εξάσκηση μετά... στα όσα διάβασα.
:S
ΖΗΛΕΥΩ τον άντρα σου... ρε τον τυχερό
εξάσκηση μετά... στα όσα διάβασα.
:S
ΖΗΛΕΥΩ τον άντρα σου... ρε τον τυχερό
Μπααα... παντρεμένος με ελλεηνίδα είναι. Άσε...
Duracell μην τους ακους ζηλευουνε και περισοτερο οι ΤΙΜΙΕΣ.
εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχει μαθημα .... η το εχει η δεν το εχει!!!! Πρεπει να υπαρχει ταλεντο
και ακομα πρεπει να το γουσταρει και η ιδια, να φτιαχνεται και η ιδια οταν κανει πιπα. Αν το κανει απλα για να ευχαριστησει τον ανδρα αστα να πανε... Συνηθως ειναι αποτυχια
...πρεπει να το γουσταρει και η ιδια, να φτιαχνεται οταν κανει πιπα. Αν το κανει απλα για να ευχαριστησει τον ανδρα αστα να πανε... Συνηθως ειναι αποτυχια
ακριβώς
Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!
Αν διαβάζατε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts θα βλέπατε ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ το thread...
το είδα Duracell, απλά ο theoos έγραψε ότι πρέπει να το χεις κιόλας, και νομίζω ότι όντως ισχύει και αυτό
και εγω Duracell στην ηλικια σου ειμαι μαλλον... σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια, αλλα και πρωτη φορα να παιρνει φαινεται αν το εχει η οχι
ΔΕΝ ξέρω πόσο χρονών είσαι και πόσες πίπες έχεις πάρει... αλλά η δικιά μου 25ετής εμπειρία στο σεξ μου έχει αποδείξει ότι ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ κι επίσης ότι "practice makes perfect"... με την προϋπόθεση φυσικά ότι η γκόμενα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει ΑΛΛΑ και τον παρτενέρ της εκείνη τη στιγμή... ;)
πάντως 25ετή εμπειρία στο σεξ δεν έχω
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας
Είναι η γνωστή στάση... "βαθύ λαρύγγι" ;)
Οσο για την γεύση μας, επηρεάζεται ΠΟΛΥ από την διατροφή μας! Tip: Ο χυμός ΑΝΑΝΑ κάνει θαύματα
παντως απο την δικη μου πειρα ξερω οτι σας αρεσει να τελειωνετε βαθια μεσα στο στομα μας και προσωπικη μου αποψη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο μιας και αποφευγουμε την εντονη παρουσια της γευσης του σπερματος σας
Γιατί ρε παιδιά λέγεται μάθημα σολφέζ το θρεντ;