Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι δεν υπαρχει.ολοι ειναι για την παρτυ τους..με την χαρα και την επιτυχια του αλλου δεν χερεται κανεις και στις λυπες τρεχουν να σε παρηγορησουν ολοι πρωτοι..

προσωπικα τους εχω γραμμενους ολους στ αρχιδια μου.

εαν θελω να μιλησω καπου εχω μια φιλη 45αρα που μ ακουει παντα..
:think: :think: :think:

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν πιστευες οντως ολα αυτα που λες,αν οντως ησουν ικανοποιημενη με τον ιδιο γκομενο τοσα χρονια,και ολα τα υπολοιπα,δε θα σουν ολη μερα εδω μεσα να γκαριζεις... ;)

τον εαυτο σου προσπαθεις να πεισεις... ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οχι δεν υπαρχει.

ολοι ειναι για την παρτυ τους..με την χαρα και την επιτυχια του αλλου δεν χερεται κανεις και στις λυπες τρεχουν να σε παρηγορησουν ολοι πρωτοι..

εαν θελω να μιλησω καπου εχω μια φιλη 45αρα που μ ακουει παντα..

΄Ολοι δε νομίζω ..... αφού και εσύ ο ίδιος γράφεις ότι έχεις μια φίλη που σε ακούει πάντα .....  :)

ολοι ειναι για την παρτυ τους..με την χαρα και την επιτυχια του αλλου δεν χερεται κανεις και στις λυπες τρεχουν να σε παρηγορησουν ολοι πρωτοι..

προσωπικα τους εχω γραμμενους ολους στ αρχιδια μου.

:2funny:

Όχι θα κάτσεις να σκάσεις .....  :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν πιστευες οντως ολα αυτα που λες,αν οντως ησουν ικανοποιημενη με τον ιδιο γκομενο τοσα χρονια,και ολα τα υπολοιπα,δε θα σουν ολη μερα εδω μεσα να γκαριζεις... ;)

1.poly sxetikη η απαντηση σου με την παραθεση μου. :grin:
2.πιστευε οτι θες...δεν αλλαζει τιποτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

το οτι εχεις μολις 42 ποστ και ξερεις τι κανω εγω στην ζωη μου το προσπερναω...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αμα δεν εχεις κι εναν ανθρωπο να πιεις καφε και να πεις μια μαλακια καπου φταις κι εσυ μαγκα μου. Αλλα και να εχεις παρεα για καφε, δεν σημαινει οτι αυτο ειναι φιλια.
Μα το είπα πολλές φορές, φυσικά φταίω κι εγώ. Όταν έρχεται μια μέρα που σε κάνει με κάποιο τρόπο να συνειδητοποιήσεις ότι το 90% των φίλων που είχες σε εκμεταλευόταν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τότε κάνεις αναθεώρηση. Δε λέω, μπορεί το κινητό μου να χτυπάει δυο, μια ή καμιά φορά μέσα στη μέρα (ενώ παλιά χτυπούσε 15, 20 και 25 φορές, χώρια τα sms) αλλά έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης. Έχω γίνει δύσκολος και περίεργος πιά. Όχι άδικα βέβαια. Τι να κάνουμε, δεν ανέχομαι να βγαίνω για καφέ και να δείχνουν οι φίλοι μου ότι με ζηλεύουν ή να θέλουν να μάθουν πόσα παίρνω στη δουλειά (ενώ εγώ είμαι πάντα διακριτικός και δε ρωτάω) ή ακόμα να μου λένε ψέματα για τη ζωή τους. Έχω ένα φίλο ο οποίος ζει σε εικονική πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ψέματα για το τι κάνει (για παράδειγμα, λέει ότι ήταν διακοπές Αμερική ενώ ξέρω ότι πήγε Χαλκιδική, ότι έχει λεφτά ενώ ξερω ότι πεινάει) και το αστείο (αλλά αναμενόμενο) είναι ότι έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες!! Τυχαίο; Δε νομίζω! (εδώ ταιριάζει)  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα το είπα πολλές φορές, φυσικά φταίω κι εγώ. Όταν έρχεται μια μέρα που σε κάνει με κάποιο τρόπο να συνειδητοποιήσεις ότι το 90% των φίλων που είχες σε εκμεταλευόταν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τότε κάνεις αναθεώρηση. Δε λέω, μπορεί το κινητό μου να χτυπάει δυο, μια ή καμιά φορά μέσα στη μέρα (ενώ παλιά χτυπούσε 15, 20 και 25 φορές, χώρια τα sms) αλλά έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης. Έχω γίνει δύσκολος και περίεργος πιά. Όχι άδικα βέβαια. Τι να κάνουμε, δεν ανέχομαι να βγαίνω για καφέ και να δείχνουν οι φίλοι μου ότι με ζηλεύουν ή να θέλουν να μάθουν πόσα παίρνω στη δουλειά (ενώ εγώ είμαι πάντα διακριτικός και δε ρωτάω) ή ακόμα να μου λένε ψέματα για τη ζωή τους. Έχω ένα φίλο ο οποίος ζει σε εικονική πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ψέματα για το τι κάνει (για παράδειγμα, λέει ότι ήταν διακοπές Αμερική ενώ ξέρω ότι πήγε Χαλκιδική, ότι έχει λεφτά ενώ ξερω ότι πεινάει) και το αστείο (αλλά αναμενόμενο) είναι ότι έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες!! Τυχαίο; Δε νομίζω! (εδώ ταιριάζει)  ;)
δεν ειναι φιλια αυτα που περιγραφεις...ουτε τα ψεμματα ουτε υο να θεωρεις παραλογο να ξερουν τον μισθο σου πχ..

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δεν ειναι φιλια αυτα που περιγραφεις...ουτε τα ψεμματα ουτε υο να θεωρεις παραλογο να ξερουν τον μισθο σου πχ..
Δυστυχώς για μένα φιλία δεν είναι ούτε το να είσαι σε μια παρέα και να σε βρίζει πατόκορφα ο άλλος δήθεν τάχα μου για αστείο όπως κάνουν οι περισσότεροι. Είπαμε είμαι παράξενος, μου αρέσει ο σεβασμός και η διακριτικότητα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δυστυχώς για μένα φιλία δεν είναι ούτε το να είσαι σε μια παρέα και να σε βρίζει πατόκορφα ο άλλος δήθεν τάχα μου για αστείο όπως κάνουν οι περισσότεροι. Είπαμε είμαι παράξενος, μου αρέσει ο σεβασμός και η διακριτικότητα.
τι εννοεις;

υγ αλλο παρεα αλλο φιλος.

Επισκέπτης

Δυστηχως για σενα τυπε, δεν ειχες φιλους. Αν μου λες οτι σε εκμεταλευονταν τι φιλοι ηταν ? Εκτος αν το εβλεπες εσυ ετσι. Εγω ας πουμε που αποψε ειμαι αφραγκος, εχω μονο 3 ευρω πανω μου, αλλα επειδη ειμαι του εξω, εστω και στο καφενειο του χωριου, κανονισα να μου πληρωσουν οι φιλοι μου οτι φαω κι οτι πιω, τους εκμεταλευομαι ?
Εμενα οι φιλοι μου ξερουν ποσα περνω στη δουλεια και εγω ξερω την οικονομικη κατασταση τους και ψαχνουμε μαζι να βρουμε τροπους να βγαζουμε περισοτερα. Που το βλεπεις το κακο ? Απο τα γραφομενα σου, μου φαινεται οτι εσυ ζηλευεις τους οποιους φιλους ή γνωστους εχεις. Τι αλλο να πω ο καθενας εχει διπλα του αυτους που του αξιζουν.

Επισκέπτης
Υπαρχει.
437px-BlackLab2009.jpg

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δυστηχως για σενα τυπε, δεν ειχες φιλους. Αν μου λες οτι σε εκμεταλευονταν τι φιλοι ηταν ? Εκτος αν το εβλεπες εσυ ετσι. Εγω ας πουμε που αποψε ειμαι αφραγκος, εχω μονο 3 ευρω πανω μου, αλλα επειδη ειμαι του εξω, εστω και στο καφενειο του χωριου, κανονισα να μου πληρωσουν οι φιλοι μου οτι φαω κι οτι πιω, τους εκμεταλευομαι ?
Εμενα οι φιλοι μου ξερουν ποσα περνω στη δουλεια και εγω ξερω την οικονομικη κατασταση τους και ψαχνουμε μαζι να βρουμε τροπους να βγαζουμε περισοτερα. Που το βλεπεις το κακο ? Απο τα γραφομενα σου, μου φαινεται οτι εσυ ζηλευεις τους οποιους φιλους ή γνωστους εχεις. Τι αλλο να πω ο καθενας εχει διπλα του αυτους που του αξιζουν.
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ε τότε ρε παιδιά αφού είστε τόσο ικανοποιημένοι με τους φίλους σας, αφού δε μαλώσατε ποτέ μαζί τους και μάλιστα φροντίζετε και τα οικονομικά μεταξύ σας και αφού ποτέ δεν είχατε παράπονο τότε είστε πολύ τυχεροί άνθρωποι. Άρα υπάρχει φιλία στις μέρες μας, εγώ μόνο και μερικοί άλλοι περίεργοι δεν έχουμε φίλους και ό,τι λέγεται από επιστήμονες για τη μοναξιά της εποχής είναι μούφες.

Επισκέπτης
Η φωτο ηταν απαντηση στον φιλτατο supermouse

Επισκέπτης
Δεν ειναι δικο μου το λαμπραντορ,απο τη wikipedia το σηκωσα.

Το θυμαμαι για το θυληκο μποξερ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ε τότε ρε παιδιά αφού είστε τόσο ικανοποιημένοι με τους φίλους σας, αφού δε μαλώσατε ποτέ μαζί τους και μάλιστα φροντίζετε και τα οικονομικά μεταξύ σας και αφού ποτέ δεν είχατε παράπονο τότε είστε πολύ τυχεροί άνθρωποι. Άρα υπάρχει φιλία στις μέρες μας, εγώ μόνο και μερικοί άλλοι περίεργοι δεν έχουμε φίλους και ό,τι λέγεται από επιστήμονες για τη μοναξιά της εποχής είναι μούφες.
φυσικα κ τυχαινει στα τοοοοσα χρονια να μαλωσεις μαζι τους.κανεις τελειος.
αλλα η φιλια σας εχει τις καταλληλες βασεις για: α) οι λογοι του καυγα να ειναι μαλακιες και β)να τα βρισκετε παλι το πολυ σε 5 ωρες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμεις εχουμε αφανεις φιλους γιαυτο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν προσεξες ολοι χρησιμοποιουν πλυθυντικο στις φιλιες...
Ενω οι πραγματικοι φιλοι, δεν ξεπερνουν σε καμια περιπτωση τα δακτυλα της μιας παλαμης και λεω παρα πολλους.

Ουτε φειςμπουκ να το ειχαν κανει με 1234 φιλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μακρυα απο ανθρωπακια που σε μειωνουν για να ανεβουν αυτοι..
ακομα κι εαν ειναι αδερφια ...μακρυα..
ο σεβασμος ειναι μεγαλη υποθεση

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν προσεξες ολοι χρησιμοποιουν πλυθυντικο στις φιλιες...
Ενω οι πραγματικοι φιλοι, δεν ξεπερνουν σε καμια περιπτωση τα δακτυλα της μιας παλαμης και λεω παρα πολλους.
και όσα τα δάκτυλα της παλάμης να είναι οι φίλοι πάλι πληθυντικός αριθμός χρησιμοποιείται :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom