mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
οχι δεν ειπα κατι τετοιο απλα οπως ειπες κ εσυ στην αμοιβαιοτητα καπου κολλαει το 8εμα
οχι δεν ειπα κατι τετοιο απλα οπως ειπες κ εσυ στην αμοιβαιοτητα καπου κολλαει το 8εμα
Αυτό που ειπώθηκε πιό πάνω μου συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ενώ μέχρι το 2007 το τηλέφωνό μου δε σταματούσε να χτυπάει, σταδιακά όχι μόνο σταμάτησε να χτυπάει αλλά συμβαίνει και το εξής:
Κάποια βράδυα, όταν έχω κάποιο πρόβλημα, όταν δεν έχω παρέα να το μοιραστώ και θελήσω να μιλήσω σε κάποιο άτομο, σε κάποιο καλό φίλο ή φίλη τότε "ξεφυλλίζω" τον κατάλογο των επαφών μου στο κινητό και δε βρίσκω ούτε έναν άνθρωπο που να πιστεύω ότι θα διακόψει τη ρουτίνα του και θα διαθέσει λίγα λεπτά να μου μιλήσει, να ακούσει το πρόβλημά μου και να μου πει μια γνώμη. Τότε ξετυλίγω το κουβάρι των αναμνήσεών μου και ευτυχώς έχω πολλά να θυμηθώ από παρέες, γλέντια και βόλτες.
Ο λόγος που έχω ελάχιστους φίλους πλέον είναι ότι οι καλοί μου φίλοι έφυγαν για δουλειά σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι ήταν φίλοι-αρπάχτρες. Ήθελαν δηλαδή πάντα κάτι από εμένα. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν όταν έμαθα να λέω και μερικά "όχι". Πήραν τον πούλο ή μόνοι τους ή τους έκανα πέρα εγώ.
Ευτυχώς που η κοπέλα μου έχει κύκλο γνωριμιών (μη φανταστείτε τίποτα εξωφρενικό) και βολεύομαι έτσι, αλλιώς γάμησέ τα... :headbang3:
ναι και τα κοινα βιωματα σε φερνουν πολυ κοντα...
ο φιλος ειναι για να σου πει και κανα καλο λογο...
ειτε παω στο χαβαλε ειτε στα σοβαρα ενας καλος λογος για μας ειναι σημαντικος ;) ;) ;)
οσο για την επικοινωνια ,πραγματικα εγω με ελαχιστα ατομα μπορω να επικοινωνισω...το σκεπτικο μου ειναι τοσο διφορετικο που με τους περισσοτερους ουε 5 λεπτα δεν αντεχω
Και για να απαντησω και στο θεμα του θρεντ
φιλια υπάρχει αλλα οχι με την εννοια που την νομιζουν οι περισσοτεροι
γιατι αυτο που εχουν στο μυαλο τους ειναι λαθος για αυτο και ΟΛΑ τους πανε ΛΑΘΟΣ δεν φταινε οι αλλοι τα λεω και πιο πανω οποιος ειναι λογικος θα καταλαβει οποιος δεν ειναι θα χρειαστει πρωτα να γινει. Ο φιλος ειναι για να περνατε ωραια μαζι
και να προοδευετε μαζι χωρις ο ενας να ζηλευει τον αλλον.
Δεν ειναι για να κανει παρεα σε ενα ψυχολογικο ναυαγιο
ναι ειναι να παριστανει τον ψυχολογο
να σου βρισκει γκομενα...
να σου βρισκει δουλεια
λεφτα... κτλπ ελα νταξει ειστε αστειοι.
Τα θελετε ολα και δεν δινετε τιποτα.
ε αμα ειναι μαλακας ο αλλος και δεν εχει μαθει να δινει
γραψτον στα αρχιδια σου και τελειωσε ή κανε μια προσπαθεια τελοςπαντων
μηπως και θελει τον χρονο του
΄Ολοι περνάνε τις μάυρες τους ενίοτε και θέλουν λίγο "συμπαράσταση", αλλά ναι έχεις δίκιο, όταν κάποιος το παρακάνει καταντά μίζερος!
Μου θυμίζει κάποιες φίλες μου (πολύ εμφανίσιμες), οι οποίες από τη μια κλαίγονται που δεν έχουν γκόμενο και από την άλλη απορρίπτουν μια χαρά παιδιά (ο ένας τους βρωμίζει, ο άλλος τους βρωμάει κλπ κλπ).
Και φυσικά αντίστοιχα και με φίλους μου συμβαίνει αυτό ....
Κοινώς δεν ξέρουν τι θέλουν ..... ή μάλλον θέλουν τα ΠΑΝΤΑ!
Ε πόσο να αντέξεις;
Μετά από μια περίοδο συμπαράστασης/παρηγοριάς τους προσγειώνεις λίγο απότομα από τα σύννεφα .....
Δεν μιλαμε για δυσκολιες σε κανονικα πλαισια... αλλα αυτα τα ατομα που λες οτι απο την μια παραπονιουνται και απο ττην αλλη αποριπτουν για αυτα μιλαω και εγω πως δεν αξιζει να κατσεις να τους συμπαρασταθεις διοτι μονα τους δημιουργουν την δυστυχια τους ειτε επειδη ειναι ανωμαλα...
σε στυλ κανω οτι κραζω και αμα μου την πεις θα τσατιστω κιολας και εν παση περιπτωση ειναι γελοιο το να σου παρουσιαζει καποιος γκομενικο προβλημα απο την στιγμη που υπάρχουν ενα καρο σοβαροτερα εγω πλεον ουτε που θα κατσω να τον ακουσω τσατιστει δεν στατιστει λιγο με απασχολει πρεπει να μπει ενα τελος επιτελους στην κακομαθεια και την απλοτητα ορισμενων
Αυτό με τα κατοικίδια έχει παραγίνει, μάλλον τα έχουμε για υποκατάστατα παιδιών, παρέας, φίλων, συντρόφου.Ναι, υπάρχει πραγματική φιλία στις μέρες μας αλλά καλού κακού αγοράστε και κανά κατοικίδιο!
Αυτό με τα κατοικίδια έχει παραγίνει, μάλλον τα έχουμε για υποκατάστατα παιδιών, παρέας, φίλων, συντρόφου.
Αυτό με τα κατοικίδια έχει παραγίνει, μάλλον τα έχουμε για υποκατάστατα παιδιών, παρέας, φίλων, συντρόφου.
Φιλια υπαρχει. Ειμαι ομως της αποψης και το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα οτι φιλους κανεις μεχρι μια ηλικια. Ας πουμε ως τα 30, αν και εμενα οι πραγματικοι φιλοι ειναι αυτοι που μεγαλωσαμε μαζι, αντε και κανα δυο που εκανα στα καραβια. Τι ειναι φιλια δεν μπορω να το εξηγισω με απλα λογια. Να επικοινωνουμε, να χαιρομαστε που ειμαστε μαζι, να υπαρχει αλληλεγγυη και αλληλοβοηθεια, συμπαρασταση ? Ολα αυτα ισως και περισοτερα.
Εντωμεταξυ εχω και 5 κατοικιδια.