Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.791
Πόντοι
3.656

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Κάποτε ήμουν σε μια παρέα. Μπορώ με τις ώρες να γράφω για αυτούς. Με τον έναν ήμασταν πάρα πολύ φίλοι. Καλύτερα από αδέρφια.

Το πρόβλημα είναι πως ο τύπος ήταν αυτό που λέμε μαμάκιας. Όταν η μάνα του τον είπε να ξεκόψουμε απομακρυνθήκαμε. Σιγά σιγά έσπασε και η παρέα. Ο ένας τα λάλησε τώρα παίρνει φάρμακα , γύρισε από σεζόν βρήκε τη γκόμενα με άλλον και από τότε να το ξεπεράσει.
Ο τρίτος πήγε για καλόγερος στο Άγιο όρος και παντρεύτηκε το μάζεψε η γυναίκα του οπότε βγαίνει πολύ σπάνια.

Έκανα άλλες παρέες , έσπασα με άλλες παρέες αλλά αυτούς τους μαλάκες δε τους ξεπέρασα πότε ειδικά το μαμάκια.

Από τότε θα το πω η απάντηση είναι όχι δεν έχω φίλους. Έχω μόνο γνωστούς.

Δεν είναι ότι σταμάτησα να πιστεύω στη φιλία , αλλά έφαγα τόσο μεγάλη όσο άσχημη απογοήτευση που δε θα αντέξω να τη ζήσω ξανά. Ξέρεις τι είναι να περνάς ένα καλοκαίρι κλαίγοντας ; Παρέες έχω πολλές , μπορώ κάθε μέρα να κανονίσω με 10/12 διαφορετικά άτομα κάποιους εκ των οποίων συμπαθώ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Φίλους ; Μπα μόνο έναν και αυτόν τον βλέπω σπάνια ...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.067
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;
φιλια υπαρχει μονο αν γνωριζεις οτι δεν υπαρχει κανενα συμφερον απο τη μια μερια προς την αλλη

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Κάποτε ήμουν σε μια παρέα. Μπορώ με τις ώρες να γράφω για αυτούς. Με τον έναν ήμασταν πάρα πολύ φίλοι. Καλύτερα από αδέρφια.

Το πρόβλημα είναι πως ο τύπος ήταν αυτό που λέμε μαμάκιας. Όταν η μάνα του τον είπε να ξεκόψουμε απομακρυνθήκαμε. Σιγά σιγά έσπασε και η παρέα. Ο ένας τα λάλησε τώρα παίρνει φάρμακα , γύρισε από σεζόν βρήκε τη γκόμενα με άλλον και από τότε να το ξεπεράσει.
Ο τρίτος πήγε για καλόγερος στο Άγιο όρος και παντρεύτηκε το μάζεψε η γυναίκα του οπότε βγαίνει πολύ σπάνια.

Έκανα άλλες παρέες , έσπασα με άλλες παρέες αλλά αυτούς τους μαλάκες δε τους ξεπέρασα πότε ειδικά το μαμάκια.

Δεν είναι ότι σταμάτησα να πιστεύω στη φιλία , αλλά έφαγα τόσο μεγάλη όσο άσχημη απογοήτευση που δε θα αντέξω να τη ζήσω ξανά. Ξέρεις τι είναι να περνάς ένα καλοκαίρι κλαίγοντας ; Παρέες έχω πολλές , μπορώ κάθε μέρα να κανονίσω με 10/12 διαφορετικά άτομα κάποιους εκ των οποίων συμπαθώ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Φίλους ; Μπα μόνο έναν και αυτόν τον βλέπω σπάνια ...
αληθινη ιστορία, με αγγιξε πραγματικα λυπαμαι που εχασες φιλους που τους θεωρουσες αδελφους σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.067
Πόντοι
2.356

οσο μεγαλωνεις τοσο λιγοτερους κανεις γιατι τοσο πιο δυσκολα καθεσαι με καποιον ωστε να ζυμωθειτε οπως ζυμωθηκαν οι παιδικες και εφηβικες φιλιες. οποτε λογικο...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.791
Πόντοι
3.656

Αφού έχεις τόσα άτομα να βγαίνεις,δεν βλέπω τόσο μεγάλο πρόβλημα

Βρες και καμια γκόμενα και μια χαρά θα'σαι

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;
Ο δικός μου ορισμός για την φιλία:
Φίλος είναι ένας εχθρός που γνωρίζει πολλά για σένα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Αφού έχεις τόσα άτομα να βγαίνεις,δεν βλέπω τόσο μεγάλο πρόβλημα

Βρες και καμια γκόμενα και μια χαρά θα'σαι
Το κενό που σου αφήνουν άτομα που θεωρείς αδέρφια σου δε το καλύπτουν ούτε μουνιά , ούτε άλλες παρέες ούτε κανείς.

Κάθε Σάββατο κάτω είμαι , για ποτό , καφεδάκι βόλτα αλλά είναι σαν να είμαι μόνος.

Είναι κακό αυτό που λέω και το ξέρω αλλά πρόκειται αλλά για άτομα που τυχαίνει να έχουμε κοινά συμφέροντα. Αυτό είναι όλο καμιά σχέση με φιλιά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.791
Πόντοι
3.656
Το κενό που σου αφήνουν άτομα που θεωρείς αδέρφια σου δε το καλύπτουν ούτε μουνιά , ούτε άλλες παρέες ούτε κανείς.

Κάθε Σάββατο κάτω είμαι , για ποτό , καφεδάκι βόλτα αλλά είναι σαν να είμαι μόνος.

Είναι κακό αυτό που λέω και το ξέρω αλλά πρόκειται αλλά για άτομα που τυχαίνει να έχουμε κοινά συμφέροντα. Αυτό είναι όλο καμιά σχέση με φιλιά.

Τί να σου πω,δεν είχα ποτέ τέτοια 'αδέρφια' οπότε δεν νιώθω.

Πάντως μην παραπονιέσαι και γι'αυτούς που έχεις,γιατί θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα θες να βγεις για ένα καφέ ή ποτό...και δεν θα βρίσκεις κανέναν.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Ο δικός μου ορισμός για την φιλία:
Φίλος είναι ένας εχθρός που γνωρίζει πολλά για σένα.
Και κάποια στιγμή αυτά που γνωρίζει θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σού, κανόνας.

mel_of

Content Creator
Εγγρ.
17 Ιαν 2022
Like
37
Πόντοι
1
Σίγουρα υπάρχει. Δεν είναι εύκολο πράγμα όμως, θέλει και λίγο δουλειά από τις 2 μεριές, τύχη κλπ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.798
Πόντοι
6.946
Ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί φίλοι, δεν συμπληρώνουν καν τα δάχτυλα ενός χεριού. Και από αυτούς τους ελάχιστους, δεν σημαίνει ότι θα έχουμε με όλους εσαεί επικοινωνία, καθώς με τον καιρό, και οι άνθρωποι/καταστάσεις αλλάζουν.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Υπάρχει αληθινή φιλία..Αρκεί να ξέρεις ποιοί νοιάζονται πραγματικά για σένα

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
οι φιλίες απαιτούν υποχωρητικούς χαρακτήρες.Οι άνθρωποι που κάνουν εύκολα παραχωρήσεις ξεκινάνε τις καλύτερες φιλίες...Φυσικά παίζει ρόλο η παιδική ηλικία όπου ο καθένας χτίζει τρόπους επαφής με τους γύρω του......Δεν μπορείς να είσαι ένας κλειστός άνθρωπος και ξαφνικά να πεις: ανακοίνωση ! από σήμερα θέλω παρέες...:rockon:
:rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Συνηθως ψαχνουμε τους καλυτερους φιλους σε ατομα της ιδιας περιπου ηλικιας.
Ωστοσο, οι καλυτερες φιλιες συνηθως γινονται μεταξυ ατομων με μεγαλη διαφορα ηλικιας
Ειναι και πιο αγνες γιατι δεν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα.
Πχ στα 15 σου μπορει να κανεις εναν αληθινο φιλο 60 χρονων που να τον αγαπας και να σε αγαπαει αληθινα και να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου.
Συνηθως συμβαινει σε χωρια και πιο ανοιχτες κοινωνιες και οχι τοσο σε μεγαλουπολεις

Μεταξυ φιλων ιδιας ηλικιας (το συνηθεστερο) συχνα μπαινουν αντικρουομενα συμφεροντα και προσωπικες αντιζηλιες σε θεματα γυναικων, σπουδων, καριερας, χρηματων, κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom