Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φιλια υπαρχει. Ειμαι ομως της αποψης και το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα οτι φιλους κανεις μεχρι μια ηλικια. Ας πουμε ως τα 30, αν και εμενα οι πραγματικοι φιλοι ειναι αυτοι που μεγαλωσαμε μαζι, αντε και κανα δυο που εκανα στα καραβια. Τι ειναι φιλια δεν μπορω να το εξηγισω με απλα λογια. Να επικοινωνουμε, να χαιρομαστε που ειμαστε μαζι, να υπαρχει αλληλεγγυη και αλληλοβοηθεια, συμπαρασταση ? Ολα αυτα ισως και περισοτερα.
Εντωμεταξυ εχω και 5 κατοικιδια.

Σωστός.....

Όλα αυτά ναι .....

5 κατοικίδια;  :o

Πώς τα βγάζεις πέρα;  :think:

Είναι μεγάλη ευθύνη .....  :)

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλά τα λέτε, συνεχίστε. Το θέμα όμως του να θες να πας για καφέ και να μη βρίσκεις παρέα δεν το λύνει ούτε η υπερηφάνια (mr. Boldemort για σένα το λέω), ούτε μπορείς να το υπομένεις για πολύ. Ας αναλάβουμε δράση λοιπόν. Ας αγνοήσουμε τη μοναξιά και ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας από δω και πέρα να είμαστε πιό κοινωνικοί (γιατί ποτέ δεν είπα ότι φταίνε μόνο οι άλλοι, φταίω κι εγώ για την έλλειψη φίλων, το τόνισα και στην αρχή)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω προσωπικά εγω 1 αντε δυο φιλους αξιοπιστους

απο πρωτη δημοτικου φιλαράκια, εχουμε περάσει πολλα  ;)

Αλλα πάντα υπάρχει η καχυποψία εκ μερους μου απο διαφορες κακες εμπειρίες απο το παρελθον

Και οποιος ειναι για μενα σημερα καχύποπτος και οχι αθωος κερδίζει, α

και κατι σημαντικο

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ   ;)

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγω προσωπικά εγω 1 αντε δυο φιλους αξιοπιστους

απο πρωτη δημοτικου φιλαράκια, εχουμε περάσει πολλα  ;)

Αλλα πάντα υπάρχει η καχυποψία εκ μερους μου απο διαφορες κακες εμπειρίες απο το παρελθον

Και οποιος ειναι για μενα σημερα καχύποπτος και οχι αθωος κερδίζει, α

και κατι σημαντικο

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ   ;)
Εδώ η αδιαφορία πιάνει στις σχέσεις, στη φιλία δε θα πιάνει;  :rockon: :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τα λέτε, συνεχίστε. Το θέμα όμως του να θες να πας για καφέ και να μη βρίσκεις παρέα δεν το λύνει ούτε η υπερηφάνια (mr. Boldemort για σένα το λέω), ούτε μπορείς να το υπομένεις για πολύ. Ας αναλάβουμε δράση λοιπόν. Ας αγνοήσουμε τη μοναξιά και ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας από δω και πέρα να είμαστε πιό κοινωνικοί (γιατί ποτέ δεν είπα ότι φταίνε μόνο οι άλλοι, φταίω κι εγώ για την έλλειψη φίλων, το τόνισα και στην αρχή)

:thumbsup:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η φιλια υπαρχει (σαν εννοια), απλα οπως καναμε τη ζωη μας δεν τη χρειαζομαστε και τοσο πολυ.. εξ αλλου για να κανεις φιλους, πρεπει πρωτα ναχεις συμφιλιωθει κ να τα βρισκεις με τον εαυτο σου, οποτε... :fuck2:το...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:thumbsup:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
η φιλια υπαρχει (σαν εννοια), απλα οπως καναμε τη ζωη μας δεν τη χρειαζομαστε και τοσο πολυ.. εξ αλλου για να κανεις φιλους, πρεπει πρωτα ναχεις συμφιλιωθει κ να τα βρισκεις με τον εαυτο σου, οποτε... :fuck2:το...

Η φιλία είναι απαραίτητη μάγκες ..... και δεν μιλάω για κάτι βαθύ βαρύγδουπο..... να βγεις απλά για έναν καφέ με κάποιον να επικοινωνήσεις .....

Δεν είναι ωραία η μοναξιά, δεν παλεύεται .....  :-

Και έχει δίκιο ο psix πρέπει να το επιδιώκουμε και εμείς, δεν μπορούμε πάντα να περιμένουμε οι άλλοι να κάνουν το πρώτο βήμα .....  :)

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
προφανως και υπαρχει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φιλία λέξη ιερή όπου ανθεί σπανίως,μα όταν ανθίσει μια φορά κρατάει αιωνίως...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Φιλία λέξη ιερή όπου ανθεί σπανίως,μα όταν ανθίσει μια φορά κρατάει αιωνίως...
Ωραία η μαντινάδα σου φίλε Κρητικέ. Στα μέρη σας οι φιλίες είναι σίγουρα πιό δυνατές απ'ότι στα δικά μας.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να'σαι καλά φίλε μου...Εσύ από που είσαι?

Υ.Γ. Να ξέρεις ότι στην Κρήτη υπάρχουν μεν πολύ δυνατές φιλίες αλλά δυστυχώς τα πάμε πολύ καλύτερα με τους μη Κρητικούς,εξού κ το ότι είμαστε τόσο φιλόξενοι.Μεταξύ μας μπαίνει ο εγωισμός συνήθως,εξού κ οι βεντέτες...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Να'σαι καλά φίλε μου...Εσύ από που είσαι?

Υ.Γ. Να ξέρεις ότι στην Κρήτη υπάρχουν μεν πολύ δυνατές φιλίες αλλά δυστυχώς τα πάμε πολύ καλύτερα με τους μη Κρητικούς,εξού κ το ότι είμαστε τόσο φιλόξενοι.Μεταξύ μας μπαίνει ο εγωισμός συνήθως,εξού κ οι βεντέτες...
Ναι για τη φιλοξενία σας έχω ακούσει τα καλύτερα. Εγώ Θεσσαλονίκη.

Επισκέπτης

Αμα δεν εχεις κι εναν ανθρωπο να πιεις καφε και να πεις μια μαλακια καπου φταις κι εσυ μαγκα μου. Αλλα και να εχεις παρεα για καφε, δεν σημαινει οτι αυτο ειναι φιλια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οχι δεν υπαρχει.

ολοι ειναι για την παρτυ τους..με την χαρα και την επιτυχια του αλλου δεν χερεται κανεις και στις λυπες τρεχουν να σε παρηγορησουν ολοι πρωτοι..

προσωπικα τους εχω γραμμενους ολους στ αρχιδια μου.

εαν θελω να μιλησω καπου εχω μια φιλη 45αρα που μ ακουει παντα..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οχι δεν υπαρχει.

ολοι ειναι για την παρτυ τους..με την χαρα και την επιτυχια του αλλου δεν χερεται κανεις και στις λυπες τρεχουν να σε παρηγορησουν ολοι πρωτοι..

πες τα ρε μαγκα γτ ολο μαλακιες διαβαζουμε εδω μεσα

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
οχι δεν υπαρχει.

+100000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom