Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξερω κατα ποσο τρολλαρεις αλλα σιγουρα το εχεις καψει. Ησουν που ησου ηρθε και ο στρατος και σε γαμησε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο φιλος σου τσακωνεται οχι εγω. Θελει να μας παρει τον αερα
για να δειχνει ανωτερος στα γκομενακια  :P
τυπε σαν να εχεις δικιο
αλλα εσυ τι θα κανεις?θα το αφησεις ετσι? :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω κατα ποσο τρολλαρεις αλλα σιγουρα το εχεις καψει. Ησουν που ησου ηρθε και ο στρατος και ο στρατος και σε γαμησε.

Στα αρχιδια μου η γνωμη σας φιλε... μου αρκει που δουλευει η δικη μου.
Απλα ο αλλος την ειδε σοφος και νομιζει οτι θα δωσει σε μενα συμβουλες
απο που και ως που... ξερω πολυ περισσοτερα απο οσα μπορει να δωσει και απλα
ειμαι μεσα τωρα επειδη κανω μια δουλεια στον υπολογιστη

Αλλα αυτες τις μαλακιες να πηγαινει και καλα να βοηθησει παιζοντας τον μαγκα εδω στο public
να τις αφησει γιατι δεν μασαμε  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με δουλευεις τωρα?
δε πα να δεις αν ερχομαι?
τυπε αυτη η προσβολη δεν πρεπει να μεινει αναπαντητη
πρεπει να υπαρξει ραντεβου θανατου
271758-1254423403_top_10_mexican_standoffs_2_large.jpg

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Φιλία υπάρχει για ορισμένες περιόδους και έχει αρχή-μέση και τέλος. Και μιλάω για τις περιόδους που κάποιος μας έχει ανάγκη να τον στηρίξουμε επειδή χώρισε ή να τον τον βοηθήσουμε οικονομικά ή να βοηθήσουμε τον γιό του να προσληφθεί στην εταιρία που δουλεύουμε ή επειδή γουστάρει την ξαδέρφη μας και θέλει να την πλησιάσει κλπ. Φιλία χωρίς ανταλλαγματα, όπως ήταν παλιά δηλαδή, δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και το βλέπω και από τα άτομα, συγκεκριμένα τις γκόμενες, που είναι γύρω στα 20. Αναπάντητη για να πάρεις εσύ. Ρε δεν ξοδεύουν ούτε σέντ για σένα αν δεν έχουν κάποιο όφελος μετά, κυριώς οικονομικό. Αναπάντητη. Πάντα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ! Ποτέ! Ούτε σεντ, είπαμε.  ;)

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
κοιταξτε να δειτε ανθρωπος ισον συμφερον

ανθρωπος ισον κομπλεξ

ανθρωπος ισον ζηλεια

ανθρωπος ισον σκατοπερηφανια -ανωτεροτητα-επιβολη

αλλα επισης

ανθρωπος ισον αναγκη για επαφη-στηριξη

ανθρωπος ισον αγαπη

ανθρωπος ισον φιλια

λαμβανοντας υποψη τους δυο αυτους "μπουφεδες" στην διαδραση σας με το κοσμο θα τραβατε και κατι αλλοτε καλο αλλοτε στραβο...

Προσοχη κυκλοφορουν κατι τυπακοι κανονικοι Βρυκολακες οι οποιοι  εντοπιζουν ανασφαλεις αγαπουληδες(σαν τα γκομενακια) και το παιζουν κολλητοι
και ειναι παρα πολλοι που οι γαμημενοι εκμεταλλευονται την καλη σου και ανυποψιαστη θεληση για φιλιες επαφες

ειμαι κοντα στα 30 προσοχη με τους "φιλους" και αυτα που σας περνανε (το Γαμαω,την ανετιλα-ολα ευκολα ειναι.. μια χαρα εισαι-σταχτη στα ματια κτλ)

Σκεφτειτε ποση Κακια και Φθονος μπορει να υπαρχει και να κρυβεται και πολλαπλασιαστε την επι 1000 δεν μπορειτε να φανταστειτε

παντα να εχετε στο μυαλο σας οτι σας "παιζουν" ,οι περισσοτεροι οχι απο κακια αλλα απο ενα ειδος αυτοεπιβεβαιωσης και μαγκιας-ανωτερωτητας ικανοτητας επιδιωκουν να σας  πατροναρουν  για εξυπηρετηση των κομπλεξ τους

πραγματικη φιλια δεν νομιζω δυσκολα να βρεις,συγγενεις μονο και αυτο παιζει...

με την Κριση εχει γινει το Big Bang της Κακιας και του Φθονου

Θεμα τυχης οι Φιλοι το που θα πεσεις σε ποσο καλοψυχο ή σε ποσο πονηρο ποταπο ζηλοφθονο σκατοπερηφανο (συνηθως με εξουσια) εκμεταλλευτη υποκριταρο θα πεσεις

να ξεδιαλεγετε τα "μανιταρια " γιατι μπορει να δηλητηριαστειτε ασχημα
τεσπα οσοι ειστε κατω απο 30 χαρειτε τα χρονια της Φιλιας για τι σε λιγα χρονια ολοι θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις ποσα βγαζεις ...αστα να πανε

Nobodi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και υπάρχει φιλία...3 κολλητούς έχω,τους 2 από το γυμνάσιο,τον 3ο από δημοτικό...Και καμία γκόμενα δεν μας έχει χωρίσει ούτε έχει δημιουργήσει κανά πρόβλημα και ας είναι ολίγον τι μουνόδουλοι οι δικοί μου  :rockon:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
κοιταξτε να δειτε ανθρωπος ισον συμφερον

ανθρωπος ισον κομπλεξ

ανθρωπος ισον ζηλεια

ανθρωπος ισον σκατοπερηφανια -ανωτεροτητα-επιβολη

αλλα επισης

ανθρωπος ισον αναγκη για επαφη-στηριξη

ανθρωπος ισον αγαπη

ανθρωπος ισον φιλια

λαμβανοντας υποψη τους δυο αυτους "μπουφεδες" στην διαδραση σας με το κοσμο θα τραβατε και κατι αλλοτε καλο αλλοτε στραβο...

Προσοχη κυκλοφορουν κατι τυπακοι κανονικοι Βρυκολακες οι οποιοι  εντοπιζουν ανασφαλεις αγαπουληδες(σαν τα γκομενακια) και το παιζουν κολλητοι
και ειναι παρα πολλοι που οι γαμημενοι εκμεταλλευονται την καλη σου και ανυποψιαστη θεληση για φιλιες επαφες

ειμαι κοντα στα 30 προσοχη με τους "φιλους" και αυτα που σας περνανε (το Γαμαω,την ανετιλα-ολα ευκολα ειναι.. μια χαρα εισαι-σταχτη στα ματια κτλ)

Σκεφτειτε ποση Κακια και Φθονος μπορει να υπαρχει και να κρυβεται και πολλαπλασιαστε την επι 1000 δεν μπορειτε να φανταστειτε

παντα να εχετε στο μυαλο σας οτι σας "παιζουν" ,οι περισσοτεροι οχι απο κακια αλλα απο ενα ειδος αυτοεπιβεβαιωσης και μαγκιας-ανωτερωτητας ικανοτητας επιδιωκουν να σας  πατροναρουν  για εξυπηρετηση των κομπλεξ τους

πραγματικη φιλια δεν νομιζω δυσκολα να βρεις,συγγενεις μονο και αυτο παιζει...

με την Κριση εχει γινει το Big Bang της Κακιας και του Φθονου και της εκμετάλευσης θα προσέθετα

Θεμα τυχης οι Φιλοι το που θα πεσεις σε ποσο καλοψυχο ή σε ποσο πονηρο ποταπο ζηλοφθονο σκατοπερηφανο (συνηθως με εξουσια) εκμεταλλευτη υποκριταρο θα πεσεις

να ξεδιαλεγετε τα "μανιταρια " γιατι μπορει να δηλητηριαστειτε ασχημα
τεσπα οσοι ειστε κατω απο 30 χαρειτε τα χρονια της Φιλιας για τι σε λιγα χρονια ολοι θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις ποσα βγαζεις ...αστα να πανε
Συμφωνώ με όλα! Αλλά σε αυτά με κόκκινο επαυξάνω κιόλας!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντα ανα τους αιωνας υπηρχαν φιλιες μεγαλων ανδρων....αχιλλεας πατροκλος,δαμων φιντιας,αλεξανδρος ηφαιστιωνας κλπ...ολοι αυτοι δεν ηταν γκει ζευγαρια οπως προσπαθησε το χολιγουντ να σας πεισει για να δικαιολογησει τα δικα του πουστριλικια βλ προσφατη ταινια με τον χουβερ.....οχι τον τυπο με τις σκουπες τον αλλον του εφ μπι αι

Τωρα αν θελετε να δουμε το σημερα νομιζω οτι το σαιτ βριθει απο φιλιες ανταξιες εκεινων των παλιων πχ ντανιελ κοσνικ,μεμοσαν πιεξ,σφερδεκλος αχαχουχας,πιρφορος δημητρακης κλπ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
παντα ανα τους αιωνας υπηρχαν φιλιες μεγαλων ανδρων....αχιλλεας πατροκλος,δαμων φιντιας,αλεξανδρος ηφαιστιωνας κλπ...ολοι αυτοι δεν ηταν γκει ζευγαρια οπως προσπαθησε το χολιγουντ να σας πεισει για να δικαιολογησει τα δικα του πουστριλικια βλ προσφατη ταινια με τον χουβερ.....οχι τον τυπο με τις σκουπες τον αλλον του εφ μπι αι

Τωρα αν θελετε να δουμε το σημερα νομιζω οτι το σαιτ βριθει απο φιλιες ανταξιες εκεινων των παλιων πχ ντανιελ κοσνικ,μεμοσαν πιεξ,σφερδεκλος αχαχουχας,πιρφορος δημητρακης κλπ

βαλε κ τον μπολεκ κ λολεκ κ τον τομ με τον τζερυ

κ για το σαιτ σταμ 90 λιλας ειδικα μετα το ραντεβου θανατου στ πατησια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βαλε κ τον μπολεκ κ λολεκ κ τον τομ με τον τζερυ

κ για το σαιτ σταμ 90 λιλας ειδικα μετα το ραντεβου θανατου στ πατησια
για τον μπολεκ και λολεκ δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι δεν παιρνοντουσαν μαν.....

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
για τον μπολεκ και λολεκ δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι δεν παιρνοντουσαν μαν.....
ο μπολεκ κι ο λολεκ δεν πηδιοντουσαν ο τσιπ κι ο ντεηλ εκαναν τρελες παρτουζες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεγαλη εννοια για να την αναλυσω, αλλα θα προσπαθησω με λιγες γραμμες να δωσω το περιγραμμα!!!...Ο Αριστοτελης στην αρχαιοτητα ειχε πει...... φιλια ειναι μια ψυχη σε δυο σωματα!!!Πρωτος ομως ο Ομηρος, μας φωτογραφιζει την φιλια με τον Αχιλλεα και τον Πατροκλο και μας περνα το μηνυμα οτι η φιλια ειναι μεταξυ ανδρων μονο, καθοτι μεταξυ γυναικων, εκτος οτι δεν υπαρχουν παραδειγματα στην Ιστορια και οχι μονο την Ελληνικη..... δεν υπαρχει πραγματικη φιλα με την Ελληνικη εννοια(πως να υπαρξει φιλια μεταξυ τους...ειναι δυνατον να εχει μπεσα κατι που πηδιεται;;;;;))!!!!!Ουτε μεταξυ ανδρα και γυναικας, γιατι υπαρχει στην μεση το σεξ!!!!!...Τωρα μεταξυ ανδρων για να υπαρχει φιλια θα πρεπει να ειναι αδελφοποιητη και να μην επηρεαζεται απο το οικονομικο που επηρεαζει τις σχεσεις των ανθρωπων!!!!Ποτε δεν θα δειτε αδελφοποιητους φιλους να μιλανε για χρηματα και ας εχεις αναγκη ο ενας απο τους δυο.....δεν θα ζητησει ποτε απο τον αδελφο του, χρηματα!!!!...Ειναι κι αλλα που καθοριζουν μια πραγματικη φιλια.....που σημερα παντως δεν τα συναντας ευκολα......

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Παλιοι "Φιλοι"-υπουλοι γαντζωμενοι Βρυκολακες-

ερωτηση Με το καλο η μετο αγριο  η την αποφυγη τους απαντας 

κοβεις τις υποκρισιες και τις αβροτητες ή αδιαφορεις στα παιχνιδια τους

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
διαγραφή και στο καλό .κοινώς δώστους τον πούλο

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η σύγκρουση Θέμου-Ζούγκλα μου χάρισε απανωτές δακρύβρεχτες βραδιές.

Από την μπανιέρα στα μαχαίρια.

Όχι, δεν υπάρχει φιλία είναι κόλπο των Β.Κορεατών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom