Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.

Κάν'του δώρο μια ασυνήθιστη πίπα τότε σαν αυτή:
pipe_0s_b.jpg

Μπορείς επίσης να του κάνεις δώρο ναργιλέ που είναι και διακοσμητικός άμα λάχει:
http://[URL unfurl="true"]www.made-in-china.com/image/2f0j00ECNapvSjAtbFM/Smoking-Pipe-CF-046-.jpg[/img[/URL]]

Good Luck!!! :thumbsup:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλακα σου κανω ρε,μην φορτωνεις...
δεν φορτωνω μη μασας.ολα καλα.με τους βαζελους ειμαι πλεον στα αχαιρια,δεν με υπολογιζουν κ θα δουν στο τελος το σεντονι στην τουμπα.ασχετο με το θεμα μας

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για πειτε μας κατι ρε παιδια.. να μαθω και εγω κατι καινουριο :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το θέμα είναι απλό.Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου.Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.

MΕΛΕΤΗΣΕ το σχετικό thread... :grin:

κ μετά ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυπε το ιδιο ειναι να περνει γκομενα πιπα? το ιδιο ειναι να περνει ο λιλας και η γαινορανια? αν και δεν εχω δοκιμασει καμια φορα.
οχι ρε τυπε
αλλα αυτη ζητησε απο τους παντες να της πουνε τεχνικες και αποψεις
εδω ο αλλος εβαζε στην σουφρα του ολοκληρη καβα,κατι θα ειχε να πει για το θεμα του θρεντ
:2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε τυπε
αλλα αυτη ζητησε απο τους παντες να της πουνε τεχνικες και αποψεις
εδω ο αλλος εβαζε στην σουφρα του ολοκληρη καβα,κατι θα ειχε να πει για το θεμα του θρεντ
:2funny:
αυτη ρε τυπε μπορει ζητηση να παρει και πιπες απο ολους.εμεις τι να κανουμε τωρα? να αρχισουμε να τις δινουμε λες?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω θα μιλησω σοβαρα και ας με κραξουνε.

Επειδη απο αντρα σε αντρα, διαφερει (οχι το πουλι) το τι αρεσει στον καθενα, πρωτα απ΄ολα θα πρεπει να μιλησεις με το αγορι σου,εαν εχεις την αναλογη οικειοτητα, για το τι του αρεσει.

Σαφως και δεν ξερω πως και τι κανεις, αλλα θα σου πω μερικα "κοινα μυστικα", με βαση φυσικα πως αρεσει σε εμενα.

Βασικα να χρησιμοποιεις πολυ την γλωσα σου. Να γλυφεις ολο τον κορμο, το κεφαλι και τα μπαλακια.
Αν δεν σιχενεσαι να γλυφεις και την περιοχη γυρω απο την σουφρα. Ερεθιζει πολυ.
Να ρουφας τα μπαλακια.
Μετα να το παιρνεις στο στομα σου, κουνοντας βασικα το κεφαλι σου πανω κατω και να μην τον πολυπαιζεις με τα χερια, κρατωντας σταθερο το κεφαλι σου.

Να εναλασεις τους ρυθμους σου. Αλλωτε γρηγορα και αλλωτε αργα.
Επισης να εναλλασεις και το ρουφηγμα με το γλειψιμο.

Βασικο για μενα να χρησιμοποιεις το στομα και την γλωσα σου, και να μην χρησιμοποεις τα χερια σου.

Ελπιζω να σε βοηθησα.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω θα μιλησω σοβαρα και ας με κραξουνε.

Επειδη απο αντρα σε αντρα, διαφερει (οχι το πουλι) το τι αρεσει στον καθενα, πρωτα απ΄ολα θα πρεπει να μιλησεις με το αγορι σου,εαν εχεις την αναλογη οικειοτητα, για το τι του αρεσει.

Σαφως και δεν ξερω πως και τι κανεις, αλλα θα σου πω μερικα "κοινα μυστικα", με βαση φυσικα πως αρεσει σε εμενα.

Βασικα να χρησιμοποιεις πολυ την γλωσα σου. Να γλυφεις ολο τον κορμο, το κεφαλι και τα μπαλακια.
Αν δεν σιχενεσαι να γλυφεις και την περιοχη γυρω απο την σουφρα. Ερεθιζει πολυ.
Να ρουφας τα μπαλακια.
Μετα να το παιρνεις στο στομα σου, κουνοντας βασικα το κεφαλι σου πανω κατω και να μην τον πολυπαιζεις με τα χερια, κρατωντας σταθερο το κεφαλι σου.

Να εναλασεις τους ρυθμους σου. Αλλωτε γρηγορα και αλλωτε αργα.
Επισης να εναλλασεις και το ρουφηγμα με το γλειψιμο.

Βασικο για μενα να χρησιμοποιεις το στομα και την γλωσα σου, και να μην χρησιμοποεις τα χερια σου.

Ελπιζω να σε βοηθησα.....

τωρα εχει μαθει να εισαι σιγουρος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το θέμα είναι απλό.[size=12pt]Τι πρέπει να κάνω για να του μείνει αξέχαστη η πίπα μου[/size].Ποστάρετε βιντεάκια,τεχνικές ότι μπορείτε.Ειναι σοβαρό.Έχω πρόβλημα.Κάνω πολύ συνιθισμένες πίπες.

Να την κάνεις σε άλλον :rockon: :tooth:

Επισκέπτης
Λοιπόν πολύ καλά τα βιντεάκια αλλά αυτές πως το χώνουν όλο μέσα ρε σεις?Ριζα το έφτασε η άλλη.Και ήταν και τρισμέγιστος ο τυπος.Τωρα νομιζω αγχωθηκα περισσοτερο.Το email της γκομενας θελω. :o :o :o

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λοιπόν πολύ καλά τα βιντεάκια αλλά αυτές πως το χώνουν όλο μέσα ρε σεις?Ριζα το έφτασε η άλλη.:o
Εξάσκηση και υπομονή, εξάσκηση και υπομονή...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Μη βιαστείς γιατί έχει τύχει σε πολλές να αμολήσουν τη ρουκέτα στη μέση της πίπας!!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Kοπελια να ξερεις ενα πραγμα, την πιπα δεν την μαθαινεις σε μια μερα, θελει τον καιρο της σαν το κρασι. θελει εμπειρια κ επισης πρεπει να γουσταρεις τον πουτσο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom