Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ο καπιταλισμός συνιστούσε τεράστια πρόοδο σε σχέση πάντα με την φεουδαρχία.

Ισχύει . Γιατί οι καπιταλιστές, είναι ανοιχτό σύνολο , ενώ οι φεουδάρχες κλειστό .
Ο Μαρξ και οι δικοί του (ξέρεις ποιοι) πάντα πολεμούσαν τους γηγενείς ηγέτες και ήθελαν να τους ανατρέψουν
(γιατί αυτοί δεν ήταν γηγενείς, αλλά ξένοι που δεν ήθελαν να αφομοιωθούν).

Έχουν πετύχει τους στόχους τους σε τόσο μεγάλο βαθμό , που θεωρούν ότι είναι έτοιμοι για την τελική μάχη.
Πάνε να αφανίσουν το λευκό ευρωπαίο και να τον αντικαταστήσουν με αφρικανο-ασιατικές μάζες.
Θεωρούν ότι οι ίδιοι θα τις εξουσιάζουν από μακριά , με τους παγκόσμιους μηχανισμούς του χρήματος,
κατά συνέπεια δεν κινδυνεύουν .

Ο πόλεμος σύντομα θα γίνει ολοκληρωτικός.

Αν δεν πετύχουν τους στόχους τους, αυτή τη φορά, δεν τους γλυτώνει κανείς.
Αν τους πετύχουν , η λευκή φυλή , θα είναι παρελθόν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν έχω σπουδάσει κοινωνιολογία.
στο θέμα τώρα, ειλικρινά δεν ξέρω ποιον όρο χρησιμοποίησε ο Μαρξ. Οι κοινωνιολόγοι οπαδοί του πάντως, χρησιμοποιούν τον όρο "στρώμα" όσο κι αν τον κοροϊδεύει ο Σεβαλιέ. Και τον χρησιμοποιουν για να περιγράψουν τη σημερινη κοινωνικη κατασταση

ωραια με το στρωμα συννενουμαστε καλυτερα γιατι καταλαβαινουμε οτι μιλαμε καθαρα εισοδηματικα , ποσοτικα. Ανεξαρτητα απο τα ποιοτικα χαρακτηριστικα.
Αυτο λοιπον που δε βλεπει η " κανει" οτι δε βλεπει η ΝΔ ειναι οτι δε βλεπει τον μεγαλο χασμα μεταξυ κρατους- ιδιωτικου τομεα και αντι οι προσπαθειες της να πανε στο να συνενωσει τον τελευταιο, μιλαει αοριστα για μεσαιους χωρους και τα τετοια του καραμπελα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε τυπε εγω ρωταω τοση ωρα τι σημαινει μεσαια ταξη και κανεις δε μπορει να απαντησει.
Δε προσπαθω εγω να προσδιορισω τι σημαινει, ομολογω οτι αδυνατω.Να μαντεψω ισως τι εννουον.
Αφου λεει οτι ' η ΝΔ να εκφρασει τη μεσαια ταξη". Και λεω λοιπον εγω να μου απαντησει καποιος για να ξερω αν ανηκω η οχι στη μεσαια ταξη, οποτε να ξερω αν η ΝΔ θα αποτελει καλη επιλογη η οχι.
Αν ειναι να κανουμε συζητηση βαση καποιων βασικων εννοιων, αλλα δε ξερουμε τι ειναι αυτες οι εννοιες τοτε τι συζηταμε? Ο ιδιος το ανεφερε το μεσαια ταξη, δε το ανεφερα εγω. Εγω απλως ζητησα να μου πει τι σημαινει γιατι εγω δε μπορω να καταλαβω . Αν ο ιδιος που το ανεφερε δε μπορει να εξηγησει τι ειναι αυτο που ανεφερε οκ ας το πει να τελειωσουμε την κουβεντα.

το ίδιο λέμε λοιπόν. Οπότε καλώς την χαρακτήρισα μαλακοκουβέντα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι κατι μου λεει οτι και δευτερος να το ανεφερα παλι εμενα θα ρωτουσες?

Ακριβως και την απαντηση την εχεις παραπανω. Γιατι ο σαυρας ΞΕΡΕΙ γιατι μιλαει ,εχει ιδεα και μπορει να το ορισει με ακριβεια. Ενω εσενα επιτηδες σε ρωτησα γιατι ειμαι σιγουρος οτι δε ξερεις και απλα παπαγαλισες κατι που ακουσες και το θεωρησες πολυ σπουδαιο πολιτικο λογο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακριβως και την απαντηση την εχεις παραπανω. Γιατι ο σαυρας ΞΕΡΕΙ γιατι μιλαει ,εχει ιδεα και μπορει να το ορισει με ακριβεια. Ενω εσενα επιτηδες σε ρωτησα γιατι ειμαι σιγουρος οτι δε ξερεις και απλα παπαγαλισες κατι που ακουσες και το θεωρησες πολυ σπουδαιο πολιτικο λογο.
Σωστα
Λεμε δυο ανθρωποι το ιδιο πραγμα
Αλλά εσυ διαβλεπεις οτι ενας ξερει τι λεει ενω ο αλλος οχι
Πεντε νουμερα για το τζοκερ σε παρακαλω τύπε
Το τζοκερ θα το βρω μονος μου

Υ.Γ. Εννοειται βεβαια οτι αν απαντουσα οπως ο Σαυρας θα ξεκινουσες μετα νεα συζητηση αποδομησης.

Ειναι προφανες οτι εχεις προβλημα μαζι μου
Δεν πειραζει

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Συγκεντρωσου βρε, το ΕΤΑΚ εννοει

Το 11 δεν μπήκε το χαράτσι και το 2013 το έκανε ΕΝΦΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  , ο προδότης & αλήτης ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ωραια με το στρωμα συννενουμαστε καλυτερα γιατι καταλαβαινουμε οτι μιλαμε καθαρα εισοδηματικα , ποσοτικα. Ανεξαρτητα απο τα ποιοτικα χαρακτηριστικα.
Αυτο λοιπον που δε βλεπει η " κανει" οτι δε βλεπει η ΝΔ ειναι οτι δε βλεπει τον μεγαλο χασμα μεταξυ κρατους- ιδιωτικου τομεα και αντι οι προσπαθειες της να πανε στο να συνενωσει τον τελευταιο, μιλαει αοριστα για μεσαιους χωρους και τα τετοια του καραμπελα.

ποιο είναι το χάσμα που λες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το 11 δεν μπήκε το χαράτσι και το 2013 το έκανε ΕΝΦΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  , ο προδότης & αλήτης ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ;;;
Το 2008 μπηκε το ΕΤΑΚ, το 2011 μπηκε το ΕΕΤΗΔΕ και το 2013 ο ΕΝΦΙΑ

Δεν ειναι σαφες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το ίδιο λέμε λοιπόν. Οπότε καλώς την χαρακτήρισα μαλακοκουβέντα

οχι δεν ειναι μαλακοκουβεντα. Κατσε. Εδω ερχομαστε στην ουσια. Το γραψα και πριν αλλα το ξαναγραφω. Γιατι οσο η ΝΔ δε παιρνει θεση συγκεκριμενα υπερ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και αναμασαει δειλα περι " μεσαιας ταξης", ουτε δυναμισμο θα εχει ουτε ταυτοτητα και ακομη και την κυβερνηση να παρει θα ειναι οπως με τον πατερα Μητσοτακη, η τον Καραμανλη : δηλαδη θα παραμενει παραλυτη ειτε λογω αδυναμιας απεναντι στις πιεσεις της αντιπολιτευσης, ειτε νωθρη λογω εσωτερικων αδυναμιων.
Κατι τετοιες μπαρουφες ελεγε ο βουδας της ραφηνας, αναμεσα στις κρασοκατανυξεις στις χασαποταβερνες και το πλαιη σταησον και το ενα γκρουπουσκουλο ημιπαραφρονων απιθανων τυπων πηρε την εξουσια σημερα στην Ελλαδα.
Εδω θελει δυναμικα να μπεις με το μαχαιρι στα δοντια , καποιους θα δυσαρεστησεις, αλλα πρεπει να σπασεις και αυγα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πολεμούν την αστική τάξη , αλλά δεν είναι επαναστάτες ;;;
Τι τύχη είχαν αυτοί στη Ρωσία μετά το 1917 ;;; Θα μας πεις ;;;;

Την τύχη των προλετάριων ;;; ή των τσάρων ;;;;

Στην Ρωσία περάσαν απευθείας από την φεουδαρχία στον σοσιαλισμό χωρίς ποτέ να περάσουν από τον καπιταλισμό.

Ως εκ τούτου τα κάναν μπάχαλο.

Και μας προέκυψε τελικά ο Δημητράκης.

(Ο Μαρξ ούτε το συνιστούσε ούτε μπορούσε να φανταστεί ποτέ αυτή την εξέλιξη).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Το 11 δεν μπήκε το χαράτσι και το 2013 το έκανε ΕΝΦΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  , ο προδότης & αλήτης ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ;;;

Ρε μλκ, αδιάβαστος έρχεσαι; EΤΑΚ μετά χαράτσι, παράλληλα με το ΦΜΑΠ και ο ενφια ήταν το χαράτσι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΜΑΠ. Αλλά το σύνολο ήταν λιγότερο από όσο ήταν χαράτσι+ΦΜΑΠ.

Εδώ θα έρχεσαι διαβασμενος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σωστα
Λεμε δυο ανθρωποι το ιδιο πραγμα
Αλλά εσυ διαβλεπεις οτι ενας ξερει τι λεει ενω ο αλλος οχι
Πεντε νουμερα για το τζοκερ σε παρακαλω τύπε
Το τζοκερ θα το βρω μονος μου

Υ.Γ. Εννοειται βεβαια οτι αν απαντουσα οπως ο Σαυρας θα ξεκινουσες μετα νεα συζητηση αποδομησης.

Ειναι προφανες οτι εχεις προβλημα μαζι μου
Δεν πειραζει

αν απαντουσες ρε τυπε μετα δε θα σε ρωτουσα, αλλα θα συνεχιζα στο επιχειρημα μου που και τωρα το λεω και ειναι οτι αναμεσα σε αυτη την κατηγορια που λεει ο σαβρας, υπαρχει πχ δημοσιος υπαλληλος και ιδιωτικος υπαλληλος με αντιθετα συμφεροντα.
Μια συζητηση ετσι γινεται ξερεις, με επιχειρηματα , αντεπιχειρηματα, ερωτησεις απαντησεις. Εσυ απλα δεν απαντησες γιατι δεν ηξερες και ηθελες να υπεκφυγεις. Μη κοροιδευομαστε τωρα.
Παρακατω .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Μία ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ κατηγοριοποιηση των κομμάτων είναι με βάση το κριτήριο

ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ.

Τα κόμματα που πήραν μέροςσε κυβερνήσεις υπέρ του ενφια είναι

ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΑΡ
ΑΝΕΛ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Τα κόμματα που δεν πήραν μέρσς σε κυβερνήσεις υπέρ του ΕΝΦΙΑ, είναι

ΧΑ
ΚΚΕ
ΠΟΤΑΜΙ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στην Ρωσία περάσαν απευθείας από την φεουδαρχία στον σοσιαλισμό χωρίς ποτέ να περάσουν από τον καπιταλισμό.

Ως εκ τούτου τα κάναν μπάχαλο.

Και μας προέκυψε τελικά ο Δημητράκης.

(Ο Μαρξ ούτε το συνιστούσε ούτε μπορούσε να φανταστεί ποτέ αυτή την εξέλιξη).

ρε τυπε. Ποσοι φανταζεσαι απο εδω μεσα εχουν διαβασει οχι ολοκληρο το κεφαλαιο, οχι το πρωτο βιβλιο του κεφαλαιου, αλλα εστα τα 2-3 πρωτα κεφαλαια?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Πιαστε την ουσια ρε. Το ΚΚΕ γιατι δεν ειχε και δεν θα εχει ποτε μελλον? Επειδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει προλεταριατο ρε τυπε οποτε μια ζωη 6 %. Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ το πιασαν το κολπο , οτι στην Ελλαδα η ταξικη διαστρωματωση και διαχωρισμος δεν ειναι κεφαλαιο και μεριδες του και εργασια, οπως στη Δυση, αλλα ΚΡΑΤΟΣ και οι ΑΠΕΞΩ.
Ε στη ΝΔ κοιμουνται ορθιοι και το παλευουν με μεσαιες ταξεις και τα αρχιδια μου κουνιουνται. Να τι θα εκφρασεις. Τον κοσμο, ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ειναι στην απεξω απο το κρατος. Απο τον πιο υψηλα εισοδηματια επιχειρηματια μεχρι τον τελευταιο ανεργο που δεν εχει παρει κρατικο σεντ.
Με μπροσταρηδες την ελληνικη εγχωρια παραγωγικη καπιταλιστικη ταξη που δεν ειναι κρατικοδιαιτη και τα εκατομμυρια των υπαλληλων του ιδιωτικου τομεα.
Σα κομμα θες ταυτοτητα συγκεκριμενη, υπαρχεις για να αντιπροσωπευεις συγκεκριμενο κοσμο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
Το μεσαια ταξη δειχνει ουσιαστικα δειλια, ατολμια, οτι δε τολμας να βαλεις το μαχαιρι στο τραπεζι. Εσυ λοιπον θα λες μεσαια ταξη, θα προσπαθεις να πας και με τον χωροφυλας και με τον αστυφυλαξ, και οι αλλοι εντωμεταξυ θα φανατιζονται, θα συσπειρωνουν τον πυρηνα και τη βαση τους που ειναι στο ΚΡΑΤΟΣ και θα συσπειρωνουν γυρω τους ολους οσους σχετιζονται με αυτο και προσπαθουν να το επεκτεινουν με καθε τροπο. Απο επιδοματα του ΟΑΕΔ, μεχρι εκατομμυρια απευθειας αναθεσεων προμηθειων.
οτι δεν ειναι κρατικοδιαιτο δεν αρεσει στην ελληνικη δεξια που φυσικα δεν νοειται ως δεξια οπως την γνωριζουμε στον υπολοιπο κοσμο,μετα και την τελευταια δηλωση κουλη περι φορολογιας πρέπει να εχεις ξεκαθαρισει καποια πράγματα,απο την άλλη για να ειμαστε ακριβοδικαιοι οσο η γερμανια παιζει το βρωμικο της ρολο μη διακοπτωντας τη χρηματοδοτηση του ελληνικου κρατους αλλα αντιθετα ενισχυοντας τις πρακτικες που υποτιθεται η ιδια ηθελε να καταργηθουν στην ελλαδα δεν αφηνει πολλα περιθωρα στην οποιαδηποτε ελληνικη δεξια.Το προβλημα με τον κουλη ειναι οτι ειναι πολυ λίγος και αυτος και αλλα μικρα φιλελευθερα αποκομματα τύπου τζημερου να σηκωσουν αναστημα απεναντι στη γερμανια,ο κουλης το κανε κανα δυο φορες με τον προκλητικο νταισεμλουμ και αλλη μια με τους γάλλους στη διαρκεια της συριζαικης τετραετιας, φυσικα φοβαται τη χωρα που κραταει το πουγκι που ταιζει την ελλαδα και δε θέλει να ρισκαρει γιατι το μονο που τον νοιαζει  ειναι να σωθουν οι μερες και να παρει τη κουταλα προκειμενου να προλαβει καποιες μιζες ,ετσι ομως δεν εχει λογο και φερεται να αγεται πισω απο τις κινησεις του συριζα με αποτέλεσμα να γελοιοποιειται και να δειχνει αναξιοπιστος,εννοειται δεν τον ενδιαφερουν οι μαλακες που δεν ειναι κρατικοδιαιτοι στην ελλαδα αλλα κυριως ο στρατος των κομματοσκυλων οχι της νδ αλλα του μητσοτακεικου,αν θα βγει αυτο θα ειναι με μικρο περιθωριο και μονο απο τον φοβο της κοινωνιας για δευτερη τετραετια των εαμοβουλγαρων με οτι αυτο θα  συνεπαγοταν κυριως στα θεματα της εγκληματικοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom