Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τη γνώμη μου θα τη πω αύριο γτ πέφτω απ τον ύπνο καληνύχτα.. :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν έχω αυτή την γνώμη για τους ανθρώπους που γράφουν εδώ. Ούτε αυτές που γράφουν στο κοσμο είναι περισσότερο χαζοχαρούμενες από τη μέση Ελληνίδα.

Ακριβώς. Σε αφήνω να το φιλοσοφήσεις.

Τίποτα πριν την ώρα του.

Εγω νομιζω οτι χαρακτηριστικα σαιτ της σεξουαλικης ζωης των ελληνων ειναι το σαιτ το παιδι μου και εγω καθως και το σαιτ αυτοτριτη.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που έμαθα αν και δεν το τηρώ δυστυχώς είναι μη δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις..Στην παραμικρή ιδέα ότι ο άλλος δεν κάνει σήκω και φύγε πριν σε βρουν τα άσχημα.

Καλά κάνεις. Εγώ το μόνο που θέλω πια είναι η ησυχία μου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπον.... :cheesy: εχουμε και λεμε! Φιλια (Αληθινη) ΝΑΙ υπαρχει! αν και πολυ δυσκολο!
και σε αντρες! οι γυναικες δεν εχουνε αληθινες φιλιες!! πολυ σπανια εως καθολου!!
τυχαιο οτι αν κανουν σοβαρη σχεση τα παραταν ΟΛΛΑΑΑΑΑΑ! φιλες φιλους παρεες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! οεο?
ΟΧΙ!
η φιλια ειναι καλη μεχρι μια ηλικια! απο κει και μετα υπαρχουν θες δεν θες, παπαριες!
ειδικα αν αναμεσα σε 2 φιλους ο ενας εξελιχθει πολυ με το περασμα των χρονων και ο αλλος οχι! (μπαινουν ψιλοι)
εχω φιλο απο τον στρατο πολυ καλο και οταν χωρισε απο την αραβωνιαστικιατου και μιλησαμε αντρικια μου πε οτι ξερεις κατι? ξερεις μου λεει ποσα μου χε πει για σενα? (απο τις λγες φορες που με ειχε δει)
ειναι τυχαιο οτι απο μια ηλικια και μετα ειδικα αν κανεις οικογενεια-παιδια-υποχρεωσεις-δουλεια κλπ κλπ εχεις απλα γνωστους?!?!?! βγαινεις με αδερφο αδερφη.κουνιαδο,νηφη κανα κουμπαρο για καμια ρετσινα κ ετσι......
γινεται να σαι 50 χρονων και να χεις παρεα οπως στο σηριαλ το 50-50 και καθε παρασκευη να βγαινετε σε τσιπουραδικο κ να το γαματε?
καλα ολλα αυτα στα εργα αλλα στην καθημερηνοτητα λιγο σπανιο!!

για φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας δεν το σχολιαζω καν!!  οσοι/ες ειναι ακομα 10-20 μπορει και να το πιστευουν και καλα κανουν! θα ρθει η ωρα που θα τα καταλαβουν ολλα μια ωραια μερα! καλα ειναι σε καποιες μικρες ηλικιες να ζεις μεσα σε μυθους για να περνας και ομορφα (ροζ παιδκα) χρονια !!!!!

Επισκέπτης
Εγω νομιζω οτι χαρακτηριστικα σαιτ της σεξουαλικης ζωης των ελληνων ειναι το σαιτ το παιδι μου και εγω καθως και το σαιτ αυτοτριτη.

Για τη δική σου σεξουαλική ζωή
πρέπει να κοιτάξεις σε φόρουμ για σκύλους.

Οι αζήτητες βρωμιάρες των Εξαρχείων,
τις οποίες δεν γαμάνε οι Πακιστανοί και άλλοι λάθρο
αγοράζουν μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά.
Έχουν μεγάλο τσουτσούνι , το δουλεύουν γρήγορα
και γαμάνε αζήτητες για μιά κονσέρβα pedigril ή friskies.

Βλέπεις χιλιάδες σε όλα τα πάρκα
που βγάζουν το σύζυγο για χέσιμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για τη δική σου σεξουαλική ζωή
πρέπει να κοιτάξεις σε φόρουμ για σκύλους.

Οι αζήτητες βρωμιάρες των Εξαρχείων,
τις οποίες δεν γαμάνε οι Πακιστανοί και άλλοι λάθρο
αγοράζουν μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά.
Έχουν μεγάλο τσουτσούνι , το δουλεύουν γρήγορα
και γαμάνε αζήτητες για μιά κονσέρβα pedigril ή friskies.

Βλέπεις χιλιάδες σε όλα τα πάρκα
που βγάζουν το σύζυγο για χέσιμο.

εχω γκομενο για τα γαμησια  μην συγχιζεσαι και δυο κοπρους στα κτηματα για να φυλανε τα ερμα. τωρα που θα μαζεψουμε ελιες θα ρθεις να βοηθησεις ; θα φερω και την χρυσα  μουνακι γατακι για παρεα το βραδυ και ενα πιατο φαι απο τα χερακια μου θα το χεις

Επισκέπτης
εχω γκομενο για τα γαμησια

Πότε ;;;;;;
Εδώ μέσα είσαι όλο το 24ωρο
365 μέρες το χρόνο.

Μεσοδιάστημα μεγαλύτερο από 30 λεπτά
μεταξύ δύο posts σου
δεν έχει υπάρξει από τότε που γράφτηκες.

Μήπως πάσχει από πρόωρη ο γκόμενος ;;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πότε ;;;;;;
Εδώ μέσα είσαι όλο το 24ωρο
365 μέρες το χρόνο.

Μεσοδιάστημα μεγαλύτερο από 30 λεπτά
μεταξύ δύο posts σου
δεν έχει υπάρξει από τότε που γράφτηκες.

Μήπως πάσχει από πρόωρη ο γκόμενος ;;;;;

μου κανεις ζηλιες επειδη εχω γκομενο; :2funny: Γελοιοποιησε  :sunglasses: Σε τρολαρω επειδη διασκεδαζω και σε φτυνω χοντρομπαλακι  :tits2:

Επισκέπτης
Οι βρωμιάρες των Εξαρχείων τα λένε
λες και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ...

κι ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST
ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ  , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ... dt ...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Οι βρωμιάρες των Εξαρχείων τα λένε
λες και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ...

κι ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST
ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ  , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ... dt ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

λαλακης ο εισαγωμενος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Καλυτερος φιλος ειναι αυτος που οταν εχει αδικο και του λες σκασε

δεν μιλαει.

Ακομη και αν δεν του πεις σκασε επειδη καποιοι θελουν να ειναι ευγενικοι
οταν εχει αδικο δεν μιλαει.

Ειναι καλος και για συνεργατης ενας τετοιος...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε σε φορτώνει με τα δικά του προβλήματα..Σε μια εποχή που όλοι έχουμε οικονομικά,ψυχολογικά θες να βγεις να ακούσεις κάτι ευχάριστο να ξεφύγεις λίγο.Επίσης πόσο σιχαίνομαι ανθρώπους που σου κατηγορούν άλλους που κάνουν παρέα.Λες από διμούτσουνες οχιές χορτάσαμε.Κάνας καλός;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε σε φορτώνει με τα δικά του προβλήματα..Σε μια εποχή που όλοι έχουμε οικονομικά,ψυχολογικά θες να βγεις να ακούσεις κάτι ευχάριστο να ξεφύγεις λίγο.Επίσης πόσο σιχαίνομαι ανθρώπους που σου κατηγορούν άλλους που κάνουν παρέα.Λες από διμούτσουνες οχιές χορτάσαμε.Κάνας καλός;

Ο Καλύτερος φίλος είναι αυτός που όταν του πεις το πρόβλημα σου... θα σου απαντήσει... ΦΙΛΕ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.... και όχι αυτός που θα σου χτυπήσει τη πλάτη και θα σου πει κουράγιο...αλλάζοντας θέμα...

Επίσης αυτός που κατηγορεί τον άλλον πίσω από τη πλάτη του... χρησιμοποιεί έναν ύπουλο τρόπο να παινέψει τον εαυτό του... Αν όλοι το καταλάβουμε αυτό, τότε οι κατηγόριες θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε τέτοιου είδους παράσιτα της κάθε παρέας!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
υπαρχει και λεγεται νωντομεμος  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτόν τον κόσμο, όλα υπάρχουν. Σε κάθε εποχή. Το πού θα τα βρείς, και πώς, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία... Συνήθως κατά τύχη, κι εντελώς αναπάντεχα. Κι από άτομα που δεν το περιμένεις. Τόσο τα ευχάριστα, όσο και οι μαλακίες με τις πουστιές.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Σε αυτό το κόσμο που έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια ηθικής, αγάπης, και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν καταντήσει συναλλαγές που ο καθένας κοιτάει το συμφέρουν του, θεωρείται ότι υπάρχει αληθινή φιλία; Φιλία που βάζεις το καλό του φίλου σου πάνω απτό δικό σου, που δεν κοιτάς μόνο να "αρπάξεις" αλλά και να δώσεις, που θα έκανες τα πάντα για τον φίλο σου…πιστεύετε υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο; Και ποσό σπάνιο είναι;

alan(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Δεν βάζεις το καλό του φίλου πάνω απο το δικό σου, ωφελημένοι βγαίνουν και οι δύο πλευρές απο μία φιλία. Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις όμως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.375
Πόντοι
27.261
Σε αυτό το κόσμο που έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια ηθικής, αγάπης, και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν καταντήσει συναλλαγές που ο καθένας κοιτάει το συμφέρουν του, θεωρείται ότι υπάρχει αληθινή φιλία; Φιλία που βάζεις το καλό του φίλου σου πάνω απτό δικό σου, που δεν κοιτάς μόνο να "αρπάξεις" αλλά και να δώσεις, που θα έκανες τα πάντα για τον φίλο σου…πιστεύετε υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο; Και ποσό σπάνιο είναι;
υπαρχει παιχτη, οπως υπαρχει και φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα... ασχετως τι λενε οι "εμπειροι" γαμιαδες του πληκτρολογιου και της φαπας.
το θεμα ομως ειναι οτι, πρεπει να ψαξεις ΠΑΑΑΡΑ πολυ.
εννοω να εχεις εμπειριες-νταραβερι με κοσμο (οχι σεξουαλικο απαραιτητα) και να εχεις "φαει" τα μουτρα σου (που λενε), για να βρεις τους πραγματικους φιλους-φιλες η' εστω αυτα τα ατομα που αξιζει να ειναι διπλα σου.
σαφως το ποσοστο ειναι λιγο, γιατι κυριαρχει το συμφερον πασης φυσεως, αλλα μονο εσυ (συμφωνα με το χαρακτηρα σου παντα) θα καταλαβεις αν αξιζει η προσπαθεια σου η' οχι.
δε τσοϊς ιζ γιορς ορ ιτς απ του γιου που λενε...

προσωπικο τιπ:
απο την "κριση" του 2010 και προσφατα απο την "κριση" του κοβιδ 2020, τα πραγματα εχουν ξεκαθαρισει κατα πολυ, για το ποιοι και ποιες αξιζουν να ειναι διπλα σου παντως.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.066
Πόντοι
1.056
Ο μεντορας μου μου ειχε πει:

<<Το πιο δυσκολο πραγμα σε αυτον τον κοσμο ειναι να βρεις εναν αληθινο φιλο>>
<<Και ακομη πιο δυσκολο ειναι να βρεις μια γυναικα να σε αγαπαει πραγματικα>>
<<Αν μπορεις να βρεις εστω και το ενα απο τα δυο θα εισαι μια χαρα!>>

Οι ανθρωποι ειναι φτιαγμενοι για να υπαρχουν μαζι να <<συναναστρεφοντε>> και εχουν αναγκη την <<συνδεση>> μεταξυ τους. Στην εποχη που ζουμε ειναι πιο δυσκολο βεβαια, αλλα η φυση στα ενστικτα μας δεν αλλαζει..

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.453
Πόντοι
3.656
Ο μεντορας μου μου ειχε πει:

<<Το πιο δυσκολο πραγμα σε αυτον τον κοσμο ειναι να βρεις εναν αληθινο φιλο>>
<<Και ακομη πιο δυσκολο ειναι να βρεις μια γυναικα να σε αγαπαει πραγματικα>>