james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.212
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, έχω κόψει φιλική σχέση μετά από 27 χρόνια .Εσένα άμα στο κάνουν αυτό,τους ξαναδέχεσαι;
Εγώ όχι πάντως
Λες να κωλώνω;
Τύπε, έχω κόψει φιλική σχέση μετά από 27 χρόνια .Εσένα άμα στο κάνουν αυτό,τους ξαναδέχεσαι;
Εγώ όχι πάντως
μονο που ηταν ΜΟΝΟΣ δυστυχωςΚΡΙΜΑ.
Πάντως, εκείνος έκανε Ο,ΤΙ μπορούσε.
χαχα καλό!Τι σου συνέβη; Βρήκες άνθρωπο να σου τη γαμήσει και εκείνη δε δέχτηκε;
Εννοείς ότι δεν υπάρχει γυναίκα;μονο που ηταν ΜΟΝΟΣ δυστυχως
οχι εννοω οτι δεν ξερει η γυναικα σου τι θες να κανειςΕννοείς ότι δεν υπάρχει γυναίκα;
Ξέρει αλλά δηλώνει πιστή. Γουστάρει πάντως σαν φαντασίωση. Αλλά μέχρι εκεί όπως οι πιο πολλές νομίζω.οχι εννοω οτι δεν ξερει η γυναικα σου τι θες να κανεις
αν οντως λες αληθεια και ξερει οτι το θες πρεπει να το κουβενυιαζεις σε καθε ευκαιρια,να της λες ποσο το θες κλπΞέρει αλλά δηλώνει πιστή. Γουστάρει πάντως σαν φαντασίωση. Αλλά μέχρι εκεί όπως οι πιο πολλές νομίζω.
Ναι συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω πωε δεν μας μαθαίνουν στο σχολείο την πραγματική αξία της φιλοσοφίας. Είναι και η τηλεόραση που προβάλει όλα αυτά που αναφέρεις και έτσι όλοι ασχολούνται με μαλακίες αντί με την ουσία. Πάντως μέχρι Δευτέρα ΠΑΟΚΑΡΑ και από Τρίτη συζητάμε ξανά σοβαράΝα ακούσω κάτι διαφορετικό στη συνάντηση, κάτι που θα με κάνει σοφότερο... ειδάλλως το θεωρώ πεταμένο χρόνο και λεφτά.
Οι συνήθεις συζητήσεις σε καφετέριες είναι ποδόσφαιρο/στοίχημα για τους άντρες και νύχια/κουρτίνες για τις γυναίκες.
Μην είσαι απόλυτος μαν, υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι εκεί έξωΌχι δεν υπάρχει. Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει τον κώλο του σε όλα τα επίπεδα.
Ολοι μας ζουμε σε καιρους που τα παντα ρέουν προς καθε κατεύθυνση και με ταχύτητες ποιο γρηγορες απο τους παλμους μας..
Οποτε ρωτησα τον εαυτο μου αν θελω τη φιλια στη ζωη μου σε ενα τοσο πολυμορφικο περιβαλλον και η απαντηση ειναι ναι θελω ...
Αυτο σημαίνει οτι μαζι με το φιλο /φιλη εχω και τη δυναμη να ειμαι στο πλευρο του (και δεν μιλαω για χρημα μονο) οταν κατι θα στραβώσει διότι φιλος δεν ειναι ο πασατεμπος για να περνάει η ωρα αλλα μια συνθηματική επένδυση...
Τωρα αν αρχίσουν τα έκτροπα εκει μετα καταλαβαίνεις οτι φορτώθηκες και αναλογα πράττεις...
Η φιλια ειναι ενα πεδιο για ανθρωπους που θελουν να καλλιεργούν τα στοιχεια της ζωης ...
ισχυει...εχω βοηθηθει απο παντελως αγνωστο κοσμοΜην είσαι απόλυτος μαν, υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι εκεί έξω
Μια από τα ίδια κι εγώ! Αλλά μπορώ να πω πως πλέον έχω λιγοστούς αλλά πραγματικούς φίλους !ισχυει...εχω βοηθηθει απο παντελως αγνωστο κοσμο
εχω αυτη την εφαρμογη για κρυφη βιντεοσκοπιση και δε τη βρησκω πλεον στο play store. γιαυτο δε παιρνω καινουριο. υπαρχει τροπος να τη κανω μετακινηση στη καινουρια συσκευη?Πάρε καινούριο με περίπου 150€.
Δεν χρειάζεται να πουλήσεις νεφρό για i -phone.Kατι απλο ,για να μπαίνεις και στο bou.χρειαζεσαι.
Ρώτα κάποιο μέλος στην ενότητα των τεχνικών θεμάτων.εχω αυτη την εφαρμογη για κρυφη βιντεοσκοπιση και δε τη βρησκω πλεον στο play store. γιαυτο δε παιρνω καινουριο. υπαρχει τροπος να τη κανω μετακινηση στη καινουρια συσκευη?
ισχυει...εχω βοηθηθει απο παντελως αγνωστο κοσμο