Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.606
Πόντοι
3.556
Εδώ συμφωνώ αλλά διαφωνώ με την υπέρμετρη χρήση Η/Υ που όμως σε εκεινα τα μέρη ,λόγω κλιματικών συνθηκών ,είναι κάτι φυσιολογικό σε αντίθεση με εδώ.

Ποιον Η/Υ, ρε συ; Με το κινητό στο χέρι γίνονται όλα. Στο μπου π.χ. δεν έχω μπει ποτέ με λάπτοπ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Στο παρασύνθημα,είσαι σπαγγοραμένος κωλόγερος.....

:2on1:
Κωλο-γερος είμαι, αλλά όχι σπαγγοραμμενος.
Πάντως πρόβλημα με φίλους δεν είχα, όλοι ήθελαν να βγω μαζί τους και με κερνούσαν με χαρά, γιατί μαζί μου φαινόντουσαν σαν τον Τομ Κρουζ.:confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.060
Πόντοι
12.946
Πάντως πρόβλημα με φίλους δεν είχα, όλοι ήθελαν να βγω μαζί τους και με κερνούσαν με χαρά, γιατί μαζί μου φαινόντουσαν σαν τον Τομ Κρουζ.:confused:
Επιβεβαιώνω :2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.955
Πόντοι
6.056
Mπασμενοι και κοντοι εννοεις?:coffee::confused::confused::confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Ποιον Η/Υ, ρε συ; Με το κινητό στο χέρι γίνονται όλα. Στο μπου π.χ. δεν έχω μπει ποτέ με λάπτοπ.
εγω παλι το κινητο το εχω μονο για τικ τοκ και για να δω κατι οταν ειμαι εξω. οταν ειμαι σπιτι μονο υπολογιστη. ανεση, μεγαλη οθονη, πολλαπλες επιλογες. ασε που το κινητο που εχω εχει αρχησει να κολλαει και θα το κανω κομματια καμια μερα

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Εδώ συμφωνώ αλλά διαφωνώ με την υπέρμετρη χρήση Η/Υ που όμως σε εκεινα τα μέρη ,λόγω κλιματικών συνθηκών ,είναι κάτι φυσιολογικό σε αντίθεση με εδώ.
Αναλόγως την χρήση που κάνουν.

Έχεις ακουστά την Demoscene;

Ο Έλληνας πέρα από Facebook και Novibet δεν ξέρει κάτι άλλο...

Ο Η/Υ είναι ένα πολυεργαλείο και μακάρι να μην είχαν βγει ποτέ τα έξυπνα κινητά! (κι αυτά υπολογιστές είναι, αλλά dumbed down)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.060
Πόντοι
12.946

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Ενώ ο Έλληνας αντέχει 5 μέρες χωρίς ζμαρτφόν και φατσοβιβλίο;

Έλα τώρα...
Eδω πέρα πεντάχρονα τρώνε με το κωλοκινητο στο χέρι...λες και βλέπουν πως πάει το Χρηματιστήριο σε real time.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
εγω παλι το κινητο το εχω μονο για τικ τοκ και για να δω κατι οταν ειμαι εξω. οταν ειμαι σπιτι μονο υπολογιστη. ανεση, μεγαλη οθονη, πολλαπλες επιλογες. ασε που το κινητο που εχω εχει αρχησει να κολλαει και θα το κανω κομματια καμια μερα
Πάρε καινούριο με περίπου 150€.
Δεν χρειάζεται να πουλήσεις νεφρό για i -phone.Kατι απλο ,για να μπαίνεις και στο bou.χρειαζεσαι.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Με αφορμή το σχόλιο του τύπου (βλέπε παρακάτω) έχω να καταθέσω ότι από τότε που έκοψαν διάφοροι φίλοι (για ποικιλία λόγων) έχω κάνει τρομερή οικονομία... Αρχικά γαμαω γκόμενες περισσότερο. Οπότε δεν έχω χρόνο για καφέδες κλπ ενώ για εξόδους είμαι συνήθως κουρασμένος. Άλλη σημαντική εξοικονόμηση είναι ότι δεν πάω στα μπουρδέλα.
Οπότε έχει βάση ο ισχυρισμός ότι οι φίλοι είναι παραπάνω έξοδα..

Όσο μεγαλώνω πάντως διαπιστώνω πως το πρόβλημα δεν είναι πώς κάνεις νέους φίλους. Το πρόβλημα είναι πώς ξεκόβεις τελείως από τοξικά άτομα που όχι απλά δεν έχετε τι να πείτε, που έχουν φθαρεί τόσο οι σχέσεις λες και δεν υπήρξε ποτέ ο άλλος. Κι άηντε βρες τρόπο να ξεκόψεις ή να του πεις του άλλου τέλος δεν θέλω πάρε - δώσε. Εκεί παίζει άλλο κόστος, ψυχικό που δεν αναπληρώνεται με τα εκατομμύρια του κόσμου το να έρχεσαι σε επαφή με άτομα που δεν έχετε τίποτα να πείτε πια.
Τύπε να καταθέσω επίσης ότι το ψυχικό κόστος είναι κάνα χρόνο περίπου.. ίσως και λιγότερο ανάλογα την περίπτωση..
Ανάλογα πόσο ισχυρός χαρακτήρας εισαι το ξεπερνάς. Δεν είναι κακή και μια επίσκεψη σε ψυχολόγο, πιθανόν να συντομεύει κι άλλο το διάστημα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.386
Πόντοι
446
"Είμαστε καλοί μέχρι σε σημείο που τους βολεύει" έτσι έχει καταντήσει σήμερα ο άνθρωπος, όποτε είχα κάνει φίλους είχα αρκετα προβλήματα σε σημείο κρατάω επαφές με κάτι γνωστούς και τους βλέπω μια φορά το μήνα τον καθένα και φτάνει όσο για το κόστος των εξόδων εξαρτάται τι είδος τρόπου ζωής κάνεις και οι αυτοί που θα βγείς μαζί τους.

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
780
Πόντοι
301
Για μένα θα πρέπει να υπάρχει ουσία και στην διασκέδαση.

Αυτή η κουλτούρα του καφέ και της ταβέρνας ποτέ δεν μου άρεσε στην Ελλάδα... και έχει καταντήσει να είναι το μισό ΑΕΠ (το άλλο μισό τουρισμός/Airbnb).
Ναι αλλά τι εννοείς ουσία;.
Και για καφέ μόνο μια συνάντηση μπορεί να έχει ουσία, εσύ πως το εννοείς;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.394
Πόντοι
17.885
Κοίτα το να χεις φίλους ή γενικά την οποιοδήποτε κοινωνικη ζωή πάντα συνεπάγεται και κάποια έξοδα. Τα πολλά βλάπτουν τα λίγα σε γελοιοποιούν. Για μένα ο άντρας δίνει στην οικογένεια/σχέση/εαυτό του και κάνα καφε με φίλους κτλ να μην αποξενώνεται-να λέει κάνα Καλαμπουρι! Δεν πάμε δημοτικό να "κρεμομαστε"/επενδύουμε σε φιλιες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Αν σκέφτεσαι "πάλι λεφτά θα δώσω ,καλύτερα να πω ότι δε μπορώ" τότε δε μιλάμε για φίλους. Με τους πραγματικούς φίλους υπάρχει κατανόηση, λες "παιδιά δεν έχω λεφτά" και θα τα βρείτε ή θα κάτσετε σπίτι να τα λέτε ή θα βγαίνετε λιγότερο συχνά.

Κάποιοι μπερδεύουν τους φίλους με τις κοινωνικές συναναστροφές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom