Παπαρια μαντολες...
ασε δε που στης μερες μας επειδη ειναι δυσκολα τα πραγματα , οικονομικα ο καθενας βλεπει το συμφερον του..
Οταν εμενα που ζητανε βοηθεια για λεφτα , για δανεικα, η για καποια οικονομικη λυση
τα τηλεφωνα χτυπανε ασταματητα μερα νυχτα, ελα ρε σταματη μου,ελα ρε συ τον φιλο σου θα τον παρατησεις ετσι?
και οταν ερχεται η ωρα ουτε ενα ευχαριστω, μια φορα την εβδομαδα κανα τηλ και αν, πρεπει εγω να ενδιφερθω μετα.. Παλι καλα που εχω τα μυαλα μου στην θεση τους και δεν θελω βοηθεια απο κανεναν, μονος μου τα βγαζω περα απο οικονομικα..
Συγκεκριμενα, η χειροτερη φιλια, ειναι μεταξυ γυναικων,το θαψιμο που πεφτει μεταξυ γυναικων ειναι ανευ προηγουμενου, σε οποια γυναικοπαρεα εχω μπλεξει το θαψιμο επεφτε συννεφο, ζηλια,κακια,γιατι αυτη να εχει τετοιο γκομενο με λεφτα και αμαξι, γιατι αυτη να εχει δουλεια και εγω οχι,μιλαμε πραγματα απιστευτα, να ζηλευει την αλλη επειδη εχει γκομενο
Τεσπα, ας μην το αναλυσω αλλο διοτη μπορω να γραφω για ωρες για αυτο το θεμα..
Πολλες φορες εγω γινμαι απιστευτα αντικοινωνικος διοτη ξερω οτι κανεις δεν θα γυρησει την πλατη του για μενα, θυμαμαι οταν ειχαμε μαζευτει ολοι μας σε ενα συγκεκριμενο επαγγελματικο λυκειο και λεγαμε για την φιλια ολα, και τα θαψιματα βουρρρ
, και τωρα που σφηξαν τα πραγματα ο καθενας κοιταει την παρτυ του ;)
Φιλους εχω , ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΟΧΙ ;)
Αυτα.. Παρεες να χετε, να μην μενετε μονοι σας, αλλα οχι πολλα πολλα, πιστεψτε με, δεν αξιζει..
Απο μεγαλυτερους το εχω δει, τα εχω ακουσει, τα εχω δει και μονος μου οποτε.. ;)