Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τρια πραγματα για μενα κανουν τον αληθινο φιλο
1)Αυτος που δεν θα σε κλασει για μουνι(σπανιο)
2)Αυτος που δεν θα σε ζηλεψει πχ αν εχεις καλη δουλεια η μουνι(σπανιο)
2)αυτος που θα σταθει στα δυσκολα(σπανιο)

Οποτε ειναι δυσκολη η αληθινη φιλια ο καθενας κοιτα την παρτη του.Ειδικα σε γκομενες πραγματικη φιλια δεν υπαρχει
Εγω εχω ελαχιστους φιλους και απειρους γνωστους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παπαρια μαντολες...

ασε δε που στης μερες μας επειδη ειναι δυσκολα τα πραγματα , οικονομικα ο καθενας βλεπει το συμφερον του..

Οταν εμενα που ζητανε βοηθεια για λεφτα , για δανεικα, η για καποια οικονομικη λυση

τα τηλεφωνα χτυπανε ασταματητα μερα νυχτα, ελα ρε σταματη μου,ελα ρε συ τον φιλο σου θα τον παρατησεις ετσι?

και οταν ερχεται η ωρα ουτε ενα ευχαριστω, μια φορα την εβδομαδα κανα τηλ και αν, πρεπει εγω να ενδιφερθω μετα.. Παλι καλα που εχω τα μυαλα μου στην θεση τους και δεν θελω βοηθεια απο κανεναν, μονος μου τα βγαζω περα απο οικονομικα..

Συγκεκριμενα, η χειροτερη φιλια, ειναι μεταξυ γυναικων,το θαψιμο που πεφτει μεταξυ γυναικων ειναι ανευ προηγουμενου, σε οποια γυναικοπαρεα εχω μπλεξει το θαψιμο επεφτε συννεφο, ζηλια,κακια,γιατι αυτη να εχει τετοιο γκομενο με λεφτα και αμαξι, γιατι αυτη να εχει δουλεια και εγω οχι,μιλαμε πραγματα απιστευτα, να ζηλευει την αλλη επειδη εχει γκομενο  :headbang: :headbang: :uglystupid:

Τεσπα, ας μην το αναλυσω αλλο διοτη μπορω να γραφω για ωρες για αυτο το θεμα..

Πολλες φορες εγω γινμαι απιστευτα αντικοινωνικος διοτη ξερω οτι κανεις δεν θα γυρησει την πλατη του για μενα, θυμαμαι οταν ειχαμε μαζευτει ολοι μας σε ενα συγκεκριμενο επαγγελματικο λυκειο και λεγαμε για την φιλια ολα, και τα θαψιματα βουρρρ  :jerking:, και τωρα που σφηξαν τα πραγματα ο καθενας κοιταει την παρτυ του  ;)

Φιλους εχω , ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΟΧΙ  ;)

Αυτα.. Παρεες να χετε, να μην μενετε μονοι σας, αλλα οχι πολλα πολλα, πιστεψτε με, δεν αξιζει..
Απο μεγαλυτερους το εχω δει, τα εχω ακουσει, τα εχω δει και μονος μου οποτε..  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σταματακη .....  :birdman:

φιλικα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εγω τι ειμαι?  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κλαψε μεμα, πηγα με μια ρουμανα αγαπησιαρα σημερα, αγαπουλισαμε για 20 λεπτα στο δωματιο  :2on1:
πως μεταφερεις τα σοκολατακια τωρα που ειναι καλοκαιρι? δε λιωνουν στο δρομο?  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
θα πουλησεις την ψυχη σου στο διαολο  :2on1:
Tην πούλησε γι΄αυτό εχει τόσα πολλά λεφτά 
evil-docs.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γνωμη μου ειναι οτι οσοι κραζουν κ λενε οτι δενν υπαρχει φιλια
ειναι οι ιδιοι αναξιοι στο να ειναι φιλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom