Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
και γω ειμαι ΑΝΙΚΑΝΗ να εξετασω εναν αρρρωστο αλλα δε βγηκα να καταργησω το επαγγελμα του γιατρου.

Μπραβο ρε Λουκ!! Τυποι μου δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη, καποιοι θελουν χρηματα, καποιοι δοξα, καποιοι ανθρωπους, δεν γινεται ομως να τα εχουμε ολα...

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Δύσκολο θέμα αλλά και δύσκολο πράγμα η φιλία, η αληθινή φιλία. Στα δύσκολα ποιός σας στέκεται; Γιατί εκεί νομίζω φαίνεται η πραγματική φιλία. Στα ωραία και στα εύκολα όλοι πρώτοι είμαστε. Αν και ακόμα και στα εύκολα υπάρχει κόλλημα στην εύρεση φίλου σήμερα. Ακόμα περισσότερο όμως στις στιγμές εκείνες που χρειαζόμαστε κάποιο καλό φίλο να μιλήσουμε, να πούμε τον πόνο μας ρε αδερφέ, υπάρχει κάποιος που αν του τηλεφωνήσετε θα έρθει να σας βρει ό,τι κι αν κάνει εκείνη την ώρα; Εσείς τι λέτε;  :think:
Εγω θα ελεγα ωραια και σωστα ολα οσα εχουν γραφτει για το συγκεκριμενο θεμα περι φιλιας και ξερω κι εγω απο εμενα κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα,εγω θα προτεινα κατι αλλο εαν υπαρχουν εδω καποιοι οι οποιοι δεν εχουν φιλους για τον α η β λογο γιατι δεν γινετε κατι π.χ. καποια συναντηση εξω κοινο χομπυ υπαρχει μπορει να υπαρξουν και νεες φιλιες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εχω διαβασει καπου οτι οι φιλοι φαινονται στις χαρες και οχι στις λυπες, διοτι στις λυπες ολοι μας θελουν διπλα τους για να ανεβαινουν αυτοι και να αισθανονται καλυτερα, ενω στις χαρες μονο οι αληθινοι φιλοι χαιρονται μαζι μας, χωρις να ζηλευουν την επιτυχια μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχω διαβασει καπου οτι οι φιλοι φαινονται στις χαρες και οχι στις λυπες, διοτι στις λυπες ολοι μας θελουν διπλα τους για να ανεβαινουν αυτοι και να αισθανονται καλυτερα, ενω στις χαρες μονο οι αληθινοι φιλοι χαιρονται μαζι μας, χωρις να ζηλευουν την επιτυχια μας.

συμφωνώ απόλυτα

Υ.Γ. δυσκολεύτηκες στην εγγραφή φίλε? :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Υ.Γ. δυσκολεύτηκες στην εγγραφή φίλε? :think:

:2funny: :2funny: ειμαι ντιπ βλακας, δε φταιω εγω ομως, ο μαλακας ο μαιευτηρας φταιει που δε με κρατησε καλα οταν βγηκα και του επεσα κατω  :2funny:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Φιλίες υπάρχουν και θα υπάρχουν απλά όσο περνάνε τα χρόνια οι καταστάσεις κάνουν το άνθρωπο να κρατάει άμυνες , να μην ανοίγεται και να μην εμπιστεύεται κανέναν. Βλέπε Προδοσία/Μίσος/Ζήλεια/Εκδικιση. Επομένως λογικό είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια η φιλία να μην είναι όπως ήταν παλιά. Δυστυχώς σήμερα επιβιώνουν οι δημόσιες σχέσεις πιο εύκολα παρά η φιλία γιατί εκεί δεν υπάρχει προδοσία , ζήλια και μίσος κτλ. απλά μόνο καθαρό συμφέρον.
Σήμερα για παράδειγμα θεωρείτε κάποιος πλούσιος όταν έχει πολλούς και πραγματικούς φίλους. Γιατί όταν έχεις πολλούς και πραγματικούς φίλους μπορείς να πετύχεις τα πάντα και δεν σου λείπει ποτέ τίποτα. Δυστυχώς στις μέρες οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι είναι λίγοι. Επόμένος θα λέγαμε ότι υπάρχει και κρίση κοινωνική εκτός από οικονομική κρίση γιατί πολύ απλά σε όποια κοινωνία υπάρχει κρίση φιλίας η οικονομική κρίση φαίνεται εντονότερη και οι άνθρωποι είναι ακόμη φτωχότεροι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Φιλίες υπάρχουν και θα υπάρχουν απλά όσο περνάνε τα χρόνια οι καταστάσεις κάνουν το άνθρωπο να κρατάει άμυνες , να μην ανοίγεται και να μην εμπιστεύεται κανέναν. Βλέπε Προδοσία/Μίσος/Ζήλεια/Εκδικιση. Επομένως λογικό είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια η φιλία να μην είναι όπως ήταν παλιά. Δυστυχώς σήμερα επιβιώνουν οι δημόσιες σχέσεις πιο εύκολα παρά η φιλία γιατί εκεί δεν υπάρχει προδοσία , ζήλια και μίσος κτλ. απλά μόνο καθαρό συμφέρον.
Σήμερα για παράδειγμα θεωρείτε κάποιος πλούσιος όταν έχει πολλούς και πραγματικούς φίλους. Γιατί όταν έχεις πολλούς και πραγματικούς φίλους μπορείς να πετύχεις τα πάντα και δεν σου λείπει ποτέ τίποτα. Δυστυχώς στις μέρες οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι είναι λίγοι. Επόμένος θα λέγαμε ότι υπάρχει και κρίση κοινωνική εκτός από οικονομική κρίση γιατί πολύ απλά σε όποια κοινωνία υπάρχει κρίση φιλίας η οικονομική κρίση φαίνεται εντονότερη και οι άνθρωποι είναι ακόμη φτωχότεροι.

Διαφωνω στο οτι οι ανθρωποι στις μερες μας χαλασαν, οι ανθρωποι παντα χαλασμενοι ηταν!

Λιγο ασχετο, αλλα η ακριβεστερη περιγραφη που εχω ακουσει για τον ανθρωπο ηταν στο Ματριξ απο τον πρακτορα Σμιθ, οτι οι ανθρωποι ειναι παρασιτα  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Διαφωνω στο οτι οι ανθρωποι στις μερες μας χαλασαν, οι ανθρωποι παντα χαλασμενοι ηταν!

Λιγο ασχετο, αλλα η ακριβεστερη περιγραφη που εχω ακουσει για τον ανθρωπο ηταν στο Ματριξ απο τον πρακτορα Σμιθ, οτι οι ανθρωποι ειναι παρασιτα  :rockon:

ναι αλλά ο νίο και οι αληθινοί φίλοι του νίκησαν στο τέλος :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:  αν θυμαμαι καλα παντως δε νικησαν, απλα εγινε ανακωχη μεταξυ ανθρωπων και μηχανων

αν σου πω ότι ούτε και γω θυμάμαι? :think:
νομίζω έτσι έγινε όπως το λες, αλλά το πρόγραμμα σμιθ καταστράφηκε :think:
ταινιάρα η πρώτη, μούφες οι άλλες δύο...
:uzi: :offtopic:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και όσα τα δάκτυλα της παλάμης να είναι οι φίλοι πάλι πληθυντικός αριθμός χρησιμοποιείται :think:
Το εθεσα λαθος αλλα καταλαβαινεις μεσες ακρες τι λεω....

Εξυπνακια
00020473.gif

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Τελικά το θέμα 'φιλία' είναι τόσο υποκειμενικό που όλοι έχουμε δίκιο και όλοι άδικο ταυτόχρονα. Ο καθένας (και η καθεμία) κρίνει μέσα από τα δικά του βιώματα και συμπλέγματα. Εγώ πάντως, ως εμπνευστής του συγκεκριμένου θρεντ, ένα έχω καταλαβει μέχρι τώρα:
Ότι όλοι, λίγο πολύ, έχουμε έλλειψη φίλων, όλοι έχουμε πληγωθεί από κάποιους και όλοι λέμε (έστω και από μέσα μας) κάθε πέρσι και περισσότεροι. Σίγουρα το ίντερνετ έκανε πολύ "καλή" δουλειά. Μας έκλεισε μέσα και ενώ είμαστε στην ίδια γειτονιά αντί να βγούμε μια βόλτα καθόματε και μιλάμε μέσω skype. Το έχω δει κι αυτό, μην απορείτε... Και πού είσαι ακόμα...  :think:

Επισκέπτης
''Χωρίς ανθρώπους,χωρίς προβλήματα'',''η κόλαση είναι οι άλλοι'' κ τέλος έρχομαι να προσθεθώ στους φιλόζωους,ναι αγοράστε κάποιο κατοικίδιο(έστω κ χρυσόψαρο) αν θέλετε πραγματικό κ σίγουρο φίλο.

Επισκέπτης
Τα ίδια σκατά ήταν πάντα.
Όσο υπάρχει σήμερα, υπήρχε και παλιά ,
εποχή πατεράδων και παππουδων.

Ξέρω και φίλους του πατέρα μου (70++) που το καναν πουστιές.
Και φίλους του παππού μου,
που όταν ψόφαγαν από την πείνα το 1942 στην Αθήνα
πήγαν στο χωριό του και τους έσωσε ,
δίνοντάς τους φαγητό να φάνε.
Και όταν μετά αυτός ήρθε στην Αθήνα,
το 1948 που είχε γίνει της πουτάνας στο χωριό του
του γύρισαν την πλάτη οι καργιόληδες.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τα ίδια σκατά ήταν πάντα.
Όσο υπάρχει σήμερα, υπήρχε και παλιά ,
εποχή πατεράδων και παππουδων.

Ξέρω και φίλους του πατέρα μου (70++) που το καναν πουστιές.
Και φίλους του παππού μου,
που όταν ψόφαγαν από την πείνα το 1942 στην Αθήνα
πήγαν στο χωριό του και τους έσωσε ,

δίνοντάς τους φαγητό να φάνε.
Και όταν μετά αυτός ήρθε στην Αθήνα,
το 1948 που είχε γίνει της πουτάνας στο χωριό του
του γύρισαν την πλάτη οι καργιόληδες.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
"Το ΕΑΜ μας εσωσε απ' την πεινα,
θα μας σωσει κι απο τη σκλαβια!
Εχει προγραμμα λαοκρατια,
ζητω-ζητω-ζητω το ΕΑΜ..."
Με το ΕΑΜ ο παππους Λακη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με γεια το νεο αβαταρ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν θελω υπάρχει φιλια...
γενικα οτι θελω πιστευω μπορω να το πετυχω (οπως ολοι μας)
με καλο σχεδιασμο και σωστες κινησεις αλλα επειδη καποιες φορες
δεν αντεχω και ξεχεζω μερικους μενω ετσι... αλλα παντα εχω καποιον να βγω
ποτε δεν εχω ξεμεινει τελειως.. τωρα οσο για φιλους... και γνωστος μου να ειναι
αμα περναμε καλα δεν εχω προβλημα. Σιγα σιγα θα ερθει και η φιλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom