life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι εστι φιλία ?
Καθε τακτικη επαφη μεαξυ ανθρωπων που δεν βασιζεται στο χρημα ........ ισωs????
Τι εστι φιλία ?
diabase 2 παραθεσεις πιο πανω βρε...mpa..g klammata einai telika...
Δικα σου λογια δεν ειναι???
θα ρωτησεις κ τι εστι λευκωμα?!Τι εστι φιλία ?
diabase 2 παραθεσεις πιο πανω βρε...
αυτο γινεται και με γνωστουςΚαθε τακτικη επαφη μεαξυ ανθρωπων που δεν βασιζεται στο χρημα ........ ισωs????
Ωχ........Ακυρον........Σορρυ....Ειναι Τυρναβου βλεπειs....
Το 5ο ποτηρι τελικα ηταν δυνατο....
Πολλοι λενε οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας,εμενα ο κολλητος μου αντρας ειναι παντως
δεν με ενδιαφερει το λευκωμα.θα ρωτησεις κ τι εστι λευκωμα?!
Πρόφανως ούτε ο κολλητός σου σε έχει δει ποτέ ερωτικά, ούτε εσύ αυτόν, γιατί τότε σίγουρα φιλία δεν υπάρχει...
φυσικα υπαρχει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικωνΑκουσαμε μονο την γνωμη τηs ομωs..........Αν ρωτουσαμε και τον αλλο.......
ναι και τα κοινα βιωματα σε φερνουν πολυ κοντα...
Ναι , τη συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν μπορείς να την αναλύσεις με τον οποιονδήποτε .....
Η επικοινωνία και τα κοινά βιώματα , πολύ σημαντικά στοιχεία .....
ναι και τα κοινα βιωματα σε φερνουν πολυ κοντα...
ο φιλος ειναι για να σου πει και κανα καλο λογο...
ειτε παω στο χαβαλε ειτε στα σοβαρα ενας καλος λογος για μας ειναι σημαντικος ;) ;) ;)
οσο για την επικοινωνια ,πραγματικα εγω με ελαχιστα ατομα μπορω να επικοινωνισω...το σκεπτικο μου ειναι τοσο διφορετικο που με τους περισσοτερους ουε 5 λεπτα δεν αντεχω
Boldemort για τους παραπονατζήδες σε γενικές γραμμές μιλάς σωστά, λες αλήθειες δηλαδή αλλά τι να κάνουμε, τα παράπονα είναι μέρος της ζωής μας! Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που να μην έχει παράπονα; Είναι φύσει αδύνατο. Ακόμα κι εσύ που μιλάς έτσι σε όλα τα threads που έχουν σχέση με την ανθρώπινη επικοινωνία πάλι παράπονο εκφράζεις και μάλιστα μεγάλο. Σου έδωσα δίκιο μια φορά για το φέισμπουκ αλλά βλέπω ότι επαναλαμβάνεσαι.
Καπως ετσι ειμαι και εγω φιλος...τα ειπες ολα...Αυτό που ειπώθηκε πιό πάνω μου συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ενώ μέχρι το 2007 το τηλέφωνό μου δε σταματούσε να χτυπάει, σταδιακά όχι μόνο σταμάτησε να χτυπάει αλλά συμβαίνει και το εξής:
Κάποια βράδυα, όταν έχω κάποιο πρόβλημα, όταν δεν έχω παρέα να το μοιραστώ και θελήσω να μιλήσω σε κάποιο άτομο, σε κάποιο καλό φίλο ή φίλη τότε "ξεφυλλίζω" τον κατάλογο των επαφών μου στο κινητό και δε βρίσκω ούτε έναν άνθρωπο που να πιστεύω ότι θα διακόψει τη ρουτίνα του και θα διαθέσει λίγα λεπτά να μου μιλήσει, να ακούσει το πρόβλημά μου και να μου πει μια γνώμη. Τότε ξετυλίγω το κουβάρι των αναμνήσεών μου και ευτυχώς έχω πολλά να θυμηθώ από παρέες, γλέντια και βόλτες.
Ο λόγος που έχω ελάχιστους φίλους πλέον είναι ότι οι καλοί μου φίλοι έφυγαν για δουλειά σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι ήταν φίλοι-αρπάχτρες. Ήθελαν δηλαδή πάντα κάτι από εμένα. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν όταν έμαθα να λέω και μερικά "όχι". Πήραν τον πούλο ή μόνοι τους ή τους έκανα πέρα εγώ.
Ευτυχώς που η κοπέλα μου έχει κύκλο γνωριμιών (μη φανταστείτε τίποτα εξωφρενικό) και βολεύομαι έτσι, αλλιώς γάμησέ τα...
φιλιες συμφεροντος κοινως λυκοφιλιες κατα 90% για τους περισσοτερους δυστυχως το να περνας καλα με καποιον δε τον κανει φιλο σε καμια περιπτωση η φιλια ειναι κατι παραπανω γι αυτο και 8α πεφτει παντα σ αυτο το 10%