Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε γτ δεν πας γερμανια ,πηγε ενας φιλος για μεταπτυχιακο στο μοναχο και ειναι πολυ ευχαριστημενος.Και σκεψου στην λογοτεχνια μαστερ και εδω μια σχολη  του 13 τελειωσε.Εγω για κει με κοβω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τυπε γτ δεν πας γερμανια ,πηγε ενας φιλος για μεταπτυχιακο στο μοναχο και ειναι πολυ ευχαριστημενος.Και σκεψου στην λογοτεχνια μαστερ και εδω μια σχολη  του 13 τελειωσε.Εγω για κει με κοβω

ειναι πολυ δυσκολα τα γερμανικα σαν γλωσσα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ειναι πολυ δυσκολα τα γερμανικα σαν γλωσσα
κοιτα αυτος ξερει μονο καλα αγγλικα .Και εκανα τα βασικα γερμανικα εδω ενα χρονο και τωρα μαθαινει κουτσα κουτσα εκει.παντως μιλαμε για πολυ ευχαριστημενος

ΥΓ δεν ειναι κλασσικος ελληνας ,οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει βαση σε αυτα που λεει

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ναι αυτο φταιει

οι γερμαναραδες εσας τους εξυπνους περιμενουν πως και πως

κ εσενα τι σε νοιαζει τι θα κανουμε?

εχεις γαντζωθει στην καρεκλα του μεγαλου αντρεα κ περιμενεις τον μεγαλο αλεξης

αμα θες να σου στειλω κανα μαμε κ κανα ιμιουλαιτορ για να μην παιζεις μονο πασιεντζα στη δουλεια αυριο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κοιτα αυτος ξερει μονο καλα αγγλικα .Και εκανα τα βασικα γερμανικα εδω ενα χρονο και τωρα μαθαινει κουτσα κουτσα εκει.παντως μιλαμε για πολυ ευχαριστημενος

ΥΓ δεν ειναι κλασσικος ελληνας ,οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει βαση σε αυτα που λεει

κ σε αγγλοφωνο γιουνι να πας μετα στη δουλεια θα πρεπει να μιλας απταιστα ντοιτς

εδω ισχυει κ σε αγγλοφωνες χωρες αυτο οπως η ολλανδια η σουηδια για να ανεβεις μετα πρεπει να μαθεις γλωσσα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κ σε αγγλοφωνο γιουνι να πας μετα στη δουλεια θα πρεπει να μιλας απταιστα ντοιτς

εδω ισχυει κ σε αγγλοφωνες χωρες αυτο οπως η ολλανδια η σουηδια για να ανεβεις μετα πρεπει να μαθεις γλωσσα
ε ναι ρε ενταξει αλλα θα μαθεις ...απο το να καθεσαι εδω και να μην κανεις τπτ...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
κ εσενα τι σε νοιαζει τι θα κανουμε?

εχεις γαντζωθει στην καρεκλα του μεγαλου αντρεα κ περιμενεις τον μεγαλο αλεξης

αμα θες να σου στειλω κανα μαμε κ κανα ιμιουλαιτορ για να μην παιζεις μονο πασιεντζα στη δουλεια αυριο

δε θα περασω απο τη δουλεια αυριο

θα παω στο χωριο μου ενα τριημερακι

απο βδομαδα μου τα δινεις

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
περισσοτερο για λονδινο σκεφτομαι

θα παρω κ τον ξαδερφο μαζι
εχω και ενα φιλο μενει ματσεστερ δουλευει στα ζαρα και κανει μεταπτυχιακο,εδω απο παντιο...δεν νομιζω να αντεξει πολυ ομως...και λονδινο εχει τρελα νοικια ,πρεπει ν βρεις αβερτα καλη δουλεια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν εισαι τιποτα απο τα 3

ενας νταβατζακος της συμφορας εισαι

Νταβατζής επειδή λέω καλά λόγια για την Ναόμι; Δηλαδή θα πρεπε να τη βρίζω για να ικανοποιηθείς;

Ρε τύπε, πολύ αγάμητος είσαι και μάλλον ζηλεύεις γιατί δεν έχεις τα φράγκα να την πάρεις.

Σάλτα σε κανα Μετάξι να ξεκαβλώσεις. Η πολλή μαλακία σε εχει χτυπήσει στον εγκέφαλο.

Αντε καληνύχτες.... Πήραμε τα κλεισίματα.

Θα σας διαβάσω αυριο με το πρωινό μου καφεδάκι.

Auf wiedersehen.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
 Νταβατζής επειδή λέω καλά λόγια για την Ναόμι; Δηλαδή θα πρεπε να τη βρίζω για να ικανοποιηθείς;

Ρε τύπε, πολύ αγάμητος είσαι και μάλλον ζηλεύεις γιατί δεν έχεις τα φράγκα να την πάρεις.

Σάλτα σε κανα Μετάξι να ξεκαβλώσεις. Η πολλή μαλακία σε εχει χτυπήσει στον εγκέφαλο.

Αντε καληνύχτες.... Πήραμε τα κλεισίματα.

Θα σας διαβάσω αυριο με το πρωινό μου καφεδάκι.

Auf wiedersehen.

ποια κλεισιματα?

απο τοσο νωρις τα κλεινετε τα μπουρδελα?

εχει πεσει αναδουλεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom