Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ειναι παρα πολυ σπανιο να υπαρχει πραγματικη φιλια

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Πχ παραδειγμα η σειρα "Αυτη η Νυχτα Μενει":

Παπας - Μυρτουλα

Νιτσα - γιος Διαμαντως

Γιωργης - Τασος

Αρχηγος αστυνομιας - Αλεξανδρος (ενταξει εδω ειναι προσπαθεια φιλιας και οχι φιλια)

Ποντικας - μπαμπας Μυρτουλας (οταν ζουσε)

κ.ο.κ.

Τελευταία τροποποίηση:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Και ο χοντρός & λιγνός
Περιμένουμε την άποψη σου Ωρίων για την φιλία- δε μπορεί κάτι θα θυμάσαι από τη προηγούμενη ζωή σου ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι είμαι κουτάβι και δεν ξέρω από αυτα :grin:

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Τοξικοι φιλοι
A32A3C76-8F24-4DC0-9604-EC5633568713.jpeg

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.197
Πόντοι
3.820
Συνηθως ψαχνουμε τους καλυτερους φιλους σε ατομα της ιδιας περιπου ηλικιας.
Ωστοσο, οι καλυτερες φιλιες συνηθως γινονται μεταξυ ατομων με μεγαλη διαφορα ηλικιας
Ειναι και πιο αγνες γιατι δεν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα.
Πχ στα 15 σου μπορει να κανεις εναν αληθινο φιλο 60 χρονων που να τον αγαπας και να σε αγαπαει αληθινα και να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου.
Συνηθως συμβαινει σε χωρια και πιο ανοιχτες κοινωνιες και οχι τοσο σε μεγαλουπολεις

Μεταξυ φιλων ιδιας ηλικιας (το συνηθεστερο) συχνα μπαινουν αντικρουομενα συμφεροντα και προσωπικες αντιζηλιες σε θεματα γυναικων, σπουδων, καριερας, χρηματων, κλπ
συμβαινει αυτο,αλλα ο λογος τις περισσοτερες φορες ειναι η διαφορετικη φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας..εκανα πολυ παραπανω παρεα με φιλο μεγαλυτερο μου ,οταν αυτος χωρισε,ενω ολοι οι συνομηλικοι μου χαθηκαν εντελως λογω παντρειας...το ιδιο μπορει να γινει και με εναν μικροτερο που δεν εχει υποχρεωσεις οταν και συ δεν εχεις υποχρεωσεις...γενικα παντως ισχυει οτι οταν βρισκουν γυναικα-γκομενα εξαφανιζονται ,σε συνδυασμο παντα με το οικονομικο..οταν δεν σου φτανουν, βαζεις προτεραιοτητα να βγαινεις με την γκομενα παρα με τους φιλους-παρεες...

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Συνηθως ψαχνουμε τους καλυτερους φιλους σε ατομα της ιδιας περιπου ηλικιας.
Ωστοσο, οι καλυτερες φιλιες συνηθως γινονται μεταξυ ατομων με μεγαλη διαφορα ηλικιας
Ειναι και πιο αγνες γιατι δεν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα.
Πχ στα 15 σου μπορει να κανεις εναν αληθινο φιλο 60 χρονων που να τον αγαπας και να σε αγαπαει αληθινα και να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου.
Συνηθως συμβαινει σε χωρια και πιο ανοιχτες κοινωνιες και οχι τοσο σε μεγαλουπολεις

Μεταξυ φιλων ιδιας ηλικιας (το συνηθεστερο) συχνα μπαινουν αντικρουομενα συμφεροντα και προσωπικες αντιζηλιες σε θεματα γυναικων, σπουδων, καριερας, χρηματων, κλπ
15χρονο με 60 χρονο δε μου ακουγεται και πολυ σόι η φιλία... μάλλον παιδιφιλία....

• Like
Αντιδράσεις: Ares7

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Περιμένουμε την άποψη σου Ωρίων για την φιλία- δε μπορεί κάτι θα θυμάσαι από τη προηγούμενη ζωή σου ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι είμαι κουτάβι και δεν ξέρω από αυτα :grin:
Η σκυλομαμά μού είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Άρα υπάρχει φιλία!

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Υπάρχει αληθινή φιλία..Αρκεί να ξέρεις ποιοί νοιάζονται πραγματικά για σένα
μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η σκυλομαμά μού είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Άρα υπάρχει φιλία!
εσύ είσαι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συμβαινει αυτο,αλλα ο λογος τις περισσοτερες φορες ειναι η διαφορετικη φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας..εκανα πολυ παραπανω παρεα με φιλο μεγαλυτερο μου ,οταν αυτος χωρισε,ενω ολοι οι συνομηλικοι μου χαθηκαν εντελως λογω παντρειας...το ιδιο μπορει να γινει και με εναν μικροτερο που δεν εχει υποχρεωσεις οταν και συ δεν εχεις υποχρεωσεις...γενικα παντως ισχυει οτι οταν βρισκουν γυναικα-γκομενα εξαφανιζονται ,σε συνδυασμο παντα με το οικονομικο..οταν δεν σου φτανουν, βαζεις προτεραιοτητα να βγαινεις με την γκομενα παρα με τους φιλους-παρεες...
ακριβώς αυτό!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Καταλάβαμε Ωρίων :buck2:στις επόμενες εκλογές να κατέβεις - κάνεις για πολιτικός :angel:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Καταλάβαμε Ωρίων :buck2:στις επόμενες εκλογές να κατέβεις - κάνεις για πολιτικός :angel:
Θα γίνω σκυλοβουλευτής! Ο λαός θέλει τα σκυλιά στη Βουλή!

Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να μου είπε ότι ο φίλος είναι ο καλύτερος σκύλος του ανθρώπου. Δεν ξέρω, δεν ξέρω.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.757
Πόντοι
3.446
Υπάρχει φιλία απλά όπως και όλα τα πράγματα στην ζωή μας, τίποτα δεν ειναι δεδομένο. Ο καθένας μπορεί να στην φέρει απο κει που δεν το περιμένεις. Ετσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη.. Προσωπικά εχω φίλους απο μικρή ηλικία. Δεν ειναι μόνο οι κοπέλες η ζωή μας. Φίλοι πρέπει να υπάρχουν έστω και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού, γιατί τόσοι ειναι οι πραγματικοί φίλοι και όχι οι 500 1000 κλπ που βλέπουμε στους υποτιθέμενους φίλους στα social..

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.638
Πόντοι
3.556
Με αφορμή αυτό το άρθρο, μου κινήθηκε η περιέργεια, αν θεωρείτε ότι το να έχει κανείς φίλους συνοδεύεται από υψηλό κόστος.

Στην περίπτωση μου ισχύει, ότι όταν δεν θέλω να ξοδεύω πολλά, μειώνω τις συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, ή τις επισκέψεις σε μπαράκια κλπ., και προτιμώ να το ρίχνω στο χαβαλέ online.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Στην περίπτωση μου ισχύει, ότι όταν δεν θέλω να ξοδεύω πολλά, μειώνω τις συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, ή τις επισκέψεις σε μπαράκια κλπ., και προτιμώ να το ρίχνω στο χαβαλέ online.
Στο παρασύνθημα,είσαι σπαγγοραμένος κωλόγερος.....

:2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom