αν απαντουσες ρε τυπε μετα δε θα σε ρωτουσα, αλλα θα συνεχιζα στο επιχειρημα μου που και τωρα το λεω και ειναι οτι αναμεσα σε αυτη την κατηγορια που λεει ο σαβρας, υπαρχει πχ δημοσιος υπαλληλος και ιδιωτικος υπαλληλος με αντιθετα συμφεροντα.
Μια συζητηση ετσι γινεται ξερεις, με επιχειρηματα , αντεπιχειρηματα, ερωτησεις απαντησεις. Εσυ απλα δεν απαντησες γιατι δεν ηξερες και ηθελες να υπεκφυγεις. Μη κοροιδευομαστε τωρα.
Παρακατω .
θεωρητικα τα ιδια συμφεροντα εχει και ο ιδιωτικος και ο δημοσιος υπαλληλος και ο ΕΕ. Αναπτυξη -> Αυξηση εισοδηματων -> βελτιωση ποιοτητας ζωης
απλα η Ελλαδα ειναι ιδιαζουσα παγκοσμιως περιπτωση (για και καλα ανεπτυγμενο κρατος) οπου ο Δημοσιος Υπαλληλος (τα τελευταια 20+ χρονια) εχει υψηλοτερες αποδοχες απο τον αντιστοιχο ιδιωτικο
μια αλλη ιδιαζουσα παγκοσμιως περιπτωση στην Ελλαδα (διαχρονικα παλι) ειναι οτι ολοι οι αναθεματισμενοι οι ΕΕ της ζουσαν για δεκαετιες ΑΚΡΙΒΩΣ με τα εσοδα του 'αφορολογητου'. Πως τα καταφερναν οι μπαγασες ...
καπου εκει σκαλωνει το θεμα, και σου λεει ο ΔΥ πληρωνε φορους ΕΕ μπαγασα για να χει να μου κανει αυξησεις. Σου λεει ο ΙΥ ρε φουστη εγω γαμηθει, 40% μου παιρνει το κρατος, ελεος. Και καπου εκει αρχιζουν τα 'προβληματα' Και τα φερε ετσι ο διαολος και η μεγαλυτερη μεριδα κοσμου ΜΑΚΡΑΝ στην Ελλαδα να εξαρταται απο δημοσιο για τον βιοπορισμο της. Συνταξιουχοι 2,700,0000. ΔΥ (μονιμοι και εκτακτοι) 740,000. Ηρθε κι ο Τσιπρας και σου φτιαξε και την νεα ταξη βιοποριζομενων απο το δημοσιο (τους εργαζομενους σε 'κοινοφελη' και καλα ) και καπου εκει τελειωνει το παραμυθι περι ταξεων.