Νέα

Αληθινή φιλία... στις μέρες μας υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο αληθινή μοναξιά :fuck2:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πιο σκληρές απ' τους άντρες.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
189
Πόντοι
6
Οι χειροτεροι εχθροι ειναι εκεινοι που εμφανιζονται με την μασκα των φιλων

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
500
Πόντοι
306
πραγματικά δέν ξέρω αν υπάρχει....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Υπήρχε και θα υπάρχει, ανεξάρτητα εποχής.

δεν εχουν κατι το διαφορετικό η περίεργο οι μέρες μας

εξαρταται απο το εγω και την προσωπικοτητα του καθενα να την ανακαλύψει

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Όταν δεν συγκρούονται συμφέροντα , υπάρχει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αλλαξε επαγγελμα ειδικευεται στο φιδεμποριο.

Ο "φιδέμπορας" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ αγαπητέ μου MASTER21 (γι αυτό αποδεικνύεις κάθε φορά πόσο μαλάκας είσαι), σου έδωσε δυο φορές με τα σχόλιά του περί χρηματιστηρίου την ευκαιρία να βγάλεις λεφτά.

Ο asiafun μπορεί να σε ενημερώσει για τις πληροφορίες που πέταξα εδώ μέσα κι αν είναι σωστές.
 Αμυντικό λόνγκ στο ευρωδόλαρο από τα 1,2950 έως 1,31  και αμυντικό σόρτ από 1,31 έως σήμερα που διαπραγματεύεται στο 1,2800. Με κλείσιμο κάτω από 1,28 σημερα η ισοτιμία μετατρέπεται σε agressive short με πιθανό στόχο το 1,23 όπως έβγαλε το μεσημέρι το δελτίο τύπου της Goldman Sachs.

Διάβασε ξανά τα σχολιά μου, πα΄ρε τις ημερομηνίες που΄τα έχω δημοσιεύσει, βάλτες δίπλα σε ένα ημερήσιο διάγραμμα του ευρωδολαρίου κι έλα να μου πεις ποιος είναι ο φιδέμπορας.

Εκτός από δημόσιος υπάλληλος είσαι και πανίβλακας, γιατί θα μπορούσες να βγάλεις κάνα μεροκάματο από τις τσάμπα πληροφορίες που έδωσα κι άλλοι τις πληρωνουν χρυσάφι στους χρηματιστές τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εχω πλακα ομως

ενω εσυ εισαι ξενερωτος

Ναι, έχεις πλάκα, κρίμα που δεν έχεις φίλους να τη δείξεις και στον έξω κόσμο. Συνέχισε να κάνεις την πλάκα σου εδώ αν σε γεμίζει (αν κρίνω τις ώρες που σπαταλάς σε παραγεμίζει)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, έχεις πλάκα, κρίμα που δεν έχεις φίλους να τη δείξεις και στον έξω κόσμο. Συνέχισε να κάνεις την πλάκα σου εδώ αν σε γεμίζει (αν κρίνω τις ώρες που σπαταλάς σε παραγεμίζει)

τωρα με στεναχωρησες

παω στα εβερεστ στον ησαπ στον πειραια να φαω ενα σαντουιτς

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
 Ο "φιδέμπορας" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ αγαπητέ μου MASTER21 (γι αυτό αποδεικνύεις κάθε φορά πόσο μαλάκας είσαι), σου έδωσε δυο φορές με τα σχόλιά του περί χρηματιστηρίου την ευκαιρία να βγάλεις λεφτά.

Ο asiafun μπορεί να σε ενημερώσει για τις πληροφορίες που πέταξα εδώ μέσα κι αν είναι σωστές.
 Αμυντικό λόνγκ στο ευρωδόλαρο από τα 1,2950 έως 1,31  και αμυντικό σόρτ από 1,31 έως σήμερα που διαπραγματεύεται στο 1,2800. Με κλείσιμο κάτω από 1,28 σημερα η ισοτιμία μετατρέπεται σε agressive short με πιθανό στόχο το 1,23 όπως έβγαλε το μεσημέρι το δελτίο τύπου της Goldman Sachs.

Διάβασε ξανά τα σχολιά μου, πα΄ρε τις ημερομηνίες που΄τα έχω δημοσιεύσει, βάλτες δίπλα σε ένα ημερήσιο διάγραμμα του ευρωδολαρίου κι έλα να μου πεις ποιος είναι ο φιδέμπορας.

Εκτός από δημόσιος υπάλληλος είσαι και πανίβλακας, γιατί θα μπορούσες να βγάλεις κάνα μεροκάματο από τις τσάμπα πληροφορίες που έδωσα κι άλλοι τις πληρωνουν χρυσάφι στους χρηματιστές τους.

για δωσε κανα σιγουρο ρε τυπε να βγαλουμε κανα ψιλο να το επενδυσουμε σε πουτανες

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πιο σκληρές κακιες απ' τους άντρες.

Όχι, δεν είναι κακία. Είναι το ένστικτο που έχουν να προστατεύουν το μουνί τους από τον αδύναμο και να το παραδίδουν στον ισχυρό. Αυτό πολλές φορές τις κάνει να γίνονται θύματα με τους δυνατούς και σκληρές με τους αδύναμους. Θυμάμαι στις μικρές τάξεις του δημοτικού, ντρεπόμουν να παίξω με τα άλλα παιδιά αν δεν με προσκαλούσαν στο παιχνίδι τους, γι' αυτό συνήθως καθόμουν στην άκρη και τα κοίταζα λυπημένος. Ωστόσο καμιά φορά μου έλεγαν να παίξω κι εγώ. Όταν όμως παίζαμε σαν τάξη, αγόρια και κορίτσια μαζί, τα κορίτσια με διώχνανε. Μου έλεγαν "Φύγε εσύ, δεν παίζεις". Από μικρές έχουν αυτό το ένστικτο και το εκφράζουν πάντα στις κοινωνικές συναναστροφές τους. Κάποτε έμπαινα στο κοσμοπόλιταν για να μάθω πως σκέφτονται οι γυναίκες. Ο κυνισμός που βγάζουν ως προς τις ερωτικές σχέσεις δεν συγκρίνεται με αυτόν των αντρών. Και πιστεύω ότι ούτε καν συνειδητοποιούν πόσο κυνικά είναι αυτά που γράφουν.

Τα παραπάνω δεν τα λέω με επικριτική διάθεση. Αν δεν ήταν έτσι οι γυναίκες, ίσως να μην επιβίωνε το ανθρώπινο είδος μέσα στον ανελέητο ανταγωνισμό της φύσης.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Όχι, δεν είναι κακία. Είναι το ένστικτο που έχουν να προστατεύουν το μουνί τους από τον αδύναμο και να το παραδίδουν στον ισχυρό. Αυτό πολλές φορές τις κάνει να γίνονται θύματα με τους δυνατούς και σκληρές με τους αδύναμους. Θυμάμαι στις μικρές τάξεις του δημοτικού, ντρεπόμουν να παίξω με τα άλλα παιδιά αν δεν με προσκαλούσαν στο παιχνίδι τους, γι' αυτό συνήθως καθόμουν στην άκρη και τα κοίταζα λυπημένος. Ωστόσο καμιά φορά μου έλεγαν να παίξω κι εγώ. Όταν όμως παίζαμε σαν τάξη, αγόρια και κορίτσια μαζί, τα κορίτσια με διώχνανε. Μου έλεγαν "Φύγε εσύ, δεν παίζεις". Από μικρές έχουν αυτό το ένστικτο και το εκφράζουν πάντα στις κοινωνικές συναναστροφές τους. Κάποτε έμπαινα στο κοσμοπόλιταν για να μάθω πως σκέφτονται οι γυναίκες. Ο κυνισμός που βγάζουν ως προς τις ερωτικές σχέσεις δεν συγκρίνεται με αυτόν των αντρών. Και πιστεύω ότι ούτε καν συνειδητοποιούν πόσο κυνικά είναι αυτά που γράφουν.

Τα παραπάνω δεν τα λέω με επικριτική διάθεση. Αν δεν ήταν έτσι οι γυναίκες, ίσως να μην επιβίωνε το ανθρώπινο είδος μέσα στον ανελέητο ανταγωνισμό της φύσης.

ενταξει καλα εισαι

πολλοι απο εδω μεσα το κανουν ακομα αυτο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Απαπαπα τι οχι κακια ρε φιλε, δηλητηριωδεις κομπρες ειναι ποοοπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom