manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
ε και μεις που της σκάσαμε 150 πριν καμιά 10ρια χρόνια και την γαμήσαμε τι καταλάβαμε?Υπήρχε κάποτε το θέμα, δεν ξέρω γιατι χάθηκε.
Ξέρω όμως οτι θελω πολυ να τη γνωρίσω και να την πληρωσω για να τη δω γυμνη.
Εννοείται, αλλά πρέπει να σε συστήσει κάποιος.λέτε να κάνει ακομα βιζιτες;
Εκεί είναι το θέμα, ποιος θα σε συστήσει και πως?κομοδίνο η όχι, πραγματικα θα με ενδιέφερε.Εννοείται, αλλά πρέπει να σε συστήσει κάποιος.
Μπορείς να της στείλεις dm στο instaΕκεί είναι το θέμα, ποιος θα σε συστήσει και πως?κομοδίνο η όχι, πραγματικα θα με ενδιέφερε.
Εκεί πάω πάσο... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω από εδώΕκεί είναι το θέμα, ποιος θα σε συστήσει και πως?κομοδίνο η όχι, πραγματικα θα με ενδιέφερε.
Μιλάμε για μεγάλο στοκο η κοπέλα η μάλλον μεγαλοκοπελα πλέον, εντελώς ξινή και άχρωμη η φωνή της θυμίζει καρτούν, μου είχε πει κάποτε παλιά ότι θέλει να κάνει καριέρα ανάλογη της Μενεγάκη, νούμερο ολκής ούτε εικοσαρικο δεν τής έδινα, τώρα βέβαια εσύ θες να τη δεις γυμνή και να τη γαμησεις οκ γούστα είναι αυτά!Υπήρχε κάποτε το θέμα, δεν ξέρω γιατι χάθηκε.
Ξέρω όμως οτι θελω πολυ να τη γνωρίσω και να την πληρωσω για να τη δω γυμνη.
παιδιά υπάρχει νήμα όπου να αναφέρονται άλλες ημιδιάσημες που έκαναν/κάνουν βιζιτες; θα ήταν τέλειο αυτο.Μιλάμε για μεγάλο στοκο η κοπέλα η μάλλον μεγαλοκοπελα πλέον, εντελώς ξινή και άχρωμη η φωνή της θυμίζει καρτούν, μου είχε πει κάποτε παλιά ότι θέλει να κάνει καριέρα ανάλογη της Μενεγάκη, νούμερο ολκής ούτε εικοσαρικο δεν τής έδινα, τώρα βέβαια εσύ θες να τη δεις γυμνή και να τη γαμησεις οκ γούστα είναι αυτά!
Τυπε ολες οι ημιδιασημες αλλα και οι διασημες βιζιτες ειναιπαιδιά υπάρχει νήμα όπου να αναφέρονται άλλες ημιδιάσημες που έκαναν/κάνουν βιζιτες; θα ήταν τέλειο αυτο.
αλήθεια είναι κι αυτό... απλά ρωτάω για τις προσβάσιμες και σε πιο ευρύ κοινό, έστω και στόμα με στόμα.Τυπε ολες οι ημιδιασημες αλλα και οι διασημες βιζιτες ειναι
Αλλα σε κλειστα κυκλωματα
Πλήρωνε στο υποτιθέμενο παρακμιακό κανάλι 300 ευρώ την εκπομπή κάθε εβδομαδα με μηδενική τηλεθέαση πόσο να αντέξει ποια!Έχει insta πάντως αν και από την τηλεόραση έχει χαθεί...https://www.instagram.com/ariadamoulaki/?hl=el
Στομα με στομα δεν προκειται να σου πει κανεις στο μπου χωρις να σε ξερειαλήθεια είναι κι αυτό... απλά ρωτάω για τις προσβάσιμες και σε πιο ευρύ κοινό, έστω και στόμα με στόμα.
εχεις δικιο. δεν αντιλεγωΣτομα με στομα δεν προκειται να σου πει κανεις στο μπου χωρις να σε ξερει
Εδω ειναι δημοσιο φορουμ