Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Εχω μια φίλη 22 χρόνια
Με ξέρει και την ξέρω ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Όχι γκομενιλικι
Και 2 φίλους εδώ και 27 χρόνια.

Λυκοφιλίες παρά πολλές
εσύ πρέπει να είσαι από τους τυχερούς. μοιραστήκατε καλές και άσχημες στιγμές; εκεί δοκιμάζονται όλα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
αξίζει να τους έχουμε δίπλα μας; για τα όσα δίνουν και όσα παίρνουμε;
Εγω τύπε όλους του υποτιθέμενους φίλους μου τους έχω κάνει πλέον απλά γνωστούς για να ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;
Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτός

Και των αντρών,και των γυναικών
και όταν πιάσεις γκόμενες, οι φίλοι σου πάνε στην άκρη; και όταν μείνεις ξανά μπακούρι είναι εκεί οι φίλοι ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;
Τυπε το μονο σιγουρο ειναι πως:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Γυναίκα δεν διαλέξαμε σωστά- δουλειά δεν διαλέξαμε σωστά- φίλους δεν διαλέξαμε σωστά- κατά τα άλλα όλα καλά :crazy: αλλά όπως λέει η παροιμία άμα δε πιάνεις ψάρια δε φταίει πάντα η θάλασσα :crazy:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
και όταν πιάσεις γκόμενες, οι φίλοι σου πάνε στην άκρη; και όταν μείνεις ξανά μπακούρι είναι εκεί οι φίλοι ;

1.Ναι.Η γκόμενα πάντα παίρνει τη μερίδα του λέοντος

2.Αν μείνουν κι αυτοί μπακούρια,ναι

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Γυναίκα δεν διαλέξαμε σωστά- δουλειά δεν διαλέξαμε σωστά- φίλους δεν διαλέξαμε σωστά- κατά τα άλλα όλα καλά :crazy: αλλά όπως λέει η παροιμία άμα δε πιάνεις ψάρια δε φταίει πάντα η θάλασσα :crazy:
και πως να ναι όλα καλά τότε; πως είσαι ευτυχισμένος μετά;

1.Ναι.Η γκόμενα πάντα παίρνει τη μερίδα του λέοντος

2.Αν μείνουν κι αυτοί μπακούρια,ναι
πρέπει να βολέψει το τάιμινγκ. σκέψου το πρώτο εξάμηνο να είσαι με γκόμενα και το άλλο εξάμηνο ο φίλος σου με γκόμενα κ εσύ μπακούρι.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.234
Πόντοι
2.536
αυτός είναι ο στόχος κάθε ανθρώπου λοιπόν; οι γκόμενες και όλοι οι άλλοι....
χαχαχα

Κοίτα φίλε μου, το μουνί θέλει πολλή ενέργεια και είναι πάρα πολύ γλυκό. Ο έξυπνος ο άντρας το χαίρεται και μετά να βγαίνει με τους φίλους του. Αλλά οι γκόμενες είναι τόσο πουτσόδουλες που αρχίζουν την γκρίνια αν της αφήσεις λίγο και οι περισσότεροι άντρες, ως ιππότες, υποχωρούν.
εντάξει αυτό να το δεχτώ. εγω αναφέρομαι σε κάτι άλλο, στη ζήλεια μεταξύ φιλίας (φιλίας όμως, όχι γκομενιλίκι)
Υπάρχει κάθε τόσο για πολλά, π.χ. και για τα επαγγελματικά, για την κοινωνικότητα κλπ. Που θες να καταλήξεις; Κάθε σχέση έχει και τα καλά και τα άσχημα όσων εμπλέκονται.
Τουλάχιστον διάλεξες καλή ομάδα. Ηρακλής δεν είσαι εσύ; Γηραιός;

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Κοίτα φίλε μου, το μουνί θέλει πολλή ενέργεια και είναι πάρα πολύ γλυκό. Ο έξυπνος ο άντρας το χαίρεται και μετά να βγαίνει με τους φίλους του. Αλλά οι γκόμενες είναι τόσο πουτσόδουλες που αρχίζουν την γκρίνια αν της αφήσεις λίγο και οι περισσότεροι άντρες, ως ιππότες, υποχωρούν.

Υπάρχει κάθε τόσο για πολλά, π.χ. και για τα επαγγελματικά, για την κοινωνικότητα κλπ. Που θες να καταλήξεις; Κάθε σχέση έχει και τα καλά και τα άσχημα όσων εμπλέκονται.

θελω να καταλήξω στην ζήλεια που υπάρχει στην φιλία η οποία όχι την διατηρεί με τοξικότητα αλλά την τερματίζει κάπως άδοξα. Εσύ μένεις χωρίς φίλους και ή θα προτιμάς να τους κρατήσεις δίπλα σου με ψέματα ή θα διαλέξεις τον δρόμο της αλήθειας και όποιος κάτσε (μπορεί κ κανένας). Υπάρχουν φίλοι να χαίρονται με τη χαρά σου (είτε ερωτική είτε κοινωνική επαγγελματική κλπ);

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Όταν ήμουν μικρός με τραβούσε ο πατέρας μου με το ζόρι στον Ηρακλή - μετά όταν μεγάλωσα δεν ξαναπατησα γήπεδο - μαλλον στα χαρτιά είμαι Ηρακλής :smiling-face-with-heart-eyes:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Όχι

Απλά συνυπάρχεις μαζί τους,μέχρι να βρείτε γκόμενες
Ετσι ειναι,εγω ειχα 2 φιλους παεναμε για καεφε,με το που βρηκαν την πρωτη γκομενα στη ζωη τυος με παρατησανε,και οι 2 τις παντρετηκαν,ο ενας εκανε παιδι,ο αλλος οχι,εμενα δε μου μιλανε πλεον,και οι 2 τυποι μηδεν εμπειρια απο σχεσεις,βασικα εχουν παει μονο μς μια γυναικα στη ζωη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom