Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ετσι τυπε να μην τσακωνεσαι
Ο φιλος σου τσακωνεται οχι εγω. Θελει να μας παρει τον αερα
για να δειχνει ανωτερος στα γκομενακια
ετσι τυπε να μην τσακωνεσαι
Χαχαχαχαχαχαχαχα.ελα οχι και κλοτσιες μη γινω τζοκερ
και σε ανατιναξω βλακα θα μου πεις για κλοτσιες εμενα.
τυπε σαν να εχεις δικιοΟ φιλος σου τσακωνεται οχι εγω. Θελει να μας παρει τον αερα
για να δειχνει ανωτερος στα γκομενακια
Δεν ξερω κατα ποσο τρολλαρεις αλλα σιγουρα το εχεις καψει. Ησουν που ησου ηρθε και ο στρατος και ο στρατος και σε γαμησε.
τυπε σαν να εχεις δικιο
αλλα εσυ τι θα κανεις?θα το αφησεις ετσι? :-
τυπε αυτη η προσβολη δεν πρεπει να μεινει αναπαντητηΜε δουλευεις τωρα?
δε πα να δεις αν ερχομαι?
Συμφωνώ με όλα! Αλλά σε αυτά με κόκκινο επαυξάνω κιόλας!!κοιταξτε να δειτε ανθρωπος ισον συμφερον
ανθρωπος ισον κομπλεξ
ανθρωπος ισον ζηλεια
ανθρωπος ισον σκατοπερηφανια -ανωτεροτητα-επιβολη
αλλα επισης
ανθρωπος ισον αναγκη για επαφη-στηριξη
ανθρωπος ισον αγαπη
ανθρωπος ισον φιλια
λαμβανοντας υποψη τους δυο αυτους "μπουφεδες" στην διαδραση σας με το κοσμο θα τραβατε και κατι αλλοτε καλο αλλοτε στραβο...
Προσοχη κυκλοφορουν κατι τυπακοι κανονικοι Βρυκολακες οι οποιοι εντοπιζουν ανασφαλεις αγαπουληδες(σαν τα γκομενακια) και το παιζουν κολλητοι
και ειναι παρα πολλοι που οι γαμημενοι εκμεταλλευονται την καλη σου και ανυποψιαστη θεληση για φιλιες επαφες
ειμαι κοντα στα 30 προσοχη με τους "φιλους" και αυτα που σας περνανε (το Γαμαω,την ανετιλα-ολα ευκολα ειναι.. μια χαρα εισαι-σταχτη στα ματια κτλ)
Σκεφτειτε ποση Κακια και Φθονος μπορει να υπαρχει και να κρυβεται και πολλαπλασιαστε την επι 1000 δεν μπορειτε να φανταστειτε
παντα να εχετε στο μυαλο σας οτι σας "παιζουν" ,οι περισσοτεροι οχι απο κακια αλλα απο ενα ειδος αυτοεπιβεβαιωσης και μαγκιας-ανωτερωτητας ικανοτητας επιδιωκουν να σας πατροναρουν για εξυπηρετηση των κομπλεξ τους
πραγματικη φιλια δεν νομιζω δυσκολα να βρεις,συγγενεις μονο και αυτο παιζει...
με την Κριση εχει γινει το Big Bang της Κακιας και του Φθονου και της εκμετάλευσης θα προσέθετα
Θεμα τυχης οι Φιλοι το που θα πεσεις σε ποσο καλοψυχο ή σε ποσο πονηρο ποταπο ζηλοφθονο σκατοπερηφανο (συνηθως με εξουσια) εκμεταλλευτη υποκριταρο θα πεσεις
να ξεδιαλεγετε τα "μανιταρια " γιατι μπορει να δηλητηριαστειτε ασχημα
τεσπα οσοι ειστε κατω απο 30 χαρειτε τα χρονια της Φιλιας για τι σε λιγα χρονια ολοι θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις ποσα βγαζεις ...αστα να πανε
παντα ανα τους αιωνας υπηρχαν φιλιες μεγαλων ανδρων....αχιλλεας πατροκλος,δαμων φιντιας,αλεξανδρος ηφαιστιωνας κλπ...ολοι αυτοι δεν ηταν γκει ζευγαρια οπως προσπαθησε το χολιγουντ να σας πεισει για να δικαιολογησει τα δικα του πουστριλικια βλ προσφατη ταινια με τον χουβερ.....οχι τον τυπο με τις σκουπες τον αλλον του εφ μπι αι
Τωρα αν θελετε να δουμε το σημερα νομιζω οτι το σαιτ βριθει απο φιλιες ανταξιες εκεινων των παλιων πχ ντανιελ κοσνικ,μεμοσαν πιεξ,σφερδεκλος αχαχουχας,πιρφορος δημητρακης κλπ
για τον μπολεκ και λολεκ δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι δεν παιρνοντουσαν μαν.....βαλε κ τον μπολεκ κ λολεκ κ τον τομ με τον τζερυ
κ για το σαιτ σταμ 90 λιλας ειδικα μετα το ραντεβου θανατου στ πατησια
ο μπολεκ κι ο λολεκ δεν πηδιοντουσαν ο τσιπ κι ο ντεηλ εκαναν τρελες παρτουζεςγια τον μπολεκ και λολεκ δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι δεν παιρνοντουσαν μαν.....
για τον μπομπ τον σφουγγαρακη με τον αστερια ειχα ακουσειο μπολεκ κι ο λολεκ δεν πηδιοντουσαν ο τσιπ κι ο ντεηλ εκαναν τρελες παρτουζες