analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Αμαν ρε duracell!Eιναι κουραστικο αυτο που κάνεις.Ασε να συννενοηθουμε
το οτι κανεις συνηθισμένες πιπες ο παρτενερ σου στο ειπε??
Αμαν ρε duracell!Eιναι κουραστικο αυτο που κάνεις.Ασε να συννενοηθουμε
Αμαν ρε duracell! Eιναι κουραστικο αυτο που κάνεις. Ασε να συννενοηθουμε
Οχι καθόλου!Ισα ισα!Εγώ το νιώθω!Βλέπω στις τσόντες πως μουγκρίζουν οι εκάστοτε Γκουσγκουνηδες απο απολαυση και τον δικό μου τον βλέπω απαθέστατο.Ε δεν μπορεί κατι δεν κάνω καλά λεω.Και κάτι άλλο!Δεν βλέπω τεράστια ποσότητα σπερματος όπως ας πούμε όταν κάνουμε σεχ.Κακό αυτο ε?Σημαίνει οτι δεν απολαμβανει την πιπα αρκετα?το οτι κανεις συνηθισμένες πιπες ο παρτενερ σου στο ειπε??
Οχι καθόλου!Ισα ισα!Εγώ το νιώθω!Βλέπω στις τσόντες πως μουγκρίζουν οι εκάστοτε Γκουσγκουνηδες απο απολαυση και τον δικό μου τον βλέπω απαθέστατο.Ε δεν μπορεί κατι δεν κάνω καλά λεω.Και κάτι άλλο!Δεν βλέπω τεράστια ποσότητα σπερματος όπως ας πούμε όταν κάνουμε σεχ.Κακό αυτο ε?Σημαίνει οτι δεν απολαμβανει την πιπα αρκετα?
Οχι καθόλου!Ισα ισα!Εγώ το νιώθω!Βλέπω στις τσόντες πως μουγκρίζουν οι εκάστοτε Γκουσγκουνηδες απο απολαυση και τον δικό μου τον βλέπω απαθέστατο.Ε δεν μπορεί κατι δεν κάνω καλά λεω.Και κάτι άλλο!Δεν βλέπω τεράστια ποσότητα σπερματος όπως ας πούμε όταν κάνουμε σεχ.Κακό αυτο ε?Σημαίνει οτι δεν απολαμβανει την πιπα αρκετα?
τι θες να σου πω τεμάχια?Δεν είμαι παρτόλα για να σου πω την αλήθεια ,δηλαδή δεν έχω πάει και με πολλούς γιατί είχα μακροχρόνιες σχεσεις.Είμαι 30+.χμ... άλλοι παρτενέρ σου, είχαν τις ίδιες αντιδράσεις? Πόσο χρονών είσαι κ τι εμπειρία έχεις γενικότερα στο σεξ κ στο συγκεκριμένο θέμα?
τι θες να σου πω τεμάχια?Δεν είμαι παρτόλα για να σου πω την αλήθεια ,δηλαδή δεν έχω πάει και με πολλούς γιατί είχα μακροχρόνιες σχεσεις.Είμαι 30+.
πολλά χιλιόμετρα?εγω λεω να ρωτησεις την μπομπα.αυτη ξερει!!!
πολλά χιλιόμετρα?
Καλά πάω για ύπνο τώρα.Οι πίπες μπορουν να περιμένουν,το αφεντικό πάλι όχι!Ευχαριστω πάντως.Καλό βράδυ.ον λινε ειναι την ειδα σε διπλα θρεντ...θα μυριστει τις πιπες και θα ερθει....
Να την κάνεις σε άλλον
τι θες να σου πω τεμάχια?Δεν είμαι παρτόλα για να σου πω την αλήθεια ,δηλαδή δεν έχω πάει και με πολλούς γιατί είχα μακροχρόνιες σχεσεις.Είμαι 30+.
κανη κ ι ροξανουλα καλη ..............Ναι ε??????????????? Θα περασω ετσι για να το ....διαπιστωσω οχι τιποτα λλο δλδ !!!χεχεχεχεχεχε
κανη κ ι ροξανουλα καλη ..............
τον χανης λεμε κ οταν χυνης στον εμφανιζη...........
Την καλυτερη πιπα μου την εκανε τραβελι πολυ καλυτερη απο γυναικα, το κατεχει το σπορκανη κ ι ροξανουλα καλη ..............
τον χανης λεμε κ οταν χυνης στον εμφανιζη...........
Θα φορτιση και πολυ καλα η μπαταριαΑυτα δεν μου ταχεs πει..........κραταs ολα τα καλα για παρτυ σου!!!!!!!!
Να περασουν αι αγιαι ημεραι και μετα.....ντου στη ροξανου!!!!!!!!!!