Επισκέπτης
Το ξερω. κ σ ευχαριστω. Παντως εχω να πω πως εκτιμησε παααααρα πολυ την πρωτοβουλια, αν κ το εκανα χαλια.
Για πες μας περισσοτερες λεπτομερειες... ;)
Το ξερω. κ σ ευχαριστω. Παντως εχω να πω πως εκτιμησε παααααρα πολυ την πρωτοβουλια, αν κ το εκανα χαλια.
Για πες μας περισσοτερες λεπτομερειες... ;)
τς τς
ντροπη!!
Τοσες συμβουλες δωσαμε να μη δουμε αν πιασαν τοπο;
τοτε να γινει μελος το αγορι της... χαχαχαχαχαχα
Αυτά είναι προβλήματα, τι οικονομικές κρίσεις και μαλακίες!Το θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.
Το θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.
Ποιοι έχουν προτεραιότητα?κανε practice με τα μελη του σιτε
μην τρελενεσαι...αμαν βρε κοπελα μου,μεγαλη βδομαδα κ μας ανοιγεις θεματακι για την πιπα σου.....
Ποιοι έχουν προτεραιότητα?
Να βάλουμε μηχάνημα που βγάζει νούμερα σαν τις τράπεζες!
μπραβο κ οσο πιο πολλα ποστ εχει τοσο πιο πισω θα ειναι στη σειρα ετσι ωστε να μαζεψει εμπειριες η κοπελα κ να την κανει καλακανε practice με τα μελη του σιτε
Το θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.
δες καμια τσοντα,αλλαξε γκομενο,πιες κανα τσιγαροΤο θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.
Να βγει στην Θρασκιά... "Με παράτησε ο γκόμενος μου γιατί δεν παίρνω καλές πίπες"!καλη ιδεα....αλλα περα της πλακας που κανουμε,για πειτε τπτ η κοπελα υποφερει....
μια πλακα ειπαμε να κανουμε μας την πεσατε?μην τρελενεσαι...
πλακα σου κανω ρε,μην φορτωνεις...μια πλακα ειπαμε να κανουμε μας την πεσατε?