Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.787
- Πόντοι
- 3.656
Πχ στα 15 σου μπορει να κανεις εναν αληθινο φιλο 60 χρονων που να τον αγαπας και να σε αγαπαει αληθινα και να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου.
Πχ στα 15 σου μπορει να κανεις εναν αληθινο φιλο 60 χρονων που να τον αγαπας και να σε αγαπαει αληθινα και να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου.
Πχ παραδειγμα η σειρα "Αυτη η Νυχτα Μενει":
Περιμένουμε την άποψη σου Ωρίων για την φιλία- δε μπορεί κάτι θα θυμάσαι από τη προηγούμενη ζωή σου ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι είμαι κουτάβι και δεν ξέρω από αυταΚαι ο χοντρός & λιγνός
συμβαινει αυτο,αλλα ο λογος τις περισσοτερες φορες ειναι η διαφορετικη φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας..εκανα πολυ παραπανω παρεα με φιλο μεγαλυτερο μου ,οταν αυτος χωρισε,ενω ολοι οι συνομηλικοι μου χαθηκαν εντελως λογω παντρειας...το ιδιο μπορει να γινει και με εναν μικροτερο που δεν εχει υποχρεωσεις οταν και συ δεν εχεις υποχρεωσεις...γενικα παντως ισχυει οτι οταν βρισκουν γυναικα-γκομενα εξαφανιζονται ,σε συνδυασμο παντα με το οικονομικο..οταν δεν σου φτανουν, βαζεις προτεραιοτητα να βγαινεις με την γκομενα παρα με τους φιλους-παρεες...Συνηθως ψαχνουμε τους καλυτερους φιλους σε ατομα της ιδιας περιπου ηλικιας.
Ωστοσο, οι καλυτερες φιλιες συνηθως γινονται μεταξυ ατομων με μεγαλη διαφορα ηλικιας
Ειναι και πιο αγνες γιατι δεν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα.
Συνηθως συμβαινει σε χωρια και πιο ανοιχτες κοινωνιες και οχι τοσο σε μεγαλουπολεις
Μεταξυ φιλων ιδιας ηλικιας (το συνηθεστερο) συχνα μπαινουν αντικρουομενα συμφεροντα και προσωπικες αντιζηλιες σε θεματα γυναικων, σπουδων, καριερας, χρηματων, κλπ
15χρονο με 60 χρονο δε μου ακουγεται και πολυ σόι η φιλία... μάλλον παιδιφιλία....Συνηθως ψαχνουμε τους καλυτερους φιλους σε ατομα της ιδιας περιπου ηλικιας.
Ωστοσο, οι καλυτερες φιλιες συνηθως γινονται μεταξυ ατομων με μεγαλη διαφορα ηλικιας
Ειναι και πιο αγνες γιατι δεν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα.
Συνηθως συμβαινει σε χωρια και πιο ανοιχτες κοινωνιες και οχι τοσο σε μεγαλουπολεις
Μεταξυ φιλων ιδιας ηλικιας (το συνηθεστερο) συχνα μπαινουν αντικρουομενα συμφεροντα και προσωπικες αντιζηλιες σε θεματα γυναικων, σπουδων, καριερας, χρηματων, κλπ
Η σκυλομαμά μού είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Άρα υπάρχει φιλία!Περιμένουμε την άποψη σου Ωρίων για την φιλία- δε μπορεί κάτι θα θυμάσαι από τη προηγούμενη ζωή σου ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι είμαι κουτάβι και δεν ξέρω από αυτα
μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετοΥπάρχει αληθινή φιλία..Αρκεί να ξέρεις ποιοί νοιάζονται πραγματικά για σένα
εσύ είσαι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!Η σκυλομαμά μού είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Άρα υπάρχει φιλία!
ακριβώς αυτό!συμβαινει αυτο,αλλα ο λογος τις περισσοτερες φορες ειναι η διαφορετικη φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας..εκανα πολυ παραπανω παρεα με φιλο μεγαλυτερο μου ,οταν αυτος χωρισε,ενω ολοι οι συνομηλικοι μου χαθηκαν εντελως λογω παντρειας...το ιδιο μπορει να γινει και με εναν μικροτερο που δεν εχει υποχρεωσεις οταν και συ δεν εχεις υποχρεωσεις...γενικα παντως ισχυει οτι οταν βρισκουν γυναικα-γκομενα εξαφανιζονται ,σε συνδυασμο παντα με το οικονομικο..οταν δεν σου φτανουν, βαζεις προτεραιοτητα να βγαινεις με την γκομενα παρα με τους φιλους-παρεες...
Καταλάβαμε Ωρίων στις επόμενες εκλογές να κατέβεις - κάνεις για πολιτικόςΗ σκυλομαμά μού είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Άρα υπάρχει φιλία!
Θα γίνω σκυλοβουλευτής! Ο λαός θέλει τα σκυλιά στη Βουλή!Καταλάβαμε Ωρίων στις επόμενες εκλογές να κατέβεις - κάνεις για πολιτικός
Οκ, καντο 25 με 50 τοτε, το νοημα ειναι αλλο15χρονο με 60 χρονο δε μου ακουγεται και πολυ σόι η φιλία... μάλλον παιδιφιλία....
Στο παρασύνθημα,είσαι σπαγγοραμένος κωλόγερος.....Στην περίπτωση μου ισχύει, ότι όταν δεν θέλω να ξοδεύω πολλά, μειώνω τις συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, ή τις επισκέψεις σε μπαράκια κλπ., και προτιμώ να το ρίχνω στο χαβαλέ online.