Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μήπως κατάλαβες κ τί θέλει να πει ο ποιητής;;; :think:
πηγαινε ρε μαλακα και γραψε στο thread με τον λοβερδο να τα πεις με τον αλλο να γελασουμε λιγο.τον δικο σου λεω του λαος.αντε να περασει και η ωρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ειναι μεχρι να συνηθισω.καινουρια ειμαι μην το ξεχνας
Μωρε αυτο ή το εχεις ή δεν το εχεις.
Εσυ μαλλον εχεις προοπτικη να γινεις ακομη και καλο κοριτσι.

Επισκέπτης
Εχει τύχει να σας κάνει πουστιά φίλος σας?.....Εχει κολλήσει κανεις διακριτικά στην κοπελα σας?
Γενικά ακούω κάνουν πολλές πουστιές οι φίλοι απο εκεί που δεν το περιμένουμε!

Συνημμένα

• bad_friends_advice_by_Hilarious_War.jpg
    bad_friends_advice_by_Hilarious_War.jpg
    215,5 KB · Εμφανίσεις: 75

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Φιλος και να κολλαει στη γκομενα σου δεν ειναι φιλος... :knuppel:

Επισκέπτης
Ασε ειχα εναν παλια απο την Κω που ελεγε εχω γαμησει την γκομενα του καλυτερου μου φιλου κρυφα!...ειναι να τρελενεσαι αν ισχυει! :headbang:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εγω σιχαινομαι τα ατομακια που για μια γκομενα σε κλανουν παντελως κ μολις τους χωρισει σε ξαναθυμουνται κ θελουν τσαρκες σαν να μη συμβαινει τιποτα...επισης ουτε οι παντρεμενοι δικαιολογουνται που διαγραφουν κολλητους απο τη ζωη τους κ δεν πινουν εστω ενα καφε μαζι τους μια στο τοσο...οσες υποχρεωσεις κ να χεις ποτε δεν ξεχνας οτι πανω απ'ολα εισαι αντρας με τις δικες σου αναγκες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω σιχαινομαι τα ατομακια που για μια γκομενα σε κλανουν παντελως κ μολις τους χωρισει σε ξαναθυμουνται κ θελουν τσαρκες σαν να μη συμβαινει τιποτα...επισης ουτε οι παντρεμενοι δικαιολογουνται που διαγραφουν κολλητους απο τη ζωη τους κ δεν πινουν εστω ενα καφε μαζι τους μια στο τοσο...οσες υποχρεωσεις κ να χεις ποτε δεν ξεχνας οτι πανω απ'ολα εισαι αντρας με τις δικες σου αναγκες
γαμησετα φιλε...ειδικα με συνομιληκους μου (μετα των 30),το χω ζησει το εργο αυτο πολλες φορες...κ εκει ειναι που αναρωτιεσαι,αν αξιζει να δινεις σε τετοιους τυπους μια δευτερη ευκαιρια...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
γαμησετα φιλε...ειδικα με συνομιληκους μου (μετα των 30),το χω ζησει το εργο αυτο πολλες φορες...κ εκει ειναι που αναρωτιεσαι,αν αξιζει να δινεις σε τετοιους τυπους μια δευτερη ευκαιρια...

μπα δεν αξιζει...οποιος σου την κανει..θα σου την ξανακανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom