Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.042
Πόντοι
22.785
durasel μην τους ακους ζηλευουνε και περισοτερο οι ΤΙΜΙΕΣ. :headbang: :babycry:

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχει μαθημα .... η το εχει η δεν το εχει!!!! Πρεπει να υπαρχει ταλεντο

και ακομα πρεπει να το γουσταρει και η ιδια, να φτιαχνεται και η ιδια οταν κανει πιπα. Αν το κανει απλα για να ευχαριστησει τον ανδρα αστα να πανε... Συνηθως ειναι αποτυχια

prigkipisa

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
7
Πόντοι
0
εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχει μαθημα .... η το εχει η δεν το εχει!!!! Πρεπει να υπαρχει ταλεντο

και ακομα πρεπει να το γουσταρει και η ιδια, να φτιαχνεται και η ιδια οταν κανει πιπα. Αν το κανει απλα για να ευχαριστησει τον ανδρα αστα να πανε... Συνηθως ειναι αποτυχια

ακριβώς

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι παραπάνω ξέρει η Πριγκήπισα :sunglasses:

edit: DURACELL
(Επειδή είσαι νέο Μέλος, διόρθωσα εγώ το μήνυμά σου... Σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά, σύμφωνα και με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum).
..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...πρεπει να το γουσταρει και η ιδια, να φτιαχνεται οταν κανει πιπα. Αν το κανει απλα για να ευχαριστησει τον ανδρα αστα να πανε... Συνηθως ειναι αποτυχια

Αν διαβάζατε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts θα βλέπατε ότι ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ το thread...

Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!

prigkipisa

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
7
Πόντοι
0
Αν διαβάζατε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts θα βλέπατε ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ το thread...

το είδα Duracell, απλά ο theoos έγραψε ότι πρέπει να το χεις κιόλας, και νομίζω ότι όντως ισχύει και αυτό

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
το είδα Duracell, απλά ο theoos έγραψε ότι πρέπει να το χεις κιόλας, και νομίζω ότι όντως ισχύει και αυτό

ΔΕΝ ξέρω πόσο χρονών είσαι και πόσες πίπες έχεις πάρει... αλλά η δικιά μου 25ετής εμπειρία στο σεξ μου έχει αποδείξει ότι ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ κι επίσης ότι "practice makes perfect"... με την προϋπόθεση φυσικά ότι η γκόμενα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει ΑΛΛΑ και τον παρτενέρ της εκείνη τη στιγμή... ;)

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εγω duracell στην ηλικια σου ειμαι μαλλον...σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια αλλα και πρωτη φορα να παιρνει φαινεται αν το εχει η οχι

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
και εγω Duracell στην ηλικια σου ειμαι μαλλον... σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια, αλλα και πρωτη φορα να παιρνει φαινεται αν το εχει η οχι

Ωραία... χαίρομαι που συμφωνούμε :)

Καλώς ήρθες στο Forum...

prigkipisa

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
7
Πόντοι
0
ΔΕΝ ξέρω πόσο χρονών είσαι και πόσες πίπες έχεις πάρει... αλλά η δικιά μου 25ετής εμπειρία στο σεξ μου έχει αποδείξει ότι ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ κι επίσης ότι "practice makes perfect"... με την προϋπόθεση φυσικά ότι η γκόμενα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει ΑΛΛΑ και τον παρτενέρ της εκείνη τη στιγμή... ;)

πάντως 25ετή εμπειρία στο σεξ δεν έχω  :)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας

Είναι η γνωστή στάση... "βαθύ λαρύγγι" ;)

Οσο για την γεύση μας, επηρεάζεται ΠΟΛΥ από την διατροφή μας! Tip: Ο χυμός ΑΝΑΝΑ κάνει θαύματα :rockon:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είναι η γνωστή στάση... "βαθύ λαρύγγι" ;)

Οσο για την γεύση μας, επηρεάζεται ΠΟΛΥ από την διατροφή μας! Tip: Ο χυμός ΑΝΑΝΑ κάνει θαύματα :rockon:

Γιατί ρε παιδιά λέγεται μάθημα σολφέζ το θρεντ; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

και εμενα μαρεσε στο στομα , αλλα σιγα σιγα τωρα προτιμω στο προσωπο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom