kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τι λε ρε παιδί μουγνωμη μου ειναι οτι οσοι κραζουν κ λενε οτι δενν υπαρχει φιλια
ειναι οι ιδιοι αναξιοι στο να ειναι φιλοι.
τι λε ρε παιδί μουγνωμη μου ειναι οτι οσοι κραζουν κ λενε οτι δενν υπαρχει φιλια
Mπορεί απλά να μην γουστάρουν πολλά πολλά και να είναι μοναχικοι τύποι.γνωμη μου ειναι οτι οσοι κραζουν κ λενε οτι δενν υπαρχει φιλια
φυσικα.αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν κατηγορουν την φιλια.Mπορεί απλά να μην γουστάρουν πολλά πολλά και να είναι μοναχικοι τύποι.
α ναι? και για πες μου εσυ παραδειγματα δυνατης φιλιας ..γνωμη μου ειναι οτι οσοι κραζουν κ λενε οτι δενν υπαρχει φιλια
τι παραδειγματα να σου πω ρε σταμ?! ο νικος με την αγλαια ειναι φιλοι;!α ναι? και για πες μου εσυ παραδειγματα δυνατης φιλιας ..
Μπορει οσοι κλαιγονται να ειναι και καχυποπτοι σε αυτα τα θεματα..υπαρχει φιλια.σταματηστε την κλαψα.
και αναμεσα σε ανδρες και αναμεσα σε γυναικες και αναμεσα σε αντρα και γυναικα και σκυλο με παπια και ολα.
συμφωνω παντως στο οτι μετα απο μια ηλικια δυσκολα κανεις φιλιες.
εγω τουλαχιστον σιγουρα.δεν νομιζω οτι ειμαι καν ανοιχτη πια.
δεν εξεταζω τον λογο της κλαψας.Μπορει οσοι κλαιγονται να ειναι και καχυποπτοι σε αυτα τα θεματα..
υπαρχει φιλια.σταματηστε την κλαψα.
και αναμεσα σε ανδρες και αναμεσα σε γυναικες και αναμεσα σε αντρα και γυναικα και σκυλο με παπια και ολα.
συμφωνω παντως στο οτι μετα απο μια ηλικια δυσκολα κανεις φιλιες.
εγω τουλαχιστον σιγουρα.δεν νομιζω οτι ειμαι καν ανοιχτη πια.
καλα για τον γυαλο υσχιει και για της ελλεινιδες που της κατηγορουν μερικοιδεν εξεταζω τον λογο της κλαψας.
δε με αφορα.
λεω απλα οτι αν μεχρι μια ηλικια ειτε 20 ειτε 30 ειτε 140 δεν εχεις βρει εστω εναν ανθρωπο (αν το θελεις παντα) που να ειναι φιλος σου πραγματικος κατι φταιει.δεν ειναι ο γυαλος στραβος.στραβα αρμενιζεις μαλλον.
στο να κανω φιλιες εννοω...χαχαχαΜε ποια έννοια, Γαλή μου;
Πρέπει να χεις πολλούς φίλους πάντως εσύ:στο να κανω φιλιες εννοω...χαχαχα
πανε 3-4 χρονια που αποφασισα οτι δε θελω αλλους.
αν κατσει καλως.αν οχι ...
γ ολα υσχιει πιστευω.καλα για τον γυαλο υσχιει και για της ελλεινιδες που της κατηγορουν μερικοι
Δοξα τω Θεο.παραπονο κανενα!!!Πρέπει να χεις πολλούς φίλους πάντως εσύ:
[size=30pt]Ι[/size]σχ[size=30pt]Υ[/size]ει!!!γ ολα [size=20pt]υ[/size]σχ[size=20pt]ι[/size]ει πιστευω.
κ η κλαψα γ τις γκομενες/ους το ιδιο ειναι.
δεν ειναι ολοι πια μαλακες/καριολες.
ουτε εσυ(οχι εσυ γενικα)το κελεπουρι!!!αν ησουν δε θα κλαιγοσουν.
οποτε στραβα αρμενιζεις.
ΙσχΥει!!!
Σε τσάκωσα καργιόλα!!!
;)Mπορεί απλά να μην γουστάρουν πολλά πολλά και να είναι μοναχικοι τύποι.