχω τι να κανω και καθομαι και σας δουλευω, ωραια...
Το ξερω. κ σ ευχαριστω. Παντως εχω να πω πως εκτιμησε παααααρα πολυ την πρωτοβουλια, αν κ το εκανα χαλια.Αυτά είναι συνιθισμένα φαινομενα για το σαιτ υπάρχει γενικά αμφισβήτιση για τα νέα μέλη επειδή αρκετοί φτιάχνουν κλώνους... εγώ σε πιστευω παντως