pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
τη γνώμη μου θα τη πω αύριο γτ πέφτω απ τον ύπνο καληνύχτα..
Δεν έχω αυτή την γνώμη για τους ανθρώπους που γράφουν εδώ. Ούτε αυτές που γράφουν στο κοσμο είναι περισσότερο χαζοχαρούμενες από τη μέση Ελληνίδα.
Ακριβώς. Σε αφήνω να το φιλοσοφήσεις.
Τίποτα πριν την ώρα του.
Αυτό που έμαθα αν και δεν το τηρώ δυστυχώς είναι μη δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις..Στην παραμικρή ιδέα ότι ο άλλος δεν κάνει σήκω και φύγε πριν σε βρουν τα άσχημα.
Εγω νομιζω οτι χαρακτηριστικα σαιτ της σεξουαλικης ζωης των ελληνων ειναι το σαιτ το παιδι μου και εγω καθως και το σαιτ αυτοτριτη.
Για τη δική σου σεξουαλική ζωή
πρέπει να κοιτάξεις σε φόρουμ για σκύλους.
Οι αζήτητες βρωμιάρες των Εξαρχείων,
τις οποίες δεν γαμάνε οι Πακιστανοί και άλλοι λάθρο
αγοράζουν μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά.
Έχουν μεγάλο τσουτσούνι , το δουλεύουν γρήγορα
και γαμάνε αζήτητες για μιά κονσέρβα pedigril ή friskies.
Βλέπεις χιλιάδες σε όλα τα πάρκα
που βγάζουν το σύζυγο για χέσιμο.
εχω γκομενο για τα γαμησια
Πότε ;;;;;;
Εδώ μέσα είσαι όλο το 24ωρο
365 μέρες το χρόνο.
Μεσοδιάστημα μεγαλύτερο από 30 λεπτά
μεταξύ δύο posts σου
δεν έχει υπάρξει από τότε που γράφτηκες.
Μήπως πάσχει από πρόωρη ο γκόμενος ;;;;;
Οι βρωμιάρες των Εξαρχείων τα λένε
λες και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ...
κι ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST
ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ... dt ...
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε σε φορτώνει με τα δικά του προβλήματα..Σε μια εποχή που όλοι έχουμε οικονομικά,ψυχολογικά θες να βγεις να ακούσεις κάτι ευχάριστο να ξεφύγεις λίγο.Επίσης πόσο σιχαίνομαι ανθρώπους που σου κατηγορούν άλλους που κάνουν παρέα.Λες από διμούτσουνες οχιές χορτάσαμε.Κάνας καλός;
υπαρχει παιχτη, οπως υπαρχει και φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα... ασχετως τι λενε οι "εμπειροι" γαμιαδες του πληκτρολογιου και της φαπας.Σε αυτό το κόσμο που έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια ηθικής, αγάπης, και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν καταντήσει συναλλαγές που ο καθένας κοιτάει το συμφέρουν του, θεωρείται ότι υπάρχει αληθινή φιλία; Φιλία που βάζεις το καλό του φίλου σου πάνω απτό δικό σου, που δεν κοιτάς μόνο να "αρπάξεις" αλλά και να δώσεις, που θα έκανες τα πάντα για τον φίλο σου…πιστεύετε υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο; Και ποσό σπάνιο είναι;
Ο μεντορας μου μου ειχε πει:
<<Το πιο δυσκολο πραγμα σε αυτον τον κοσμο ειναι να βρεις εναν αληθινο φιλο>>
<<Και ακομη πιο δυσκολο ειναι να βρεις μια γυναικα να σε αγαπαει πραγματικα>>
<<Αν μπορεις να βρεις εστω και το ενα απο τα δυο θα εισαι μια χαρα!>>