Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.977
- Πόντοι
- 2.846
Πολύ σέξι γυναίκα πραγματικά!
Πολύ σέξι γυναίκα πραγματικά!
Υπάρχει αλλά δεν είναι για μας.η γυναικα απλα δεν υπαρχει τελεια...
Μάλλον τσιμπάει τύπους με αρκετό χαρτί στην επένδυση...Υπάρχει αλλά δεν είναι για μας.
Τωρα παει και αυτη παντρευτηκε και θα γινει για σπιτι!.....
Σιχαίνομαι τις τύπισσες που ενω ειναι λιγο πριν το γαμο και αρα εχουν χρόνια σχέση με καποιον αλλα στο instagram και στο facebook δεν εχουν ουτε μια φωτο με τον γκομενο μαζι ειτε για να μην χάσουν τους άνδρες followers είτε γιατί θέλουν να κρατήσουν την πορτα ανοιχτή για κατι καλύτερο
Εγω τυπε αν ειχα μια σοβαρη σχεση και ιδικά αν ημουν λιγο πριν το γαμο εε πως να το κανουμε θα ειχα 3-4 φωτο με την κοπελα μου και το ιδιο θα ηθελα και απο αυτη, δεν ειπαμε να φτασουμε στο αλλο ακρο που βλέπεις ζευγάρια με κοινα προφίλ λες και δεν εχουν προσωπική ζωή.Δεν βλέπω γιατί το βλέπεις έτσι... από την άλλη ειναι αυτές που βαζουν παντού καρδούλες και φωτογραφίες και ξέρεις ακριβός ποτέ τα έφτιαξαν και ποτέ τα χάλασαν.
Καλυτέρα να κρατας τα προσωπικά σου, προσωπικά.
Εγω τυπε αν ειχα μια σοβαρη σχεση και ιδικά αν ημουν λιγο πριν το γαμο εε πως να το κανουμε θα ειχα 3-4 φωτο με την κοπελα μου και το ιδιο θα ηθελα και απο αυτη, δεν ειπαμε να φτασουμε στο αλλο ακρο που βλέπεις ζευγάρια με κοινα προφίλ λες και δεν εχουν προσωπική ζωή.
Ασε που η συγκεκριμενη κατα καιρους και μαλιστα μεσα στον τελευταιο χρόνο είχε πετάξει στα στορυ της κατι "δεν μπορω να βρω ανδρα" και "δεν υπαρχει ενας σωστος ανδρας" ενω απο τι φανηκε διατηρούσε σχεση, δεν μπορει να τον γνώρισε τον ανδρα της πριν 3 μηνες και να παντρεύτηκε προχθές
Για μενα μεγαλη σκατοκαριολα η τυπισσα
Οχι ρε εσυ στις σχολες χωρου και στα club ...Γιατί σε σπήλια έμενε πριν η κοπέλα?
Παντρεύτηκε λέμε. Δεν τα κάνει αυτά.Δεν μπορω να φανταστώ ότι δεν έχει κάνει και αυτή τις αρπαχτές της με το ανάλογο δωράκι βεβαίως βεβαίως... Το θέμα είναι να βρούμε την άκρη και να αντέχει το πορτοφόλι μας...
Είχε κάνει insta story τον γαμπρό.που είδατε για γάμους ρε σεις και μεις δεν μάθαμε τίποτα.
Η αφροδίτη αξίζει πολλά λεφτά στο μουνοχρηματιστήριο.
Να τα λέμε σωστά. Πάνω ράφι.
Είχε κάνει insta story τον γαμπρό.
Είχε φωνάξει και το μισό Αλεποχώρι.
Παιδιά απ ότι γνωρίζω το κορίτσι είναι χρόνια στα σοσιαλ σε διαφορά μαγαζιά ως χορεύτρια και σύνοδος υπερπολυτελείας, τα τελευταία χρονια έχει πάρει αγκαζέ τη Μύκονο χτυπώντας πολύ γερά πορτοφόλια Αράβων και όχι μόνο κτλπ επίσης κάνει μεγάλης διαρκείς ταξίδια το χειμώνα στα εξωτερικά με πορτοφολάδες πάντα και δεν εννοούμε να ειδαι αεράτος και να παίρνεις τρίωρα εσκορτ η ακριβές εσκορτ εννοούμε παράδες πολύ καλούς και δυνατούς τέλος τα τελευταία χρόνια νομίζω έχει παντρεύεται έναν 40+ πορτοφολά φουσκωμένο όποτε μη ξερογλειφεστε ερωτεύτηκε έτσι είναι η ζωή μύστες
Εννοείται ότι κάνει αρπαχτες...Δεν μπορω να φανταστώ ότι δεν έχει κάνει και αυτή τις αρπαχτές της με το ανάλογο δωράκι βεβαίως βεβαίως... Το θέμα είναι να βρούμε την άκρη και να αντέχει το πορτοφόλι μας...