jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
στοκε ετσι θα ηθελες να ηταν,κατι αντρακια ρε σαν εσενα και τον προμοτορα η ηλιαννα θα σας ειχε μονο για να της πετατε τα σπουπιδια με τις σερβιέτες και χυμενα προφυλακτικα του γαμια της.Ζανκλώ λογικά ο διάλογος θα πήγαινε κάπως έτσι: Μπα, η τηλεόραση μου τρώει λίγο χρόνο. Συνήθως editorials, καμπάνιες, πασαρέλα. Όλη την ώρα μεταξύ Μιλάνου, Ρώμης, Παρισιού και Ν.Υόρκης. Πολύ εξαντλητικό. Εσύ; Έφυγες από το πατρικό σου ή ακόμα με τη μάνα σου μένεις; Και συγγνώμη για την αδιακρισία αλλά μυρίζεις κάτι σαν καμμένο σπορέλαιο. Σε καντίνα δουλεύεις; Oυάου! Συνκλό!!! Πραγματικά συνκλό!!!! Πάρε το τηλέφωνο του ατζέντη μου σε χαρτάκι, μήπως και μας φέρεις κανένα χοτ ντογκ σε εξωτερικό shooting. Και φεύγοντας θα έλεγε στον μπάρμαν "κέρασε το παιδί, αυτό το γυμνασμένο με τις πολεμικές τέχνες, μια τζιτζιμπύρα."προμοτορα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο.
Πες οτι η ηλιαννα ηταν μονη της σε ενα μπαρ και μπαιναμε εγω και εσυ στο μπαρ,πρωτη εντυπωση εγω 31 1.80 γυμνασμενος με χρονια στις πολεμικες τεχνες,εσυ 45 ετων 1.68 ψιλοχοντρουλης.
Περα απο την εμφανιση παμε καθομαστε διπλα της,εσυ να την κοιτας σαν χανος ενω εγω να απαξιω,εν συνεχεια εσυ ως λεφτας που λες οτι εισαι θα αρχισεις τα κερασματα κλπ εγω ομως χωρις κομπλεξ θα παω κοντα της και θα την αρχιζα στο τρολοπαιχνιδο,θα τις ελεγα κατι μου θυμιζεις αλλα δεν σε θυμαμαι ποια εισαι,θα μου λεγε δεν με ξερεις?οχι θα τις ελεγα δεν θυμαμαι,είμαι η ηλιαννα η γνωστη παρουσιαστρια,πως γίνεται να εισαι γνωστη και να μην σε ξερω,θα μου πει δεν θα κοιτας τηλεοραση,θα τις ελεγα κοιταω αλλα ποτε πανω απο 10 λεπτα,σπαταλαω χρονο σε αλλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα,θα μου πει ποια πραγματα,θα τις ελεγα οτι γυμναζω σωματικη και ψυχικη και σεξουαλικη υγεια εσυ θα τις ελεγα μονο με τη τηλεοραση ασχολεισαι?
Θα μου λεγε μπιρι μπιρι θα τις ελεγα την πραγματικη ζωη δεν την εχεις ζησει,θα μου λεγε πως και τι ?θα τις ελεγα ελα μια μερα στο χωριο να βιωσεις τη περιπετεια και πως ειναι να ζεις πραγματικα,το τηλεφωνο μου σε ενα χαρτακι και σε 10 λεπτα το πολυ θα εχω φυγει λεγοντας ξανα πες μου εισαι η ηλιαννα πως??ταδε,θα τα ξαναπουμε.
Ο προμοτορας τωρα θα λεει του μπαρμαν κερασε την μια σαμπανια απο μενα ο μπαρμαν δινει τη σαμπανια κλπ παει εκει ο προμο γεια σου ηλιαννα εισαι πολυ ομορφη κοιταω συνεχεια της εκπομπες σου ειμαι μεγαλος φαν σου,η ηλιαννα θα λεει απο μεσα της ωραιος μαλακακος τουτος εδω.
Αυτη ειναι η διαφορα μας
Αυτά στην πραγματική ζωή.
Νδ να το παιξει γκομενος δεν υπαρχει,ειστε ολοι ξενερωτοι.