Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
υπαρχει φιλια.σταματηστε την κλαψα.
και αναμεσα σε ανδρες και αναμεσα σε γυναικες και αναμεσα σε αντρα και γυναικα και σκυλο με παπια και ολα.

συμφωνω παντως στο οτι μετα απο μια ηλικια δυσκολα κανεις φιλιες.
εγω τουλαχιστον σιγουρα.δεν νομιζω οτι ειμαι καν ανοιχτη πια.

Eβαλεs λουκετο δλδ ε???  Καλα κανειs...Κυκλοφορουσι διαρρηκτεs

Επισκέπτης
Μία περίεργη κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας μας είναι η εξής:
Έστω ότι κάνετε παρέα με δύο άτομα, τον Α και τον Β. Κάποια στιγμή καλώς ή κακώς μαλώνετε με τον Β και ξεκόβετε δια παντός με αυτόν, ενώ πλέον τον σιχαίνεστε και ίσως και να λέτε λόγια ο ένας για τον άλλον.
Ωστόσο ο Α, ως θεατής σ αυτές τις περιπτώσεις, συνεχίζει να κάνει παρέα σπασμωδικά και με εσάς και με αυτόν:

Ερώτημα: Συνεχίζετε να κάνετε παρέα με τον Α ξέροντας ότι το πρωί θα είναι μαζί σας και το βράδυ με τον Β, συζητώντας μαζί του και σείς δεν ξέρετε τι;

Ή ξεκόβετε δια παντός και με τον Α για να γλυτώσετε αυτές τις σιχαμένες καταστάσεις;  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν ξεκοψειs και με τον Α , τοτε δεν υπαρχει αυτη η παρεα
Μια αλλη ιδεα ειναι , να μην αναφερεσαι καθολου για τον Α, οσο εισαι με τον Β και να μην ακουs τι εχει να σου πει ο Β για τον Α
Σε μπερδεψα?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ελέγχω αν ο Α μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να διαχωρίσει την θέση του. Αν έχει αυτή την ωριμότητα συνεχίζω την παρέα μαζί του. Αν όχι ή αν δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ξεκόβω και με αυτόν.

Επισκέπτης
Ελέγχω αν ο Α μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να διαχωρίσει την θέση του. Αν έχει αυτή την ωριμότητα συνεχίζω την παρέα μαζί του. Αν όχι ή αν δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ξεκόβω και με αυτόν.

φράση κλειδί  :thumbsup:
πως είμαστε σίγουροι ότι είναι έμπιστος και ότι δεν κάθεται κι ακούει όταν ο άλλος ενδεχομένως μας θάβει;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μου έχει τύχει , ο α απλά πήρε το μέρος μου κ έληξε το θέμα  :grin:
Τώρα αν δεν έπαιρνε τ μέρος μου μάλλον θα ξέκοβα  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έστω ότι κάνετε παρέα με δύο άτομα, τον Α και τον Β. Κάποια στιγμή καλώς ή κακώς μαλώνετε με τον Β και ξεκόβετε δια παντός με αυτόν, ενώ πλέον τον σιχαίνεστε και ίσως και να λέτε λόγια ο ένας για τον άλλον.
Ωστόσο ο Α, ως θεατής σ αυτές τις περιπτώσεις, συνεχίζει να κάνει παρέα σπασμωδικά και με εσάς και με αυτόν:

Ερώτημα: Συνεχίζετε να κάνετε παρέα με τον Α ξέροντας ότι το πρωί θα είναι μαζί σας και το βράδυ με τον Β, συζητώντας μαζί του και σείς δεν ξέρετε τι;

Ή ξεκόβετε δια παντός και με τον Α για να γλυτώσετε αυτές τις σιχαμένες καταστάσεις;  :think:
επειδη εσυ ρε φιλε εισαι παρεξηγιαρης πρεπει να ειναι και ο Α
και να τσακωθει με τον Ω???? δεν τα καταλαβαινω αυτα....
μυστηριοι ειστε ορισμενοι... τελικα ολοι οι τρελαρες εδω μεσα κυκλοφορουνε
χαχα ακου τι εγραψε ο τυπος θα ξεκοψω λεει επειδη δεν τσακωθηκε και ο αλλος
με αυτον που τσακωθηκα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρα αυτη που πηρε το μεροs σου θατανε η πιο κολητη.....

Δεν πρεπει να παιρνεις το μερος κανενος παρα μονο του εαυτου σου
μετα μπορεις να το παιξεις διαμεσολαβητης και να τους τα ξαναβρεις....
μονο οι ηλιθιοι κολλανε με μια πλευρα  :P

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αρα αυτη που πηρε το μεροs σου θατανε η πιο κολητη.....

όχι το αντίστροφο , πλέον βέβαια είμαστε κολλητές  :cheesy:

Δεν πρεπει να παιρνεις το μερος κανενος παρα μονο του εαυτου σου
μετα μπορεις να το παιξεις διαμεσολαβητης και να τους τα ξαναβρεις....
μονο οι ηλιθιοι κολλανε με μια πλευρα  :P

είσαι κάτι σαν την ράνια των σίνγκλς  :tits2:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

στειλτους στο διαολο κ τους δυο!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ΑΒ και του πουλιου το γαλα

Επισκέπτης
επειδη εσυ ρε φιλε εισαι παρεξηγιαρης πρεπει να ειναι και ο Α
και να τσακωθει με τον Ω???? δεν τα καταλαβαινω αυτα....
μυστηριοι ειστε ορισμενοι... τελικα ολοι οι τρελαρες εδω μεσα κυκλοφορουνε
χαχα ακου τι εγραψε ο τυπος θα ξεκοψω λεει επειδη δεν τσακωθηκε και ο αλλος
με αυτον που τσακωθηκα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρόβλημα του μυαλού σου Bold είναι ότι όταν αντιλαμβάνεσαι κάτι λάθος, μπορείς να χτίσεις ολόκληρες κοσμοθεωρίες επάνω σ αυτό, και μάλιστα να τις πιστεύεις. Μάλλον έχει να κάνει με τον προγραμματισμό αυτό. Γράφε, γράφε κάτι θα βγει...

Στο συγκεκριμένο δεν έχεις καταλάβει ότι ξεκόβεις με τον άλλον ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο Α ΜΕ ΤΟΝ Β, αλλά επειδή ακριβώς ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να μαλώσει αλλά θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί του και να τα λένε, ξεκόβεις ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ για να μη βιώνεις την αβεβαιότητα του αν μπορείς πλέον να τον εμπιστευτείς καθώς δεν ξέρεις τι μπορεί να συζητάει με τον άλλον ο οποίος ενδεχομένως να στρέφει τις συζητήσεις μαζί του εις βάρους σου και να σε υποθάλπτει

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το πρόβλημα του μυαλού σου Bold είναι ότι όταν αντιλαμβάνεσαι κάτι λάθος, μπορείς να χτίσεις ολόκληρες κοσμοθεωρίες επάνω σ αυτό, και μάλιστα να τις πιστεύεις. Μάλλον έχει να κάνει με τον προγραμματισμό αυτό. Γράφε, γράφε κάτι θα βγει...

Στο συγκεκριμένο δεν έχεις καταλάβει ότι ξεκόβεις με τον άλλον ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο Α ΜΕ ΤΟΝ Β, αλλά επειδή ακριβώς ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να μαλώσει αλλά θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί του και να τα λένε, ξεκόβεις ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ για να μη βιώνεις την αβεβαιότητα του αν μπορείς πλέον να τον εμπιστευτείς καθώς δεν ξέρεις τι μπορεί να συζητάει με τον άλλον ο οποίος ενδεχομένως να στρέφει τις συζητήσεις μαζί του εις βάρους σου και να σε υποθάλπτει

Το προβλημα ειναι οτι εισαι ενας τρελαρας και επειδη ο Β σε εγραψε
θες να σε υποστηριξει και ο Α αλλα θα παρεις τα τρια μου  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom