Φιλε σε λαθος site ανοιγεις αυτο το θεμα. Τα μελη του bou εχουν πουτσα, ολοι ανω των 17cm. Επομενως δεν θα βρεθει ανταποκριση.
Όλοι αριστούχοι δηλαδή
Φιλε σε λαθος site ανοιγεις αυτο το θεμα. Τα μελη του bou εχουν πουτσα, ολοι ανω των 17cm. Επομενως δεν θα βρεθει ανταποκριση.
βλαροκ η προμοτορας?Ο βλαροκ ειναι στο βιντεο
Άκου εδώ μαλακίες τώρα.Δεν νομίζω να ήταν βρώμικος. Από ότι κατάλαβα ο τύπος όταν ήταν σε πλήρη στύση τον είχε κάπου 6 ή 7 εκατοστά... Αρχικά προσπάθησε να του πάρει πίπα και επειδή ο τύπος τον είχε μικρό, ένιωθε πως ήταν παιδί και όχι άντρας, μια πολύ περίεργη αίσθηση... Σαν να έπαιρνε πίπα σε μωρό παιδί.... Σιχάθηκε, αηδίασε με την ιδέα, δεν του κάθισε και σηκώθηκε και έφυγε...
Έτσι νομίζουν οι μικροτσούτσουνοι για τον εαυτό τους, τύπε, να τον ξεγελάσουν, για παρηγοριά. Έτσι λέω και εγώ!Το μεγάλο πορτοφόλι και το να τους ελέγχουν, δεκτόν.
Το να γουστάρουν όμως μικροτσούτσουνους πως προκύπτει, ρε τύποι;
x1000Bring back Ζαν Κλω.
Αδικία πάντως. Τo πορτοφόλι μεγαλώνει, το άλλο όχι.Έτσι νομίζουν οι μικροτσούτσουνοι για τον εαυτό τους, τύπε, να τον ξεγελάσουν, για παρηγοριά. Έτσι λέω και εγώ!
Ναι συμφωνώ, είναι αδικία , δεν αλλάζει αυτό με πλαστική, σαν να προσθέσεις βυζιά, ας πούμε.Αδικία πάντως. Τo πορτοφόλι μεγαλώνει, το άλλο όχι.
Εγώ όχι, τύπε. Δεν γίνεται.φυσικά και οι άνδρες όλοι το παίζουν ψωλαράδες
αυτά τα λένε στις φίλες τους τύπεΝαι συμφωνώ, είναι αδικία , δεν αλλάζει αυτό με πλαστική, σαν να προσθέσεις βυζιά, ας πούμε.
Έτσι είσαι και τελείωσε, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός: λεπτός, χοντρός, μέτριο ύψος , κοντός, ψηλός.
Ειδικά για όσον αφορά τις γυναίκες, απίστευτος ρατσισμός για αυτό το θέμα(φυσικά και οι άνδρες όλοι το παίζουν ψωλαράδες), όπως επίσης συμβαίνει και με τους κοντούς τύπους. Δεν έχεις ακούσει τις γυναίκες να λένε ότι "δεν βγαίνω με τύπους κάτω του 1,80μ;" Λένε οι άντρες ότι δεν θα βγουν με κοντή; Όχι φυσικά, αν τους αρέσει (μιλάω για την πλειοψηφία και όχι την εξαίρεση)
Τύπε μου μην ξεχνάς ότι, ο μέσος όρος πουλιού στο σάη, είναι 25 εκατοστά.Εγώ όχι, τύπε. Δεν γίνεται.
Πολύ σωστά όλα τα άλλα που λες.
Δηλαδή, πέφτουν κατηγορία και πάνε με την πλέμπα, αυτές οι ανώτερες κοινωνικά κιουρίες;;;αυτά τα λένε στις φίλες τους τύπε
όταν μείνουν στο ράφι και φτάνουν 38 και έχουν φακλανέψει βολεύονται με τον Αντωνάκη από το περιστέρι που είναι 1.68 με προχωρημένη καράφλα και μπυρομπάκα
αλλά έχει 2 διαμερίσματα που νοικιάζει και παινριε κάνα 1500αρι το μήνα σταθερά
Πάντα πλεμπα ήταν αυτές ρε τύπε με την πλεμπα θα κάνουν χωριοΔηλαδή, πέφτουν κατηγορία και πάνε με την πλέμπα, αυτές οι ανώτερες κοινωνικά κιουρίες;;;
Σαν τα εξτένσιονς για τα μαλλιά, δηλαδή;Υπαρχουν εξτεντερς σε σεξ σοπ και γινεσαι πουτσαρας στο αψε σβησε.το φορας και πετας μαζι με την γκομενα στα ουρανια!