alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Με παρακολουθεις βλεπω.ενα ενα στο ποιος γαμαει τα θρεντ
Με παρακολουθεις βλεπω.ενα ενα στο ποιος γαμαει τα θρεντ
Μήπως κατάλαβες κ τί θέλει να πει ο ποιητής;;;Με γεια το νεο αβαταρ...
Με παρακολουθεις βλεπω.
Ναι. Απο καθαρη συμπτωση, γνωριζω ποιος ειναι στη φωτογραφια.Μήπως κατάλαβες κ τί θέλει να πει ο ποιητής;;;
Eπειδή εγώ δεν γνωρίζω κ μου αρέσει να μαθαίνω για πες....Ναι. Απο καθαρη συμπτωση, γνωριζω ποιος ειναι στη φωτογραφια.
Μπα. Η Βελβυ ειναι πιο ενδιαφερουσα.Εσυ αρχισες.be my guest.
O Αδολφος Χιτλερ.Eπειδή εγώ δεν γνωρίζω κ μου αρέσει να μαθαίνω για πες....
πηγαινε ρε μαλακα και γραψε στο thread με τον λοβερδο να τα πεις με τον αλλο να γελασουμε λιγο.τον δικο σου λεω του λαος.αντε να περασει και η ωρα...Μήπως κατάλαβες κ τί θέλει να πει ο ποιητής;;;
Μπα. Η Βελβυ ειναι πιο ενδιαφερουσα.
Μου ριχνει και κανενα μπινελικι πού και πού δημοσιως.
Εσυ εισαι πιο soft.
μιλας σοβαρα?γεια σου ρε λακη γιγαντα.O Αδολφος Χιτλερ.
ο Αδόλφος Χίτλερ baby...το δαμε κ αυτό από τον λάκη!!!!O Αδολφος Χιτλερ.
Μωρε αυτο ή το εχεις ή δεν το εχεις.ειναι μεχρι να συνηθισω.καινουρια ειμαι μην το ξεχνας
Μωρε αυτο ή το εχεις ή δεν το εχεις.
Εσυ μαλλον εχεις προοπτικη να γινεις ακομη και καλο κοριτσι.
+1Φιλος και να κολλαει στη γκομενα σου δεν ειναι φιλος...
γαμησετα φιλε...ειδικα με συνομιληκους μου (μετα των 30),το χω ζησει το εργο αυτο πολλες φορες...κ εκει ειναι που αναρωτιεσαι,αν αξιζει να δινεις σε τετοιους τυπους μια δευτερη ευκαιρια...εγω σιχαινομαι τα ατομακια που για μια γκομενα σε κλανουν παντελως κ μολις τους χωρισει σε ξαναθυμουνται κ θελουν τσαρκες σαν να μη συμβαινει τιποτα...επισης ουτε οι παντρεμενοι δικαιολογουνται που διαγραφουν κολλητους απο τη ζωη τους κ δεν πινουν εστω ενα καφε μαζι τους μια στο τοσο...οσες υποχρεωσεις κ να χεις ποτε δεν ξεχνας οτι πανω απ'ολα εισαι αντρας με τις δικες σου αναγκες
γαμησετα φιλε...ειδικα με συνομιληκους μου (μετα των 30),το χω ζησει το εργο αυτο πολλες φορες...κ εκει ειναι που αναρωτιεσαι,αν αξιζει να δινεις σε τετοιους τυπους μια δευτερη ευκαιρια...