Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.344
- Πόντοι
- 6.056
πανω απο δεκαρικακι στο μεταξι ειναι ληστεια...Ποσα παιρνει?
πανω απο δεκαρικακι στο μεταξι ειναι ληστεια...Ποσα παιρνει?
Ποσα παιρνει?
εγω την είχα πετύχει στο μετρό κ της είπα οτι ειμαι ζωγράφος κ οτι θέλω να της κάνω το πορτραίτο της. Μου είπε ευγενικά να πάω να γαμηθω σου θυμίζει τιποτις;Απιστευτο καυλομουνο η Βλαντιπιποβα , για πολλα τσιμπουκια και γαμησι διχως τελειωμο , καπου κοντα στο 1000αρικο εχω ακουσει οτι περνει , αλλα πρεπει να εχεις κονε για να την πλησιασεις :-( :-(
Τι σκατοφατσα είναι αυτή; Κορμάρα δε λέω, αλλά σα βουλγαρικός μυρμηγκοφάγος είναι
δεν ξερεις εσυ...αχαχαχα1000 παιρνει λεει ο αλλος
πατε καλα ρε?
εδω 1000 δεν παιρνουν πορνοσταρ παγκοσμιου εμβελειας
αιιντε σοβαρευτειτε
διαφωνω ρε φιλε μην τρελενωμαστε κουκλαρα ειναι το κοριτσι μην τα κανουμε κρεμασταρια τωρα για τα 1000 ευρω δεν νομιζω να τα δίναμε και συμφωνώ με καποιον που ειπε για πορνοσταρ καλυτερα αληθεια ειναι δυνατον να δίνει καποιος αυτα τα λευτα με αυτη την κριση για σεχ μαζί της ουτε 200 δεν πάει τωρα αν θελουν οι μυκονιατες και οι αλλοι πλουσιοι ας κανουν οτι νομιζουν προσφορα και ζητηση που λενετσοντα.δευτεραντζα.και σαμπρελες για χειλια ...
ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ για αγριο SEX η καριολα !!!
πουτανάρα, πίπα, κώλο εμπλοκή .... το μόνο που την χαλάει είναι τα τσιμπουκόχειλα!!
ενταξει κ τα τσιμουκοχειλα καλα ειναι... να τις τα γα..ς ολη μερα !!!!!!πουτανάρα, πίπα, κώλο εμπλοκή .... το μόνο που την χαλάει είναι τα τσιμπουκόχειλα!!