Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Συγκινητική η προσπάθεια της κορασίδος με τους κυανούς όνυχας!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ευχάριστο να μαθαίνεις από τους άντρες πως το θέλουν... Με καλύψατε ... Ως γυναίκα δεν έχω να προσθέσω τίποτα.  ;)

Στην θεωρία... ΟΛΕΣ καυλές είστε!
Αντί λοιπόν να χάνετε την ώρα σας στο νετ, βρείτε κάποιον και... practice makes perfect ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ενα άλλο καλό που έχει το τσιμπούκι εκτός απ' την απόλαυση... είναι ότι αποτελεί μια ΣΠΑΝΙΑ ευκαρία να μην μας τα ζαλίζουν οι γκόμενες... αφού με γεμάτο στόμα δεν μιλάνε!
Σωστός!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ωραίες οι συλλογές με φωτογραφίες και βιντεάκια από τσιμπούκια... αλλά ΠΟΣΕΣ ξέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το κάνουν σωστά?

Επειδή λοιπόν ΛΑΤΡΕΥΩ να με πιπώνουν... και στην 20ετή «καρριέρα» μου στο σεξ μ’ εχουν πιπώσει εκατοντάδες γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, παραθέτω τον

ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΠΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!

Για να μαθαίνουν οι νεότερες (αλλά να εμπλουτίζουν και την τεχνική τους οι παλιές καραβάνες)...

Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!

Εφ’ όσον λοιπόν το αποφασίσατε κ ξεκινήσατε την διαδικασία... κατ’ αρχήν χαιδέψτε μας! Πιάστε τον πούτσο μας απαλά κι αρχίστε να τον τρίβετε μαλακά στην αρχή χωρίς να παραλείπετε και τ’ αρχίδια μας. Αν ο παρτενέρ σας είναι ξυρισμένος... σημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επίμαχη περιοχή... οπότε θα πρέπει και η περιποίησή σας να είναι ανάλογη (τυχερές... δεν θα γεμίσει και το στόμα σας τρίχες)! Ξεκινήστε να γλύφετε τ’ αρχίδια απαλά κι εν συνεχεία κατά μήκος του πούτσου... φτάνοντας στο κεφαλάκι όπου θα το παίξετε με την γλωσσίτσα σας ή θ’ αρχίσετε να το βυζαίνετε... σαν πιπίλα! Κανονικά, ύστερα από τόση ώρα, θα πρέπει να κρατάτε πλέον στο χέρι σας έναν ΚΑΒΛΩΜΕΝΟ πούτσο, έτοιμο για παιχνίδι! Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν... κι αρχίστε με το ένα χέρι να τον παίζεται... πάνω-κάτω αλλά και «στριφογυριστά» (ο ρυθμός και η ένταση διαφέρει από άντρα σε άντρα και θα είναι πολύ χρήσιμο αν τον είχατε παρατηρήσει ΠΩΣ του αρέσει να το κάνει, π.χ. σε κάποια ανύποπτη στιγμή που ο σύντροφός σας χαιδευόταν, πχ ενώ εσείς γδυνόσασταν, ή σε κάποια φάση που μαλακιζόσασταν μπροστά του). Ενω λοιπόν τον παίζετε... με το άλλο χέρι χαιδεύεται τ’ αρχίδια του... και τα γλύφετε φυσικά... ενώ το στόμα σας κινείται κατά μήκος του πούτσου (ΠΡΟΣΟΧΗ στα δόντια σας), αλλά και παίρνοντάς τον όσο περισσότερο βαθιά μπορείτε... σαλιόντάς τον καλά ώστε να γλυστράει στο χέρι σας...  και βογγώντας, κοιτάζοντας τον παρτενές σας στα μάτια... αν συνεχίσετε έτσι... είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα τον στείλετε στα ουράνια και σύντομα θα νιώσετε τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο... τ’ αρχίδια του να μαζεύουν... γεμάτα σπέρμα... και τα καυτά χύσια να κυλάνε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην σταματάτε την διαδικασία... συνεχίστε το τρομπάρισμα και το γλύψιμο μέχρι να βγει από το πουτσοκέφαλο και η τελευταία σταγόνα σπέρμα... και μετά, χαμογελόντας του και λέγοντας και καμιά καυλή κουβέντα... αρχίστε με την γλωσσίτσα σας το καθάρισμα...

Εννοείτε, πως αν είστε τυχερή κι ενώ τον γλυφετε για να τον καθαρίσετε από τα χύσια... τον νιώσετε να ξανακαβλώνει στο στόμα σας... ΔΕΝ σταματάτε... συνεχίζετε όπως προείπαμε και πάτε για τον δεύτερο γύρο...

Καλά τσιμπούκια κι ακόμα καυλύτερα γαμήσια !!!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η ακριβής αντιγραφή και η αναπαραγωγή τού κειμένου (COPY+PASTE, FW EMAILS), εφ' όσον διατηρείται η αναγραφή του © Duracell.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Να το διαβάσω...μπας και ξεστραβωθώ και μάθω και τίποτα... :rolleyes:

Αλλά τώρα που είμαι στο γραφείο, άμα μου ρθει να κάνω πρακτική εξάσκηση ?  :huh:
Τί να κάνω....

Και ώς ξανθιά... πρέπει να βρώ εναν τρόπο να θυμάμαι τη σωστή σειρά. Που πάει τί, πότε, πώς...

Δύσκολο χωρίς πρακτική....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εννοείτε, πως αν είστε τυχερή κι ενώ τον γλυφετε για να τον καθαρίσετε από τα χύσια... τον νιώσετε να ξανακαβλώνει στο στόμα σας... ΔΕΝ σταματάτε... συνεχίζετε όπως προείπαμε και πάτε για τον δεύτερο γύρο...
Ντουρασελ, εκει που οι αλλες μπαταριες σταματανε...  :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Να το διαβάσω...μπας και ξεστραβωθώ και μάθω και τίποτα... :rolleyes:

Αλλά τώρα που είμαι στο γραφείο, άμα μου ρθει να κάνω πρακτική εξάσκηση ?  :huh:
Τί να κάνω....

Και ώς ξανθιά... πρέπει να βρώ εναν τρόπο να θυμάμαι τη σωστή σειρά. Που πάει τί, πότε, πώς...

Δύσκολο χωρίς πρακτική....
:2funny: :2funny: :2funny: τωρα που τα προσωπικα μηνυματα θα χτυπησουν κοκκινο θα σου πω εγω για πρακτικη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
θαλεια σε ποιο γραφειο ειπαμε οτι εισαι??
ντουρασελ τι εγινε με εκεινη την φιλη σου και την φιλη της? ποτε θα βγουμε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Αν εννοείς εκείνη με την φάση του δονητή... λείπει διακοπές! Την περιμένω στην γωνία όμως για να την περιποιηθώ... τέτοια ανώμαλη καυλιάρα... ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ !!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
θαλεια σε ποιο γραφειο ειπαμε οτι εισαι??

Δεν είπαμε...
;)
Όσο περισσότερα ξέρεις τόσο πιο επικίνδυνος είσαι. Οπότε....  :sunglasses:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ελπιζω να εννοεις οτι δεν θα ΜΑΣ ξεφυγει!!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν ειπαμε?? :think: :think: ε...να πουμε τοτε!! ;) :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom