Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αμαν ρε duracell! Eιναι κουραστικο αυτο που κάνεις. Ασε να συννενοηθουμε

Τι άλλο να πούμε? ρώτησες κάτι... σου απαντήσαμε... κι αφού δεν ενδιαφέρεσαι για πρακτική... κάτσε να μελετήσεις θεωρία!

Επισκέπτης
το οτι κανεις συνηθισμένες πιπες ο παρτενερ σου στο ειπε??
Οχι καθόλου!Ισα ισα!Εγώ το νιώθω!Βλέπω στις τσόντες πως μουγκρίζουν οι εκάστοτε Γκουσγκουνηδες απο απολαυση και τον δικό μου τον βλέπω απαθέστατο.Ε δεν μπορεί κατι δεν κάνω καλά λεω.Και κάτι άλλο!Δεν βλέπω τεράστια ποσότητα σπερματος όπως ας πούμε όταν κάνουμε σεχ.Κακό αυτο ε?Σημαίνει οτι δεν απολαμβανει την πιπα αρκετα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οχι καθόλου!Ισα ισα!Εγώ το νιώθω!Βλέπω στις τσόντες πως μουγκρίζουν οι εκάστοτε Γκουσγκουνηδες απο απολαυση και τον δικό μου τον βλέπω απαθέστατο.Ε δεν μπορεί κατι δεν κάνω καλά λεω.Και κάτι άλλο!Δεν βλέπω τεράστια ποσότητα σπερματος όπως ας πούμε όταν κάνουμε σεχ.Κακό αυτο ε?Σημαίνει οτι δεν απολαμβανει την πιπα αρκετα?

χμ... άλλοι παρτενέρ σου, είχαν τις ίδιες αντιδράσεις? Πόσο χρονών είσαι κ τι εμπειρία έχεις γενικότερα στο σεξ κ στο συγκεκριμένο θέμα?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

χαχαχα.ξερεις οι πορνοσταρ ειναι ηθοποιοί?...δεν ειναι ολα ρεαλ.και γκομενες φωναζουν οτι χυνουν αλλα δεν νομιζω,τουλαχιστον οχι παντα.απαθεστατο τι θες να πεις???οταν χυνει δεν φωναζει?δεν κανει μορφασμους καβλας?οχι ρε συ δεν χυνουμε παντα το ιδιο εμενα καμμια φορα πεταγοντε σαν σφαιρες και αλλες φορες  λιγοτερο.δεν ειναι κατι....Α ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ...ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΠΕΤΕ?????

Επισκέπτης
χμ... άλλοι παρτενέρ σου, είχαν τις ίδιες αντιδράσεις? Πόσο χρονών είσαι κ τι εμπειρία έχεις γενικότερα στο σεξ κ στο συγκεκριμένο θέμα?
τι θες να σου πω τεμάχια?Δεν είμαι παρτόλα για να σου πω την αλήθεια ,δηλαδή δεν έχω πάει και με πολλούς γιατί είχα μακροχρόνιες σχεσεις.Είμαι 30+.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τι θες να σου πω τεμάχια?Δεν είμαι παρτόλα για να σου πω την αλήθεια ,δηλαδή δεν έχω πάει και με πολλούς γιατί είχα μακροχρόνιες σχεσεις.Είμαι 30+.

εγω λεω να ρωτησεις την μπομπα.αυτη ξερει!!!

Billy74kayliaris

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
0
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 35 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ? ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ/Η ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... ΑΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΜΑΣ.
:-* :-* :sunglasses:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
για να είσαι 30+ και να μην κατέχεις την τέχνη της πίπας, ή δεν σε έχουν πιπώσει μαστόρια ή δεν είσαι αρκετά καβλιάρα. την πίπα ή την έχεις ή δεν την έχεις.

οπότε μην ασχολείσαι άλλο και πιάσε την μαγειρική ή την χειροπλεκτική :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
Ναι ε???????????????   Θα περασω  ετσι για   να το ....διαπιστωσω  οχι τιποτα λλο δλδ !!!χεχεχεχεχεχε
κανη κ ι ροξανουλα καλη ..............
τον χανης λεμε κ οταν χυνης στον εμφανιζη...........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Αυτα δεν μου ταχεs πει..........κραταs ολα τα καλα για παρτυ σου!!!!!!!!
Να περασουν αι αγιαι ημεραι  και μετα.....ντου στη ροξανου!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Την καλυτερη πιπα μου την εκανε τραβελι πολυ καλυτερη απο γυναικα, το κατεχει το σπορ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτα δεν μου ταχεs πει..........κραταs ολα τα καλα για παρτυ σου!!!!!!!!
Να περασουν αι αγιαι ημεραι  και μετα.....ντου στη ροξανου!!!!!!!!!!
Θα φορτιση και πολυ καλα η μπαταρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom