Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Είμαι 40+ και έχω 4-5 σταθερούς φίλους στην Ελλάδα από τα 18 μου και ας μένω εκτός χώρας για 9 χρόνια.
Οι πραγματικοί φίλοι δεν χάνονται στον χρόνο.
Και έχω κόψει και 3-4 που ήταν σαν αδέρφια αλλά τυχαν διάφορα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Το νήμα αφορά την αληθινή φιλία. Αν θέλεις να το κουβεντιάσουμε στειλε μου προσωπικο μηνυμα. ευχαρίστως
Τύπε το νήμα ζεστάθηκε γιατί ανοίχτηκε άλλο νήμα που συσχετίζει τη φιλία με το χρήμα.. εκεί απαντάμε στις 2 προηγούμενες σελίδες..
Απ ότι φαίνεται μετά έπεσε συγχώνευση λες και πληρώνουν από την τσέπη τους τι παραπάνω νήμα...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Σίγουρα έτσι είναι, σε δεύτερο στάδιο. Σε πρώτο στάδιο να βρεις το τρόπο να ξεκόψεις είναι το θέμα.
Αν αρχίσεις και δε σηκώνεις τηλέφωνα θα τα πάρει στη κράνα. Αν τον κόψεις θα σου πει τόσα και τόσα και κόβεις, είσαι μουνής. Και θα βρει 10 τρόπους να σε χειραγωγήσει για το ένα καλό που σου κανε. Ενώ εσύ με την υπομονή σου να ανέχεσαι τον μαλάκα για καιρό με όλες του τις μαλακίες πχ δεν τον έχεις ξεπληρώσει;; Είναι για το πούτσο ο κοσμάκης πλέον. Ή στη τελικά δεν δικαιούμαι να προχωρήσω στη ζωή μου; Γνώρισα και άλλα άτομα άλλου επιπέδου, οι οποίοι όταν πας να τους κάνεις φίλους σε απωθούν συνήθως, ενώ η πλέμπα σε υποδέχεται και σε περιμένει στη γωνία συνεχώς να βουλιάξετε μαζί στο έλος. Προτιμώ να προσπαθώ να γίνω καλύτερος για να κάνω με καλύτερους παρέα και φρέσκα άτομα μορφωμένα και καλλιεργημένα, παρά με το γίδι που έχει βγάλει μόνο το γυμνάσιο, έχει 10 δικαστήρια και πραγματικά με πάει τόσο πίσω κάθε συνάντηση που θέλω 10 μέρες να επανέλθω απ τη μαυρίλα που εισπράττω. :cry:
Τύπε μπορείς να κόψεις χωρίς λόγο μαχαίρι.. μπορείς να αραιώσεις σιγά σιγά οπότε κάποια στιγμή χάνεσαι..
Τώρα αν θες να σε κόψει ο άλλος για να μην έχεις ζαλάδα είναι απλό..
Ξέχναγε που κ που λεφτά και βάζε τους άλλους να πληρώνουν αλλά μην τα επιστρέφεις.. κάποια στιγμή θα γίνει μανουρα και θα κόψετε ή θα σε κόψουν σιγά σιγά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom