Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Πολλοι λενε οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας,εμενα ο κολλητος μου αντρας ειναι παντως  :sunglasses:

Πρόφανως ούτε ο κολλητός σου σε έχει δει ποτέ ερωτικά, ούτε εσύ αυτόν, γιατί τότε σίγουρα φιλία δεν υπάρχει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πρόφανως ούτε ο κολλητός σου σε έχει δει ποτέ ερωτικά, ούτε εσύ αυτόν, γιατί τότε σίγουρα φιλία δεν υπάρχει...

Ακουσαμε μονο την γνωμη τηs  ομωs..........Αν ρωτουσαμε και τον αλλο.......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ακουσαμε μονο την γνωμη τηs  ομωs..........Αν ρωτουσαμε και τον αλλο.......
φυσικα υπαρχει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων
αν ειναι να την πεφτουμε σε οτι θυληκο υπαρχει και να φαντασιωνομασταν  ολες τις γκομενες
δεν θα υπηρχε χρονος ουτε για τον ΠΑΟΚ
ποσο μαλον για αλλα πιο αδιαφορα πραγματα οπως δουλεια οικογενεια κτλ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:thumbsup:

Ναι , τη συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν μπορείς να την αναλύσεις με τον οποιονδήποτε .....  :grin:

Η επικοινωνία και τα κοινά βιώματα , πολύ σημαντικά στοιχεία .....  :)
ναι και τα κοινα βιωματα σε φερνουν πολυ κοντα...

ο φιλος ειναι για να σου πει και κανα καλο λογο...
ειτε παω στο χαβαλε ειτε στα σοβαρα ενας καλος λογος για μας ειναι σημαντικος ;) ;) ;)

οσο για την επικοινωνια ,πραγματικα εγω με ελαχιστα ατομα μπορω να επικοινωνισω...το σκεπτικο μου ειναι τοσο διφορετικο που με τους περισσοτερους ουε 5 λεπτα δεν αντεχω

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αυτό που ειπώθηκε πιό πάνω μου συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ενώ μέχρι το 2007 το τηλέφωνό μου δε σταματούσε να χτυπάει, σταδιακά όχι μόνο σταμάτησε να χτυπάει αλλά συμβαίνει και το εξής:
Κάποια βράδυα, όταν έχω κάποιο πρόβλημα, όταν δεν έχω παρέα να το μοιραστώ και θελήσω να μιλήσω σε κάποιο άτομο, σε κάποιο καλό φίλο ή φίλη τότε "ξεφυλλίζω" τον κατάλογο των επαφών μου στο κινητό και δε βρίσκω ούτε έναν άνθρωπο που να πιστεύω ότι θα διακόψει τη ρουτίνα του και θα διαθέσει λίγα λεπτά να μου μιλήσει, να ακούσει το πρόβλημά μου και να μου πει μια γνώμη. Τότε ξετυλίγω το κουβάρι των αναμνήσεών μου και ευτυχώς έχω πολλά να θυμηθώ από παρέες, γλέντια και βόλτες.

Ο λόγος που έχω ελάχιστους φίλους πλέον είναι ότι οι καλοί μου φίλοι έφυγαν για δουλειά σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι ήταν φίλοι-αρπάχτρες. Ήθελαν δηλαδή πάντα κάτι από εμένα. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν όταν έμαθα να λέω και μερικά "όχι". Πήραν τον πούλο ή μόνοι τους ή τους έκανα πέρα εγώ.
Ευτυχώς που η κοπέλα μου έχει κύκλο γνωριμιών (μη φανταστείτε τίποτα εξωφρενικό) και βολεύομαι έτσι, αλλιώς γάμησέ τα...  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι και τα κοινα βιωματα σε φερνουν πολυ κοντα...

ο φιλος ειναι για να σου πει και κανα καλο λογο...
ειτε παω στο χαβαλε ειτε στα σοβαρα ενας καλος λογος για μας ειναι σημαντικος ;) ;) ;)

οσο για την επικοινωνια ,πραγματικα εγω με ελαχιστα ατομα μπορω να επικοινωνισω...το σκεπτικο μου ειναι τοσο διφορετικο που με τους περισσοτερους ουε 5 λεπτα δεν αντεχω

Εσυ δεν αντεχεις ή αυτοι? Πανω απο 5 λεπτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαγκες σορρυ που θα το πω αλλα πλεον δεν πιστευω κανεναν παραπονατζη!

Γιατι ολοι εχουν μαθει να ερχονται να κανουν παραπονα και αν εβλεπες τι εγινε

οταν εγινε αυτο που θα ερθουν να σου παραπονεθουν θα καταλαβεις πως ελαχιστες ειναι οι φορες

που δεν φταινε και πως και οι δικιες τους κινησεις ηταν απαραδεκτες.. Πραγματικα... εχω γνωστους...

οι οποιοι ερχονται και σου λενε (καθε προταση ειναι μια διαφορετικη περιπτωση)  :

Περιπτωση Α => "Πολυ πουτανες οι γυναικες φιλε μου , να μας τα τρωνε θελουνε... )

ξαφνικα κτυπαει τηλεφωνο....

"ΑΑΑ ναι ελα μωρο μου την καλη σου την κουβεντα ειχα.... ρε μωρο που χαθηκες??? Αποψε??? Οχι οχι δεν εχω δουλειες ειμαι ελευθερος... θα ερθω να σε παρω να παμε πρωτα για καφε στο Κεφαλαρι μετα για φαγητο στην Γλυφαδα και τελος για ποτο στα Μπουζουκια και σου εχω και μερικα δωρα!!!)

Περιπτωση Β => "Μου την σπανε οι μυστικοπαθεις ανθρωποι... νομιζουν πως θα πανε μπροστα... και κρυβουν τα παντα και μπλα μπλα μπλα"

και του κανεις μια ερωτηση σε στυλ... και που σκεφτεσαι να πας για σπουδες??? ή έχεις γκομενα?

"Και σου λεει δεν ξερω θα δω " ενω εχει κανονισμενα τα παντα  :2funny: :2funny: :2funny:

Περιπτωση Γ => "Εγω φεησμπουκ???? εγω μονο απεξω καμακι... κοιτα τους μαλακες πανε και καιγονται καθε μερα εκει και για να βρουν γκομενα"

βγαινεις με αυτο το ατομο εξω... για καμακι ουτε λογος -κοιταει εσενα να πας να την πεσεις - και μολις γυρισεις σπιτι
και μπεις φεησμπουκ τον βλεπεις μεσα... την αλλη μερα τα ιδια... ολη μερα κτλπ κτλπ

ε νταξει εχει καταντησει σαχλμαρα πλεον  :2funny: :2funny: :2funny:
το ξερω πως δεν ειναι ολοι ετσι αλλα ενα 70% ετσι ειναι τουλαχιστον στην ελλαδα. Για αυτο μολις αρχισει ο αλλος τα παραπονα πλεον τον παιρνω χαμπαρι και κοβω διακριτικα και παμε παρακατω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και για να απαντησω και στο θεμα του θρεντ

φιλια υπάρχει αλλα οχι με την εννοια που την νομιζουν οι περισσοτεροι

γιατι αυτο που εχουν στο μυαλο τους ειναι λαθος για αυτο και ΟΛΑ τους πανε ΛΑΘΟΣ δεν φταινε οι αλλοι τα λεω και πιο πανω οποιος ειναι λογικος θα καταλαβει οποιος δεν ειναι θα χρειαστει πρωτα να γινει. Ο φιλος ειναι για να περνατε ωραια μαζι

και να προοδευετε μαζι χωρις ο ενας να ζηλευει τον αλλον. Δεν ειναι για να κανει παρεα σε ενα ψυχολογικο ναυαγιο

για αυτο υπάρχουν και οι ψυχολογοι -ετσι δεν προοδευεις ουτε εσυ ουτε ο φιλος-. Προσωπικα δεν θα εκανα ποτε αυτη τη δουλεια... θα εδινα συμβουλες για 1 βδομαδα το πολυ βια 1 μηνα αν καποιος δεν τις ακολουθουσε ή εστω μια προσπαθεια να τις ακολουθησει θα σημαινει πως απλα ειναι μιζερος εκ φυσεως και επιζητει την προσοχη.

Τελος οσο πιο πολλους γνωστους εχεις και μπορεις να εχεις καθημερινα πολλες δυνατες επιλογες τοσο ανεξαρτητος και δυνατος εισαι διοτι μπορεις να λειψεις και απο μια παρεα για 1 μηνα και να αρχισουν να σε ψαχνουν και ετσι να μην εισαι κοινοτυπος εγω το κανω κατα κορον αυτο... και ποτε δεν γινομαι συνηθεια σε μια παρεα για παραδειγμα. Το να γινεις συνηθεια ειναι κακο αρχιζουν να μην σε σεβονται.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Boldemort για τους παραπονατζήδες σε γενικές γραμμές μιλάς σωστά, λες αλήθειες δηλαδή αλλά τι να κάνουμε, τα παράπονα είναι μέρος της ζωής μας! Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που να μην έχει παράπονα; Είναι φύσει αδύνατο. Ακόμα κι εσύ που μιλάς έτσι σε όλα τα threads που έχουν σχέση με την ανθρώπινη επικοινωνία πάλι παράπονο εκφράζεις και μάλιστα μεγάλο. Σου έδωσα δίκιο μια φορά για το φέισμπουκ αλλά βλέπω ότι επαναλαμβάνεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Boldemort για τους παραπονατζήδες σε γενικές γραμμές μιλάς σωστά, λες αλήθειες δηλαδή αλλά τι να κάνουμε, τα παράπονα είναι μέρος της ζωής μας! Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που να μην έχει παράπονα; Είναι φύσει αδύνατο. Ακόμα κι εσύ που μιλάς έτσι σε όλα τα threads που έχουν σχέση με την ανθρώπινη επικοινωνία πάλι παράπονο εκφράζεις και μάλιστα μεγάλο. Σου έδωσα δίκιο μια φορά για το φέισμπουκ αλλά βλέπω ότι επαναλαμβάνεσαι.

Επειδη εχω καταλαβει ομως πως γενικα ειναι μαλακια να παραπονιεσαι το εχω κοψει εδω και καιρο.

Δεν μιλαω πλεον ουτε για  :

- την αβεβαιοτητα στα οικονομικα και τις δουλειες

- την παντελη απουσια ελπιδας στα γκομενικα ετσι οπως εχει γινει η κατασταση

- και αλλες πολλες δυσκολιες

εγω ειδικα εχω να παραπονεθω εδω μεσα αλλα και εξω πολυυυ καιρο
επομενως γιατι δεν το κοβουν και οι υπολοιποι και ιδιως οταν φταινε  :think: :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι, υπάρχει πραγματική φιλία στις μέρες μας αλλά καλού κακού αγοράστε και κανά κατοικίδιο!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Αυτό που ειπώθηκε πιό πάνω μου συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ενώ μέχρι το 2007 το τηλέφωνό μου δε σταματούσε να χτυπάει, σταδιακά όχι μόνο σταμάτησε να χτυπάει αλλά συμβαίνει και το εξής:
Κάποια βράδυα, όταν έχω κάποιο πρόβλημα, όταν δεν έχω παρέα να το μοιραστώ και θελήσω να μιλήσω σε κάποιο άτομο, σε κάποιο καλό φίλο ή φίλη τότε "ξεφυλλίζω" τον κατάλογο των επαφών μου στο κινητό και δε βρίσκω ούτε έναν άνθρωπο που να πιστεύω ότι θα διακόψει τη ρουτίνα του και θα διαθέσει λίγα λεπτά να μου μιλήσει, να ακούσει το πρόβλημά μου και να μου πει μια γνώμη. Τότε ξετυλίγω το κουβάρι των αναμνήσεών μου και ευτυχώς έχω πολλά να θυμηθώ από παρέες, γλέντια και βόλτες.

Ο λόγος που έχω ελάχιστους φίλους πλέον είναι ότι οι καλοί μου φίλοι έφυγαν για δουλειά σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι ήταν φίλοι-αρπάχτρες. Ήθελαν δηλαδή πάντα κάτι από εμένα. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν όταν έμαθα να λέω και μερικά "όχι". Πήραν τον πούλο ή μόνοι τους ή τους έκανα πέρα εγώ.
Ευτυχώς που η κοπέλα μου έχει κύκλο γνωριμιών (μη φανταστείτε τίποτα εξωφρενικό) και βολεύομαι έτσι, αλλιώς γάμησέ τα...  :rockon:
Καπως ετσι ειμαι και εγω φιλος...τα ειπες ολα...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φιλιες συμφεροντος κοινως λυκοφιλιες κατα 90% για τους περισσοτερους δυστυχως το να περνας καλα με καποιον δε τον κανει φιλο σε καμια περιπτωση η φιλια ειναι κατι παραπανω γι αυτο και 8α πεφτει παντα σ αυτο το 10%

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλιες συμφεροντος κοινως λυκοφιλιες κατα 90% για τους περισσοτερους δυστυχως το να περνας καλα με καποιον δε τον κανει φιλο σε καμια περιπτωση η φιλια ειναι κατι παραπανω γι αυτο και 8α πεφτει παντα σ αυτο το 10%

ναι ειναι να παριστανει τον ψυχολογο
να σου βρισκει γκομενα...
να σου βρισκει δουλεια
λεφτα... κτλπ ελα νταξει ειστε αστειοι.
Τα θελετε ολα και δεν δινετε τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom