curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Τι θεωρείται μικρό?
Για το bou, κάτω από 25.Τι θεωρείται μικρό?
Mπας και είχε κανά παράσημο επάνω, γιατί να ουρλιάζει κιόλας επειδή τον είχε μικρό, δε δείχνει λογικό.Στη Σαλονίκη στο Βαρδάρη πριν 15 χρόνια περίπου.
Περίμενα σαλόνι να δω την πουτάνα και μέσα από το δωμάτιο ακούστηκε η τελευταία να ουρλιάζει.
''τι ειναι αυτοο?Πως θα με γαμησεις με αυτο?''
Και το αμεσως επομενο να βγαινει ο πελατης και να εχει την ιεροδουλο πιασμενη απο το μαλι και να την περιστρεφει σα σφουγγαροπανο.
Την εκανα αμεσως και οπως εφευγα ειδα 2 φουσκωτους να πηγαινουν προς το μαγαζι περπατωντας γρηγορα...
Θα γινε της πουτανας
δε καθησα να δω
Κοιτα τη εγινε για μια μικρη ψωλη
Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
Το μικροτερο που ειχε πετυχει ηταν μικροτερο και απο το μικρο δαχτυλο του χεριου της ενω το μεγαλυτερο ηταν σχεδον 22 ποντους
Κι όμως...Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.
Το χω κανει κι εγω σε καλο στανταρακι μου που ειχαμε εξοικειωθει και καναμε τετοιες τρολ συζητησεις.Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
Το μικροτερο που ειχε πετυχει ηταν μικροτερο και απο το μικρο δαχτυλο του χεριου της ενω το μεγαλυτερο ηταν σχεδον 22 ποντους
ΣωσταΕγώ αν τον είχα κάτω από 13-14 θα γινουμουν Gay....
Ερεθίζονται Άλεξ γι’αυτό συζητάνε τέτοια.Το υποσυνείδητο κρύβει πολλά.Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
ο δικηγορος δεν τα ξερει αυτα τυπε.Το χω κανει κι εγω σε καλο στανταρακι μου που ειχαμε εξοικειωθει και καναμε τετοιες τρολ συζητησεις.Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
Κι ελαβα τετοιου ειδους απαντηση.
Μαλιστα μου ειπε η πουτανα πως επειδη ηταν πολυ χοντρη η πουτσα εκτος απο μεγαλη σε μηκος(22 με 23 εκ) δε δεχτηκε να τη γαμησει ο τυπος.
Για πολυ μικρη οπως ειπε και ο ζαν κλωντ μικροτερη απο το μικρο δαχτυλακι.
Για το bou, κάτω από 25.Τι θεωρείται μικρό?
Εσυ θα μας πεις πως αντιδρουν οι γυναικες μολις δειχνεις το 4.5 πουλι σουΜιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα ειπα να ανοιξω και αυτο για να εχουμε ολοκληρωμένη αντιδραση των γυναικων
Ε πες μας λοιπόν, εσύ σίγουρα θα έχεις εμπειρία.
Πρωτη φορα ακουω καποιον να πηγαινει σε μπουρδελο και να καθεται να συζηταει με την πουτανα για πούτσες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
Αυτην δεν την εχουν γαμησει τα μελη του bou που το 90% ειναι ψωλαραδες.Ειχα ρωτησει γνωστη μου ιεροδουλη για εμπειριεςς και μοθ ειχε πει πολλες.
Όταν σε δει γυμνό και χαμογελάσει όλα καλά. Αν γελάσει υπάρχει πρόβλημα.
κωλο σπορε εμενα στα μπουρδελα δεν μου δινουν οι περισσοτερες και κακο απο τη μια γτ δεν πηδαω κωλο,αλλα αυτό τα λεει ολα περι μεγεθους.Εσυ θα μας πεις πως αντιδρουν οι γυναικες μολις δειχνεις το 4.5 πουλι σουΜιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα ειπα να ανοιξω και αυτο για να εχουμε ολοκληρωμένη αντιδραση των γυναικων
Ε πες μας λοιπόν, εσύ σίγουρα θα έχεις εμπειρία.
Θα σου ελεγα να μας γραψεις εμπειριες σου απο γυναικες που δεν καταλαβαν τιποτα απο το ανυπαρκτο σου αλλα θυμηθηκα οτι χωρις πληρωμη μουνι δεν εχεις δει. Ουτε επι χρημασι πιστευω αλλα ας μην το κανουμε θεμα.
μια ερωτηση η οποια μπορει να απαντηθει γραφοντας ενα βιβλιο.Τι θεωρείται μικρό?
Μια διευκρίνηση Ζαν: η έρευνα αυτή έχει γίνει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη ή στην υφήλιο? Έχω βέβαια ξανακούσει στο παρελθόν ότι ο μ.ο. στην Ελλάδα (πλην μπου) είναι γύρω στο 15μια ερωτηση η οποια μπορει να απαντηθει γραφοντας ενα βιβλιο.Τι θεωρείται μικρό?
Πολλες μετρησεις εχουν γινει αλλα καμια δεν εχει βγαλει αξιοπιστα αποτελεσματα.
Η ντουρεξ ειναι η πιο σωστη μιας και βγαζει προφυλακτικα και εχει περισσοτερη γνωση πανω σ αυτο τον τομεα.
Η ντουρεξ λεει οτι μεσος ορος ειναι τα 14-15 εκατοστά
Οποιος τον εχει κατω απο 14 τον εχει μικρο οποιος τον εχει πανω απο 15 τον εχει μεγαλο.
Βεβαια ας πουμε ο προμοτορας που τον έχει 11 εκ το προφυλακτικο τον καλυπτει οριακα οπως και αυτος με 20 εκατοστα τον καλυπτει,αλλα απο εκει και πανω εχει βγαλει και xl η durex.
Με λιγα λογια η ντουρεξ και καθε εταιρεια προφυλακτικων βγαζει προφυλακτικα για να καλυπτει το 95% των μεγεθων,επισης εβγαλε xl για να καλυπτει τους μεγαλους και μενει ενα μικρο ποσοστο που δεν τους καλυπτει τους μικροτσουτσουνους οι οποιοι πλεουν οπως ο βλαροκ που οταν πηδαει πλεει και αφηνει το προφυλακτικο στο μουνι.