Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
υπαρχει παιχτη, οπως υπαρχει και φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα... ασχετως τι λενε οι "εμπειροι" γαμιαδες του πληκτρολογιου και της φαπας.
το θεμα ομως ειναι οτι, πρεπει να ψαξεις ΠΑΑΑΡΑ πολυ.
εννοω να εχεις εμπειριες-νταραβερι με κοσμο (οχι σεξουαλικο απαραιτητα) και να εχεις "φαει" τα μουτρα σου (που λενε), για να βρεις τους πραγματικους φιλους-φιλες η' εστω αυτα τα ατομα που αξιζει να ειναι διπλα σου.
σαφως το ποσοστο ειναι λιγο, γιατι κυριαρχει το συμφερον πασης φυσεως, αλλα μονο εσυ (συμφωνα με το χαρακτηρα σου παντα) θα καταλαβεις αν αξιζει η προσπαθεια σου η' οχι.
δε τσοϊς ιζ γιορς ορ ιτς απ του γιου που λενε...

προσωπικο τιπ:
απο την "κριση" του 2010 και προσφατα απο την "κριση" του κοβιδ 2020, τα πραγματα εχουν ξεκαθαρισει κατα πολυ, για το ποιοι και ποιες αξιζουν να ειναι διπλα σου παντως.

Φιλία ανάμεσα σε στρέιτ άντρα και όμορφη γυναίκα,ΔΕΝ υπάρχει

Μονο αν είναι μπάζο,μπορεί να υπάρχει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Φιλία ανάμεσα σε στρέιτ άντρα και όμορφη γυναίκα,ΔΕΝ υπάρχει

Μονο αν είναι μπάζο,μπορεί να υπάρχει
αμα ξεκαθαριζεις πραγματα και καταστασεις, ολα υπαρχουν παιχτη.
εξαλλου το ομορφη για σενα, μπορει να ειναι μετρια η' μπαζο για μενα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

Ο στρέιτ άντρας,μια γαμήσιμη γυναίκα θα θέλει ΠΑΝΤΑ να την πηδήξει.Αλλιώς δεν είναι στρέιτ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Εσύ δεν είσαι στρειτ μωρή κουράδα, ένας καταπιεσμένος σκατόπουστας είσαι.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
Για το τί εστι φιλία, η απάντηση δόθηκε απο τους Δάμωνα και Φιντία 25 αιώνες πριν.
Στις μέρες μας η απάντηση δόθηκε κι απο το σμηνίτη Βλάχο στο επεισόδιο "Φίλος τον φίλον έκραζεν"...
"Κύριοι, τη σήμερον ημερα ΔΕΝ υπάρχει φιλία, γιατιιιιιιιιι..... υπαρχει πολλη πουστια...
Το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
Για το τί εστι φιλία, η απάντηση δόθηκε απο τους Δάμωνα και Φιντία 25 αιώνες πριν.
Στις μέρες μας η απάντηση δόθηκε κι απο το σμηνίτη Βλάχο στο επεισόδιο "Φίλος τον φίλον έκραζεν"...
"Κύριοι, τη σήμερον ημερα ΔΕΝ υπάρχει φιλία, γιατιιιιιιιιι..... υπαρχει πολλη πουστια...
Το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν
Συμφωνω, ειμαι νεος και μεχρι τωρα μου την εχουν φερει οι πιο κοντινοι μου φιλοι, οι ''ΚΟΛΛΗΤΟΙ''! Παντα θα ειμαι ανοιχτος σε νεες φιλιες γνωριμιες, αλλα ποτε ξανα δεν θα ελπιζω δε αδερφικες σχεσεις! Αδερφικες σχεσεις εχω μονο με τα αδερφια μου, τους μονους ισως αιωνιους φιλους. Και οπως μου ειχε πει και ενας Πολωνος μπογιατζης στο μετρο : Τι τους θες τους φιλους, κοπελες να βρισκεις να περνας την ωρα σου! Δεν ειχε αδικο!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656

Μπορεί άνδρας στρέητ να είναι φίλος με μουνάρες, που μεγάλωσαν μαζί ή κάναν τσουλήθρα μαζί στην παιδική χαρά , όταν ήταν 1.5 ετών αμφότεροι.
Και με κάποιες που πηδήχτηκαν νέοι , είτε έφηβοι , είτε σε φοιτητική ηλικία , μετά να είναι φίλοι . Το αν ξαναπηδηχθούν έπειτα από πολλά χρόνια, δεν αναιρεί τη φιλία.

Το ότι οι άνδρες , έχουμε πολύ περισσότερους φίλους άνδρες , από φίλες γυναίκες, δεν αναιρεί τα προηγούμενα , φυσικό είναι . Μεγαλώνοντας, βλέπω ότι με παιδιά που ήμασταν κολλητοί στην εφηβική ηλικία και κάποια στιγμή τα πρώτα χρόνια της νιότης μετά το σχολείο , έγινε παρεξήγηση και ξεκόψαμε .... μετά από 1-2 δεκαετίες .... τη διαγράφουμε την παρεξήγηση και υπερισχύει η παλιά παιδική φιλία , οπότε πάλι φίλοι είμαστε.

Αυτοί που λένε ότι φίλοι είναι μόνο τα αδέλφια, πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα κοινωνικοποίησης. Πιστεύω ότι οι φίλοι , είναι πάνω από τα αδέλφια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Μπορεί άνδρας στρέητ να είναι φίλος με μουνάρες, που μεγάλωσαν μαζί ή κάναν τσουλήθρα μαζί στην παιδική χαρά , όταν ήταν 1.5 ετών αμφότεροι.
Και με κάποιες που πηδήχτηκαν νέοι , είτε έφηβοι , είτε σε φοιτητική ηλικία , μετά να είναι φίλοι . Το αν ξαναπηδηχθούν έπειτα από πολλά χρόνια, δεν αναιρεί τη φιλία.

Απ'τη στιγμή που έβαλες την πούτσα σου μέσα της,δεν υπάρχει φιλία.Ειστε εν δυνάμει εραστές

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Και οπως μου ειχε πει και ενας Πολωνος μπογιατζης στο μετρο : Τι τους θες τους φιλους, κοπελες να βρισκεις να περνας την ωρα σου! Δεν ειχε αδικο!

Άμα μπορούσαν όλοι να το κάνουν αυτό,σπάνια θα'βλεπες αντροπαρέα έξω

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
c54138bba8a71332670a238d1b472b9b.jpg

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20

Το ότι οι άνδρες , έχουμε πολύ περισσότερους φίλους άνδρες , από φίλες γυναίκες, δεν αναιρεί τα προηγούμενα , φυσικό είναι . Μεγαλώνοντας, βλέπω ότι με παιδιά που ήμασταν κολλητοί στην εφηβική ηλικία και κάποια στιγμή τα πρώτα χρόνια της νιότης μετά το σχολείο , έγινε παρεξήγηση και ξεκόψαμε .... μετά από 1-2 δεκαετίες .... τη διαγράφουμε την παρεξήγηση και υπερισχύει η παλιά παιδική φιλία , οπότε πάλι φίλοι είμαστε.

Αυτοί που λένε ότι φίλοι είναι μόνο τα αδέλφια, πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα κοινωνικοποίησης. Πιστεύω ότι οι φίλοι , είναι πάνω από τα αδέλφια.
Σχετικα με το τελευταιο, μαλλον σταθηκα ατυχος, αλλα ειναι πολυ νωρις για να μην ξανακανω φιλους! Σε καμια περιπτωση ομως δεν εχω προβλημα κοινωνικοποιησης! Φιλοι, ισως να μπορουν να ειναι ακομα και πανω απο τα αδελφια! Δεν συμφωνειτε, ομως, πως σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι?

Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
20
Άμα μπορούσαν όλοι να το κάνουν αυτό,σπάνια θα'βλεπες αντροπαρέα έξω
Ακριβως, το τελευταιο καιρο αποφευγω γενικα να βγαινω τσουρμο αντροπαρεα. Προτιμω να βγαινω με τις ξαδερφες μου ή με συμφοιτητριες μου. Αυτες φερνουν και φιλες τους και ετσι δεν χρειαζεται καν προσπαθω με τελειως αγνωστες . Μακαρι να το εκανα και νωριτερα! Τις προαλλες πηγα clubbing με 2 συμφοιτητριες μου πρωτοετεις και πετυχα κατι παλιοφιλους, εμειναν μαλακες . Τραβας τα βλεμματα οταν κυκλοφορεις καλο κοσμο

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα, εσείς πιστεύετε στην φιλία γενικότερα; Δεν εννοώ μόνο μεταξύ άνδρα γυναίκα και τέτοιες μλκς. Αναφέρομαι στην εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχω δει φίλους που όταν κάνεις πχ μια σχέση απομακρύνονται από σένα ή όταν τους πεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είχες. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Τι νομίζεται ότι ισχύει;
Όλοι οι φίλοι είναι μουνόπανα και φίδια τύπε!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εχω μια φίλη 22 χρόνια
Με ξέρει και την ξέρω ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Όχι γκομενιλικι
Και 2 φίλους εδώ και 27 χρόνια.

Λυκοφιλίες παρά πολλές