Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Απειρα.

Ψαχτα σε δημοσιευματα. Δεν εχω χρονο να απαντω σε ολους τους ασχετους εδω μεσα. Απο το ολοκαυτωμα μεχρι την χρηση "ρατσιστικων" ορων, ατομα πανε φυλακη σε Ευρωπη και αλλου. Στην Αγγλια εδωσαν λευκα παιδακια σε θετους γονεις μουσουλμανους! Γινονται οργια και εσυ κοιμασαι ορθιος.
Να τον βρεις τον χρονο. Δεν βιαζομαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ναι ρε μαλακα εχεις ακουσει το καμια ελευθερια στους εχθρους της ελευθεριας???

λες η ανθρωποτητα να κανοι τα λαθοι του παρελθοντος ψυχωτικε και να αφηνει τους ναζι να δρουν ελευθερα

στο μπαλαουρο τους πεταει στο σκουπιδοντενεκε
Κατ' εξοχην εχθρος της ελευθεριας ειναι και ο κομμουνισμος, ευτυχως πολεμαται εξισου πλεον παγκοσμιως.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καθομαστε και μιλαμε σοβαρα με τον κλωνο ρε θα τρελαθουμε  :headbang: :headbang: :headbang:

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Φίλε μου δεν έχεις γνώση της ιστορίας για να κάνεις σωστή σύγκριση και καταλήγεις να περιγράφεις τα πράγματα όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Σύγκρινε οποιαδήποτε εποχή με την σημερινή, πότε είχες παλαιότερα λιγότερο κράτος; Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;

Σοβαρα μιλας;  Επι ρωμαικης αυτοκρατοριας υπηρχαν νομοι περι αντιρατσισμου, ξενοφοβιας και μαλακιας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν εννοεί παραδείγματα πως τώρα στερούμαστε ελευθερίας, αλλά παραδείγματα παλαιότερων κρατών που έδιναν περισσότερη ελευθερία στους πολίτες.
Δηλαδή την ίδια ερώτηση που σου έκανα και εγώ και αρνείσαι να απαντήσεις.
Δεν εχει χρονο τύπε να μιλαει με ασχετους. Ας μας κανει εναν καταλογο των σχετικων με τους οποιους θελει να μιλαει για να ξερουμε.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σοβαρα μιλας;  Επι ρωμαικης αυτοκρατοριας υπηρχαν νομοι περι αντιρατσισμου, ξενοφοβιας και μαλακιας;
Φίλε μου, επί Ρωμαικής αυτοκρατορίας, περί το 80% των κατοίκων εντός της αυτοκρατορίας ήταν δούλοι.

Άλλο καλό παράδειγμα;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κατ' εξοχην εχθρος της ελευθεριας ειναι και ο κομμουνισμος, ευτυχως πολεμαται εξισου πλεον παγκοσμιως.

σοβαρα ??

για θυμησε μου τους συμμαχους που πολεμησαν τον φασισμο???

μαλλον δεν ξερεις οτι καμια μεγαλη δυτικη χωρα δεν αναγνωριζει αυτα τα δυο σαν ισα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ρε παπαρα εσυ εισαι σοβαρος τωρα???

ηθελα να ηξερα ολοι οι παλαβοι που ψηφιζουν τζημερο αυτα λενε???

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΤΗΝΗ! Ακρωτηριάζουν Κούρδισσα και την καίνε!
Δυστυχώς η φάρα αυτή δεν αλλάζει. Όπως είπε και ο Δαρβίνος, οι τούρκοι είναι απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τις ίδιες θηριωδίες κάνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε έννοια δικαίου. Με μόνη διαφορά ότι τώρα μπορούνε να τραβάνε και φωτογραφίες στο κινητό τους για να απολαμβάνουν τα κτηνώδη τους εγκλήματα. Η ηρωίδα Κούρδισσα έπεσε ζωντανή στα χέρια τους και μαρτύρησε. Όπως μαρτύρησαν εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά στην κατεχόμενη Ελλάδα, στην Αρμενία, στην Μικρασία, στην Κύπρο, στην Ίμβρο, στην Τένεδο, στο Κουρδιστάν και σήμερα στη Συρία. Η διεθνής κοινότητα επιτέλους πρέπει να παρέμβει. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Ερχεται ΑΡΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ερχεται και η ωρα του ραγια
συσπείρωση στις ταξεις του εθνικογαμισμου. 4-2-18
ολοι στα πεζοδρομια, μαυρο στους Πρωκτοκυβιστες (κωλοτουμπες)
Εθνικογαμισμος στην πραξη.
Ολοι το πρωι στα πηδηχτηρια, μεσημερι συνταγμα, βραδυ πηδηχτηρια!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φίλε μου, επί Ρωμαικής αυτοκρατορίας, περί το 80% των κατοίκων εντός της αυτοκρατορίας ήταν δούλοι.

Άλλο καλό παράδειγμα;

ο τυπος ειναι ηλιθιος ανιατη περιπτωση

τωρα θα σου πει οτι δεν υπηρχαν δουλοι

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
σοβαρα ??

για θυμησε μου τους συμμαχους που πολεμησαν τον φασισμο???

μαλλον δεν ξερεις οτι καμια μεγαλη δυτικη χωρα δεν αναγνωριζει αυτα τα δυο σαν ισα
Κακώς δεν το κάνουν.
Ιστορικά ο κομμουνισμός έχει δολοφονήσει περί τα 100.000.000 ανθρώπους, αριθμητικά πολύ μεγαλύτερο από τον φασισμό.

Σαν ιδεολογία όμως είναι το ίδιο φρικιαστικά.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
George Orwell, 1903-1950 , Βρετανός συγγραφέας
Ο συγγραφέας του «1984» & της «Φάρμας των Ζώων»

Αριστερός: ένας λάτρης της εξουσίας, χωρίς εξουσία.

• Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν

Ένας ανθρωπιστής είναι πάντα ένας υποκριτής.

Ο Τ. Όργουελ. πρώην αξιωματικής της βρετανικής αυτοκρατορικής αστυνομίας για 6 χρόνια στη Βιρμανία (1922-1927), αφού κατά την ολιγόμηνη παραμονή του στην Ισπανία πολέμησε τους ισπανούς κομμουνιστές και το αντιφασιστικό κίνημα στο πλευρό των τροτσκιστών του Εργατικού Κόμματος Μαρξιστικής Ενοποίησης (POUM), επέστρεψε στην Αγγλία και δούλεψε στο ΒBC ως το 1943, δηλ. κατά τη διάρκεια του πολέμου, θέση απ' την οποία παραιτήθηκε επειδή υποστήριζε την άποψη, ότι Βρετανία πρέπει να συμμαχήσει με την χιτλερική Γερμανία για να πολεμήσει την ΕΣΣΔ και συντρίψει το σοσιαλισμό. Νωρίτερα, αρχές του πολέμου, το 1940 όταν σε εφημερίδα της Βρετανίας παρουσίασε το έργο του Χίτλερ «Ο Αγών μου» και ευαγγέλιο του ναζισμού, δε δίστασε σε σχόλιό του να γράψει: «Θέλω να το πω εδώ πως δεν κατόρθωσα να μισήσω το Χίτλερ. Υπάρχει κάτι το συγκινητικό σ' αυτόν» !!!

Τα έργα του, απ’ το «Φόρος τιμής στην Καταλονία» ως τα περιβόητα και κακόφημα «Η φάρμα των ζώων» και το «1984» διαπνέονται από σφοδρότατο αντικομμουνισμό και στρέφονται απροκάλυπτα ενάντια στο σοσιαλισμό-κομμουνισμό που οικοδομούνταν στη Σοβιετική Ένωση την εποχή του Στάλιν.

Πρώτος και βασικός εχθρός του Όργουελ δεν ήταν ο καπιταλισμός και η φασιστική διεθνής ιμπεριαλιστική αντίδραση της εποχής του αλλά ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα έργα του αυτά, αμέσως μετά την έκδοσή τους, βρήκαν θερμότατη υποδοχή στους πιο αντιδραστικούς κύκλους της κυρίαρχης μπουρζουαζίας των μεγάλων ιμπεριαλιστικών χωρών (Αμερική-Αγγλία, κλπ ), έγιναν σημαία της διεθνούς αντίδρασης ενάντια στο σοσιαλισμό-κομμουνισμό, μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο για πλατύτερη διάδοση, με χρηματοδότησή της CIA που διέθεσε μεγάλα χρηματικό ποσά.

το 1949, ο Τζ. Οργουελ επιστρατεύτηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών και Ερευνών του Φόρεϊν Οφις, η οποία είχε στόχο τη συλλογή πληροφοριών ενάντια στους κομμουνιστές και τη "ρώσικη προπαγάνδα". Μάλιστα, τα ντοκουμέντα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι επισκέφθηκε τον Οργουελ η αξιωματούχος της ΥΠΕ, Σίλια Κίρουαν, η οποία μετά δήλωσε στους ανωτέρους της: "Συζήτησα ορισμένες πτυχές της δουλιάς μας μαζί του εμπιστευτικά. Εδειξε ενθουσιασμό και είπε ότι εγκρίνει απολύτως τους σκοπούς μας". Οπως, βέβαια, γίνεται φανερό από τα στοιχεία, ο Οργουελ δεν ενέκρινε μόνο τους σκοπούς της ΥΠΕ, αλλά και έδωσε στην Κίρουαν κατάλογο δημοσιογράφων και συγγραφέων με κομμουνιστικές και αριστερές ιδέες και αντιλήψεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
George Orwell, 1903-1950 , Βρετανός συγγραφέας
Ο συγγραφέας του «1984» & της «Φάρμας των Ζώων»

Αριστερός: ένας λάτρης της εξουσίας, χωρίς εξουσία.

• Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν

Ένας ανθρωπιστής είναι πάντα ένας υποκριτής.

Ο Τ. Όργουελ. πρώην αξιωματικής της βρετανικής αυτοκρατορικής αστυνομίας για 6 χρόνια στη Βιρμανία (1922-1927), αφού κατά την ολιγόμηνη παραμονή του στην Ισπανία πολέμησε τους ισπανούς κομμουνιστές και το αντιφασιστικό κίνημα στο πλευρό των τροτσκιστών του Εργατικού Κόμματος Μαρξιστικής Ενοποίησης (POUM), επέστρεψε στην Αγγλία και δούλεψε στο ΒBC ως το 1943, δηλ. κατά τη διάρκεια του πολέμου, θέση απ' την οποία παραιτήθηκε επειδή υποστήριζε την άποψη, ότι Βρετανία πρέπει να συμμαχήσει με την χιτλερική Γερμανία για να πολεμήσει την ΕΣΣΔ και συντρίψει το σοσιαλισμό. Νωρίτερα, αρχές του πολέμου, το 1940 όταν σε εφημερίδα της Βρετανίας παρουσίασε το έργο του Χίτλερ «Ο Αγών μου» και ευαγγέλιο του ναζισμού, δε δίστασε σε σχόλιό του να γράψει: «Θέλω να το πω εδώ πως δεν κατόρθωσα να μισήσω το Χίτλερ. Υπάρχει κάτι το συγκινητικό σ' αυτόν» !!!

Τα έργα του, απ’ το «Φόρος τιμής στην Καταλονία» ως τα περιβόητα και κακόφημα «Η φάρμα των ζώων» και το «1984» διαπνέονται από σφοδρότατο αντικομμουνισμό και στρέφονται απροκάλυπτα ενάντια στο σοσιαλισμό-κομμουνισμό που οικοδομούνταν στη Σοβιετική Ένωση την εποχή του Στάλιν.

Πρώτος και βασικός εχθρός του Όργουελ δεν ήταν ο καπιταλισμός και η φασιστική διεθνής ιμπεριαλιστική αντίδραση της εποχής του αλλά ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα έργα του αυτά, αμέσως μετά την έκδοσή τους, βρήκαν θερμότατη υποδοχή στους πιο αντιδραστικούς κύκλους της κυρίαρχης μπουρζουαζίας των μεγάλων ιμπεριαλιστικών χωρών (Αμερική-Αγγλία, κλπ ), έγιναν σημαία της διεθνούς αντίδρασης ενάντια στο σοσιαλισμό-κομμουνισμό, μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο για πλατύτερη διάδοση, με χρηματοδότησή της CIA που διέθεσε μεγάλα χρηματικό ποσά.

το 1949, ο Τζ. Οργουελ επιστρατεύτηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών και Ερευνών του Φόρεϊν Οφις, η οποία είχε στόχο τη συλλογή πληροφοριών ενάντια στους κομμουνιστές και τη "ρώσικη προπαγάνδα". Μάλιστα, τα ντοκουμέντα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι επισκέφθηκε τον Οργουελ η αξιωματούχος της ΥΠΕ, Σίλια Κίρουαν, η οποία μετά δήλωσε στους ανωτέρους της: "Συζήτησα ορισμένες πτυχές της δουλιάς μας μαζί του εμπιστευτικά. Εδειξε ενθουσιασμό και είπε ότι εγκρίνει απολύτως τους σκοπούς μας". Οπως, βέβαια, γίνεται φανερό από τα στοιχεία, ο Οργουελ δεν ενέκρινε μόνο τους σκοπούς της ΥΠΕ, αλλά και έδωσε στην Κίρουαν κατάλογο δημοσιογράφων και συγγραφέων με κομμουνιστικές και αριστερές ιδέες και αντιλήψεις.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
ο τυπος ειναι ηλιθιος ανιατη περιπτωση

τωρα θα σου πει οτι δεν υπηρχαν δουλοι

Ρε μαλακα εδω ακομα νομιζεις οτι ο Οργουελ ηταν κομμουνιστης οταν στην πραγματικοτητα αλλαξε εντελως ιδεες εξαιτιας του υπαρκτου σοσιαλισμου. Παρε μια πουτσα στο στομα και μη μιλας.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Άλλο καλό παράδειγμα;

Τι σχεση εχει το περισσοτερο κρατος με τη δουλεια; Εγω μιλαω για περισσοτερο κρατος. Οι δουλοι δεν ανηκαν στο κρατος αλλα σε ιδιωτες αρα ειναι ΑΣΧΕΤΑ με τον κρατισμο. Ακομα και οι φοροι τοτε ηταν απλοποιημενοι και πολυ λιγοτεροι απο το σημερινο καθεστως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom