Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι ότι αρκετές γυναίκες έχουν μία υπερβολικά ναρκισσιστική συμπεριφορά σε σχέση με τις φιλίες τους.

Όλο κοιτάνε να βρουν κάποιον που θα τις βοηθάει με την ζωή τους, που θα τους βρίσκει δουλειές, θα τις πηγαίνει βόλτες και θα τους κάνει εξυπηρετήσεις.

Προσωπικά έχω γίνει πολύ προσεκτικός με τέτοια θέματα και όποτε ακούω για κεράσματα, βοήθεια με κάτι κλπ στραβώνω.

Βέβαια οι πραγματικοί μαλάκες της υπόθεσης είναι οι άντρες που συμμετέχουν σε τέτοιους παραλογισμούς με την ελπίδα ότι θα γίνουν αρεστοί.
+1000  :rockon:

Επισκέπτης
για μενα υπαρχει.

Ειμαι απο τους λιγους τυχαιρους νομιζω.

Και για μενα.
Αποψε καθοτι αφραγκος και λογο οτι κανει ακομα ζεστη θα παω καφενε. Ολο και καποιος φιλος θα βρεθει να κερασει καμια μπυρα να τη βγαλουμε κι αποψε.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Δεν έχεις άδικο αλλά μιλάς πολύ απόλυτα (ειδικά όταν λες ότι ο αληθινός άντρας δεν έχει φιλίες με γυναίκες κλπ), πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχεις βιώσει και πολλά από ανθρώπινες σχέσεις χωρίς να πληρώσεις (όπως μπουρδέλα, μασαζ κλπ). Άρα αντί να λέμε ότι μόνο οι αδερφές έχουν φιλίες με γυναίκες, ότι όλες είναι πουτάνες, ότι αν σου χαμογελάσει θέλει πούτσο και όλα αυτά τα απόλυτα που λένε αυτοί που δεν ξέρουν και πολλά πολλά από ανθρώπινες σχέσεις, καλύτερα να τεκμηριώνουμε περισσότερο τις απόψεις μας και να μην προσβάλουμε αγνώστους. Δες και την περίπτωση αυτού που είπα, να έχεις δεσμό με μία (λέεεεεμε τώρα...) και να μην έχεις την ευχέρεια να την πέσεις στις φίλες της. Αυτό είπα. Τώρα όσο για τις φιλίες μεταξύ αντρών έχεις πολύ δίκιο.

δηλαδη για την φιλια που αναφερω με τις γυναικες μιλαω απολυτα ενω για τους αντρες εχω δικιο...τη μια ειμαι απολυτος την αλλη δεν ειμαι...?ισα ισα επειδη εχω εντρυφησει κ με το παραπανω θα ελεγα στις ανθρωπινες σχεσεις μπορω κ βγαζω αυτο το συμπερασμα...αυτο το λεω επειτα απο εμπειρια ετων συναναστροφης με ανθρωπους κ οχι με πουτανες κ μπουρδελα οπως θελεις να νομιζεις φιλος

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
το θεμα δεν λεει αντρας- γυναικα . Εγω μιλαω καθαρα για αντρικη φιλια.

Ανδρα - γυναικα δεν γινετε... καποια στιγμη η πουτσα θα πεσει .. αλλα και να μην πεσει σε ενα απο τα 2 μυαλα θα υπαρχει Παντα η σεξουαλικη σκεψη σε καποιο βαθμο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μόνο στα παραμύθια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

tetra1982

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γνωστοί δεκάδες. Φίλοι πολοί. Καλοί φίλοι λίγοι. Πολύ καλοί φίλοι ελάχιστοι. Κολητός ένας.

Στο τέλος, στον κολητό θα σταθείς (και θα σου σταθεί) στην δυσκολολότερη σου στιγμή. Οταν οι γνωστοί θα φύγουν πρώτοι, οι φίλοι αμέσως μετά, οι καλοί φίλοι θα παλέψουν λίγο αλλά θα εγκαταλήψουν και οι πολύ καλοί φίλοι θα βοηθήσουν όσο μπορούν αλλά δεν θα είναι για πάρα πολύ.

Γι΄αυτό κολητός δεν είναι ο καθένας, αλλά κάποιος που εχεις περάσει μαζί του καταστάσεις μέσα σε διάστημα χρόνων.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ο κολλητός μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ξέρει για μένα τα πάντα.

Όπως ξέρω κι εγώ γι αυτόν.

Το φιλαράκι μου, μου χει σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές. Κι εγώ επίσης στις δικές του δύσκολες.

Ο κολλητός σου, ο πραγματικός κολλητός σου, δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
  Ο κολλητός μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ξέρει για μένα τα πάντα.

Όπως ξέρω κι εγώ γι αυτόν.

Το φιλαράκι μου, μου χει σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές. Κι εγώ επίσης στις δικές του δύσκολες.

Ο κολλητός σου, ο πραγματικός κολλητός σου, δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

κολλητος οπως λεμε πισωκολλητος  :fuck1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι καλυτεροι φιλοι ειναι οι εχθροι... κανουν κ γαμω τις συνεργασιες  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οΠΟΙΟς εμπιστευεται εναν φιλο χωρις να τον εχει τεσταρει πρωτα ειναι χαζοβιολης !!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
χαχαχχα καθεσαι και λες ολα για σενα στους φιλουςκ αν σε πουλησουν?  :P

Όχι στους φίλους Μπόλντι. Σε ΕΝΑΝ  μόνο τα χω πει όλα. 30 χρόνια φιλία.

Σου εύχομαι να βρεις κι εσύ έναν τέτοιον φίλο.  

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Φιλία λέξη ιερή, φιλία λέξη θεία, και πάρτε για παράδειγμα Ελλάδα και Τουρκία  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι ρε,τι είναι αυτά που λές; Στην πραγματική φιλία δεν συμβαίνει αυτό :2funny: :2funny:

Κοιτα πρεπει να δοκιμασεις καποιον πριν τον κανεις φιλο σου...

οι δοκιμασιες εχουν να κανουν με τα παντα... θα ειναι δυσκολη η επιλογη.

Το να ειναι καποιος φιλος σου ειναι σπουδαια θεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom