Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

toomuch

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι προτιμάτε; να σας τα καταπιεί η να τη χύσετε στη μάπα; εγώ συνήθως το δεύτερο (αν και δεν είναι πάντα πρακτικό)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα για τα θηλυκα μελη δεν ηταν αυτο? :P :P

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:think: Το θέμα λέγεται 'Οδηγίες'. Αν δεν γράψουμε απόψεις τι μας αρέσει τι είδους οδηγίες θα είναι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα θηλυκα μελη βασικα μονο στο cosmopolitan κοιτανε για τετοιες πληροφοριες.

Εγω δεν κοιταω πουθενα....ειμαι αυτοδιδακτη....και ο,τι ξεκλεβω απο καμια τσοντα....χχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εγω δεν κοιταω πουθενα....ειμαι αυτοδιδακτη....και ο,τι ξεκλεβω απο καμια τσοντα....χχαχαχαχαχαχαχα

Ετσι μπραβο!Εισαι μια ξεχωριστη εξαιρεση των Ελεινιδων.Πως και δεν υπερισχησαν τα ελληνικα γονιδια πανω σου?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω καταγωγη εξ ανατολων λες να φταιει αυτο?? χααχαχαχαχα
ελα ρε δεν ειμαι η μονη ;)

Επισκέπτης
Εχω καταγωγη εξ ανατολων λες να φταιει αυτο?? χααχαχαχαχα
ελα ρε δεν ειμαι η μονη ;)

Ειναι και αλλες σαν και σενα?Να σας συλλεξουμε πριν παθετε κατι γιατι ειστε ειδος προς εξαφανιση.Οι περισσοτερες Ελεινιδες εχουν πιστο οδηγο το cosmopolitan και αλλα πολλα στραβα και αναποδα αλλα μην τα ξαναλεμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα μωρε......τα πιστευεις αυτα που λες? δεν αρνουμαι οτι διαβαζω ενιοτε το κοσμοπολιταν (τα καλοκαιρια κυριως) αλλα καθαρα για το χαβαλε του θεματος...διαβαζω και αλλα περιοδικα ομως τι θα πει αυτο? σιγα μην τα εχω και μπουσουλα....προσωπικα μονο τα επιστημονικης φυσεως λαμβανω υποψην μου...τα αλλα απλα να περναει η ωρα :) αλοιμονο σε αυτους που παιρνουν στα σοβαρα το κοσμο, το μενς χελθ, το φορ χιμ, το νιτρο και το μαξ....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο jesus christ!!!! Γκρούφτηκα μόνο που το είδα!!! Που στο διάολο το έβαλε όλο?

thelefty

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και αν τέλος πάντων δεν μπορείτε μόνες σας φέρτε και τις φιλενάδες σας να βοηθήσουν....

Πάρτε και το επιδόρπιο

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ας απαντησουν οι ατιθασες κορασιδες...τους αρεσει να καταπινουν?αν ναι ,παντα ?η κατα περιπτωση?αν οχι προτιμουν πιτσιλισμα καπου αλλου?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ας απαντησουν οι ατιθασες κορασιδες...τους αρεσει να καταπινουν?αν ναι ,παντα ?η κατα περιπτωση?αν οχι προτιμουν πιτσιλισμα καπου αλλου?

Εισαι εκτος θεματος :P να ανοιξεις ειδικο θρεντ και εκει θα σου απαντησουμε.....χεχχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom