paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ισε εξιπνο πεδι paixnid........
Ναι
τροο το φαι μου ολο βοιθαει τον εγεφαλο να λειτουργει καλα
ισε εξιπνο πεδι paixnid........
agaphte pexnidi na ginete mporei na eise ntekayle telios k na mh xerese tis pipes h na mo tis bgazeis stis ekastote gomenes soy na soy kanoyn kala tsimpoykia..tora an esy exeis faei kalh pipa mono apo poytanes malon esy ftes!perastika..
Γεια σας παιδια.
Αυριο σκοπευω να προσφερω για πρωτη μου φορα "στοματικο ερωτα" στον καλο μου (εκπληξουλα κιολας) και θα ειναι η πρωτη μου φορα ever, κ θα ηθελα καποιες οδηγιες, τα βασικα.
εχω παρει κ ενα δονητακο για εξασκηση lol
πχ αν το ανεβοκατεβαζω στο στομα μου ,και που κ που γλυφω και το κεφαλακι, αρκει? 'Η ειμαι τελειως ασχετη?
και οποιοδηποτε ιδιαιτερο tip ευπροσδεκτο...
Thanks,πολυ καλο βιντεο, αν και δεν ξερω γερμανικα, lol
Γεια σας παιδια.
Αυριο σκοπευω να προσφερω για πρωτη μου φορα "στοματικο ερωτα" στον καλο μου (εκπληξουλα κιολας) και θα ειναι η πρωτη μου φορα ever, κ θα ηθελα καποιες οδηγιες, τα βασικα.
πχ αν το ανεβοκατεβαζω στο στομα μου ,και που κ που γλυφω και το κεφαλακι, αρκει? 'Η ειμαι τελειως ασχετη?
18,5Από περιέργεια τι ηλικία έχεις;
Thanks,πολυ καλο βιντεο, αν και δεν ξερω γερμανικα, lol
Αλλα πολυ χερι δεν χρησιμοποιει αυτη??
Γεια σας παιδια.